Gastenboek - Lotgenoten chronische sinusitis

  Welkom. Login
ik wil lid worden!
Gastenboek
Geef je mening over deze community of laat een berichtje achter voor andere bezoekers.   


sinusitis 7 september 2013, 00:41 uur  
voor iedereen kleine info
hallo medelijders "uitzonderd onozelaar john"
achter 1jaar gebruik van 300mg "twee pikuren xolair" iedere twede week en iedere dag 1tabletje 10mg montelukas in combinatie met nasonex 3maal daags heb ik EINDELIJK open neus holtes en geen spoor van poliepen.snot is proper kleur en geen oor onsteking meer..ik hoop dat zo blijf..bij mij is probleem verbonden met alergie en blijk dat mens als ouder werd krijg last van alergien op alles en nog wat.ik zou sterk aanraden medemens dat zij proberen alle sorten van antihistaminas om te zien of dat helpt omdat "ik weet niet waarom" water of lucht of eten of planten ,tussen deze light antwoord op uw vraag.in neus schijn te leven meer dan 3000 sorten bacterias en zijn actiev allen als neus blokeerd,dus rest weet jij zelf... test uzelf met allen 10-15dagen montelukas tabletje en kijk ofdat uw neus begint open te gaan..als ja dan ben jij goe bezig..ik hoop dat helpt..mvg

sinusitis 7 september 2013, 00:27 uur  
john
ja oplosing voor uw agressie is mediviet,ha ha ha ,smoer maar noog een joint,zal meschien uw sinusen genezen..ha ha ha .. grappige mens.."onozelaar" ben jij..

Jan 6 september 2013, 11:01 uur  
@John
Nooit eerder een link gemaakt noch tegengekomen tussen mediwiet en sinusitis. Maar goed, ik sta voor alles open ! Je bedoelt waarschijnlijk de olie ? Lijkt niet makkelijk te verkrijgen. Tot nu nog geen kanaal gevonden. Suggestie ?

Evelien 5 september 2013, 13:28 uur  
Nou, hier ook weer een terug van weg geweest. (En stiekem hoop ik dan toch weer de ultieme tip hier te vinden...) Het is inderdaad twee maand heel goed gegaan met twee open neusgaten.Zonder medicijnen. De kant die een half jaar dicht zat is zelfs verder open geweest dan de andere kant. Maar nu pruttelt het toch weer. een aantal middeltjes hier omschreven hielpen niet helaas. Een maand later ging het ineens wel beter. Het blijft me een raadsel. Groetjes voor iedereen !!

John 4 september 2013, 22:56 uur  
@Jan
En toen was het stil. Gelukkig. Jan kijk a.u.b. eens naar het gebruik van mediwiet. Het zou een optie kunnen zijn om van alle klachten af te komen. Niet de THC maar die andere. Gewoon één druppel per dag kan al genoeg zijn.

Jan 2 september 2013, 09:26 uur  
Je komt op elk forum wel "mensen" tegen die de boel proberen te terroriseren en te verzieken. Vooral als er geen moderatoren zijn om orde op zaken te stellen is het lekker makkelijk de virtuele held uit te hangen van achter een klaviertje. Als er na een subtiele hint geen verbetering optreedt : gewoon negeren en focussen op de essentie.

John 29 augustus 2013, 23:07 uur  
@Jan
Die sinusitis hier op dit forum blijkt net zo hardnekkig weg te krijgen als een echte sinusitis, de onnozelaar!!! Ik had nooit gedacht dat iemand een I.Q. van onder nul kan hebben, blijkbaar dus wel. Eens kijken hoe hij nu weer uit de hoek komt.

sinusitis 28 augustus 2013, 23:43 uur  
jan
ben helemaal mee eens...weg met zulke taal gebruik,nu !

Jan 27 augustus 2013, 08:46 uur  
Grof taalgebruik. Hoort helemaal niet thuis op dit forum. Als er een moderator is die kan ingrijpen zou ik er voor pleiten deze boertige reactie te verwijderen.

sinusitis 24 augustus 2013, 21:11 uur  
quantum
mensen vraagen voor help en niet voor heksenrij..doe normaal zeg.jij ben nog slechter dan andere voor u met "donave druppels"?? idioot van vent..pardon mijn slechte vlaams..

quantum(aan)hanger 22 augustus 2013, 22:32 uur  
Quantum pendant dragen en 's-nachts op de ontstoken sinus leggen. En de neus is open. Draag er al maanden twee en binnenkort bestel ik er nog twee. Bovendien alles wat ik drink heeft enkele minuten op een pendant gestaan. Te gek!!! En nu weet ik zeker dat het onheil van buitenaf komt. EMF en LFG.

RG 22 augustus 2013, 20:04 uur  
@ Tamara.

Heb een goede tip voor je.
Je kunt beter via je huisarts een second opinion aan gaan vragen dan is het onderzoek bij de volgende kno arts ook echt onafhankelijk ..
Laat je dit via je eigen kno arts doen , jij niet te weten komt wat je eigen kno arts in een verwijsbrief vermeld naar een collega kno arts , dit dan niet altijd even goed uitpakt met een second opinion aanvraag.
Het komt ook voor dat artsen welke al fouten hebben gemaakt dit echt niet gaan vermelden naar de collega artsen en zeker niet bij een second opinion aanvraag.
Een second opinion kan ook zeker een valkuil zijn voor de patiënt .
En vermeld al helemaal niet bij een onafhankelijk second opinion namen van artsen welke je al hebben behandeld ook geen operaties welke al hebben plaatsgevonden.

Rob 22 augustus 2013, 09:05 uur  
@Tamara: Leg je zeker niet neer bij een dergelijke opmerking van arts die het blijkbaar druk heeft. Ook op dit forum kun je veel adviezen lezen die bij sommigen helpen.

@jan: Mooi dat het goed met je klachten gaat. Helaas heb ik weinig profijt van mooi weer. Ik ben de zomer doorgekomen door gekomen met twee lange antibioticum kuren. Eigenlijk is antibioticum het enige dat bij mij echt werkt. Helaas is mijn kno-arts geen voorstander van een echte lange kuur (meerdere maanden). Dat zou ik nog wel eens graag willen proberen, want mijn ervaring is dat hoe langer de kuur was hoe langer de klachten daarna wegblijven.

tamara 21 augustus 2013, 16:41 uur  
@jan
Bedankt voor je advies Jan, ik ga dit zeker doen. Ik ga net zo lang door totdat ik er geen last meer van heb.

Jan 21 augustus 2013, 15:21 uur  
@tamara : hier op 't forum kan niemand jou helpen. Wij kunnen enkel luisteren (lezen) en jou adviseren. Mijn raad in deze is : ga voor een tweede opinie, in ieder geval aanvaard in deze fase deze diagnose niet en eis verdere onderzoeken.

tamara 21 augustus 2013, 13:28 uur  
Hoi,
Ik ben een meisje van 18 jaar. En heb al mijn hele leven astma. Nu heb ik sinds 3 maanden hoofdpijn klachten. Ben meerdere malen naar het ziekenhuis geweest. Ik had te maken met neusbijholte ontsteking.Ik ben hiervoor inmiddels al geopereerd, er zaten poliepen in de weg. 2 weken later had ik nog steeds last, ik had daarvoor celestone en claritromycine gehad. De arts heeft tegen mij gezegd dat ik voor de rest van mijn leven deze hoofdpijn klachten houdt. Maar kan dit wel? Ik heb er 18 jaar lang geen last van gehad en nu opeens heb ik voor altijd hoofdpijn??
Wie kan mij hiermee helpen??!

tamara 21 augustus 2013, 13:26 uur  
Hoi,
Ik ben een meisje van 18 jaar. En heb al mijn hele leven astma. Nu heb ik sinds 3 maanden hoofdpijn klachten. Ben meerdere malen naar het ziekenhuis geweest. Ik had te maken met neusbijholte ontsteking.Ik ben hiervoor inmiddels al geopereerd, er zaten poliepen in de weg. 2 weken later had ik nog steeds last, ik had daarvoor celestone en claritromycine gehad. De arts heeft tegen mij gezegd dat ik voor de rest van mijn leven deze hoofdpijn klachten houdt. Maar kan dit wel? Ik heb er 18 jaar lang geen last van gehad en nu opeens heb ik voor altijd hoofdpijn??
Wie kan mij hiermee helpen??!

Jan 20 augustus 2013, 08:48 uur  
Beste lotgenoten, met mezelf en m'n sinusjes gaat het de laatste anderhalve maand bijzonder goed. Reden ? Ik heb - buiten het warme weer dat een heilzame werking zou kunnen hebben - er geen verklaring voor. Het is ook op het forum de voorbije maanden zéér kalm. Is dit omwille van de vakantieperiode en dus komkommertijd of zijn er nog mensen die een weldadige invloed ervaren van de goede zomer ?

Bert Retour 8 augustus 2013, 16:49 uur  
Blijven lachen AUB mensen

SNUF 17 juli 2013, 23:28 uur  
@ Constance,
Als je sinusitis te maken heeft met allergie, zou ik dit zeker doen... Verder raad ik je aan om te beginnen met een hoge dosis vitamine C (1000 mg. time released), langzaam opbouwen van 1 naar 3 tabletten per dag; dit helpt om de ontsteking te verminderen.
Succes; groet, Snuf.

Constance 17 juli 2013, 18:59 uur  
Antibiotica helpt bij mij niet meer tegen sinusitus, kan ik dan beter anti-histamine nemen? Constance

cc 16 juli 2013, 14:27 uur  
@ Snuf.

Ja dit soort opmerkingen van kno artsen is mij ook zeer duidelijk bekend.
o.a dat kno artsen dan gaan schrijven in hun eigen aantekeningen " Geen enkele tekenen van een sinusitis " en een paar maanden later dan alsnog graag willen opereren de patiënt al niet beter weet als er dan een voorstel komt van een kno arts voor welke operatieve ingreep dan ook maar de klachten alleen maar zullen verergeren na de ingreep en kno artsen patiënten dan ineens niet meer begrijpen waarom ze maar door blijven klagen over dezelfde klachten .
Uitzonderlingen daar gelaten natuurlijk welke wel baat hebben bij een operatieve ingreep.
Mij is het overkomen dat op de dag van de operatie en het behandelplan al duidelijk bekend was wat er zoal technisch zou worden uitgevoerd tijdens de operatie dit resulteerde in alleen maar een toegediende narcose en verder helemaal niets, van het juiste behandelplan niets terecht is gekomen, ja later door het stellen van spontaan een andere diagnose wat natuurlijk weer nergens op sloeg omdat de definitieve diagnose al was vastgesteld en dit met zeer ernstiger klachten te maken had.
Het zal hun beroep dan wel zijn Snuf, maar geld speelt hierbij ook een belangrijke rol.
De kno poli's en ook andere poli's in ziekenhuizen zitten niet voor niets alle dagen bomvol met patiënten waarvan er ook velen tussen zullen zitten waarvan de oorzaak ook nooit gevonden zal worden.

SNUF 16 juli 2013, 00:14 uur  
@ cc,
Bij mij stelde een KNOarts een operatie voor, maar ik heb bedankt voor de eer!
Er waren geen belemmeringen in de doorgangen naar de holtes; toch stelde de KNOarts voor om de doorgangen te verwijden... :-( Ik heb hem erop gewezen dat zo'n 3 wkn. tot max. 3 mnd. na een operatie patienten er vaak erger aan toe zijn dan eerst. De arts kleurde en zei: "Maar het is mijn beroep!"
Ze weten het dus, maar doen 't toch omdat 't nou eenmaal geld oplevert...

cc 15 juli 2013, 16:03 uur  
@ Snuf.

Je hebt gelijk hoor Snuf , ik heb al zo'n 34 jaar last van deze stafylokok bacterie welke totaal niet meer uit te roeien valt met welk geneesmiddel dan ook maar , zelfs niet met de " zwaarste " antibiotica kuur welke veel wordt voorgeschreven door kno artsen , deze stafylokok of een streptokok bacterie welke ook de grootste boosdoeners blijken te zijn van de meeste chron. bijholte ontstekingen ook nog kan overslaan naar het kaakholte gebied en men dan als chron. sinusitis patiënt pas echt met chron. bijholte problemen te maken gaat krijgen waar je dan op z'n ergst levenslang plezier van zult krijgen.
En laat je vooral niet opereren als een kno arts een Fess of iets dergelijks gaat voorstellen, soms heb je ook geen keus omdat je graag verlost wilt worden van de ontstekingen , maar er hoeft zich nog maar èen enkele cel te bevinden tijdens of na een operatieve ingreep van welk gebied in de bijholtes dan ook maar dit onherroepelijk weer tot ontstekingsproblemen gaat leiden, Er zijn er niet voor niets zoveel sinusitis slachtoffers die maar blijven klagen over pijnklachten en dan vooral na een operatieve ingreep.
Deze site staat immers vol met klachten, een positief bericht vind je maar nauwelijks .
Tip: Vraag vooral bij een eventuele voorgestelde operatieve ingreep zeer goed naar de eventuele complicaties welke kunnen ontstaan tijdens of na de ingreep, een medische ingreep is vaak nog ergerder dan de kwaal zelf.
Achteraf gezien had ik me nooit en te nimmer zo'n zeven keer moeten laten opereren daar het nog nooit geen verbetering van mijn klachten heeft laten zien., integendeel de klachten alleen maar zijn toegenomen ondanks het
"goed bedoelde " advies van de kno artsen.

SNUF 15 juli 2013, 01:06 uur  
@ cc en Constance,
Wind, airco, ventilator en vochtige kou VERERGEREN sinusitis! (de bacteriële infectie blijft dus sluimerend aanwezig en vlamt dan weer op)
Hoge doses vitamine C (time released) kunnen ontstekingen verminderen...
Groet, Snuf.

vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | volgende

Leden Bezoekers
37 330269


Startpagina
Gastenboek
LedenlijstAlleen toegankelijk voor leden