''Het Nederlandse Lied''

  Welkom. Login
ik wil lid worden!
Welkom op deze site.
''Het Nederlandse Lied''.

Deze site wordt elke dag bijgewerkt.


Nigel Fischer.


Nigel Fischer heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel 100.000 vrienden. Eerder bracht de zanger onder andere Dat melodietje uit de Spaanse gitaar, M'n stamcafé, M'n moeder had gelijk en Wie gaat er met mij mee uit. Zebra Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.

Laura Omloop.


Van Laura Omloop is een nieuwe single te downloaden met de titel Meer. Eerder bracht de zangeres onder andere Zo verliefd, Wereld vol kleur en Zijn we alleen uit.

De Vlaamse Top vijftig (week zevenenveertig).De hoogste binnenkomer uit de Vlaamse Top vijftig. De Vlaamse Top vijftig kunt u beluisteren van 16.00u tot 18.00u op Radio 2 (www.radio2.be).Artiest: Lindsay.

Titel: De kracht van mijn gevoel.

Binnengekomen op: Nummer dertig.


Koos Alberts.


Van Koos Alberts ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Die mooie tijd. Enkele nummers die op de schijfjes staan zijn Daar sta je dan, Wanneer wanneer wanneer, Zolang, Jouw belofte, Vaarwel mijn schat, Eens zou hij toch groot zijn, Toch zie ik de zon, Bruine ogen huilen niet, Twee gouden ringen, Enkele reis, Ik zal je nooit vergeten, Ik verscheurde je foto en Zijn het je ogen.

VBRO Radio.


VBRO Radio is te ontvangen via fm, kabel en internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.vbro.be.

Party Friex.


Van de Party Friex ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Deze kroeg (ya ya yippie). Er staan drie nummers op het schijfje. De andere twee zijn De camper en de extended versie van Deze kroeg (yaya yippie). Eerder bracht het duo Elke keer hetzelfde uit. Berk Music heeft de cd geproduceerd.

John West & Lange Frans.


John West & Lange Frans hebben een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Blijf bij mij. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht. Rood Hit Blauw Records heeft er voor gezorgd dat het te koop is op de bekende downloadsites.

Hollandse Nieuwe (week zevenenveertig).De Hollandse Nieuwe. Dit nummer is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.Artiest: Helemaal Hollands.

Titel: Zak eens naar beneden.


Glennis Grace.


Van Glennis Grace is een nieuwe single te downloaden met de titel Zeg maar niks. Eerder bracht de zangeres onder andere Hoe, Dansen met het leven, Als je slaapt, Afscheid, Als je mij weer aankijkt, Wil je niet nog één nacht, Ik ben niet van jou, Ondanks alles en Als het ons niets zou doen uit.

Radio Continu.
Gewoon FM is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.gewoonfm.nl.

Kathleen.


Kathleen heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Sinterklaas kapoentje. Eerder bracht de zangeres onder andere Hey chickie, Vliegen, Juffrouw en Op een onbewoond eiland uit. CNR Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Eveline & Filip.


Van Eveline & Pilip is een nieuwe single verschenen met de titel Kerst voor iedereen. Eerder bracht het duo onder andere Met kerst ben jij bij mij en Voor haar uit. CNR Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De RadioNL Top dertig (week zevenenveertig).De Top drie van de RadioNL Top dertig. De gehele RadioNL Top dertig kunt u elke vrijdag beluisteren van 15.00u tot 18.00u via RadioNL (www.radionl.fm).Nummer één: Nielson==Sexy als ik dans.

Nummer twee: Mike & Colin==Je spookt door mijn hoofd.

Nummer drie: Danny de Munk==Ze wacht nog steeds op mij.


Showbizzinfo presenteert Warm aanbevolen.


Er ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Showbizzinfo presenteert Warm aanbevolen. Er staan twintig artiesten op het album waaronder Eveline Cannoot, John Enter, Hanny-D, Elke Taelman, Monique Schellekens, Tamara & Tom Davys, Marco de Hollander, Frank & Mirella, Colinda, Wim Schurer, William Burg en Stanley Hazes. Hollandia Music heeft de cd geproduceerd.

Michael Lanzo.


Michael Lanzo heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Iedere dag. Eerder bracht de zanger onder andere C'est la vie, Het nieuwe licht, Amore mio en Vraag aan mij niet hoe uit. CNR Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Duo Nationaal.


Van Duo Nationaal ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Een gezellige kerst met Duo Nationaal. Er staan veertien nummers op het schijfje waaronder Het mooiste cadeau, Rinkelende bellen, Hoog daar aan de hemel, Stille nacht, De zilveren ster, Kerstmis op zee, Steek dan een kaarsje aan, Komt allen tezamen en Piraten medley.

Antonio.


Antonio heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Fiësta. Eerder bracht de zanger onder andere Kus me kus me, Dit is de laatste nacht, Boem boem, Geef me nog een laatste kans, Maak me gek en gooi je haar los, Dans met mij en Lieve Heer uit. Binnenkort is het nummer te vinden op de diverse downloadsites.

Naomi Geal.


Van Naomi Geal is een nieuwe single verschenen met de titel Rudolf is een rendier. Eerder bracht de zangeres onder andere Het is weer weekend, Als je te jong bent, Ik wil je nooit meer zien en Jij bent het einde voor mij uit. NGC Productions heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De Duiven.


De Duiven hebben een nieuwe single op de markt gebracht met de titel De waarheid is toch niks voor jou en mij. DD Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Radio Monique Satellietschijf.Radio Monique was een zeezender die uitzond van zestien december 1984 tot vijfentwintig november 1987, dit is één van de wekelijkse satellietschijven.Artiest: John Spencer.

Titel: Alle meisjes willen kussen.

Satellietschijf van: 12 t/m 18-11-1985.


De Stoopjes.


De Stoopjes hebben een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Een hit op TV Oranje. Eerder bracht het duo onder andere De achtbaan, Ga met me mee en Aan de zwier uit. Pure Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Wim Schurer.


Van Wim Schurer is een nieuwe single te downloaden met de titel ''Alleen''. Het is het eerste solo nummer dat de zanger heeft uitgebracht.

Frank Verkooyen.


Van Frank Verkooyen is een nieuwe single te downloaden met de titel Als ik jou weer zie. Eerder bracht de zanger onder andere Ik droom nog een beetje, Dit is mijn kroeg, Voorbij, Ze zeggen, Kom in mijn armen, Vrij met mij en Kom wie wil er met mij dansen uit.

Frank van Etten.Frank van Etten heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Jij bent niet meer die man van toen (remix 2014). Eerder bracht de zanger onder andere Dunnetjes weer over, Neem je in mijn dromen mee, Geef mij vannacht, Kijk naar de zon, Ik laat het over aan de liefde, Als je lacht, Leef als een zigeuner en Ik leef vandaag uit. Frank van Etten Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.


De lp Top twintig van toen!Een Nederlandstalige notering uit de LP Top twintig van 30-09-1972.
Artiest: André van Duin.

Titel: André van Duin.

Notering: Nummer zestien.


Danny Fabry.


Van Danny Fabry is een nieuwe single verschenen met de titel Waarom ik en niet een ander. Eerder bracht de zanger onder andere Kijk eens diep in mijn ogen, 'k Heb me in jou vergist, Ik ben blij dat ik leef, Fitter van getwitter, Een meisje voor altijd, Anita en Al die tranen uit. CNR Entertainment heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Kurt Crabbé.


Van Kurt Crabbé is een nieuwe single te downloaden met de titel Capriccioso. Ondanks dat de titel anders doet vermoeden is het toch Nederlandstalig. Eerder bracht de zanger onder andere Ik leef mijn eigen leven, Zing met me mee, Je droomt van een ander, Het huis in het zuiden, De liefste voor mij en Hartendief uit.

Rika.


Van Rika is een nieuwe single te downloaden met de titel Het is een mooie dag. Eerder bracht de zangeres onder andere Achter de regenboog, Vlinders, Mijn gevoelens en Jij bent voor mij het einde uit.

Ronald Reinders.


Van Ronald Reinders is een nieuwe single verschenen met de titel Zwerver. Marista Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de diverse downloadshops.

Goud van Oud.Artiesten: Duo An & Jan.

Titel: Het stille klooster.

Uitgebracht in: 1977.


Helemaal Hollands (Carlo & Leo).


Van Helemaal Hollands (Carlo & Leo) ligt een nieuwe ep in de (web)winkels met de titel Zak eens naar beneden. Er staan vier nummers op het schijfje. De andere drie zijn Zonder jou, Ik verscheurde je foto en Een heel gelukkig kerstfeest. Eerder bracht het duo onder andere Dan gaan de lampen heen en weer, De ober, Ben je vergeten, Als ik maar bij jou ben, Omdat ie zo mooi is en Ik wil de hele avond zingen uit.

Dick van Altena.


Van Dick van Altena ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Novemberwind. Er staan veertien nummers op de cd waaronder Die arm om mijn schouder, Een mooie dag, Zacht en zoet, Zoveel voorbij, Glazen hart, Lieve An (2014 versie), Hallo Fleur, Novemberwind en Vlieg op het behang.

Bob Offenberg.


Van Bob Offenberg is een nieuwe single te downloaden met de titel Laat me zweven. Eerder bracht de zanger onder andere Als je lacht, Lied voor alle moeders, Als je naar me kijkt, 't Is voorbij, Kijk omhoog, In Parijs en Ik hou alleen van jou uit.

De Decennium jaren zestig Top honderd.Een Nederlandstalige notering uit de Decennium jaren zestig Top honderd.Artiest: Ramses Shaffy.

Titel: Sammy.

Notering: Nummer negenentwintig.


Zipp.


Zipp heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik geloof in jou en mij. Eerder bracht de groep Zomer uit. Caldera Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

De RadioNL Top Dertig (week zevenenveertig).De hoogste binnenkomer uit de RadioNL top dertig. De lijst is elke vrijdag tussen 15.00u tot 18.00u te beluisteren op RadioNL. (www.radionl.fm)
Artiest: Samantha Steenwijk.

Titel: Lieveling, wat hou ik van jou.

Binnengekomen op: Nummer veertien.


Patrick van de Worp.


Van Patrick van de Worp is een nieuwe single te downloaden met de titel Het mooiste kado deze kerst. Eerder bracht de zanger onder andere Lieve schat kom bij me, Alsof een engel op je schouder, Jouw stem en Ik was een vriend uit.

Django Wagner.


Van Django Wagner ligt een nieuw album/nieuwe dvd in de (web)winkels met de titel Live in concert. Enkele titels die op de schijfjes staan zijn We dansen samen de bossa nova, Eenzaam alleen en verloren, De muzikant, Maar toch blijf jij me trouw, Die ene mooie vrouw, Dat ene moment, Als jij niet kiezen kan en Mooie blauwe ogen.

Radio Calista.
Radio Calista is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.radiocalista.nl

Dominic & Come Again.


Van Dominic & Come Again is een nieuwe single verschenen met de titel Ik denk dat ik kerst mis. DS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De Radio Veronica Tipparade (week zevenenveertig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Tipparade van 1967. Dus precies zevenenveertig jaar geleden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiest Andy Star.

Titel: Het is nooit te laat.

Notering: Nummer zestien.


Arjo.


Van Arjo is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik zeg geen vaarwel m'n schat. Eerder bracht de zanger onder andere Zing met me mee, De geur van je huid, De kusjesdans en Och was ik maar uit.

Radio Delta.
Radio Delta is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.radiodelta.nl.


Jo Vally.


Jo Vally heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Een plek voor jou vannacht. Eerder bracht de zanger onder andere We dansen de nacht voorbij, Zomaar een meisje, Ik gaf je m'n hart, Laat me nu gaan, Kom eens dicht bij mij, De jongen uit de klas, Kus me en Ik heb je nodig uit. CNR Entertainment heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden op de diverse downloadsites.

Django Wagner.Django Wagner heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Ik droom van een kerstfeest. Het tweede nummer is Ik kom naar huis met kerst. Eerder bracht de zanger onder andere Die ene mooie vrouw, Dat ene moment, Kali, Mooie blauwe ogen, Mijn naam dat is Marina, Maar toch blijf jij me trouw en Zwarte haren zwoele gitaren uit. Berk Music zorgt ervoor dat het schijfje vijf december in de (web)winkels verkrijgbaar is.


Herinnert u zich deze nog? (week zevenenveertig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van 1972. Dus precies tweeënveertig jaar geleden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Gert en Hermien.

Titel: Shalalie shalala.

Notering: Nummer vierendertig.


John Medley.


Van John Medley is een nieuwe single te downloaden met de titel Zing maar met me mee. Eerder bracht de zanger onder andere Geel groen hart, Ben op de goede weg en Een jongen van de straat uit.

Rudy de Wit.


Rudy de Wit heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Wie gaat er mee (naar het kerst diner). Eerder bracht de zanger onder andere Mijn leven is zo koud zonder jou, Enkel een lach van jou, Als jij me aankijkt, Kom bij mij en Zin in een feestje uit. Hit It Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Tamara & Tom Davys.


Van Tamara & Tom Davys is een nieuwe single te downloaden met de titel Una vita con te. Ondanks dat de titel anders doet vermoeden is het toch Nederlandstalig. Eerder bracht het duo onder andere Per sempre, Dr.Amore en Ciao ciao uit.

Laura Lynn.


Laura Lynn heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Dans. Eerder bracht de zangeres onder andere Vlinders in je buik, We feesten de hele nacht, Jij en ik, Hup faldera, We vieren feest, Maar met Vlaamse meisjes, Met jou samen leven en Oh wat een dag uit. Top Art Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Liliane Saint-Pierre.


Van Liliane Saint-Pierre ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Daglicht. Er staan twaalf nummers op de cd. Enkele titels zijn Geef me adem, Valerie, Bang voor de zomer, Een pakkend lied, Ik praat weer in m'n slaap, Daglicht, Duizend mijlen en Die ene wals. Blauw Records heeft de cd geproduceerd.

Swoop.


Swoop heeft een nieuw album opgenomen met de titel We gaan ervoor. Eerder bracht de groep onder andere de singles Ik wil je, We zingen oelala, Oh Suzanna, Doe de Swoop, Ik zing een lied voor jou, Mag ik je kussen en Meisje met rode haren  uit. Half januari is het schijfje verkrijgbaar in de (internet)winkels.

Vijfenveertig toeren vinyl.

Artiest: Red Comets.

Titel: Werkloos.

Uitgebracht in: 1981.


Mick Harren.


Van Mick Harren is een nieuwe single te downloaden met de titel Vrede met kerst. Eerder bracht de zanger onder andere Zo verliefd op jou, Ik zeg het één keer, Beter moeten weten, Zo is het leven en Moet je horen uit.

Monique Smit.Monique Smit heeft een gouden award gekregen voor het album 2 kleine kleutertjes. Inmiddels zijn er meer dan 20.000 exemplaren van de cd verkocht.


De Meiden.


Van De Meiden is een nieuwe single te downloaden met de titel Kerstfeest. Eerder bracht het trio het nummer Zomer uit.

Wim Leys.


Van Wim Leys is een nieuwe single verschenen met de titel Vannacht zijn we samen. Eerder bracht de zanger onder andere Raak, Elk z'n eigen gang, Negen maanden, De planken uit de vloer, Ik doe mijn ding, Twist maar mee en Teken aan de wand uit. L & T Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De R.N.I. Top vijftig (week zesenveertig) .Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig van 1971. Dus precies drieënveertig jaar geleden. Radio Noordzee Internationaal was een zeezender die in het Nederlands uitzond van zes maart 1971 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Jacques Herb.

Titel: Manuela.

Notering: Nummer dertig.


Lindsay.


Lindsay heeft een nieuwe single opgenomen met de titel De kracht van mijn gevoel. Eerder bracht de zangeres onder andere Zeven zeeën, Dag en nacht, Kom in mijn armen, Het kan geen toeval zijn, Ga met me mee, Als jij me kust (dan is het zomer), Zaterdagavond, Kus me en Liefde is meer dan een woord uit. Binnenkort is het nummer te vinden op de diverse downloadsites.

Johnny van Veldhoven.


Van Johnny van Veldhoven is een nieuwe single te downloaden met de titel Wij vieren kerstmis. Eerder bracht de zanger Huil niet meer, Alleen jij, Mijn leven, Tijd voor feest, Jij ja jij en Kom dans de hele nacht uit.

Sinterklaas Top 50.


Er ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Sinterklaas Top 50. Enkele artiesten die op de cd's staan zijn Coole Piet met Sinterklaas, VOF de Kunst met Het grote boek, Ernst Bobbie en de rest met De zak, Gerard Joling met Vertrouw op Sinterklaas, Charly Luske met De club van Sinterklaas en Angela Groothuizen met Sinterklaas is jarig. Cloud 9 Music heeft de schijfjes geproduceerd.

Jan Spijkerman.


Van Jan Spijkerman is een nieuwe single verschenen met de titel Ciao amor. Ondanks dat de titel anders doet vermoeden is het toch Nederlandstalig. Eerder bracht de zanger onder andere Achter de wolken ligt thuis, Jij bent de zin van mijn bestaan, Stom, Een heel klein beetje en Op die mooie zomerdag uit. Hollandia Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Klaas Jan.


Van Klaas Jan is een nieuwe single te downloaden met de titel Pijlen op jou gericht. Het is het eerste nummer dat de zanger heeft uitgebracht.

René Becker.René Becker heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Jij bent een wonder (2014 versie). Eerder bracht de zanger onder andere Als een komeet, Alles of niets, Daarom leef ik, Spaans verlangen, Maar vanavond, Elke dag, Wat ben je mooi en De avond is van ons uit. Rood Hit Blauw Records zorgt ervoor dat het nummer binnenkort is te vinden op de diverse downloadsites.


Johannes Wolters.Van Johannes Wolters is een nieuwe single verschenen met de titel Het ritme van de nacht! Eerder bracht de zanger het album Simpelweg gelukkig uit. Map Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.


De Radio Veronica Top duizend.


Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top duizend, die samengesteld werd nadat er vijfhonderd Top veertigs waren uitgezonden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiesten: Peter en zijn Rockets.

Titel: Angeline (m'n blonde sexmachine).

Notering: Nummer zeshonderdvierennegentig.


Zus.


Zus heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Feesten. Het tweede nummer is Hasta la vista manana. Eerder bracht het duo onder andere Op de berg, Blauwe hemel en In mijn rode cabrio uit. JC Records heeft ervoor gezorgd dat de nummers te vinden zijn op de diverse downloadsites.

Giel van het dierenasiel & Huub Hangop.


Van Giel van het dierenasiel en Huub Hangop ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Een dier is geen ding. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

Meuris.


Van Meuris is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik denk dat ik hem al een beetje ken. Eerder bracht de groep het album Mirage uit.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Caroline Top vijftig, uitgezonden 15-09-1979. Radio Caroline (Nederlandstalig) was een zeezender die uitzond van veertien april 1979 tot negentien maart 1980.Artiesten: De Lenco's.

Titel: Esmeralda.

Notering: Nummer elf.Leden Bezoekers
86 555049


Startpagina
Gastenboek
LedenlijstAlleen toegankelijk voor leden
Fotoalbum
Adres--------[e-mail]
Moonlight Radio.
Piratenhits Internetradio.
Radio Continu.
Radio Hunebedje.
Radio Maico.
Radio Montana.
Radio Olympia.
Radio Oranje.
Radio Twenterand.
Radio Valencia.
Radio Wim Mees.
RadioNL.