GROETENUITZWEDEN.NL

Communities

ZeelandNet

GROETENUITZWEDEN.NL

Stuga Blå Pärla

143.438 bezoekers 17 leden Log in

WelkomWij heten u van harte welkom in Stuga Blå Pärla, centraal gelegen in de provincie Dalarna. Stuga Blå Pärla is een vakantiewoning met comfort en gemak. Het zal u aan weinig ontbreken en het huis staat in een prettige vakantieomgeving.

Ontdek alleen of met meerdere reisgenoten hoe Zweden u kan verrassen! De provincie Dalarna ligt midden in Zweden en staat bol van tradities en folklore. Volop kunst en cultuur in de dorpjes en steden en op het platteland.

Dalarna heeft veel te bieden. Kom tot rust door te struinen in de bossen, te peddelen over de talrijke meren, offroad te fietsen met al dat moois in het vizier. Op de fjällen kan je ademloos genieten van vergezichten ...

Ervaar de oorverdovende stilte om je heen, verbaas je over de oneindige sterrenhemel boven je en geniet van de lange zomeravonden tijdens je vakantie! En zou het niet fantastisch zijn om het betoverende Noorderlicht te aanschouwen in het voor- of najaar?


Myren in Sälenfjällen

Ontdek de pure, overweldigende en afwisselende natuur in Zweden en ontmoet daar de: eland, lynx, veelvraat, bruine beer of zelfs de wolf. Vogelaars komen in Zweden volop aan hun trekken. De vier jaargetijden bieden hun specifieke vogels. Zoals midden zomer de visarenden hun jong leren vliegen en jagen  en de kraanvogels in het voorjaar naar het noorden trekken.

Relax in en rond Stuga Blå Pärla met het hele gezin. Zonnebadend op het zonneterras of op de veranda, springend op de trampoline, buitenspelletjes op het grasveld, gezeldschapspelletjes bij de knetterende openhaard of grillen op de vuurplaats. Je ogen sluiten in de zacht wiegende hangmat luisterend naar het vogelconcert... Het lijkt een sprookje, maar het is allemaal mogelijk. Kom je ook? 


Met de blauwe keuzeknop linksboven op deze pagina ontdek je alle info over de verhuur, de regio en de inhoud van de stuga.


Met vriendelijke groet
Med vänliga hälsningar,

André & Marianne Boone

Nieuws

Omhoog