''Het Nederlandse Lied''

  Welkom. Login
ik wil lid worden!
Welkom op deze site.
''Het Nederlandse Lied''.


Deze site wordt elke dag bijgewerkt.


Jan Doddema.


Van John Doddema is een nieuwe single te downloaden met de titel Kom ga maar met me mee. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Ik voel me goed, Het is koud zonder jou, Vandaag, Een nieuwe start, Als de zon en Wat is het leven goed uit.

Radio Monique Sattelietschijf.Radio Monique was een zeezender die uitzond van zestien december 1984 tot vijfentwintig november 1987, dit is één van de wekelijkse sattelietschijf.Artiest: Renée de Haan.

Titel: In een wereld zonder jou.

Lieveling van: 08-03 t/m 14-03-1986.


Jim Bakkum.


Van Jim Bakkum is een nieuwe single verschenen met de titel Schouder. Eerder bracht de zanger onder andere Zo stil, Vrij, Dat ben jij, Doe dit doe dat, Door jou en Doe maar gewoon uit. Jiba Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Bertie Verplak.


Van Bertie Verplak is een nieuwe single te downloaden met de titel Weg met al je zorgen. Eerder bracht de zanger onder andere Ik kan niet skiën en Telkens als je naar me lacht uit.


Colinda.


Van Colinda is een nieuwe single te downloaden met de titel Wat ik alleen maar wil. Eerder bracht de zangeres onder andere Ik ben zo verliefd, Jij bent een leuke vent, Kun je me zeggen, Zo zonder jou, Als jij terug kwam uit de kroeg en Nog nooit in mijn leven uit.

De lp Top twintig van toen!Een Nederlandstalige notering uit de LP Top twintig van 30-10-1972.Artiest: Boudewijn de Groot.

Titel: 5 jaar hits.

Notering: Nummer negentien.


Paul de Graaf.


Van Paul de Graaf is een nieuwe single verschenen met de titel Naarmate. Blue Ocean Records heeft ervoor gezorgd dat het te vinden is op de diverse downloadsites.

Han Grevelt.


Han Grevelt is overleden. Hij is zesenzeventig jaar geworden. De zanger bracht onder andere de nummers Pak me dan (als je kan), Naar bed naar bed zei duimelot en Ameland uit. De maker van deze site wenst familie en kennissen van Han veel sterkte toe in de toekomst.

Katja.


Katja heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel 't Bubbelbad. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Wimmie Bouma.


Van Wimmie Bouma is een nieuwe single te downloaden met de titel Eenmaal. Eerder bracht de zanger onder andere Zing leef zonder zorgen, Mijn kleine Rosa, Als jij het niet meer weet, De ring die jij draagt en Jouw tranen liegen niet uit. 

Goud van Oud.Artiest: An en Jan.

Titel: In mijn leven (komt nooit een ander).

Uitgebracht in: 1977.


Wilbert.


Van Wilbert is een nieuwe single verschenen met de titel Je leeft maar een keer. Eerder bracht de zanger Een nieuwe zomer uit. JC Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer is te vinden op de diverse downloadsites.

Kinderen voor Kinderen.


Van Kinderen voor Kinderen is een nieuwe single verschenen met de titel Feest. Eerder brachten de kinderen onder andere Ik heb zo waanzinnig gedroomd, Op een onbewoond eiland, Ha ha ha je vader, Klaar voor de start, Meidengroep, Doe de kanga, Als ik de baas zou zijn (van het journaal), Ik ben toch zeker Sinterklaas niet, Moeders wil is wet en Bewegen is gezond uit. VARA Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Kav Verhouzer & Sophie.


Van Kav Verhouzer & Sophie is een nieuwe single te downloaden met de titel Voetjes van de vloer. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

De Decennium jaren zestig Top honderd.Een Nederlandstalige notering uit de Decennium jaren zestig Top honderd.Artiesten: Tony Bass.

Titel: Dat is 't einde.

Notering: Nummer negentig.


Radio Valencia.
Radio Valencia is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op www.radiovalencia.be.


Werner Redlich.


Van Werner Redlich is een nieuwe single verschenen met de titel Alle kinderen hebben dromen. Eerder bracht de zanger Tot in Holland eenmaal bergen staan uit. De opbrengst van het nummer komt ten goede van War Child. Studio Base Records heeft ervoor gezorgd dat het te koop is in de bekende downloadshops.

Manuela.


Van Manuela ligt een nieuw album ion de (internet)winkels met de titel Plekje in mijn hart. Eerder bracht de zangeres onder andere de singles Liefde zonder tranen, Blij dat ik jou heb, Zoveel liefde en In mijn hart uit. Rood Hit Blauw Records heeft de cd geproduceerd.

Harten 10.


Van Harten 10 is een nieuwe single te downloaden met de titel Trek je mooiste glimlach aan. Eerder bracht het duo onder andere Groen als gras, Bewaar je dromen niet voor morgen, Liefde maakt blind, Vrijheid, Hier klopt mijn hart, Zo zoals je bent, Geleend en Wat is mooier uit.

De Vlaamse Top vijftig (week negenendertig).De nummer één uit de Vlaamse Top vijftig. De Vlaamse Top vijftig kunt u beluisteren van 16.00u tot 18.00u op Radio 2 (www.radio2.be).Artiest: Sergio.

Titel: Alleen bij jou.


Garry Hagger.


Van Garry Hagger is een nieuwe single te downloaden met de titel Merci cherie. Eerder bracht de zanger onder andere Het allermooiste, Zo ben jij, Jij laat de zon altijd schijnen, Was jij nu maar hier, Nooit echt alleen, Als de zon verschijnt en 't Is nog niet voorbij uit.

Jolanda ten Hoven.


Jolanda ten Hoven heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Jij geeft kleur aan mijn leven. Eerder bracht de zangeres onder andere Ik heb je gemist, Als ik met je dans en Blijf bij mij uit. Het nummer is vijftien oktober verkrijgbaar in de diverse downloadsites.

Femke Meines.Van Femke Meines is een nieuwe single te downloaden met de titel Geen zin. Eerder bracht de zangeres Op grote schouders, Dan kies ik voor jou, Kerst met jou en Tik tak tik uit.


Jeffrey Huisman.


Jeffrey Huisman heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Ik voel me thuis. Eerder bracht de zanger onder andere Als ik jou zie dansen, Je leven is niet alles en Het leven als zigeuner uit. Binnenkort is het nummer te vinden op de diverse downloadsites.

Hollandse Nieuwe (week veertig).De Hollandse Nieuwe. Dit nummer is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.Artiest: Joeri Plaizier.

Titel: Raak in mijn hart.


Nick & Simon.


Nick & Simon hebben in Vlaanderen een nieuw verzamelalbum uitgebracht met de titel Herinneringen aan Vlaanderen (het beste van Nick & Simon). Er staan éénenveertig nummers op de schijfjes waaronder Mia, De horizon, De laatste dans, Verloren, Hoe lang, Een nieuwe dag, De soldaat, Vaderdag, Vlinders, Vallende sterren, Bij je zijn en Ode aan de vrouw. CNR Entertainment heeft de cd geproduceerd.

Jan Koevoet.


Van Jan Koevoet ligt een nieuw verzamelalbum in de (internet)winkels met de titel Te mooi om waar te zijn (jubileumalbum). Er staan negentien nummers op het schijfje waaronder Nee ik kan niet leven zonder jou, Ik ben sprakeloos, Sta met een lach in het leven, Geniet van het leven, Je bent te mooi om waar te wezen, Hou me vast, Ik moet nu gaan, Stapelgek op jou en De eerste liefde.

Frank & Mirella.


Frank & Mirella hebben een nieuwe single opgenomen met de titel Kop of munt. Eerder bracht het duo onder andere Jij bent de liefste, De verzonken stad, Wat ik zou willen, De deur staat altijd open en Boem mijn hart doet boem uit. Binnenkort is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

Frans Bauer.


Van Frans Bauer ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Ra ta ta da da da. Eerder bracht de zanger onder andere Skippybal, Amore lacht, Doe nou niet, Geen woorden, Mijn hart gaat zo tekeer, Jouw hart is als chocolade, 'n Ons geluk, Heb je even voor mij, Als ik iets kan doen, Als sterren aan de hemel staan en Duizend lieve woorden uit. NRGY Music heeft het schijfje geproduceerd.

Frank Smeekens.


Van Frank Smeekens ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Ik ben van jou. Eerder bracht de zanger onder andere Laat ons dromen, Laat de zon op je schijnen, Ik wil jou, Blijf vannacht bij mij, Jouw glimlach, Amore, Kleine dingen, Je bent alles en Mijn gevoel uit. Berk Music heeft de cd geproduceerd.

Bart Peeters.Bart Peeters heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Lepeltjesgewijs. Eerder bracht de zanger onder andere Niets of niemand (houdt ons tegen), In de plooi, Een echte vrouw, Zelden of nooit, Denk je soms nog aan mij en (zo van die) Zomerdagen uit. Parlophone Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.


Franky-Lee.


Van Franky-Lee is een nieuwe single verschenen met de titel Dochters. Het nummer is te koop in de bekende downloadshops.

De RadioNL Top dertig (week negenendertig).De Top drie van de RadioNL Top dertig. De gehele RadioNL Top dertig kunt u elke vrijdag beluisteren van 15.00u tot 18.00u via RadioNL (www.radionl.fm).Nummer één: Nielson==Sexy als ik dans.

Nummer twee: Ruth Jacott==Verliefd verward.

Nummer drie: Jeroen van der Boom==Verslaafd aan jouw liefde.


Yes-R.


Yes-R heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Onbereikbaar. Eerder bracht de zanger onder andere Bubbels, Heimwee, Als er geen morgen was, Vecht mee, Bij je zijn, Uit elkaar, Hey schatje, 'n Beetje verliefd, Mammie en Stel je voor uit. Binnenkort is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Nielson.


Van Nielson is een nieuwe single te downloaden met de titel De man die niet kan gaan. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Sexy als ik dans, Kop in het zand, Mannenharten, Zo kan het dus ook en het duet met Miss Montreal Hoe uit.

Javi Escalera.


Van Javi Escalera ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Welkom in mijn wereld! Enkele titels die op het schijfje staan zijn Jij en ik, Avond, Margaritha, Mijn doel, De brief, Magisch en Alles draait om de wereld.

Gouwe Ouwe van de week.

Artiest: Anneke Drent.

Titel: Jij bracht mij ongeluk.

Uitgebracht in: 1986.


Ed Citroen.


Van Ed Citroen is een nieuwe single te downloaden met de titel Louisa. Eerder bracht de zanger het album Troubadour d'amour op de markt.

De R.N.I. Top vijftig (week negenendertig) .Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig van 1971. Dus precies drieënveertig jaar geleden. Radio Noordzee Internationaal was een zeezender die in het Nederlands uitzond van zes maart 1971 tot éénendertig augustus 1974.Artiesten: Herman Lippinkhof en zijn Belcanto Kwartet.

Titel: Karavaan.

Notering: Nummer zesenveertig.


Alfred Breggeman.


Alfred Breggeman heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Hé ga je met me mee uit. Rood Hit Blauw Records heeft het schijfje geproduceerd.

Jeroen van Zelst.


Jeroen van Zelst heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Het is alsof ik zweef. Eerder bracht de zanger onder andere Hef het glas, Colinda, Dansen en Hey ga je mee uit. Binnenkort is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

Bart van der Stelt.


Van Bart van der Stelt ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Avond (ik geloof in jou en mij). Eerder bracht de zanger onder andere Jij en Ik droom alleen van jou uit. VNC Music heeft het schijfje geproduceerd.

De Radio Veronica Top duizend.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top duizend, die samengesteld werd nadat er vijfhonderd Top veertigs waren uitgezonden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiesten: Het Cocktail Trio.

Titel: Wie heeft de sleutel van de juke-box gezien?.

Notering: Nummer zevenhonderdvierenveertig.


Kevin Smit.


Van Kevin Smit heeft een nieuwe single te downloaden met de titel Vrij zijn als 'n vogel. Eerder bracht de zanger onder andere Duizend rode rozen, Ik wil het niet weten, Dit is de avond, Jij, Ik kan de hele wereld aan, Morgen wordt alles anders, Ben jij een droom, Duizend en één dingen, Geef je over en Dit is jouw dag uit.

De Roffels.


De Roffels hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Een knuffel van jou. Eerder bracht het duo onder andere Spinnewiel en De sneeuwman uit het noorden uit. Prent Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Terry West & Gerda & Fenny.


Van Terry West & Gerda & Fenny is een nieuwe single verschenen met de titel Duizend mooie dromen. TW Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer is te vinden in de diverse downloadshops.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Mi Amigo Top vijftig, uitgezonden 25-10-1975. Radio Mi Amigo was een zeezender die uitzond van één januari 1974 tot twintig oktober 1978.Artiest: De Zangeres Zonder Naam.

Titel: In Hamburg (loop ik langs de straten).

Notering: Nummer vierenveertig.


John Terra.


Van John Terra is een nieuwe single te downloaden met de titel Breek je wereld open. Eerder bracht de zanger onder andere Iemand heeft je pijn gedaan, Is er een ander, Nooit of nooit, Verliefd voor de eerste keer en Ik weet niet waarom uit.

Sanne FM.
Sanne FM is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.sannefm.be.


Björn Litjes & Nol Roos.Van Björn Litjes & Nol Roos is een nieuwe single verschenen met de titel Griekse tranen. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo op de markt heeft gebracht. JC Records heeft ervoor gezorgd dat het te vinden is op de diverse downloadsites.


Mandy Richter.


Van Mandy Richter is een nieuwe single te downloaden met de titel Neh nah neh nah. Eerder bracht de zangeres het nummer De rots waar ik op bouw uit.

De RadioNL Top Dertig (week negenendertig).De hoogste binnenkomer uit de RadioNL top dertig. De lijst is elke vrijdag tussen 15.00u tot 18.00u te beluisteren op RadioNL. (www.radionl.fm)
Artiest: Jerry van Vianen.

Titel: Jij alleen.

Binnen gekomen op: Nummer drieëntwintig.


Leen Zijlmans.


Leen Zijlmans heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Daar zijn opa's voor. Eerder bracht de zanger onder andere Doe wat je wilt, Op de slee naar benee, Blijf voor altijd bij me, Ik kan niet zeggen wat ik voel en Alleen met jou uit. Binnenkort is het nummer te koop in de bekende downloadshops.

Bart Herman.


Van Bart Herman ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Zusterliefde. Eerder bracht de zanger onder andere Marie Christine, Ik ga dood aan jou, Als je morgen weggaat, Slaap mijn kind, Maanlicht op zee, Bartje (is een leuke naam), Laat haar gaan en Ode aan de zon uit.

Jan Koevoet.


Van Jan Koevoet is een nieuwe single te downloaden met de titel Met tranen in je ogen. Eerder bracht de zanger onder andere Stapelgek op jou, En ineens dan heb je 't weer, Als in dromen, Hou me vast en Een wereld zonder jou uit.

De Radio Veronica Tipparade (week negenendertig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Tipparade van 1972. Dus precies tweeënveertig jaar geleden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Vader Abraham.

Titel: Zo is het leven.

Notering: Nummer veertien.


Stef Bos.


Van Stef Bos is een nieuwe single te downloaden met de titel Beter mens. Eerder bracht de zanger onder andere Is dit nou later, Gek zijn is gezond, Papa, Zij weet, Ik mis jou, Kind van de vijand en Niets te verliezen uit.

Herbert.


Van Herbert is een nieuwe single te downloaden met de titel Rood. Eerder bracht de zanger onder andere Ik voel me zo, Vroeg of laat, Manuela danst, Een lach een traan, Stilte van mijn hart, Ga niet weg van mij en Smoorverliefd uit.

Toppers.


Van de Toppers ligt een nieuwe dvd in de (internet)winkels met de titel Toppers in concert 2014. Enkele titels die op het schijfje staan zijn André van Duin hitmedley, Hollands glorie medley, Frans Bauer medley, André Hazes medley, Polonaise medley en André van Duin carnavalsmedley. NRGY Music heeft de cd geproduceerd.

Wouter Vink.


Van Wouter Vink ligt een nieuwe ep in de (web)winkels met de titel Hemelsbreed. Er staan vijf nummers op de cd. De titels zijn Hemelsbreed, Zoveel mooier, Alles, Dat ik van je..... , en Nooit alleen.

Gino Graus.


Van Gino Graus is een nieuwe single te downloaden met de titel De ware (la, la, la). Eerder bracht de zanger onder andere Dans allemaal maar mee, Toch zit jij in mijn hart, Betoverd met je ogen, Zweven op de wind, Zing springen doe met me mee en Ik kan alleen maar van je dromen uit.

Sidney Bischoff.


Van Sidney Bischoff ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Pas goed op jezelf. Eerder bracht de zanger onder andere Waar ga jij zo laat naar toe, Ik zou het willen schreeuwen van de toren, In een kroegje om de hoek, Eindelijk, Mag ik vanavond met je uit en Jij komt nooit meer terug uit. Rood Hit Blauw Records heeft het schijfje geproduceerd.

Matroesjka.Matroesjka heeft een nieuwe ep uitgebracht met de titel De beste liedjes tot nu toe. Er staan vijf nummers op het schijfje. De titels zijn Liefde van je leven, Duizend euro, Wie vertelt mij, Michael en Paradijs. Centraal Muziekhuis Records heeft er voor gezorgd dat de nummers te koop zijn in de bekende downloadshops.


Frans Bauer.


Frans Bauer heeft een nieuw album opgenomen met de titel Lieve schat. Er staan veertien nummers op de cd waaronder Want als ik in jouw ogen kijk, Vergeet nu maar al je zorgen, Skippybal, Het feest, Lieve schat, Huilen heeft echt geen zin, Hou me nu maar vast, Ra ta ta da da da en Ik kan niet zonder jou. NRGY Music zorgt er voor dat het schijfje éénendertig oktober in de (web)winkels verkrijgbaar is.

William Janz.


Van William Janz is een nieuwe single te downloaden met de titel Door jou zie ik weer hoe mooi het leven is. Het is het eerste nummer dat de zanger op de markt heeft gebracht.

Bart Peeters.


Bart Peeters heeft een nieuw album opgenomen met de titel Op de groei. Er staan veertien nummers op de cd. Enkele titels zijn De man die nooit meer zong, Lepeltjesgewijs, Orka's zwemmen naar Nieuwpoort, Op de groei, Konijneneten, Dicht bij mij, Arme Jeroen, Mooie dag en Dan zal ik er zijn. Drie oktober is het schijfje verkrijgbaar in de (internet)winkels.

Hannes Verhoeven.


Van Hannes Verhoeven is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik wil met je dansen. Het tweede nummer is Hoop.

Laura Lynn.


Laura Lynn heeft een nieuw album opgenomen met de titel Jij en ik. Er staan twaalf nummers op het schijfje. Enkele titels zijn We feesten heel de nacht, Jij en ik, Engelen praten niet, Ik wil je hier en nu voor altijd, Prins, Dans, Blind vertrouwen en Dat gevoel. Zes oktober is de cd verkrijgbaar in de (internet)winkels.

Herinnert u zich deze nog? (week negenendertig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van 1970. Dus precies vierenveertig jaar geleden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiesten: Duo X.

Titel: Laat mij niet alleen/Kijk in m'n ogen.

Notering: Nummer zesendertig.


Frank van Etten.


Frank van Etten is vader geworden van een zoontje. Het jongetje heet Dustin. De maker van deze site wenst Frank en Irma veel gezondheid toe voor Dustin.


Leden Bezoekers
86 550232


Startpagina
Gastenboek
LedenlijstAlleen toegankelijk voor leden
Fotoalbum
Adres--------[e-mail]
Moonlight Radio.
Piratenhits Internetradio.
Radio Continu.
Radio Hunebedje.
Radio Maico.
Radio Montana.
Radio Olympia.
Radio Oranje.
Radio Twenterand.
Radio Valencia.
Radio Wim Mees.
RadioNL.