Gastenboek - Lotgenoten chronische sinusitis

  Welkom. Login
ik wil lid worden!
Gastenboek
Geef je mening over deze community of laat een berichtje achter voor andere bezoekers.   


viewmaster 25 november 2013, 21:43 uur  
@maurice: Dat zijn idd de succesverhalen over Halotherapie, op de website van de Halotherapie dienstverlener. Het is geen gastenboek of forum of zo; gewoon mooie reclame voor de zoutmannen en -vrouwen. Het zal ook wel eens wat minder goed helpen en daar lees ik niets over. Dat iemand het zo heerlijk ontspannend vind om op een tuinstoel met een groep mensen in zo'n zouthok een uur opgesloten te zitten, zal best. Maar er zullen ook mensen zijn die dat heel wat minder leuk vinden. Lees ik ook niets over. Mag je dus best een beetje kritisch naar kijken.

Niettemin wel interessant. Ik kan me alleen niet voorstellen dat een echt chronische sinusitis er door opgelost wordt. Misschien bij een enkeling?

maurice kroonenburg 25 november 2013, 20:17 uur  
Sinds 3 jaar wordt de Halotherapie in Nederland gegeven met veel succes bji HaloClinic Nederland in Zaandam en Heemstede voor mensen met luchtwegproblemen holteproblemen en huid aandoeningen.
Waarom zo ver in het buitenland gaan zoeken terwijl het hier onder ons neus ligt. kijk naar de succes verhalen van de HaloClinic.
http://www.haloclinic.nl/ervaringen-van-clienten/

Jan 25 november 2013, 08:24 uur  
@de illustere onbekende auteur van de post van 23/11 - 20 uur 31 en 20 uur 34 : ten eerste, het was "W" die op het spoor gekomen is van de fagentherapie. De producent dringt zich op geen enkele maniier aan ons op. Integendeel, je moet mooie broodjes bakken om het product te mogen kopen. Ten tweede, zijn we meer dan oud genoeg om zelf te beslissen wat we met ons geld doen en tenslotte, bespaar ons reacties als die van jou, ze bieden niet de minste meerwaarde, vervuilen het forum en zijn verspilling van onze kostbare tijd die we liever besteden aan het zoeken van oplossingen.

W 24 november 2013, 11:46 uur  
Ja, ik heb het geld ook gewoon overgemaakt naar Georgie via IBAN en dat ging gewoon goed. Ook met Rati contact gehad trouwens, aardige kerel. (Of vrouw?) Het duurde een paar dagen voor het geld aangekomen was maar daarna werden de fagen snel opgestuurd via DHL. Geen reden tot zorg dus.

Groet
W

wieuwmaster& 23 november 2013, 20:34 uur  
of nog better gebruik uw credit card en dan ben jij zeker geld kwijt,van voledige card !! MENSEN LAAT JIJ NIET VANGEN AAN ZULKE DINGEN.ZIJ PROBEREN GELD UITSLAAN UIT MENSEN MET ZIEKTES EN PROBLEMEN !!!

vieuwmaster@ 23 november 2013, 20:31 uur  
tuurlijk,als jij geld will kwijt zijn aan georgie voor zuurstof dan zou ik beter geld overmaken aan mijn bank in bulgarije of china meschien?!! ik denk dat oplichting aan de gang is ier NU 8

viewmaster 23 november 2013, 16:58 uur  
Ik heb t gewoon direct ovegemaakt naar de bank in Georgie.
Dat Iban nummer werd gewoon herkend in internetbankieren, dus zie niet in waarom dat niet zou kunnen.

Even afwachten hoe t loopt.

ik ben voorlopig nog druk met Ling Zhi. Heb besloten om dat wel een serieuze kans te geven. Nu 5 keer geweest; bij 12 keer ga ik heroverwegen. En na 20 keer moet er toch wel wat verbetering te zien zijn, anders heroverweeg ik opnieuw. Dan ligt hopelijk het alternatief al in de bus.

Jan 23 november 2013, 13:33 uur  
Bij mij loopt één en ander toch niet van een leien dakje. Digitaal factuurtje ontvangen en ik zo blij als een kermisvogel ermee naar de bank. Daar lijken ze d'er geen weg mee te weten. Er is op mijn factuur sprake van een intermediary bank (Citibank New York) aan dewelke het verschuldigde bedrag + een bepaalde fee moet overgemaakt worden. Die fee is dus niet de toeslag voor een internationale betaling. Die toeslag bedraagt circa 13 €. Die fee is het bedrag dat Citibank vraagt om het geld over te maken aan de begunstigde bank in Georgië en dat is nu de vraag die alle andere in de schaduw stelt : hoeveel bedraagt die fee ?
@viewmaster : hoe is de betaling bij jou verlopen ?

Jan 22 november 2013, 11:14 uur  
Bingo !! Rati is er eentje van de meewerkende soort. Reageerde terstond. Ga factuurtje krijgen en na betaling krijg ik - hopelijk - de spullen !

viewmaster 21 november 2013, 11:35 uur  
Probeer t eens met: r.golijashvili@geophage.ge
Voornaam Rati.

Mijn bestelling is rond; heb reeds betaald. Nooit gedacht over samen inkopen.
Als dit goed werkt; wil ik de Europese distributeur wel worden. :-)

W 21 november 2013, 10:46 uur  
Het punt van op een vliegtuig stappen is dat je in Rusland en Georgië de fagen gewoon over the counter kunt kopen in de apotheek. Persoonlijk had ik dat er graag voor over gehad maar voor mij is het niet meer nodig. Maar vooraf is het natuurlijk niet zeker of de therapie bij jullie aanslaat.

Ik ben benieuwd wat de apotheker zegt: Waarschijnlijk heeft hij/zij er nooit van gehoord. Ik heb echter toevallig wat microbiologen in mijn vriendenkring (veel meer kennis op dit gebied dan apothekers) en die zijn erg enthousiast over faagtherapie.

Succes iig en ik ben benieuwd naar de afloop.

W

Jan 21 november 2013, 09:49 uur  
@viewmaster : welke zijn jouw contactgegevens ? Ik heb gemaild naar biochimpharm@geophage.ge en krijg geen reactie. Jammer dat we niet beter afgesproken hebben. Ik ben ook geïnteresseerd in het spul. Had ons verzendingskosten kunnen besparen.

viewmaster 21 november 2013, 09:41 uur  
Heb reeds contact gehad. Was geen probleem, maar je moet 10 pakjes kopen voor 90 dollar. Dan verzending met DHL. Op mijn akkoord heb ik nog niets meer vernomen. Zullen daar ook wel druk zijn.

Na 4 keer Ling Zhi nog steeds veel snotteren. Voel me vanochtend wat beter. Eerder veel hoofdpijn. Er komt een hoop los en als dat er niet uit komt, is dat pijnlijk. Vooralsnog ga ik verder.

Fijn om nog wat alternatieven te hebben. Wil nu wel eens van t gedonder af. Tien jaar is een lange tijd met deze klachten. Moet er niet aan denken dat ik zo mijn hele leven door moet.

Dus wellicht is een hoofdtransplantatie toch niet nodig als allerlaatste redmiddel. Eerder grapte ik over een hoofdamputatie, maar mijn dochter wees me er - terecht - op dat ik dan geen hoofd over zou houden. :-)

Jan 21 november 2013, 09:30 uur  
Beste W, allemaal goed en wel maar ik ga geen vliegtuig opstappen richting Georgië zonder voorafgaandelijke info van of afspraken met de producent. Dus toch nog even afwachten op een reactie uit die hoek, al geef ik het niet veel kans. Ga straks even mijn licht opsteken bij de apotheker in ons dorp.

W 20 november 2013, 15:25 uur  
Beste jan,

Desnoods vlieg je op en neer naar Tbilisi om het spul zelf te halen. (https://www.google.nl/flights/) Kost je een paar honderd euro maar dan kom je nog eens ergens. ;) Ik heb dat ook overwogen maar voor mij was het niet nodig omdat men het wilde verschepen. Men zei er wel bij dat het niet gebruikelijk was om aan particulieren te verschepen... Niet geschoten altijd mis, toch?

Gr W

Jan 20 november 2013, 14:03 uur  
@W : het klinkt allemaal heel aannemelijk en ik wil die fagentherapie dan ook echt snel uitproberen enkel lijkt 't me niet evident om het spul te bemachtigen. In Europa vind je alvast geen verdeler en ik heb niet zo meteen vriendjes in Rusland. Ik heb dus een e-mail gestuurd naar de fabrikant van Phagyo in Georgië. Ik wacht met spanning hun reactie af. Wordt vervolgd :-)

W 20 november 2013, 10:59 uur  
Beste viewmaster,

Ik ben er nu sinds een paar maanden echt vanaf. Ik vermoed dat de problemen de hele tijd veroorzaakt zijn geweest door een verkeerd bacterieel evenwicht in de slijmvliezen. Dit wordt gecorrigeerd door heel specifiek de pathogene soorten uit te schakelen mbv fagen. Er ontstaat dan ruimte voor minder schadelijke soorten die de plek innemen waardoor de pathogene soorten na de kuur minder kans hebben. Daarnaast blijven de fagen wellicht een poos in het systeem aanwezig (ze nestelen zich in bacterieen) en maken zo het milieu voor de pathogene soorten minder aantrekkelijk. Dit alles in tegenstelling tot bij antibiotica, daarmee wordt gewoon de hele bacteriepopulatie uitgeroeid en kunnen in het ontstane vacuum weer volop pathogene soorten groeien, vooral als die snel groeien.

Daarnaast schijnt het ook zo te zijn dat fagen beter werken tegen biofilms dan antibiotica en zo dus de genestelde bacterien ook kunnen killen.

Dit is allemaal grotendeels hypothese, maar wel logisch en in overeenstemming met mijn bevindingen. Vast staat dat antibiotica niet langdurig werken en dat je een paar jaar geleden nog bij de arts werd uitgelachen als je het vermoeden uitsprak dat een langdurige bacteriele infectie oorzaak was voor je klachten: De sinussen waren immers steriel en je had toch geen verhoogde bezinking??... Inmiddels blijkt dit toch allemaal wat anders te liggen.

W

viewmaster 20 november 2013, 10:13 uur  
@W:
Dankjewel. Ik vraag me af; als t een vervanger is voor antibiotica is het probleem dan niet ook dat je het steeds opnieuw moet herhalen? Bij de volgende verkoudheid weer sinusitis en weer Phagyo? Of werkt dit toch anders? Denk je dat je er nu voor altijd af bent?

W 19 november 2013, 12:42 uur  
Beste viewmaster,

Er valt eigenlijk niet zoveel meer te vertellen dan ik al gedaan heb. Ik heb de fagen ca. 3 weken dagelijks gebruikt, daarna gestopt en genezen dus. Spul in mijn neus laten lopen met hoofd achterover (google proetz sinus irrigation). Daarbij heb ik per keer 20 ml fagenvloeistof gebruikt aangelengd met 20ml zout water om de juiste osmotische waarde te krijgen. Gewoon een zoutoplossing maken die dubbel zo zout is als je normale spoelvloeistof dus en daarvan 20ml gebruiken. In totaal dus 40 ml per keer in laten lopen en een poos laten inwerken, en dat 1 a 2x per dag tot al mijn fagen op waren: 6 pakjes van 5 flesjes.

Dat was het.

Groeten
W

viewmaster 18 november 2013, 23:24 uur  
interessant verhaal W over bacteriofagen. Maakt me erg nieuwsgierig. Hoe lang heb je dit middel gebruikt en in welke dosering, voordat het hielp? Ben je nu gestopt, of moet je altjd blijven gebruiken? Een half uur in laten werken? Met je hoofd over de rand van het bed hangend? Druppel, spray of snuif je het? Wil er graag wat meer van weten.

Ik vond ook het verhaal over de zoutkamer interessant, al heb ik mijn twijfels of dit voor iedereen even goed werkt.

Iemand al wel eens gehoord van Ballon Sinuplasty?
http://www.balloonsinuplasty.com/
Een nieuwe methode om de doorgangen naar de sinusholtes te verwijden. Minder invasief. Kan al in UK, Duitsland en meer landen. Niet in Nederland. Als je verder kijkt dan het jubelverhaal op de website van de fabrikant, kom je ook wel wat kanttekeningen tegen. Niet altijd pijnloos. Niet een eeuwigdurende oplossing. Wel een extra mogelijkheid.

Nog genoeg mogelijkheden om van mijn geld af te komen, als Ling Zhi niet het gewenste resultaat geeft. Ben nu 3 keer geweest. Veel geel snot. Voel me voorlopig nog niet beter. Wel opgelucht dat er eindelijk eens wat snot uit mijn hoofd komt. Voorlopig nog even verder. Kijken wat er gebeurt.

Eens vind ik de oplossing en dan......
doe ik een vreugdedansje. ;-)

W 18 november 2013, 22:02 uur  
Beste Jan,

Google eens op phage therapy en lees je in. Ook even plaatjes kijken van fagen, geweldig :). Ik heb een mailtje gestuurd naar de fabrikant van phagyo in tbilisi en beleefd gevraagd of ik wat van dat spul mocht kopen. Na enig aarzelen stemde men toe en dat is eigenlijk het hele verhaal. Ook kun je iemand inschakelen uit de russische gemeenschap die de fagen uit een willekeurige apotheek in rusland te laat komen. Een beetje pro-activiteit is wel nodig dus.

Let wel op dat je het goede type fagen besteld, een cocktail voor o.a. stafylokokken, streptokokken, pseudomonas etc, beesten die veel neusklachten veroorzaken.

Succes en hou ons op de hoogte, wij zijn immers verplicht elkaar te helpen.
W

Jan 18 november 2013, 10:29 uur  
@maurice kroonenburg : eigenlijk was mijn vraag gericht aan "W" wiens bijdrage handelt over "bacteriofagen". Maar niettemin dank ik ook jou voor jouw enthousiasme en neem ik de interessante informatie graag mee !

maurice kroonenburg 18 november 2013, 10:05 uur  
Hallo Jan, Ik ben blij dat je je interesse tont over deze therapiemethode de Halotherapie. Ik wil je verwijzen naar verschuilende websites waar je veel informatie bij elkaar kan vergaren omtrent de Halotherapie.
http://www.haloclinic.nl/geschiedenis/
http://www.haloclinic.nl/ervaringen-van-clienten/
http://www.haloclinic.nl/wetenschap/
En je kan ook lezen wat deze professor Alina V. Chervinskaya over de Halotherapie te vertellen heeft!
http://chervinskaya.com/
Does geen leeuw of een wolf maar gewoon de werkelijke feitelijke waarheid. Ik wens je nog een prettige dag Jan

Jan 18 november 2013, 09:10 uur  
@W : Zéééér boeiend !! Ben hier opgesprongen als een leeuw op een weerloze prooi maar vind helaas weinig bruikbaars. Kan jij wat meer info meegeven ? Dank u !!

maurice kroonenburg 18 november 2013, 08:24 uur  
Halotherapie 100% medicatievrije behandeling

Halotherapie is klinisch bewezen en zorgt ervoor dat bij gezwollen keel-en neus slijmvliezen weer slinken op een snelle en zeer effectieve manier. Bacteriën en virussen worden geëlimineerd waardoor het opgehoopte pus en taai slijm vloeibaarder/ dunnere massa wordt en zo weer makkelijk weg kan vloeien en de druk in de holtes afneemt.

Lees eerst wat een KNO arts aanbeveelt voor wij met allerlei kunstjes beginnen.

Mijn Problemen: Astmatisch Bronchitis en Bijholten ontstekingen.

Na jaren van de ene kuur na de andere kuur, zijn wij op zoek gegaan naar alternatieven. Iedere maand een kuur de ene keer antibiotica kuur, met daar na een prednisolon kuur, werd het me eigenlijk teveel. Wij verzochten de huisarts om een verwijzing naar de KNO arts, deze werd verstrekt. Een afspraak werd gemaakt voor een maand later. Een dag later hoorden wij op radio Noord–Holland een reclame spotje over de zoutkamer in Zaandam en Heemstede, wij gelijk gebeld en een afspraak gemaakt bij HaloClinic in Heemstede. We zijn begonnen op Vrijdag 11 oktober 2013. RESULTATEN: De eerste gratis sessie is bijzonder goed ervaren, waarna wij afspraak voor 10 sessies maakten, deze zijn nu op 3 sessies na afgerond. De resultaten zijn werkelijk geweldig, geen benauwd heden meer, slapen veel beter, kan lucht halen door mijn neus. Na bezoek aan de KNO arts Dr.P.C. Dijkgraaf van het Geminiziekenhuis te Den Helder, was deze ook verbaasd en vroeg om de folder van de zoutkamer. De dokter zei, laten we eerst de natuur een kans geven, voordat we andere stappen ondernemen. Tot slot: Wij zijn heel blij dat we de zoutkamer ontdekt hebben en zijn Mw. Ursy Baars dankbaar voor haar adviezen en suggesties. Den Helder: 02-11-2013. Mw. T. Bakker-Klaver

vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | volgende

Leden Bezoekers
37 335254


Startpagina
Gastenboek
LedenlijstAlleen toegankelijk voor leden