De communities zijn vernieuwd. Geef uw mening! ''Het Nederlandse Lied''

Communities

ZeelandNet

''Het Nederlandse Lied''

Deze site is op 04-05-2016 voor het laatst bijgewerkt.

598.898 bezoekers 91 leden Log in

Rubi.Van Rubi is een nieuwe single verschenen met de titel Ik mis je zo. Topstars Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Simone van den EertweijkSimone van den Eertweijk heeft een nieuw album opgenomen met de titel Puur. Eerder bracht de zangeres ondermeer de singles Kerstmis, Droom, Hoe en Laat het toe uit. Vier juni is het schijfje verkrijgbaar in de (internet)winkels.

Colinda.Van Colinda ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel 30 jaar. Enkele nummers die op de schijfjes staan zijn Wat ik alleen maar wil, Ik ben zo verliefd (op je blauwe ogen), Hield je van mij of van mijn centen, Lieveling kus me toch, Jij hebt een ander, Dans je de hele nacht met mij, Ik klop drie keer, Tranen heb ik om jou gehuild, Ze zeggen, Donderdag de zevende en Een lied voor jou alleen. CD Hamster Records heeft de cd geproduceerd.

Vijfenveertig toeren vinyl uit 1974.1974, het jaar dat Nederland tweede werd op het wk voetbal in Duitsland, de zeezenders Veronica, Noordzee en Atlantis hun uitzendingen moesten staken en er een half miljoen exemplaren werd verkocht van de lp Vroeger of later van Robert Long.Artiest: Vader Abraham.

Titel: Kinderogen.

Rudy Jones.Rudy Jones heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Dans de hele nacht met mij. Eerder bracht de zanger ondermeer de albums Anders, Veertig jaar carrière Rudy Jones zingt voor alle moeders, Op aanvraag en Een echte vriend uit. Puur Feest Muziek Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Karin Goverde.Van Karin Goverde is een nieuwe single verschenen met de titel Weet jij wat liefde is?  Eerder bracht de zangeres ondermeer Waar ben je nu en Hallo uit. Goldstar Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Radio Veronica Top 100 van het jaar 1971.Een Nederlandstalige notering van de best verkochte singles uit de Radio Veronica Top 100 van 1971.Artiest: Jacques Herb.

Titel: Manuela.

Notering: Nummer één.

Vinzzent.Vinzzent is vader geworden van een zoontje. Het jongetje heet Vince. De maker van deze site wenst Vince veel gezondheid toe.

Bowe.Van Bowe is een nieuwe single te downloaden met de titel Nieuwe dag. Eerdere nummers die de zanger op de markt bracht zijn onder andere Geloof in je dromen en Wereld vol oorlog.

De Romantica's.Van De Romantica's is een nieuwe single verschenen met de titel Rust zacht, tot ziens liefste. Eerder bracht het duo onder andere Tranen heb ik om jou gehuild, Jouw liefde is oprecht en puur, Laat jouw vriendschap verder stromen, Vakantietijd, Jij bent de liefde van mijn leven en Dat is liefde uit. Marista Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Bart Herman.Matador Records brengt dertien mei een nieuw verzamelalbum op de markt van Bart Herman met de titel Gele rozen (de grootste hits verzameld). Ook de laatste single Cadeau voor mama staat op het schijfje.

Songfestival.Deze artiest deed mee voor Nederland aan het Eurovisie Songfestival in 1985.Artiesten: Frizzle Sizzle.

Titel: Alles heeft een ritme.

Plaats: Nummer veertien.

Ron Besselink.Ron Besselink heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Nee jij kan mij niets leren. Eerder bracht de zanger ondermeer Mijn lieve kinderen, Geniet maar, Laat mij leven, Als ik in jouw ogen kijk, Vandaag is mijn dag en Ik kan niet zonder liefde uit. Hit It! Music zorgt ervoor dat het nummer dertien mei verkrijgbaar is op de bekende downloadsites.

Peter van der Velden.Peter van der Velden heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Je houdt alleen jezelf maar voor de gek. Eerder bracht de zanger ondermeer Geef mij nog één keer, Vroeger, Mijn zigeunerin, Alle liefde van de wereld en Twee kleine handjes uit. Smaragd Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Willem Barth.Willem Barth heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Al word ik dan wat ouder. Eerder bracht de zanger onder andere Alles is zo sexy aan jou, Laat je gaan, Brandende harten, Lees je de ogen van een vrouw, Ik geef me over, Lieve Heer heb medelij, Is er 'n ander, Als ik 't doe, Ik wil een beetje dit, Zeg me, Wachten op jou en Aan alle mooie meiden uit. CNR Entertainment zorgt ervoor dat het nummer binnenkort te vinden is in de downloadshops.

Pieter Embrechts.Van Pieter Embrechts is een nieuwe single verschenen met de titel Zomernachten. Eerder bracht de zanger ondermeer Hier in Borghout en Laat mij gaan uit. Roo Koo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende dowenloadsites.

De Vlaamse Ultra Top vijftig (week zeventien).De hoogste binnenkomer uit de Vlaamse Ultra Top vijftig. De lijst kunt u beluisteren op zondag van 16.00u tot 18.00u op Radio 2 (www.radio2.be).Artiest: Dana Winner.

Titel: Ik laat je nu maar gaan.

Binnengekomen op: Nummer zestien.

Pieter van der Zweep.Pieter van der Zweep heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Dansen. Eerder bracht de zanger onder andere Zal de liefde winnen, Je neemt me mee, Smoorverliefd, Vrolijk kerstfeest en Door jou uit. Zwedo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Anita en Ed.Van Anita en Ed hebben ligt nieuw album in de (internet)winkels met de titel Nog lang niet klaar. Er staan negen nummers op het schijfje. De titels zijn Roze suikerspin, Liefde voor dat kleine kind, Ik geloof in jou, Hé ouwe gek, Het feest kan hier van start, Goed gemutst, Selamat jalan adieu goodbye, Maak een feestje van je leven en Strand zon en zonnebrand. Coldhofsound Records heeft de cd geproduceerd.

Arjon Oostrom.Van Arjon Oostrom ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Een lange nacht met jou (Dj Willem de Wijs & Dj Ruud remix). Eerder bracht de zanger onder andere Zij is de mooiste van de dansvloer, Pure verleiding, Lekker lekker, Lekker ding, Sla je arm om me heen, Schudden en Ik hou van alle vrouwen uit. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd. .

De Hollandse Nieuwe (week achttien).De Hollandse Nieuwe is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.


Artiest: Jaman.

Titel: Een beetje hoop.

RadioNL Verzoekservice.Op donderdag vijf mei zal RadioNL van 07.00u tot 18.00u de Verzoekservice uitzenden. Verzoekjes kunnen aangevraagd worden via de telefoon 0909 0400 600, sms 3010, app 06 11 10 40 90 of mailen naar studio@radionl.fm . RadioNL  is te ontvangen via fm, dab+, kabel en internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.radionl.fm.

Walrus.Van Walrus is een nieuwe single verschenen met de titel Annelien. Eerder bracht de groep ondermeer Kijk, Wat een mooie ochtend (slaap zacht), Terug naar het begin en Iemand moet de slimste zijn uit. Walrus Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Marianne Weber & John de Bever.Van Marianne Weber & John de Bever ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Dat is de liefde. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Hoe zou ik jou kunnen vergeten, Denk nog een keer aan mij, Dat is de liefde, Een echte vriend, Gondola, Wanneer wanneer wanneer en Mijn hart is als de open zee. Berk Music heeft de cd geproduceerd.

Kinderen voor Kinderen.Vara Records heeft een nieuw verzamelalbum van Kinderen voor Kinderen uitgebracht met de titel De allergrootste hits (Waanzinnig gedroomd editie 2016) Er staan éénenvijftig nummers op de schijfjes waaronder Op een onbewoond eiland, Meidengroep, Als ik de baas zou zijn (van het journaal), Ik ben toch zeker Sinterklaas niet, Feest, Energie, Raar maar waar, Hupsakee, Vakantie, Favoriete meester en Waarom moet ik gaan.


De 2 W's.Van De 2 W's is een nieuwe single te downloaden met de titel Jij & Ik. Eerder bracht het duo ondermeer Zolang ik adem en Wat een gezelligheid uit.

Simon Stokvis.Simon Stokvis heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Evelien. Eerder bracht de zanger de albums Toen was geluk heel gewoon en Liefdes van mijn leven uit. NL Factor Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Nick & Simon.2016 is een bijzonder jaar voor Nick & Simon omdat ze hun tienjarig jubileum vieren. Op twaalf mei zal het jubileumboek met de titel 10 jaar Nick & Simon uitkomen. Het boek vertelt het ware verhaal achter het succes van het populaire duo. De schrijver Klaas Bond was hun leraar Nederlands op de middelbare school en heeft de twee mannen van jongs af aan mee gemaakt en gevolgd. Het boek is nu te reserveren via de website www.thatsentertainment.nl.

Jersey.Rood Hit Blauw Records brengt op zes mei een nieuw verzamelalbum op de markt van Jersey met de titel Uniek in muziek. Enkele nummers die op het schijfje komen te staan zijn Zo helderblauw, De laatste tango, Zwevend op de wolken, Bij ons in Brabant en Hou me nog één keertje vast.

De Oranje Top dertig (week zeventien).De Top drie van de Oranje Top dertig. Een selectie uit de Oranje Top dertig kunt u elke vrijdag beluisteren van 15.00u tot 18.00u via RadioNL (www.radionl.fm).Nummer één: Jeffrey Heesen--Zijn we uitgepreaat.

Nummer twee: John West & Lange Frans--Lekker ding.

Nummer drie: André Hazes jr--Wat is de waarheid.

Wim Leys.L & T Records heeft een nieuw verzamelalbum uitgebracht met de titel Beste van Wim Leys. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Elk zijn eigen gang, Negen maanden, Vannacht zijn we samen, Ervandoor, Zo gezegd zo gedaan, Happy days en Trouw nu met mij.

Danny Poppinghaus.Van Danny Poppinghaus is een nieuwe single verschenen met de titel Kom eens hier. Eerder bracht de zanger onder andere Als je danst, Gevochten en gestreden, Als een engel, Bruine ogen huilen niet en Mijn gebroken hart uit. Smaragd Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadsites.

Bingo FM.Bingo FM is te ontvangen via via fm, kabel en internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.bingofm.nl.

Michael Lanzo.Michael Lanzo heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Jij bent mijn leven. Eerder bracht de zanger ondermeer Het nieuwe licht, Vraag aan mij niet hoe, Deze tango, Een dag zonder jou en Wie ben ik uit. VS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Colinda.Colinda heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Kom dans met mij Colinda (2016 versie). Eerder bracht de zangeres onder andere Laat de boel nou maar, Donderdag de zevende, Mannen mannen mannen, Wat ik alleen maar wil, Ik ben zo verliefd, Jij bent een leuke vent, Kun je me zeggen, Zo zonder jou en Nog nooit in mijn leven uit. Zevenentwintig mei is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Ron van Hoof.Van Ron van Hoof is een nieuwe single verschenen met de titel Het leven met jou. Showbizzinfo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig, uitgezonden 01-04-1972.Artiest: Rocco Granata.

Titel: Jessica.

Notering: Nummer tweeëntwintig.

Dani Vermeulen.Van Dani Vermeulen ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Dans met mij. Er staan drie nummers op het schijfje. De andere twee zijn Samen en Jij. Ultimatedisk Records heeft de cd geproduceerd.

Tina van Beeck.Van Tina van Beeck ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Gewoon zoals ik ben. Er staan dertien nummers op het schijfje waaronder Wat is het leven fijn, Vakantieliefdes, Ik ben zo blij met jou, Dit is de allereerste keer, Mijn leven is een feest, Als je gaat, Ik wil dansen, Mooie blauwe ogen en Een kleine foto. PVT Records heeft de cd geproduceerd.

De Radio Mi Amigo Top vijftig.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Mi Amigo Top vijftig, uitgezonden 10-04-1974.Artiest: Loekie Knol.

Titel: Algebra.

Notering: Nummer drieënveertig.

Gino Graus.Gino Graus heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Leef de dag. Eerder bracht de zanger onder andere Noa, De ware (la la la), Geef mij nu maar snel je hand, Zing spring en doe, Ik kan alleen maar van je dromen, Zwevend op de wind, Betoverd met je ogen, Ik verlang naar kerstmis en Toch zit je altijd in mijn hart uit. Binnenkort is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Anita & Ed.Van Anita & Ed is een nieuwe single verschenen met de titel Roze suikerspin. Eerder bracht het duo onder andere A la vie la mort, Waar is de poort, Even geen malaise, Meer dan een naam op een muur, Goed gemutst, Ik geloof in jou en Te gek ee uit. Coldhofsound Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Liliane Saint-Pierre.Van Liliane Saint-Pierre is een nieuwe single verschenen met de titel Leen. Eerder bracht de zangeres ondermeer Hou me nu maar vast, Duizend mijlen, Ik praat weer in m'n slaap, Die ene wals, Valerie, Een pakkend lied, Geef me adem en Bang voor de zomer uit. LSP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Dario.Dario heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Eenzaam zonder jou. Eerder bracht de zanger ondermeer Ik ook van jou, Ben niets zonder jou, Je hoeft me niets te zeggen en Laat me leven zoals ik ben uit. PCN Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Drieëndertig toeren vinyl.

Artiesten: Hanny en De Rekels.

Titel: Hanny en De Rekels.

Uitgebracht in: 1972.

Temming & Temming.Temming & Temming hebben een nieuwe single opgenomen met de titel Zomerliefde. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo op de markt gaat brengen. NAP Records zorgt ervoor dat het elf mei te koop is op de bekende downloadsites.

Timo Janssen.Van Timo Janssen is een nieuwe single verschenen met de titel Banger hart. Eerder bracht de zanger Dit wordt de zomer uit. Recover Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De Nederlandstalige Top vijftien van toen.Een notering uit de Nederlandstalige Top vijftien, uitgezonden 11-07-1976 op Radio Mi Amigo. Artiesten: Frank & Mirella.

Titel: Amore.

Notering: Nummer dertien.

Sammy Moore.Sammy Moore heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Altijd zomer. Eerder bracht de zanger ondermeer Stel je voor, Kerstmis, Valentijn, Kom vanavond bij mij en Een nieuwe start uit. SMR Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Ferry de Lits.Ferry de Lits heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Ik neem er één op morgen. Eerder bracht de zanger ondermeer Waar ga je heen, Laat me, Zachtjes tikt de regen, Ik wil vanavond, Oh luister toch, Oh Sylvie, Als ik jou zie, Joanna, Ritme van de nacht en Bij elke ster uit. Binnenkort is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Charlene.Charlene heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Mijn hart heeft geen geheimen. Eerder bracht de zangeres onder andere Ik heb geen woorden nodig, De laatste reis, Mijn grote liefde. Een bosje rozen voor mijn moeder, 'n Grote huichelaar, Twiedeliedie en Engel in mijn droom uit. Binnenkort is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

PuurNL/Jeffrey Heesen.Bij PuurNL kun je het album Intens van Jeffrey Heesen winnen. Sms PuurNL spatie album naar 5030. De actie loopt tot vrijdag zes mei 10.00u. Op het schijfje staat veertien nummers. Enkele titels zijn  De wereld is van ons, Ik doe 't echt niet meer, Ik leef alleen voor jou, M'n engel, Zijn we uitgepraat, Ik mis je zo, Leef niet in onzekerheid en Laat je mij nu wachten.

De hoogste binnenkomer in de Oranje Top dertig.

 (week zeventien).

De hoogste binnenkomer uit de Oranje Top dertig. Een selectie uit de lijst is elke vrijdag tussen 15.00u tot 18.00u te beluisteren op RadioNL.Artiest: Erik van Klinken.

Titel: Dit is het land!

Binnengekomen op: Nummer elf.

Per-Totale.Van Per-Totale ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Meisje. Het tweede nummer is de karaoke versie. Eerder bracht het duo het nummer Bed vol rozen uit.

Jennifer Berton.Van Jennifer Berton is een nieuwe single te downloaden met de titel Deze nacht blijf ik bij jou. Eedere nummers die de zangeres op de markt bracht zijn ondermeer Als ik jou niet heb, Wat ik ook doe, Alleen jij en Die eerste keer.

Paul de Graaf.Van Paul de Graaf is een nieuwe single te downloaden met de titel 100ste Vierdaagse. Eerdere nummers die de zanger op de markt heeft gebracht zijn onder andere Naarmate, Stappen (vier dagen lang) en Ons aardse paradijs.

Bliksemschijf (week achttien).De Bliksemschijf is elk uur te horen op Radio Continu.


Artiest: Tommy van den Hurk.

Titel: Mars of Jupiter.

Bart Herman.Bart Herman heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Cadeau voor mama. Eerder bracht de zanger ondermeer Ik ga dood aan jou, Ogen van lood, Als de morgen weggaat, Bartje (is een leuke naam), Slaap m'n kind en Zonder meer mooi uit. Matador Records zorgt ervoor dat het nummer zes mei te vinden is in de diverse downloadshops.

Patrick Willemse.Patrick Willemse heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Zeg mij niet. Eerder bracht de zanger ondermeer Laat mij vanavond met je dansen, Sinds ik jou zag, Jij zit in mijn hart en Kus me lieveling uit. Twaalf mei is het nummer te vinden op de bekende downloadsites.

Guy Brisaert.Van Guy Brisaert is een nieuwe single verschenen met de titel Lilly. Eerdere nummers die de zanger op de markt bracht zijn ondermeer In het zwart en Hoofd vol dromen.

Dennis van Dijkhuizen.Van Dennis van Dijkhuizen is een nieuwe single verschenen met de titel Ga maar naar die ander. Eerder bracht de zanger onder andere Waarom, Heel even, Lach om het leven, Zoveel nachten, Engel, Toen ik in je ogen keek, Jij bent mijn hemel op aarde en Geef me nog een laatste kans uit. Jamie-Lynn Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Tina van Beeck.Tina van Beeck heeft een nieuw album opgenomen met de titel Gewoon zoals ik ben. Er staan dertien nummers op de cd waaronder Wat is het leven fijn, Vakantieliefdes, Ik ben zo blij met jou, Dit is de allereerste keer, Mijn leven is een feest, Als je gaat, Ik wil dansen, Mooie blauwe ogen en Een kleine foto. PVT Records zorgt ervoor dat het schijfje binnenkort verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

Jan Smit.Jan Smit brengt op twintig september een nieuw album uit met de titel 20. De laatste twee singles Als je d'r niet bent en Alle hoeken van de kamer zullen ook op het schijfje komen te staan. VO Sound Records gaat de cd produceren.

Lucas & Gea.Van Lucas & Gea ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Ik gaf jou alles. Eerdere nummers die het duo op de markt bracht zijn onder andere De waarheid, Teddybeer, Rood zijn de rozen, Ik zal dansen op jouw bruiloft, En steeds huil je, Als ik jou laat gaan, Net dat kleine beetje meer en Zomerzon. L & G Productions heeft het schijfje geproduceerd.

Marianne Veenstra.Van Marianne Veenstra is een nieuwe single verschenen met de titel Drs. van de snelweg. Eerder bracht de zangeres ondermeer Ik laat je gaan en Bloedgroep diesel uit. Longstream Media Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Sister Sister.Van Sister Sister is een nieuwe single verschenen met de titel Voor altijd. P & T Produkties heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Herinnert u zich deze nog? (week zeventien).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van 1972. Dus precies vierenveertig jaar geleden.Artiesten: Peter en zijn Rockets.

Titel: Mij oh mij.

Notering: zevenentwintig.

Puur Nationaal.Puur Nationaal is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.puurnationaal.nl.

Robert Leroy.Van Robert Leroy is een nieuwe single te downloaden met de titel Jouw wil is wet. Eerdere nummers die de zanger op de markt bracht zijn ondermeer Slaap ik bij jou, Denk aan mij, Jij leeft in mij, Bel me niet meer op, Zonder jou, Ik droom alleen maar van jou, Terug naar het begin en Ik hou van jou.

Paul Bruna.Van Paul Bruna ligt een nieuwe EP in de (internet)winkels met de titel Meer dan ooit. Er staan vier nummers op het schijfje. De andre drie zijn Dat zomerse gevoel, Laat de zon in je hart en Eenzaam zonder jou. Scorpion Records heeft de cd geproduceerd.

Twarres.Van Twarres is een nieuwe single verschenen met de titel ''Fûgelfrij''. Het nummer wordt in de Friese taal gezongen. Marista Records heeft ervoor gezorgd dat het te koop is op de bekende downloadsites.

Harry Vermeegen.Harry Vermeegen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel We zijn ff Bellug! Switch Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Jean jr & Joey Knipping.Van Jean jr & Joey Knipping ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Juanita. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

Een Vlaamse Gouwe Ouwe.

Artiest: Isabelle A.

Titel: Ik weet wat ik wil.

Uitgebracht in: 1991.

Omhoog