''HET NEDERLANDSE LIED''

Communities

ZeelandNet

''HET NEDERLANDSE LIED''

E-mail adres: nederlandselied@zeelandnet.nl

620.727 bezoekers 94 leden Log in

Ramon Prins.Van Ramon Prins is een nieuwe single te downloaden met de titel Ben ik te min. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Sarah & Julia & Nigel Sean.Van Sarah & Julia & Nigel Sean is een nieuwe single te downloaden met de titel Hoofd in de wolken. Het nummer is de titelsong van de film De smurfen en het verloren dorp.

Marianne Veenstra & Fries Wolma.Van Marianne Veenstra & Fries Wolma is een nieuwe single te downloaden met de titel Dodelijk verliefd! Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

Terug in de tijd.

Artiest: Yvonne de Nijs.

Titel: Waar de wilde rozen bloeien.

Erik de Greef.Van Erik de Greef is een nieuwe single verschenen met de titel Om bij jou te zijn. Het is de eerste cd die de zanger heeft uitgebracht. AKMP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Theodoor.Van Theodoor is een nieuwe single te downloaden met de titel Helemaal los. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Dromen, Laat mij maar lekker zo, Steeds maar meer en Hé jij uit.

Blof.Blof heeft een nieuw album opgenomen met de titel Aan. Er staan veertien nummers op het schijfje waaronder Zachtjes zingen, Hierheen, Languit vallen, Bewaar me, Zoutelande, Controle, Dertien en Over de dam. Negen mei is de cd verkrijgbaar in de (internet)winkels.

Een Gouwe Ouwe.

Artiesten: Wim van Hanegem en Frans Derks.

Titel: Ik ben ik, jij bent jij.

Dave Davis.Van Dave Davis is een nieuwe single verschenen met de titel En dans. Eerder bracht de zanger ondermeer Wij en De kinderen hebben vragen uit. DDAR Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DuoNL.DuoNL heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Mijn lieveling. Eerder bracht het duo onder andere De wereld wordt veel te mooi als je lacht, Jij alleen, Ik droom ervan, Als jij zou weten en Elke stap die ik zet. Binnenkort is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

Michael Oomen.Michael Oomen heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Kijk! Eerder bracht de zanger ondermeer Laat me, De liefste van mijn leven, Alleen voor jou en Hoe mooi het kan zijn uit. Binnenkort is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

De Hollandse Nieuwe.

 (week dertien).

De Hollandse Nieuwe is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.Artiest: Rene Froger.

Titel: Leef vandaag!!!

Nick Schilder.Nick Schilder is vader geworden van een dochtertje. Het meisje heet Jackie en weegt 3872 gram. De samensteller van deze site wenst Nick en Kristien veel gezondheid toe voor hun nieuwe kindje.

Wesly Bronkhorst.WB Entertainment brengt op vijf mei een nieuw album uit van Wesly Bronkhorst met de titel 15. De cd bevat vijftien hits uit de afgelopen vijftien jaar en vijftien nieuwe nummers. U kent de zanger ondermeer van de singles Vaya con Dios, De lucht was blauw en De eerste kus.

De Dijk.Van De Dijk ligt een nieuw verzamelalbum in de (internet)winkels met de titel Groef. Er staan zeventien nummers op het schijfje waaronder Wat een vrouw, Prachtnacht, Onderuit, Hou me vast, Nergens goed voor, Laaiend vuur, Ik kan het niet en Onderuit.

The Mon Amour Band.Van The Mon Amour Band ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel The Mon Amour Band speelt live 50 jaar Palingsound. Op de schijfjes staan nummers die door de band in het Engels worden gezongen van ondermeer The Cats, BZN en Left Side maar ook Nederlandstalige nummers. De titels daarvan zijn onder andere Mijn Volendam, Mooi Volendam, Ik hou van jou, 3JS medley, Nick & Simon medley, Jan Smit medley, De troubadour en Als de morgen is gekomen. Red Bullet Records heeft de cd geproduceerd.

De nummer één uit de PuurNL Top twintig.

 (week twaalf).

De nummer één uit de PuurNL Top twintig. De hitlijst is te beluisteren op PuurNL: zaterdag en zondag van 12.00u tot 14.00u.Artiest: Rene Schuurmans.

Titel: Hé, doe niet zo sexy.

Zangeres Angel.Van Zangeres Angel is een nieuwe single te downloaden met de titel Een seconde van je tijd. U kent de zangeres onder andere van de nummers Jij zei me alleen amore, Een kerst om nooit te vergeten en Rondje van mij.

Peter Dons.Peter Dons heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Geniet van het leven. U kent de zanger ondermeer van Sla je armen om me heen, Waar je verschijnt en Plots was je weg. Ultimatedisk Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Franky Falcon.Franky Falcon heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Wat kan het me schelen. Eerder bracht de zanger onder andere Ik heb niemand nodig, Dit spel, Ik wil je nooit meer kwijt, Niemand nodig en Alleen is maar alleen uit. Binnenkort is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

De nummer één uit de Oranje Top dertig.

 (week twaalf).

Een selectie uit de Oranje Top dertig is te zien op TV Oranje: vrijdag van 20.00u-2100u, zaterdag van 16.00u-17.00u en zondag van 11.00u-12.00u.
Artiest: André Hazes jr.

Titel: Ik haal alles uit het leven.

Richard ten Oever.Van Richard ten Oever is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik weet niet of jij de mooiste bent. U kent de zanger ondermeer van de nummers Samen konden wij het leven aan en Als ze zegt dat ze gaat.

Muziekfeest op het plein.Cornelis Music brengt op zesentwintig mei deel twee uit de serie Muziekfeest op het plein uit. Enkele artiesten die op de cd komen te staan zijn John West, Tino Martin, Gerard Joling, Willem Barth, Klubbb 3, Frans Duijts en Wolter Kroes.

Storm 3.Van Storm 3 is een nieuwe single te downloaden met de titel Voor eeuwig. Het is het eerste Nederlandstalige nummer dat het trio heeft uitgebracht.

Donny Ponsen.Van Donny Ponsen is een nieuwe single verschenen met de titel Alles wat je zei. Eerder bracht de zanger Mijn hart gaat boem boem en Wanneer je verliefd bent uit. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Waar is Ken?Van Waar is Ken? is een nieuwe single verschenen met de titel Hemelwater. Eerder bracht de groep ondermeer Wimperzoen, Heb je lief, Badpak en Woordenstroom uit. WIK Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Dave Dekker.Van Dave Dekker is een nieuwe single te downloaden met de titel Mooier dan mooi. U kent de zanger ondermeer van de nummers Wat 'n droom, Twee lege handen, Toen ik je zag en Echt een rot dag gehad.

Thom Coppens.Van Thom Coppens is een nieuwe single te downloaden met de titel Fantastisch. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Wij samen nog heel even en De allermooiste vrouw uit.

Gerrit Schneider.Van Gerrit Schneider is een nieuwe single te downloaden met de titel ''Spannend''. Het is het eerste nummer dat de zanger heeft uitgebracht.

Sammy Baker.Van Sammy Baker is een nieuwe single te downloaden met de titel Ongelijke strijd. U kent de zanger onder andere van de nummers Geef mij de sleutels van je voordeur, Ons schip vaart uit, Heel mijn leven en Gina.

Jason Staal.Van Jason Staal is een nieuwe single te downloaden met de titel Daggedachten. Eerder bracht de zanger het nummer Een wereld als een schilderij uit.

Rogier Voormolen.Rogier Voormolen stopt per direct met zingen. De zanger bracht onder andere de nummers Gewoon een vrolijk liedje, De dag is van mij en De zanger in mij uit. De maker van deze site wenst Rogier veel succes met zijn verdere loopbaan.

Hugo Becks.Hugo Becks heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Mijn kind. TNB Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Jankobus Seunnenga & Dick Vestdijk.Van Jankobus Seunnenga & Dick Vestdijk ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Voor het land. Er staan tien nummers op het schijfje waaronder De bomen waren stil, En zand lag over alle wegen, Het zilveren meer, Amsterdam, Zalig zijn de armen van geest en Ozon. De cd is geproduceerd door Centraal Muziekhuis Records.

Guus Bok.Van Guus Bok is een nieuwe single te downloaden met de titel Alles komt goed. U kent de groep onder andere van de nummers Hou je nog van mij, Nadien, Op het strand en Deze nacht is van ons.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig, uitgezonden 13-06-1974.Artiest: Lenny Kuhr.

Titel: De generaal (ode aan Rinus Michels).

Notering: Nummer veertig.

Mike Daane.Van Mike Daane is een nieuwe single verschenen met de titel Geluk. U kent de zanger onder andere van Kom weer bij mij en Zomerzon. DiMaro Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Guy Brisaert.Van Guy Brisaert is een nieuwe single te downloaden met de titel Voor jou moeder. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Soms zie ik je weer, Ik laat je vrij, Het regent harder en In het zwart uit.

Evert Wolters.Van Evert Wolters is een nieuwe single te downloaden met de titel Sexy sax. U kent de zanger ondermeer van de nummers Hey hey Helena, Dans, Wat je lief is en Alsof morgen niet bestaat.

Herinnert u zich deze nog?

Artiest: Frans Derks.

Titel: De gele kaart.

Kevin Village.Van Kevin Village ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel 3 in 1. Er staan drie nummers op het schijfje. De titels zijn Papillon, Butterfly en Zoals een vlinder.

Spinvis.Spinvis heeft een nieuw album opgenomen met de titel Trein, vuur, dageraad. Ook de twee laatste singles Artis en Hallo maandag staan op het schijfje. Excelsior Records zorgt ervoor dat de cd achtentwintig april verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

Axel Lane.Van Axel Lane is een nieuwe single verschenen met de titel Ik moet je nu wel laten gaan. U kent de zanger van Voel mijn hart, Overal waar je heen gaat en Die zomertijd. DK Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Een Vlaamse Gouwe Ouwe.

Artiest: Luc Steeno.

Titel: Hij speelde accordeon.

Maikel ten Voorde.Van Maikel ten Voorde is een nieuwe single te downloaden met de titel Als het om de liefde gaat. U kent de zanger onder andere van de nummers Als ik de zon zie, Kom maar kom maar baby, Mijn vriend Sinterklaas en Licht van de liefde.

Pierre & Manon.Pierre & Manon hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Wat kan me gebeuren. Ziezo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Bart Kaëll.Van Bart Kaëll ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel In 't nieuw. Er staan tien nummers op de cd waaronder Ik kan het niet geloven, Het is feest, Zeg hallo, Op m'n fiets, Te mooi voor mij, Hoog boven de bergen en Lichaamstaal.

De Muziek Expres Top vijftien.

Top vijftien van: augustus 1960.

Een Nederlandstalige notering uit de Muziek Expres Top vijftien.Artiesten: Peter en zijn Rockets.

Titel: Laat me los.

Notering: Nummer tien.

Pelgrims & Mckey.Van Pelgrims & Mckey ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Hé Kijk wat je doet. Het tweede nummer is Wat er ook gebeurt. The Land of Avalon Records heeft het schijfje geproduceerd.

Bé Dilling.Van Bé Dilling is een nieuwe single te downloaden met de titel Waarom zeg mij waarom. U kent de zanger ondermeer van de nummers Voor ons zijn alle dagen en Ga je met me mee.

Björn Litjes.Björn Litjes heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Maak wat van je leven. U kent de zanger onder andere van Bij elkaar, Een bos rode rozen, Hey Monique en Hou me vast want ik laat je los. JC Records zorgt ervoor dat het nummer negen april te koop is op de bekende downloadsites.

R.N.I. Troef twintig.Radio Noordzee Internationaal zond van mei 1973 tot augustus 1974 de Troef twintig uit. De nummers die in deze lijst stonden waren kanshebbers voor de R.N.I. Top vijftig.Artiest: Roek Williams.

Titel: Elsje.

Uitgezonden op: 05-05-1973.

Notering: Nummer vijftien.

Gaatze.Van Gaatze ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Kom op. Het tweede nummer is de Friese versie. U kent de zanger ondermeer van de nummers De laatste en De mooiste.

Carlo & Leo (Helemaal Hollands).Van Carlo & Leo (Helemaal Hollands) is een nieuwe single verschenen met de titel O wat een meid. U kent het duo onder andere van Wie geeft er een rondje, Delilah, De ober, Omdat ie zo mooi is en Wat is het leven zonder vrienden. NAP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De Romantica's.Van De Romantica's is een nieuwe single verschenen met de titel Fijne dag gewenst. Eerder bracht het duo onder andere Jij blijft mijn ster, De pracht van Griekenland, Klein lief kind en Reisje door Duitsland. Centraal Muziekhuis Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Kees Versluys.Kees Versluys heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik leef mijn leventje zoals ik wil. U kent de zanger onder andere van In lijn, Ik heb sjans, Souvenir, Eindeloos mooi en Kom dans met mij. Cornelis Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downlodsites.

Album van de week.

(week dertien).

In de programma's van RadioNL wordt regelmatig een nummer van het Album van de week gedraaid.Artiest: Gertjan Wels.

Titel: Speciaal voor jou.

Kobus Engels.Van Kobus Engels is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik leef mijn droom met jou. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Want als ze danst, Hey lekker ding en Wondermooi uit.

Jan Warringa.Van Jan Warringa is een nieuwe single verschenen met de titel Kus me. U kent de zanger ondermeer van Ik droom alleen van jou, Engelbewaarder, Jij bent de zon en Lange nachten. TW Productions heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Peter Beense.Peter Beense heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Nu weet ik wat liefde is. U kent de zanger ondermeer van Vanaf vandaag, Ga nu maar weg en Doe het nog een keer. NAP Records zorgt ervoor dat het nummer binnenkort te koop is op de bekende downloadsites.

De Radio Veronica Top veertig.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van week vier in 1973. Dus precies vierenveertig jaar geleden.Artiest: Barend Servet.

Titel: Waar moet dat heen.

Notering: Nummer drieëndertig.

Rowwen Hèze.Rowwen Hèze heeft een nieuw album opgenomen met de titel De liefde, de muziek, de herinnering. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Pinkpopparadijs, Lekker waas 't wal, Mistige dage, Hemelwater, Allien 't liedje, Misschien merge en Ienzame man. Zeven april is de cd verkrijgbaar in de (web)winkels.

Tinus Hoekstra.Tinus Hoekstra heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Doe het dan. Eerder bracht de zanger onder andere Waarom, Wachten op jou en Oh Joanne uit. NAP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Kris Willis.Van Kris Willis is een nieuwe single te downloaden met de titel Hallelujah. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Wij alleen en Zonder jou uit.

John Anders.Van John Anders is een nieuwe single te downloaden met de titel Zomerzon. U kent de zanger van het nummer Zomerherinneringen.

Julian Stuiver.Van Julian Stuiver is een nieuwe single te downloaden met de titel Hé pap! Eerder bracht de zanger het nummer Als ik in je ogen kijk uit.

Get Ready!Van Get Ready! is een nieuwe single te downloaden met de titel Dat heerlijke gevoel. Eerder bracht de groep onder andere de nummers Diep (zo diep), Niet naar huis, Feniks en Eenzaam meisje uit.

Franky Falcon en Jan Verhoeven.Van Franky Falcon en Jan Verhoeven is een nieuwe single te downloaden met de titel Jantjes moeder. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

Lina Steevens.Van Lina Steevens is een nieuwe single te downloaden met de titel Duizend dingen. U kent de zangeres onder andere van de nummers Mijn hartslag, Liefde van mijn leven en Toen jij langs mij liep.

Marianne Veenstra.Van Marianne Veenstra is een nieuwe single te downloaden met de titel Alleen samen. Eerder bracht de zangeres het nummer Bloedgroep Diesel uit.

Jimmy Davis.Jimmy Davis heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Laat mij nou maar... DDAN Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Lucky Fonz III.Lucky Fonz III heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Zondag. Eerder bracht de zanger ondermeer Hoe je honing maakt en Ik heb een meisje uit. Top Notch Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Harten 10.CD Hal Records brengt op zeven april een nieuw verzamelalbum/nieuwe dvd van Harten 10 uit met de titel Bestemming bekend. Enkele nummers die op de schijfjes staan zijn Blijf bij mij, Vier woorden, Leven zonder jou, Vrijheid, Hier klopt mijn hart, Dat was vroeger, Eind goed al goed, Afrika en Groen als gras.

Parels van de Jordaan.Er ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Parels van de Jordaan. Enkele artiesten die op het schijfje staan zijn Tante Leen, Willy Alberti, Louis Davids, Zwarte Riek, Manke Nelis, Alie Roelvink en Duo de Munck.

De Wannebiezz.Van De Wannebiezz ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel De rest van de best. Er staan tien nummers op het schijfje waaronder Als je 't geluk zoekt, Een spraakwatertje, Wat ik leuk vind aan jou, De één na laatste, Héla roept de akela en Naar de kroeg. Ultimatedisk Records heeft de cd geproduceerd.

Vijfenveertig toeren vinyl.

Artiest: Paula Dennis.

Titel: Een zwarte koets.

William Burg.Van William Burg ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Een leven zonder jou. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Kom op zeg het dan, Geef mij haar terug, Ware liefde en Lach en leef uit. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

Jeroen van der Boom.Van Jeroen van der Boom is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik meen't (live@Hollandzingt Hazes 2017). U kent de zanger ondermeer van de nummers De stilte, Jij bent zo, Mag ik dan bij jou en Beter laat dan nooit.

Marty Kreté.Mart Kreté heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Want een moeder en een zoon. Eerder bracht de zanger Hou me nog één keer vast uit. Frank van Etten Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De Radio Mi Amigo Top vijftig.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Mi Amigo Top vijftig, uitgezonden 04-09-1976.Artiest: Barbara Nielsen.

Titel: In het stamcafeetje.

Notering: Nummer zevenenveertig.

Omhoog