WWW.GROETENUITZWEDEN.NL

Communities

ZeelandNet

WWW.GROETENUITZWEDEN.NL

een vakantie in Stuga Blå Pärla

150.206 bezoekers 17 leden Log in

Welkom in de blauwe parel ...
Van harte welkom in Stuga Blå Pärla. De vakantiewoning is centraal gelegen in de provincie Dalarna en heeft alle comfort voor zeven personen. Het zal u aan weinig ontbreken in deze prettige vakantieomgeving.

Ontdek alleen of met meerdere reisgenoten hoe Zweden u kan verrassen! De provincie Dalarna ligt midden in Zweden en staat bol van tradities en folklore. Er is volop kunst en cultuur in de dorpjes, de steden en op het platteland.

Dalarna heeft veel te bieden. Kom tot rust door te struinen in de bossen, te peddelen over de talrijke meren, offroad te fietsen met al dat moois in het vizier. Vanaf de toppen van de fjällen kan je ademloos genieten van vergezichten ...

Ervaar de oorverdovende stilte, de lange lichte zomeravonden en een oneindige sterrenhemel in de nacht! En zou het niet fantastisch zijn om het betoverende Noorderlicht te aanschouwen in het voor- of najaar?

Ontdek de pure, overweldigende en afwisselende natuur in Zweden en spot de eland, rendier, lynx, veelvraat, bever, kraanvogel, visarend, bruine beer of zelfs de wolf.

Relax in en rond Stuga Blå Pärla met het hele gezin. Zonnebadend op het zonneterras of op de veranda, springend op de trampoline, buitenspelletjes op het grasveld, gezeldschapspelletjes bij de knetterende openhaard of grillen op de vuurplaats. Luister in de zacht wiegende hangmat naar het vogelconcert... Het lijkt een sprookje, maar het is allemaal mogelijk. Kom je ook? 

Zonneveranda%20Stuga%20Bla%20P%C3%A4rla.

De blauwe menuknop linksboven op deze pagina verwijst naar alle info over de verhuur, de regio en de inhoud van de stuga. Relax en geniet van Zweden!

Met vriendelijke groet | Med vänliga hälsningar,

André & Marianne Boone2018  10 jaar!

Fotoalbum

Agenda

Omhoog