Gastenboek - Lotgenoten chronische sinusitis

  Welkom. Login
ik wil lid worden!
Gastenboek
Geef je mening over deze community of laat een berichtje achter voor andere bezoekers.   


Tineke 9 juli 2007, 22:02 uur  
Leon,

Zie mijn vorige bericht, misschien kun je nog een van mijn 'maatregelen' proberen:
>>Voornaamste klacht bij mij is ook hoest. Die hoest ontstaat wanneer de pus uit je ontstoken sinussen je keel inloopt. Na 5 antibioticakuren, 10 dagen Prednison en een aantal alternatieve wegen: probiotica, Berberisquarz spuiten in nek (antroposofisch), Cinnabaris D6 zuigtabletten (homeopatisch), 3 behandelingen door osteophaat (filosofie: als lever en nieren afvalstoffen niet goed verwerken (zou bij mij het geval zijn), worden slijmvliezen extra belast omdat afvalstoffen er toch ergens uitmoeten), elke dag 1/2 glas grapefruitsap op nuchtere maag (zou goed zijn voor als je lever niet goed werkt), geen melkproducten, geen koffie, geen suiker, geen gist(brood), weinig witte meelproducten (w.o. pasta), veel groente en fruit, veel water en kruidenthee, chlorella tabletten (ontgiften, afweer opbouwen), selenium tabletten (ontgiften, afweer opbouwen), meer rust, minder roofbouw (overwerk en werken in weekend), gefaseerd laten verwijderen van amalgaan vullingen (i.v.m. kwik en overige zware metalen), lopen en fietsen zodra ik een kans zie, zijn de symptomen sterk verminderd. Wat wel en niet heeft geholpen weet ik ondertussen natuurlijk niet meer. Voorjaar 2006 is chronische sinusitus bij mij gestart/de diagnose gesteld. Uit CT scan van vorige maand blijkt dat op mijn voorhoofdsholten na alle sinussen nagenoeg dicht zitten en dat de doorgangen tussen de holten (te) klein zijn. KNO arts assistent adviseert operatie omdat je slijmvliezen kapot kunnen gaan als je jarenlang doorloopt met een chronische sinusitus. Kapotte slijmvliezen kunnen het slijm niet mee afvoeren. Gaat bij mij niet vanzelf over zegt KNO arts assistent stellig en alternatieve behandelingen zijn volgens hem niet afdoende i.v.m. de kleine doorgangen. In operatie worden doorgangen groter gemaakt en bij zeefbeenholten aantal stukjes bot verwijderd via een FESS (endoscopische operatie). Zitten heel griezelige risico's aan, ze komen in buurt oogzenuwen en hersenholte, kans op complicatie zou echter klein zijn. De komende tijd moet ik beslissen of ik een FESS wil ondergaan.

Leon 9 juli 2007, 18:51 uur  
Beste,al jaren loop ik met klachten rond die volgens mij vanuit de voorhoofdholtes beginnen(druk) dan via de keel naar de longen gaan(benauwd)Lijkt me een vicieuze cirkel: alles geprobeerd: aerius, symbicort, stomen, antibiotica, kno-arts,allergoloog, flixonase(geen scheef neustussenschot)etc etc. Ik ben allergisch voor huisstofmijt, bomen, hooikoorts,maar heb de klachten het hele jaar door.
Herkent iemand dit en hoe ben je ervan af gekomen?

karin 8 juli 2007, 23:12 uur  
Hoi Vanessa....

Zo zeg...ben blij voor je dat er iets uitgekomen is...jeetje zeg hoe kan het he....hopen dat het in de toekomst allemaal hun werk mag gaan doen...

Denk dat je absoluut kwa werk een goeie keuze hebt gedaan....vooral voor je vatbaarheid natuurlijk....Ik zelf heb altijd als er 1 iemand verkouden is ..kan ik de klok er wel op zetten dat het niet lang duurt voordat ik ook erbij ben.....

Ik zelf mag op dit moment niet klagen...alhoewel de hoofdpijnen de laatste tijden wel weer vaker opkomen....maar de bloedneuzen zijn verleden tijd....verder is men bezig voor nieuwe medicatie maar tot op heden is dit nog niet gelukt....het valt in Nederland onder de opium wet vandaar dat het nog moelijk is..

Laat je even weten hoe het verder met je gaat verlopen...


Groetjes karin

Rolf Balkenende 8 juli 2007, 23:09 uur  
Hier een bericht van een nieuwe bezoeker aan deze site. Ik heb al zo'n twee jaar geregeld last van mijn rechter bijholte. Het volet als een lastige kiespijn terwijl ik een bovengebit heb ;-)

Soms heb ik er een paar dagen last van en verdwijnt het weer voor een maand of zo en hierna komt het weer terug. Twee jaar geleden zijn ze begonnen met een antibioticakuur echter totaal geen resultaat. Helpt dus voor geen meter. Nu hebben ze onlangs een rontgenfoto en een scan gemaakt. Ze zien wel wat sluimering echter niet echt bijzonder. Ik ben vroeger veel geopereerd aan mijn neus door voornamelijk poliepen en er zit dus nogal wat litteken weefsel en de holte is ook wat kleiner. De specialist stuurt mij gewoon naar huis met de mededeling dat hij er niets aan kan doen. Daar ben je mooi klaar mee. Zelf gebruik ik op dit moment dan maar wat pijnstillers en neusspray echter dat is niet de oplossing. Heeft iemand een gouden tip. Second Opinion aanvragen???Elke tip is welkom. Ik wil dit probleem de wereld uithebben.

Vanessa 7 juli 2007, 16:05 uur  
Hallo allemaal,

Bagheera, je zal vast al lekker onderweg naar Frankrijk zijn, ik hoop dat je lekker van je vakantie kan genieten en de medicijnen hun werk doen.
Joske, balen dat het bij jou ook niet zo lekker gaat, ik hoop voor je dat de CT scan wat meer duidelijkheid zal geven!
Claudia, ik herken wat je schrijft over uitvloeiing van de neus, hoort erbij zegt de KNO. Laat je even wat weten als je maandag geweest bent?
Renate, wat vervelend met je werk, mensen zouden zoals Joske schrijft is n dag moeten voelen wat wij voelen dan praten ze wel anders. Gelukkig zijn er nog mensen die je wel proberen te begrijpen toch? Het is idd fijn hier je verhaal kwijt te kunnen want we begrijpen elkaar immers goed.
Karin hoe gaat het met jou?

Afgelopen maandag belde de immunoloog, er is een bacterie gevonden, waar ik te weinig afweerstoffen voor heb. Ze zijn nog n bacterie aan het onderzoeken, de 16de krijg ik de uitslag. de 23ste krijg ik een injectie voor die gevonden bacterie en gaan ze kijken of m'n afweerstoffen verbeterd worden daardoor.
Dinsdag een nagesprek gehad met de allergoloog/ internist, zei vertelde wat de ws behandeling zal zijn als blijkt dat ik na die eerste injectie weer afweerstoffen toegediend moet krijgen. De manier waarop dat dan moet gebeuren had ik niet verwacht, maar ja als het helpt en me erdoor beter ga voelen dan is het het wel waard.
Woensdag naar de KNO geweest voor een gesprek en controle. Gesprek was goed, mediijnen blijven zoals het was in ieder geval zolang die afweerstoffen niet op peil zijn, Verder zag het er van binnen beter uit (gelukkig) en hij zegt dat het veranderen van functie op m'n werk daar zeker aan bijgedragen heeft. (ik werk normaal gesproken in de kinderopvang met kinderen van 8 weken tot 2 jaar en zit nu sinds februari op het hoofd kantoor van onze stichting). Sindsdien ben ik niet meer verkouden geweest en dat is al heel wat.
Verder blijft de hoofdpijn aanhouden maar dat was niet gek volgens de KNO.
Dat was het ziekenhuis weekje zeg maar. Het heeft aardig wat opgeleverd.

Ik wens jullie allemaal nog een fijn weekend verder!!!

Groetjes, Vanessa

Steven 7 juli 2007, 09:17 uur  
Heb al ruim 7 maanden van ontstoken sinussen. Foto's gemaakt, CT-scan en enige oplossing is operatie volgens KNO arts.
Probleem neemt hij echter niet weg met als resultaat dat de ontsteking weer snel terug kan zijn.
Ben nu bezig met homeopatisch middel dat volgens de alternatieve genezer zeker soelaas gaat bieden.
Iemand Ervaring hiermee?

stef 6 juli 2007, 20:49 uur  
hoi, over een paar weken onderga ik ook een fessoperatie. Doordat mijn zeefbeenholten erg nauw zijn en nu ook zijn dichtgeslipt, zijn de kaak en de voorhoofdholten volledig geblokkeerd. tijdens de operatie gaat de arts de doorgang verwijden en vindt er ook een doorspoeling plaats. wie heeft er nog een tip voor mij voor na de operatie. en zijn er mensen die ook puffen en antihistamine gebruiken en er na de operatie van afgekomen zijn. groetjes Stef

karin 6 juli 2007, 15:31 uur  
Hoi iedereen...

Jelle heb je toegevoegd...maar op de of ander manier lukt het niet....
Ik had diverse ontstekingen en cystes in mijn hoofd die door middel van de operaties zijn weggehaald...

Echter zijn er een aantal problemen bij gekomen...ik ben erg allergisch en heb dus ook vaak slijmvliesontstekingen in mijn hoofd..

Bagheera ik hoop dat je van je vakantie kunt genieten...Heel veel plezier en een goeie reis...

Iedereen een fijn weekend...

groetjes karin

Bagheera 5 juli 2007, 16:37 uur  
Hallo Allemaal,
Gister ben ik weer bij deKNO-arts geweest en het zag er eigenlijk allemaal heel schoon en rustig uit. Het vermoeden is nu toch dat de ontsteking in het bot rondom de holtes de spelbreker is en ik ben weer met een kuur Ciproxin begonnen. Als het na mijn vakantie niet beter is of weer terug komt gaan we weer een scan maken om te zien of er inderdaad ontstekingen zitten. Als dat zo is (en dat hoop ik wel anders weet ik het echt niet meer) gaan we een langere periode antibiotica proberen. Het is moeilijk te bereiken weefsel dus het is een kwestie van een lange adem... nou we zullen zien wie het laatste lacht, de beestjes of ik! Ik hoop trouwens dat ik deze keer van de ciproxin geen zonne-exceem krijg, we gaan zaterdag richting zonnig-zuid-frankrijk dus uit de zon blijven wordt hopelijk lastig. Voor de zekerheid heb ik wel een kuur andere ab achter de hand dus het zou goed moeten komen.
groetjes maar weer en sterkte allemaal!
Bagheera

joske1976 5 juli 2007, 09:21 uur  
Jeetje, wat vervelend om te horen dat het dus bij meerdere mensen zo'n ontzettend lange weg is met al die klachten.
Renata, wat een gedoe ook met jou zeg! Erg vervelend dat je collega's niet gewoon met je willen blijven praten en er achter je rug om gekletst worden. Ik zeg altijd : laat iemand die het niet kent, maar eens 1 dag voelen wat wij dagelijks meemaken, dan piepen ze wel anders. Sterkte in ieder geval!
Claudia : ik herken precies wat jij zegt over dat je bukt en er dan ineens vrij dun snot uit je neus valt, ik ben vaak al te laat met een zakdoek, heel genant soms hoor, en het ruikt inderdaad heel erg naar een ontsteking.
Misschien heb je mijn laatste stukje wel gelezen over mijn bezoek van de laatste keer aan de KNO arts die gewoon beweerde dat het heel normaal was om groen/geen snot te hebben. Ik snap er niks van : stond vanochtend ook weer op met die vervelende rotte lucht in m'n neus, spoel met zout water en hoop dat het iets oplost, maar dat lijkt helemaal niks te helpen. Gek word ik er van.
Ik moet 16 juli weer een CT scan laten maken, ben zo benieuwd naar hoe het er nu uit zal zien! 24 juli moet ik dan weer naar de KNO arts..... Tot die tijd moet ik t maar weer zien te rooien... heb nu wel weer dagen dat ik er nauwelijks last van heb, gelukkig maar, want dan heb je ook eens de tijd om weer te genieten van de kleine dingen, zoals van mijn kinderen die morgenmiddag vakantie krijgen......
Sterkte allemaal,
Liefs Joske

Claudia 4 juli 2007, 15:20 uur  
Daar ben ik toch weer... ook bij mij heeft de operatie (16.4) nog niet echt suc6 geboekt, ondertussen heb ik een 3weekse Klacid kuur en 6weekse kuur van Flixonase achter de rug, helaas...

wat ik merk is dat na de operatie ik zomaar ineens last heb van uitvloeiing uit neus, (azijnachtig) als ik buk, met een ontstekingsgeur? Is dat bekend? Dat hd ik nooit.

Verder heb ik erge hoestklachten gekregen, soms met slijm, word er niet goed van.

Afijn, maandag kan ik dus wederom terug...., wel heb ik minder lst van mijn oren, dat scheelt!
grtjsss Claudia

Renata 4 juli 2007, 13:20 uur  
Hey allemaal,
ik ben pas terug uit ziekenverlof. Nu willen er op mijn werk nog weinig mensen met mij praten. Er is waarschijnlijk weer heel wat afgeroddeld over mijn afwezigheid. Of het beter is met mij? Niet echt. ik hoest de longen uit mijn lijf. Het begint altijd met een tamelijk verdraagbare keelpijn. Dan verstopt mijn neus met de hoofdpijnen tot gevolg en uiteindelijk begin ik dan weer vreselijk te hoesten. Nog vr de hoest helemaal beter is komt de keelpijn weer opzetten.En zo zit ik in een visieuse cirkel. Iemand vroeg me welke holtes het bij mij zijn. Wel het zijn ze allemaal! Pansinusitis heet dat. Ik heb geen poliepen of zo. ik heb gewoon een zr zwakke weerstand tegen allerhande beestjes. Dit komt omdat ik in 2005 ben geoppereerd aan mijn enige nier.En daar kreeg ik hopen antibiotica voor ingespoten, omdat er voortdurend nierontstekingen opkwamen. Nu dat het beter is met mijn nier, sukkel ik dus met die stomme sinussen...Ik ben geoppereerd in Belgi m.n. Antwerpen. Ik ben al Googelend naar meer info over de aandoening op jullie forum uitgekomen in Nederland. Nu ben ik blij dat er zoiets bestaat, want het doet echt wel goed om je verhaal te doen aan mensen die je begrijpen. Ik wens jullie allen het beste toe en groetjes vanuit Belgi. Renata

Ramona 3 juli 2007, 21:39 uur  
Hallo allemaal,

jeetje, ik ben een tijdje niet op deze site geweest, maar wat ik zo lees gaat het niet zo best met een ieder. Voor iedereen heel veel beterschap!!

Wie heeft er ervaring met Flixonase nasules en een tintelende tong? Ik ben eens terug gaan denken maar sinds ik deze druppels gebruik heb ik hier dus regelmatig last van. Net of de verdoving van de tandarts bijna is uitgewerkt zeg maar. Het wordt niet genoemd als bijwerking.

groeten,
Ramona

Jelle 2 juli 2007, 10:32 uur  
Hoi Karin,

Hoe was je weekend, ik hoop deze week een mailtje van je te krijgen en wat meer informatie over mijn poliepen.

Heb jij ook poliepen of gehad?

Groetjes

Jelle

karin 29 juni 2007, 23:54 uur  
Hoi Joske...

Balen zeg jeetje...

Zelf ben ik verpleegster en weet wel als het snot geel en groen is,hier een ontsteking achter zit hoor....en dat weet jij ook..idd vind ik ook dat je absoluut niet serieus genomen bent....

Ik zal de scan afwachten want hiero moet gewoon naar voren komen dat het nog niet helemaal goed is....en dan is het aan hun....ook moet jezelf mondig zijn hoor...om de scan mee te bekijken en om uitleg te vragen..

Ben je niet tevreden hierna...zal ik zeker voor een second opion gaan, helaas is het voor jou vervelend dat je idd moet wachten,maar dat kun je...je hebt nu ook al even gewacht....ga er voor....echt je kunt het...
Sterkte heel veel sterkte..

Jelle ik heb je toegevoegd....ik ben het weekend bij mijn vriend ,maar naar het weekend hoor je van me...

Iedereen sterkte en een fijn weekend...

groetjes karin

joske1976 29 juni 2007, 22:12 uur  
Hallo allemaa,
Nou vandaag op controle geweest bij, dacht ik, Prof Fokkens. Nadat t spreekuur ruim een uur uitliep werd ik eindelijk opgeroepen maar niet door Fokkens....... Ik balen als een stekker, maar kwam bij de arts terecht die mij de vorige keer ook gezien had en hij vroeg dus gelijk hoe t ging. Nou nog steeds niet goed dus, de medicijnen hadden naar mijn idee niks uitgehaald en begon gelijk over de rotte geur in mijn neus die nog steeds heel hinderlijk aanwezig is.
Ik kon vanaf de eerste minuut duidelijk zien dat deze arts zich geen raad wist met mijn klachten en ook de rotte geur kon ie niet verklaren. Zo lang het voor anderen niet te ruiken is, heeft t waarschijnlijk met een verstoord reukorgaan te maken en dit moet wel weer overgaan. Dat ik groen en geel snot heb, is verder ook niet heel vreemd....????? Ik kon er geen touw aan vast knopen. Uiteindelijk heeft hij met een scoop in m'n neus gekeken en tot mijn grote verbazing zei hij dat alles er heel rustig uit zag en ook de doorgang naar de voorhoofdsholte weer open was.
Ik helemaal verbaasd, want hoe kan t dat ik dan toch nog met pijn zit? Ja.... dat vond ie ook wel vreemd en daarop is weer een aanvraag gedaan voor een CT scan waar ik een oproep voor krijg. 24 juli mag ik weer terug komen en dan weer bij dezelfde arts want Prof Fokkens is tot maar liefst 3 augustus op vakantie.
Jullie kunnen misschien begrijpen dat ik me totaal niet serieus genomen voel en vooral ook van t kastje naar de muur gestuurd voel. Vorige week spraken ze nog van een 6e operatie en iets meer dan een week later ziet alles er ineens rustig uit en zal de pijn wel ergens anders vandaan komen dan van de holtes zelf.
Ik heb werkelijk mijn twijfels over de professionaliteit van de artsen in het AMC en betreur t ten zeerste dat ik nog steeds Prof Fokkens niet persoonlijk heb gesproken na mijn laatste operatie.
Ik loop nog steeds met pijn in m'n holtes, de geur is echt afschuwelijk en moet maar weer zien hoe ik t tot de 24e juli red. De moed zakt me echt in de schoenen en ben nu toch serieus aan het overwegen om of het alternatieve circuit in te gaan ( wie heeft er ervaringen??? ) of een second opinion aan te vragen bij een ander ziekenhuis. Als er iemand is hier die goede ervaringen heeft met een goede KNO arts, dan hoor ik t heel graag!!!
Sterkte en succes allemaal,
Groetjes Joske

Jelle 29 juni 2007, 20:53 uur  
Hallo karin,

Wil je me een mail sturen zodat ik er meer over te weten kom, kan ook in het forum wat je wilt.

jbalkom@home.nl

Doet niet echt pijn, alleen vaak warm en een vreemd gevoel ik het hoofd, alles verstopt.

Op de CT scan had ik 4 poliepen in de kaakholtes, de dokter zei dat ik daar niet veel last van kon hebben, vreemd he?

Groetjes

Jelle

karin 29 juni 2007, 18:44 uur  
sorrie jelle ik bedoel natuurlijk je poliepen...als ze warm zijn betekent dit gewoon dat er een ontsteking actief is...

groetjes karin

karin 29 juni 2007, 18:43 uur  
Hoi Jelle....

Zo aan je verhaal te lezen, als je cystes warm aanvoelen zijn ze zeker ontstoken....
En die ontstekingen nemen zeker het nodige energie weg uit je lichaam....
Ik zal toch eens bij mijn huisarts gaan informeren,want die cystes horen er natuurlijk niet....en zorgen er zeker voor dat je energie weg gaat....

Hoop dat je nog eens iets laat horen hoe het verder met je gaat..

Fijn weekend iedereen

groetjes karin

jelle 29 juni 2007, 10:38 uur  
Hallo,

Ik sukkel al jaten met een erge vermoeidheid, ze kunnen in het ziekenhuis niks vinden.

Ik heb bijna altijd een verstopte neus, en in biede kaakholtes 4 poliepen.

Kunnen die poliepen de oorzaak van alles zijn? Ze doen niete cht pijn, maar voel daar wel wat vreemds, ze voelen aan de buitenkant warm aan, hoop dat iemand mij kan helpen.

karin 27 juni 2007, 22:48 uur  
Hoi Allemaal...

Renate het is ook zo wat je schrijft maar iedereen voelt zijn eigen..de collega.s of baas wat jij noemt...zijn blijkbaar mensen die weinig tot niets meegemaakt hebben en zeker niet mogen oordelen.

Bagheera balen zeg meid....ik vermoed zelf ook dat er bij jou weer een ontsteking actief is.....ben benieuwd...

Joske....die vieze smaak vermoed ik dat het door een ontsteking komt....of een korstje van een wondje kan ook die vast zit...dit kan ook hele vieze smaak geven...maar hoop dat je het even laat weten...

Iedereen Sterkte...

groetjes karin

joske1976 27 juni 2007, 22:13 uur  
Hoi allemaal,
Ik heb ook geen idee of die nare lucht met die ontsteking te maken heeft. Vrijdag zal ik t allemaal navragen, heb al een hele lijst klaar..... Nog steeds geen verbetering in de klachten, lijkt alleen maar toe te nemen. Zo tegen de avond lijk ik helemaal niks meer te ruiken, slaat helemaal dicht en t is net alsof ik gevoelloos ben in m'n holtes, een heel raar en moeilijk te omschrijven gevoel. Klinkt ook allemaal erg hol, praat ook alsof ik heel verkouden ben en dat ben ik, wonderlijk genoeg, nooit.
Ik ben ook door meerdere mensen gewaarschuwd om me niet aan te melden bij een forum zoals deze Renate, maar ik ben echt heel erg blij om juist wel met lotgenoten in contact te komen. Ik loop juist alleen maar tegen mensen aan die maar blijven zeggen : ah joh, t komt allemaal wel goed.
Ja daag, na 5 operaties geloof ik daar niet zo makkelijk meer in hoor!
Renate, waar heb jij je laten opereren? Vervelend zeg, dat t bij jou ook niet t gewenste resultaat heeft opgeleverd. Waar zitten bij jou met name de klachten? in je voorhoofdsholtes of in je bijholtes?
Groetjes, Joske

Bagheera 27 juni 2007, 17:38 uur  
Hoi Allemaal,
Tja, Renata, ik denk dat iedereen hier ook liever berichtjes zou schrijven over hoe goed het allemaal geholpen heeft, maar helaas is dat niet voor iedereen zo. Toch is het wel goed zo nu en dan ook een positief bericht te lezen, dat geeft weer moed en uitdeindelijk zal er voor iedereen wel een oplossing komen. En dat mensen geen geduld hebben als je klachten maar blijven en blijven herken ik ook wel hoor. Als iemand vertelt dat hij bijholteontsteking heeft en dus ziek thuis is iedereen vol begrip maar als dit maar duurt en duurt raakt dat begrip op een of andere manier helemaal naar de achtergrond. Het is toch mooi dat mensen dat hier kwijt kunnen?

Ondertussen heb ik gelukkig de KNO-arts gesproken en heb ik een afspraak voor volgende week. Hij vermoedt dat de verkoudheid toch weer een ontsteking in gang gezet heeft die de nog herstellende ontstekingen in het bot weer aangewakkerd heeft. Of zoiets... Ik hoop dat hij volgende week de boel even schoonmaakt en dat ik met een antibioticakuur op zak richting frankrijk vertrekken kan... en dan lekker weer opknappende heen. Lijkt me wel wat ;o)

Oja, Joske, die vervelende lucht ken ik hoor, ik heb ook altijd de ontstekingen de schuld gegeven. Ik heb geen idee wat je ertegen zou kunnen doen. Ik hoop dat je vrijdag hoopgevende berichten krijgt.
groetjes, Bagheera

Renata 27 juni 2007, 15:37 uur  
Hoy allemaal,hier nog een lotgenoot.
Ze hadden mij afgeraden om op jullie website te lezen. het zou "ziekmakend "werken. Maar hopeloos als ik me voel, doe ik het toch.
En raad eens:" alles wat ik lees is enorm herkenbaar". Hierdoor voel ik mij in ieder geval niet meer alleen op de aardbol.
Ik ben op 01-03-07 geopereerd na jaren van gesnotter en gehoest.
Pansinisitus, geopereerd via de neus. Slijmvlies toegebrand, en ingekort. of ik het allemaal moet geloven dat die dokter dat wel degelijk heeft gedaan????Want het heeft geen knijt geholpen. De hoofdpijnen zijn dodelijk. all ik bedoel dat mijn collega's op mijn werk het beu zijn om mij dagelijks ziek te zien.Maar ja moet ik dan thuis blijven en mijn job verliezen? Elke opmerking van baas of collega snijden recht door mijn hart. pffff....groetjes Renata

karin 25 juni 2007, 16:39 uur  
Hoi Bagheera...

Bah wat weer balen zeg...kan me ontzettend goed voorstellen dat je zeker er moedeloos van wordt..
Ik hoop zeker dat je een pijnvrije vakantie mag gaan hebben...en hoop ook dat het gauw beter mag gaan worden...

Joske...jij ook heel veel suc6....

groetjes karin

vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | volgende

Leden Bezoekers
36 300113


Startpagina
Gastenboek
LedenlijstAlleen toegankelijk voor leden