" Psp Place "

Communities

ZeelandNet

" Psp Place "

Welkom op de community Psp Place!

102.153 bezoekers 102 leden Log in

DANKBETUIGING

Wij hebben ervaren hoe velen hebben meegeleefd,
tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn/onze vrouw, moeder, oma

Nel Dorleijn

Een ieder koos hiervoor een eigen manier: in de vorm van woorden,
bloemen, praktische hulp of een luisterend oor.
Dit heeft het afscheid voor ons bijzonder gemaakt.

Het onmogelijke en het maximale eruit halen

Op 7 juni 2012 zal ik samen met een team van 8 man het maximale uit mij halen door 6x op 1 dag de Alpe d'Huzes te beklimmen.

Ik heb een persoonlijke brief geschreven aan mijn moeder waarin ik beloof voor haar te strijden en dat ik minimaal 1 keer in mijn leven de alpdu 6 zou beklimmen. Deze brief heeft ze meegemomen in haar graf. Dat ik nu zo snel zou de kans mag krijgen om dit te doen wist ik niet en ik ben er alleen maar blij mee..... Het overlijden en strijden van mijn moeder heeft mij kracht gegeven.... en dat is wat een kankerstichting nodig heeft. Kracht en geld!

En daarom bent u als sponsor heel erg belangrijk in mijn missie. Ik ga de strijd aan om zovaak mogelijk de alp d'huzes te bedwingen. Want wat wij als familie hebben meegemaakt wens je je ergste vijand nog niet toe.
Daarom is het juist belangrijk voor al die mensen die nog nog aan het strijden zijn dat de ziekte kanker overwonnen gaat worden... dat kan alleen met uw en onze inzet.

Jullie kunnen mij volgen op mijn weblog  Ook kan je ons team volgen op www.klusdu6.nl Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Tevens maak ik gebruik van de vraag willen jullie sponsoren want ik moet minimaal 2500EURO meenemen om zeker te zijn van deelname. Je komt er niet zomaar bij en dit is iets wat ik mijn moeder heb beloofd

Nieuws

Miss You

 

 Nel / SUNNY

 Ter nagedachtenis aan onze lieve vrouw, moeder, Oma

Omhoog