Gastenboek - Lotgenoten chronische sinusitis

  Welkom. Login
ik wil lid worden!
Gastenboek
Geef je mening over deze community of laat een berichtje achter voor andere bezoekers.   


cc 16 juli 2013, 14:27 uur  
@ Snuf.

Ja dit soort opmerkingen van kno artsen is mij ook zeer duidelijk bekend.
o.a dat kno artsen dan gaan schrijven in hun eigen aantekeningen " Geen enkele tekenen van een sinusitis " en een paar maanden later dan alsnog graag willen opereren de patiënt al niet beter weet als er dan een voorstel komt van een kno arts voor welke operatieve ingreep dan ook maar de klachten alleen maar zullen verergeren na de ingreep en kno artsen patiënten dan ineens niet meer begrijpen waarom ze maar door blijven klagen over dezelfde klachten .
Uitzonderlingen daar gelaten natuurlijk welke wel baat hebben bij een operatieve ingreep.
Mij is het overkomen dat op de dag van de operatie en het behandelplan al duidelijk bekend was wat er zoal technisch zou worden uitgevoerd tijdens de operatie dit resulteerde in alleen maar een toegediende narcose en verder helemaal niets, van het juiste behandelplan niets terecht is gekomen, ja later door het stellen van spontaan een andere diagnose wat natuurlijk weer nergens op sloeg omdat de definitieve diagnose al was vastgesteld en dit met zeer ernstiger klachten te maken had.
Het zal hun beroep dan wel zijn Snuf, maar geld speelt hierbij ook een belangrijke rol.
De kno poli's en ook andere poli's in ziekenhuizen zitten niet voor niets alle dagen bomvol met patiënten waarvan er ook velen tussen zullen zitten waarvan de oorzaak ook nooit gevonden zal worden.

SNUF 16 juli 2013, 00:14 uur  
@ cc,
Bij mij stelde een KNOarts een operatie voor, maar ik heb bedankt voor de eer!
Er waren geen belemmeringen in de doorgangen naar de holtes; toch stelde de KNOarts voor om de doorgangen te verwijden... :-( Ik heb hem erop gewezen dat zo'n 3 wkn. tot max. 3 mnd. na een operatie patienten er vaak erger aan toe zijn dan eerst. De arts kleurde en zei: "Maar het is mijn beroep!"
Ze weten het dus, maar doen 't toch omdat 't nou eenmaal geld oplevert...

cc 15 juli 2013, 16:03 uur  
@ Snuf.

Je hebt gelijk hoor Snuf , ik heb al zo'n 34 jaar last van deze stafylokok bacterie welke totaal niet meer uit te roeien valt met welk geneesmiddel dan ook maar , zelfs niet met de " zwaarste " antibiotica kuur welke veel wordt voorgeschreven door kno artsen , deze stafylokok of een streptokok bacterie welke ook de grootste boosdoeners blijken te zijn van de meeste chron. bijholte ontstekingen ook nog kan overslaan naar het kaakholte gebied en men dan als chron. sinusitis patiënt pas echt met chron. bijholte problemen te maken gaat krijgen waar je dan op z'n ergst levenslang plezier van zult krijgen.
En laat je vooral niet opereren als een kno arts een Fess of iets dergelijks gaat voorstellen, soms heb je ook geen keus omdat je graag verlost wilt worden van de ontstekingen , maar er hoeft zich nog maar èen enkele cel te bevinden tijdens of na een operatieve ingreep van welk gebied in de bijholtes dan ook maar dit onherroepelijk weer tot ontstekingsproblemen gaat leiden, Er zijn er niet voor niets zoveel sinusitis slachtoffers die maar blijven klagen over pijnklachten en dan vooral na een operatieve ingreep.
Deze site staat immers vol met klachten, een positief bericht vind je maar nauwelijks .
Tip: Vraag vooral bij een eventuele voorgestelde operatieve ingreep zeer goed naar de eventuele complicaties welke kunnen ontstaan tijdens of na de ingreep, een medische ingreep is vaak nog ergerder dan de kwaal zelf.
Achteraf gezien had ik me nooit en te nimmer zo'n zeven keer moeten laten opereren daar het nog nooit geen verbetering van mijn klachten heeft laten zien., integendeel de klachten alleen maar zijn toegenomen ondanks het
"goed bedoelde " advies van de kno artsen.

SNUF 15 juli 2013, 01:06 uur  
@ cc en Constance,
Wind, airco, ventilator en vochtige kou VERERGEREN sinusitis! (de bacteriële infectie blijft dus sluimerend aanwezig en vlamt dan weer op)
Hoge doses vitamine C (time released) kunnen ontstekingen verminderen...
Groet, Snuf.

cc 11 juli 2013, 11:24 uur  
Constance.

Een chron. sinusitis wordt gewoon veroorzaakt door een bacterie, meestal is dit de stafylokok of de streptokok.
En na al drie operaties te hebben ondergaan dit de klachten alleen maar bij jou heeft verergerd . De wind heeft er misschien wel invloed op , maar is dit echt niet de veroorzaker van een chron. sinusitis.
Vreemde conclusie van je huisarts dat de wind de boosdoener zou zijn , dat je nooit 3x geopereerd had moeten worden heeft hij hier wel gelijk in .
Meestal zijn ontstekingen de reden waarom er operatief ingegrepen gaat worden door kno artsen .

Constance 10 juli 2013, 18:13 uur  
Heb al jaren chronische sinusitus en deze keer heb ik het al 4 maanden.De huisarts zegt dat ze nooit hadden mogen (3x) opereren want nu staan de holtes open en met een beetje wind heb je gelijk sinusitus.Dus wind op je hoofd en gezicht veroorzaakt de sinusitus en ben je hele leven daartoe veroordeeld.Sprays en anti-biotica ben ik immuun voor geworden, dus het enige is accepteren, al valt het moeilijk te accepteren, want heb elke dag een denderende hoofdpijn

salus 13 juni 2013, 20:26 uur  
Na jarenlange verkoudheden heb ik een operatie aan de neusschelpen en een verwijdering van een poliep uit de kaakholte gehad. Helaas zijn hiermee mijn klachten niet over gegaan en werd het chronisch. Vele onderzoeken bij KNO artsen gehad, maar er is geen oorzaak gevonden. Gevoelige slijmvliezen, werd gezegd en daar is 'niks aan te doen'.
Na een andere operatie kwam ik erachter dat ik heel veel spierknoopjes heb, o.a. ook in mijn kaak en nek. Dit kan dezelfde klachten geven als chronische sinusitis. Hiervoor word ik nu behandeld met dry needling. Het heeft al effect, maar ik ben nog onder behandeling.
Volg mijn verhaal op: www.spierknoopjes.nl

sinusitis 7 juni 2013, 20:13 uur  
beste medelijders
ik ben nu al 3-4maand op injecties van xolair om mijn alergie te "kalmeren" en moet waal zeggen mijn neus is voledig open,snot is endelijk achter 6jaar klaar geworden en mijn longen hebben terug van 57%vroeger nu 88% jupiii. mensen oorzak van sinusitis is in 99% van mensen door alergien op van alles en nog wat.laat jezelf controleren detalieerd op alergien en meschien hebben julie kans op normaal leven...zaalig normaal spreken met mensen zonder snuiven en snotten.....euh !!! ps-mijn zuurstof saturatie in blood is terug normaal van 90% naar 97-99% jesss.ik hoop dat ik zo blijf..echt !!!

erica flannigan 7 juni 2013, 16:32 uur  
Lieve mensen, ik loop zelf al ongeveer 20 jaar met chronische sinusitis, geopereerd fess maar helaas weer terug. Ben nu onder behandeling bij dokter you, Linghzi heftige behandelingen maar heb het idee dat het gaat werken. Dodden exc. me snot geel/groen komen los terwijl er met ct.scan en mri niets te zien was.
Ik hou jullie op de hoogte nu 4x geweest..

kos 7 juni 2013, 15:13 uur  
Zit vanmiddag wat te googlen en kom toevallig op deze site terecht. Heb zelf al van kinds af aan last van hooikkoorts. Laatste paar jaar is daar dichte neus bij gekomen. Diverse artsen gehad. Heb me bewust niet laten opereren. (Te) veel jaren neusprays gebruikt. Werd alleen maar erger. Tijdens een vakantie in Thailand ben ik op het naturlijke medicijn ganoderma lucidum gestuit. Ik gebruik dit nu twee jaar en mijn allergie is vrijwel weg en kan weer vrij ademende door mijn neus. Sprays gebrukt niet niet meer (hoera). Dagelijks neem ik één pil en dat volstaat. Voel me ook gewoon veel fitter dan voorheen. Ik adviseer mijn vrienden om te starten met een periode van 3 maanden. Indien het niet te gek wordt kan ik een proefpakketje leveren.

John 1 juni 2013, 13:22 uur  
@Evelien
De zwarte bes zit ook in het voedingssupplement Lymfe drain van Ortomed. Heeft ook zijn effect op de neus. Het geheim wapen is een vrouwelijk "medium" die chakra's kan openen, aura reinigt etc. Telkens als ik daar behandeld ben is de neus voor een aantal dagen rustig.

Evelien 31 mei 2013, 20:49 uur  
Nog even en de zwarte bessen zijn er weer. SUPER gezond voor ons !!!
@John ''boodschapjes'' gedaan !! Bedankt voor je tips.

sinusitis 29 mei 2013, 23:22 uur  
evelien
hallo,ja jij moet zoeken oorzak van onsteking dan zal jij poliepen vrij zijn,juist ik hoop voor u dat zij niet te groot gevorden zij,dan heb jij pech en zij gaan niet meer krimpen.moet zoeken bij alergie of bacterie streptilococusndiet zijn twee grootste bosdoners.mvg

Evelien 29 mei 2013, 19:18 uur  
Nee bedankt sinusitus. Ik heb twee medicinale behandelingen gehad waarbij de poliepen verdwenen waren. Maar de ontstekingen niet. Die kwamen weer terug, en vervolgens waren na een jaar de poliepen ook weer terug. Omdat ik vorig jaar een jaar ONTSTEKINGSVRIJ ben geweest waarbij aan een kant DE POLIEPEN ZIJN VERDWENEN zoek ik een behandeling om de slijmvliezen ontstekingsvrij te krijgen. Ik ken teveel mensen die die dingen gewoon weer terug krijgen na een operatie. Omdat de ontsteking niet weggenomen wordt. Symptoom bestrijding heet dat...

sinusitis 28 mei 2013, 22:54 uur  
evelien video voor u...
http://www.youtube.com/watch?v=zk7Pt6QYDXE

sinusitis 28 mei 2013, 22:31 uur  
ALLBIOSE
bevat een onderdeel dat noemt HISTIDINE en deze is verantwordelijk voor aanmak van HISTAMINE= dat teveel aan veroorzakt alergise reacties met rezultaat van sinusitis...ziet niet slecht uit op papier...

Evelien 28 mei 2013, 20:46 uur  
['dan kan ik je nog een telefoonummer geven van een 'geheim wapen'. ]
als het maar geen kno-arts is met een neuspolieptrekker om zo je neusslijmvliezen verder te beschadigen ;) Bedankt voor je reactie, ik ga eens wat googelen op jouw bevindingen en kijken wat ik er mee kan doen.

John 28 mei 2013, 18:39 uur  
@Evelien
Bij overgevoeligheid van tal van stoffen waaronder de huismijt bestaat er een voedingssupplement van Fytobell genaamd Allobiose. Hierin zitten o.a. de goeie darmbacteriën met enkele specifieke kruiden. Is ook in Nederland te verkrijgen via internet. Rustig opbouwen, kijken hoe het lichaam reageert. Mocht het nog niet lukken om alle poliepen weg te krijgen, dan kan ik je nog een telefoonummer geven van een 'geheim wapen'. Sterkte!

Evelien 28 mei 2013, 16:00 uur  
John bedankt voor je info. Ik heb geen cv in huis, dat scheelt alweer. De poliepen die ik eerder aan de rechterkant had, zijn zonder medicijnen verdwenen. Nu de linkerkant nog.....

sinusitis 22 mei 2013, 23:29 uur  
john
ter uw info heb ik onderzoek gedaan en gevonden dan "donave" druppels zijn afkomstig uit rivier donau wat betekend "donave" in slovaaks en dat oplichterij is van zelfde... območju Donave glede kakovosti=Donau-regio in termen van kwaliteit... lol strafe druppels...als jij willen kan ik u opsturen druppels van norase=wat betekend nord zee...lol norase= teken van oase=ralax=stressless..ets.. ha ha ha ha...

sinusitis 22 mei 2013, 23:11 uur  
john
enige dat ik wens is dat jij stopt verkopen uw "kinder verhalen" van "jambo-mambo" niets meer niets minder... en maak vaste als jij willen emmer met kruden aan radiatoren,zal toch niet helpen.ik vind spijtig dat jij deze site heb gevonden omdat uw verhaal helpt niemand,echt niemand....mensen moeten begrijpen dat licham is enoorm ingevikkeld en verking ervan is nog niet voledig in kaart gebracht,en SOMS gebeurt zelf genezeing,maar dan mens spreekt van MIRACOLI;; doctors zijn ier om te helpen en als operatie nodig is dan heb jij niet veel keuze..ik heb zelf enorm grote complicaties met sinusen en heb zelf twee videos geplaatst op youtube om mensen te helpen..ik hoop dat medelijders gaan naar specialist NOK arts en luisteren wat deze te zeggen hebt.... en JOHN do mij plezier en antwoord niet op deze....ps-subit komt jij ier met verhaal van "chemtrails en orgoniet"?? ha ha ha ha

jolanda 18 mei 2013, 22:03 uur  
hallo mijn naam is jolanda en ik ben op zoek naar kno arts langendoen uit rkz ziekenhuis in hilversum uit het jaar 1975 tot ongeveer 1985

John 18 mei 2013, 13:12 uur  
@sinusitis
Neuspoliepen kunnen inderdaad kwaadaardig zijn, maar de kans is heel erg klein. Het enige kwaadaardige wat ik op deze site zie zijn jouw inzendingen. Het gebruik alleen al van de naam 'sinusitis' bij het insturen van jouw berichten geeft aan dat je een aanhanger bent van deze ziekte. Komt volgens mij overeen als dat je op de 'site' van lotgenoten van kankerpatiënten berichten gaat insturen onder de naam kanker. Ik wil best met iedereen in gesprek, maar dan zul je wel een bepaald niveau moeten hebben. Aan jouw taalgebruik valt veel te ontleden, zoveel dat ik voortaan niet meer zal reageren op jouw afzeikingen. Ik heb overigens gisteren de vloerverwarming een uurtje laten lopen, zodat het geinformeerd water ook onder diverse vloeren zit. Bovendien heb ik een flesje donave vastgemaakt aan de binnenkomende waterleiding. Je zou het zelf eens moeten proberen voor je onzin de wereld instuurt. Ik heb overigens afgelopen nacht in één ruk doorgeslapen en had vanmorgen lucht en reuk in beide neusgaten.

sinusitis 17 mei 2013, 20:26 uur  
john
evelien heb medise hulp nodig en niet verhalen ,en jij heb in verhaal van evelien gevoeld zwakker mens en ben jij aan proberen om ervan te profiteren.. polipen zijn veroorzakt door langdurige onsteking van neus slijm vand binnen neus en niet meer of minder.als groot gevorden zijn dan zij MOETEN vervijderd worden omdat zij kunen zorgen voor ernstige complicaties en op deze grote neus sprej HELP NIET MEER....polipen kunen kankers worden en zijn oficieel genoemd "melanomas"meeste oorzak van polipen zijn opzwellen van slijm vliez en gezien dat in iedereens neus leven meer dan 300bacteries dan deze krijgen kans op infectie van slijm vlies en dan onstaat poliep.als mens vind oorzak van opzweling van slijm vlies dan is probleem opgelost.meestal is oorzak ALERGIE op iets .. dat is normale reflex van onze organisme op bijvorbeld "stoff" of polen,.. jij beseft niet goe gevaarlijk sinusitis en polipose kan zijn voor mens..voor uw informatie als onsteking van sinusen te lang duur dan bacterie kan doorbreken vand tussen sinusen en hersens en dan man kan sterven van menengitis "hersen vlies onsteking"dan zelfs moderne medicine kan niet helpen.. JOHN als jij will spelen met uw leven dan is dat uw keuze maar AUB stuur geen verkerde signalen naar andere mensen...tes te gevaarlijk...en verhaalen van orgoniet,chemtrails,bio energie hou voor jezelf..ik heb in mijn land massa van zulke jambo-jambo specialisten,in elk gazet,op radio en soms reclame op tv...mensen durven alle zotegeiden gelooven..AUB stop nu.

sinusitis 17 mei 2013, 20:08 uur  
john
ik will u niet beledigen maar jij bent zot als een deur...echt.. subit begin jij verhaal over chemtrails en andere zote dingen.....mens zoals jij geloof in kwakel dat verkocht word online door alle soorten zotten...neem mij niet kwalijk maar ik ben u aan proberen wakker maken...

vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | volgende

Leden Bezoekers
36 327837


Startpagina
Gastenboek
LedenlijstAlleen toegankelijk voor leden