''Het Nederlandse Lied''

  Welkom. Login
ik wil lid worden!
Welkom op deze site.
Het Nederlandse Lied.Deze site is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 23-08-2014.


Henk Bernard.


Van Henk Bernard ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Dan ga je maar. Eerder bracht de zanger de albums Gewoon echt, Geniet en Henk Bernard uit. NRGY Music heeft de cd geproduceerd.

Raymon.


Raymon heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Gedachten. Het is het eerste nummer dat de zanger op de markt gaat brengen. Het nummer is zes september te koop in de bekende downloadshops.

Kinderen voor Kinderen.


Kinderen voor Kinderen hebben een nieuwe single opgenomen met de titel Feest. Eerder brachten ze onder andere Ik heb zo waanzinnig gedroomd, Op een onbewoond eiland, Ha ha ha je vader, Klaar voor de start, Meidengroep, Doe de kanga, Als ik de baas zou zijn (van het journaal), Ik ben toch zeker Sinterklaas niet, Moeders wil is wet en Bewegen is gezond. VARA Records zorgt er voor dat het schijfje vijf september in de (web)winkels verkrijgbaar is.

Ferry de Lits.


Van Ferry de Lits ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Laat me. Eerder bracht de zanger onder andere Ademloos door de nacht, Ik wil vanavond, Als ik jou zie, Oh Sylvia, Ejoo ejoo, Oh Luister toch, Ritme van de nacht, Zacht tikt de regen en Bij elke ster uit. Berk Music heeft de cd geproduceerd.

Hollandse Nieuwe (week vijfendertig).De Hollandse Nieuwe van RadioNL.Artiest: Ruth Jacott.

Titel: Verliefd verward.


Grootste Hollandse Hits '00's.


Cloud 9 Music heeft een nieuw album uitgebracht met de titel Grootste Hollandse Hits '00's (liedjes van toen). Er staan twintig artiesten op het schijfje waaronder Nick & Simon met Rosanne, 3JS met Hou van mij, Peter Beense met Verdomd alleen, Jan Smit met Stilte in de storm, Monique Smit met Blijf je vanavond, Alex met Toeter op mijn waterscooter, Cooldown Café met Ik wil je, Het Feestteam met Annemarie, Jeff met Als een paling boven water, Dries Roelvink met Laat de boel maar lekker waaien en Wim Rijken met Jij bent mijn zomer.

Jan Smit.


Van Jan Smit ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Jij & Ik. Er staan twaalf nummers op de cd. Enkele titels zijn Mooier dan ik dacht, Als ik maar bij jou kan zijn, Eventjes weg, Jij en ik, Iets met amore, Blijf dan bij mij, Niemand anders, Uit het oog uit het hart, Kleine superster en Vlieg nooit te hoog. VOSound Records heeft het schijfje geproduceerd.

Henk Bernard.


Van Henk Bernard ligt een nieuw verzamelalbum in de (internet)winkels met de titel Henk Bernard. Er staan zestien nummers op het schijfje waaronder Ben jij een engel die lacht, Waarom kan ik jou niet vergeten, Lieve Heer, Kom dicht bij me, Zeg me waar, Zonder grenzen eindeloos, Soms is het moeilijk, Want al die eenzaamheid, Wanneer ben jij weer dicht bij mij, Ik wil alleen maar van je dromen en Wat is voor mij een dag.

De RadioNL Top dertig (week drieëndertig).De Top drie van de RadioNL Top dertig. De gehele RadioNL Top dertig kunt u elke vrijdag beluisteren van 15.00u tot 18.00u via RadioNL (www.radionl.fm).Nummer één: Jan Smit==Jij en ik.

Nummer twee: John de Bever==Meer hoef ik niet.

Nummer drie: Gebroeders Ko==Wat ben jij een lekker wijf.


Grootste Hollandse Hits 1983-1984.


Cloud 9 Music heeft een nieuw album op de markt gebracht met de titel Grootste Hollandse Hits 1983-1984 (liedjes van toen). Er staan twintig artiesten op de cd waaronder Doe Maar met Pa, De Havenzangers met 's Nachts na tweeën, Vulcano met Als je haar maar goed zit, Arne Jansen met Julie, Peter Koelewijn met Een hete zomer, Toontje Lager met Vroeg of laat, Henny Vrienten met Als je wint (heb je vrienden), De Dijk met De stilte voor de storm en The Shorts met Comment ca va.

RadioNL.


RadioNL is te ontvangen via fm, kabel en internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.radionl.fm.

Wendy.


Van Wendy is een nieuwe single verschenen met de titel Welterusten. Eerder bracht de zangeres onder andere Ga jij maar, Mijn engelbewaarder, Wat kan mij het schelen en Zo vrij uit. HMP Entertainment heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Radio Mi Amgo Lieveling.
Radio Mi Amigo was een zeezender die uitzond van één januari 1974 tot twintig oktober 1978, dit is één van de wekelijkse lievelingen.Artiesten: Peter Schaap.

Titel: Met de wind in mijn oren.

Lieveling van: 19 t/m 25-12-1977.


Fixkes.


Van Fixkes is een nieuwe single te downloaden met de titel Nooit niks. Eerder bracht de groep onder andere Ongelukkig en Lievelingsdier uit. Excelsior Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse muziekportals.

Tygo Nendels.


Tygo Nendels heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Door jouw schuld. Eerder bracht de zanger onder andere Omdat ik van je hou, Geen wonder dat ik ween, Dromen doe ik alleen van jou, Ik kon het bijna niet geloven en Bianca Rosa uit. Binnenkort is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

Bob B.


Van Bob B is een nieuwe single te downloaden met de titel Brandende verlangens. Het is het eerste nummer dat de zanger heeft uitgebracht. Het is te vinden op de diverse muziekportals.

Duo Knotsgek.


Van Duo Knotsgek is een nieuwe single verschenen met de titel Zij is te mooi...!! Het tweede nummer is Sluit maar bij ons aan. Eerder bracht het duo Laat Oranje zich bewijzen uit. Hit It Music heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Drieëndertig toeren vinyl.
Titel: 14 Toppers uit het Noorden (deel twee).

Artiesten: o.a. Jan & Zwaan, Hepie & Hepie en Henk Wijngaard.

Uitgebracht in: 1981.


Tros Muziekfeest op het plein Top 100.


Sony Music brengt op acht september een nieuw album op de markt met de titel Tros Muziekfeest op het plein Top 100 (2014). Enkele artiesten die op de schijfjes staan zijn Django Wagner, Frans Bauer, Wolter Kroes, Wesley Klein, Jan Smit, René Froger, Gordon, Jaman, John de Bever, Marianne Weber, René Schuurmans, Sieneke, K3 en Frans Duijts.

Hans Steiger.


Hans Steiger heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Ritmo de la noche. Ondanks dat de titel anders doet vermoeden is het toch Nederlandstalig. Eerder bracht de zanger onder andere Laat me lekker leven, Zo verliefd, Ik wil jou, Ben jij gelukkig, Dans met mij, Het geluk zit in je hart, Ojeje ojaja en Het gras is altijd groener bij de buren uit. Storm Records heeft er voor gezorgd dat het nummer is te vinden op de diverse downloadsites.

Jan Koevoet.


Van Jan Koevoet is een nieuwe single te downloaden met de titel Met tranen in je ogen. Eerder bracht de zanger onder andere Bij elke vallende ster doe ik een wens, Ik ken jou, Ik ben sprakeloos, En ineens dan heb je 't weer uit. The Land of Avalon Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende muziekportals.

Goud van Oud.Artiesten: Frank & Mirella.

Titel: Verliefd, verloofd, getrouwd.

Uitgebracht in: 1973.


Denans.


Denans heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Mijn allerliefste. Eerder bracht de zanger onder andere Voor een meisje net als jij, Niet te kopiëren, Kom maar in mijn hutje, Dank u wel dokter, Ik kan er niet meer tegen, Eenmaal ben jij, Zeeuwse Rivièra, Geef mij een antwoord op mijn vragen, Het tetterlied, Oh Marian, Meisjes zoals jij en Navigatieapparaat uit. Zeven september is het nummer te koop in de bekende downloadshops.

Diana Olierook.


Van Diana Olierook is een nieuwe single te downloaden met de titel Orlando. Het is het eerste Nederlandstalige nummer dat de zangeres heeft uitgebracht. Het is te vinden op de diverse muziekportals.

Cliff Rilly.


Van Cliff Rilly heeft een nieuwe single verschenen met de titel Huisje bij de zee. Eerder bracht de zanger onder andere Als je ogen niet meer spreken, Vakantie in mijn achtertuin, Toen je wegging, Voor jou en Ons geheim uit. Traube Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De Decennium jaren zeventig Top honderd.Een Nederlandstalige notering uit de Decennium jaren zeventig Top honderd.Artiest: Wilma met Vader Abraham.

Titel: Zou het erg zijn lieve opa.

Notering: Nummer negenendertig.


Evelien.


Van Evelien is een nieuwe single verschenen met de titel Ik leef mijn leven. Eerder bracht de zangeres onder andere Geluk zet je zorgen opzij, Met Kerst ben jij bij mij, Mijn grote liefde en Zomerdromen uit. Het nummer is te koop in de bekende downloadshops.

Melissa.


Van Melissa is een nieuwe single te downloaden met de titel Avanti. Eerder bracht de zangeres het album Voel je vrij uit. Butterbox Records heeft er voor gezorgd dat het nummer is te vinden op de diverse muziekportals.

Dennis van der Stelt.


Dennis van der Stelt heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel 't Is weer zomer. Eerder bracht de zanger onder andere Hé schatje hé, Lange blonde haren en Café 't Endje uit. Het nummer is te vinden op de bekende downloadsites.

Marco West.


Van Marco West is een nieuwe single te downloaden met de titel Mama. Eerder bracht de zanger Cowboymeid uit. Het nummer is te koop op de bekende muziekportals.

Grootste Hollandse Hits '00's.Cloud 9 Music heeft een nieuw album op de markt gebracht met de titel Grootste Hollandse Hits '00's (liedjes van toen). Er staan twintig artiesten op de cd waaronder Nick & Simon met Kijk omhoog, Ali B met Ik ben je zat, Thomas Berge met De wereld ben jij, 3JS met Net alsof, Gebroeders Ko met Boswandeling, Peter Beense met Fiësta, Richard Hekkert met Het haringlied, Huub Hangop met Op de camping en Yes-R met Een beetje verliefd.


Bonte en de Vaan.Van Bonte en de Vaan is een nieuwe single verschenen met de titel Dansen op de bar. Het is het eerste nummer dat het duo heeft uitgebracht. Het is te vinden op de diverse downloadsites.


Bé Dilling.


Bé Dilling heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Voor ons zijn alle dagen. Eerder bracht de zanger onder andere Vondeling en Mijn vriendinnetje uit. L & G Productions zorgt er voor dat het nummer dertig augustus te koop is in de bekende downloadshops.

De Vlaamse Top tien (week drieëndertig).De nummer één uit de Vlaamse Top tien.Artiest: Jo Vally.

Titel: We dansen de nacht voorbij.


Maxime Fillee.


Van Maxime Fillee is een nieuwe single verschenen met de titel Wie komt er in m'n hokkie. Het is het eerste nummer dat de zangeres heeft uitgebracht. Score Promotions Records heeft er voor gezorgd dat het te koop is in de bekende downloadshops.

Blitz.


Blitz heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Komaan en dans. Eerder bracht het duo onder andere De Sintershake, Jij wordt de koning, Retetak boem boem, Iedereen gelijk, Soladie-jee, Bada boem en Later wordt ik uit. Negenentwintig augustus is het nummer te vinden op de diverse downloadsites.

De Radio Veronica Tipparade (week vierendertig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Tipparade van 1967. Dus precies zevenenveertig jaar geleden.Artiest: Will Tura.

Titel: Horen zien en zwijgen.

Notering: Nummer achttien.


Jan Smit.Jan Smit heeft een gouden award gekregen voor het album Jij & Ik. Inmiddels zijn er meer dan vijfentwintigduizend exemplaren van het schijfje verkocht.


Dennis Jones.


Van Dennis Jones ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Een nieuw begin. Enkele titels die op de cd staan zijn Ik hield van haar, Jij bent mijn zonneschijn, Ik maak van jou een koningin, Pak me kus me, De zon zal schijnen, Red me als je kan (S.O.S.), Cheerio, Volle maan, 'n Doosje met liefde en Als Suzanne zachtjes huilt. Hit It Music heeft het schijfje geproduceerd.

Toppers.


De Toppers hebben een nieuw album uitgebracht met de titel Toppers in concert 2014. Enkele titels die op het schijfjes staan zijn Ik hou van Holland, André van Duin Medley, Frans Bauer medley, André Hazes medley, Polonaise medley, Gordon medley, Hennie Huisman medley en Rondje feest medley. NRGY Music heeft de cd geproduceerd.

Nick & Simon.


Van Nick & Simon ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Leve de vrouw. Het tweede nummer is Ode aan de vrouw. Eerder bracht het duo onder andere De horizon, Mia, Julia, Vrij, Geluksmoment, Zij lijkt net niet op jou, Een zomer lang, Vlinders, Een nieuwe dag, Rosanne, Vallende sterren, De soldaat, Vallende sterren, Pak maar m'n hand, Verloren en Steeds weer uit. Artist & Company heeft de cd geproduceerd.

Herinnert u zich deze nog? (week vierendertig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van 1971. Dus precies drieënveertig jaar geleden.Artiesten: Ben Cramer.

Titel: De clown.

Notering: Nummer vijftien.


Grad Damen.


Van Grad Damen ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Klanken van gevoel. Er staan zeventien nummers op het schijfje waaronder Lach nog heel even, 'n Ster met jouw naam, Zigeunerjongen (2014 versie), Blijf bij mij, Vergeef me vergeet me, Santa Maria, Ongelijke strijd, Alisha (2014 versie), Klanken van gevoel en De straat is mijn woning (2014 versie). Berk Music heeft de cd geproduceerd.

PuurNL.


PuurNL is te ontvangen via fm, kabel en internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.puurnl.fm.

Vinzzent.


Vinzzent heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Hier is een liedje voor je (binnen op 1). Eerder bracht de zanger onder andere Vrijdag is vrij, De liefde leeft in mij, Dromendans, Wat een wonder, Groen wit blauw geel rood, Alles wat ik hebben wil, Dansé dansé, Geef jouw lach, Cecilia en Een zomer lang verliefd uit. Number 8 Music heeft er voor gezorgd dat het nummer in de (internet)winkels verkrijgbaar is.

Anita en Ed.


Van Anita en Ed is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik geloof in jou. Eerder bracht het duo onder andere Meer dan een naam op de muur, Even geen malaise, De boeren van de zee, Waar is de poort, A la vie la mort, Ik wil met jou gaan varen, Tanken tanken, Chiri biri bam en Een avond om nooit te vergeten uit. Coldhofsound Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse muziekportals.

Hans Koning.


Hans Koning heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Hoi, Marie. Het tweede nummer is de karaoke versie. Eerder bracht de zanger Ik wil je voelen uit. Derny Records heeft er voor gezorgd dat de nummers te koop zijn op de bekende downloadsites. 

Gouwe Ouwe van de week.

Artiest: Helga.


Titel: Niemand heeft je ooit gezien.

Uitgebracht in: 1972.


Wesly Bronkhorst.


Wesly Bronkhorst heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Ik ga maar. Eerder bracht de zanger onder andere Kom allemaal maar in mijn armen, Ze moeten boven even wachten, De eerste kus, Als jij had gedacht, Jij en ik, Wij, Oranje is voor iedereen, Kom maar bij mij en De lucht was blauw uit. Binnenkort is het nummer te vinden op de diverse downloadsites.

Lissa Lewis.


Lissa Lewis heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Gouden glimlach. Het is het eerste nummer dat de zangeres op de markt heeft gebracht. Globe Entertainment Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Herman van Veen.


Herman van Veen heeft een nieuw album opgenomen met de titel Kersvers. Eerder bracht de zanger onder andere de singles Suzanne, Cirkels, Waar ben je morgen, Opzij, Uit elkaar, De bom valt nooit, Toveren, Anne, De clowns, Genoeg, Andere namen en Hilversum drie uit. Negentien september is het schijfje verkrijgbaar in de (internet)winkels.

Een nummer over de zomer.

Artiest: Sjefke.

Titel: Zomer.


René Janssen.


Van René Janssen is een nieuwe single te downloaden met de titel Waar ben je nu. Eerder bracht de zanger onder andere Jij bent de duivel in de nacht en Jij bent wat ik wil uit. Het nummer is te vinden op de diverse muziekportals.

Martien Buijks.


Van Martien Buijks is een nieuwe single te downloaden met de titel Waarom. Eerder bracht de zanger onder andere Nooit wil ik van jou vandaan en Achter het roer uit. JC Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse muziekportals.

De Radio Veronica Top duizend.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top duizend, die samengesteld werd nadat er vijfhonderd Top veertigs waren uitgezonden.Artiesten: Vader Abraham met zijn Goede Zonen.

Titel: Olleke bolleke.

Notering: Nummer zevenhonderddrieënnegentig.


John Terra.


John Terra heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Breek je wereld open. Eerder bracht de zanger onder andere Iemand heeft je pijn gedaan, Is er een ander (tussen jou en mij), Nooit of nooit, Verliefd voor de eerste keer, De dag dat 't zonlicht niet meer scheen, Ik weet niet waarom, De lente, Trouw en De mooiste dag van mijn leven uit. JT Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Country Wilma.


Van Country Wilma is een nieuwe single verschenen met de titel Dit is mijn leven! Eerder bracht de zangeres onder andere Altijd feest, Henkie m'n hengst, Ik breng de zomer naar je toe, Lekker op vakantie, Heel de wereld rond, Mijn  hele leven, Stram en stijf, Onze boerderij en Je kan fluiten naar je centen uit. Het nummer is te koop in de bekende downloadshops.

Mario Broerse.


Van Mario Broerse is een nieuwe single te downloaden met de titel Na vandaag. Eerder bracht de zanger onder andere Ik laat je nooit meer gaan, Geef mij de liefde en Geniet van het leven uit. Hit It Music heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de diverse muziekportals.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Mi Amigo Top vijftig, uitgezonden 15-11-1975.Artiesten: Conny Vandenbos.

Titel: Sjakie van de hoek..

Notering: Nummer negenentwintig.


Cynthia & Melissa.


Cynthia & Melissa hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Viva España! Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo op de markt heeft gebracht. Het is te vinden op de diverse downloadsites.

Christian Malan.


Van Christian Malan ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Laten we feesten. Eerder bracht de zanger onder andere Volle maan, Elke keer als jij me aankijkt, Ik geef nooit op en Geniet van elke dag uit. JC Records heeft de cd geproduceerd.

Cynthia.


Van Cynthia is een nieuwe single te downloaden met de titel Aloha. Eerder bracht de zangeres het album Het voelt zo fijn uit. Butterbox Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de diverse muziekportals.

Jaimy.


Van Jaimy ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Jaimy. Er staan twaalf nummers op het schijfje. Enkele titels zijn Elke dag is een belevenis, Oma en opa, Ik denk steeds maar weer aan jou, Ik ben dankbaar voor het leven, Mijn handen, Het is weer kermis, Leven zonder jou en Was ik de baas.

The Kik.


The Kik heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Cupido. Het tweede nummer is Bel mijn nummer. Eerder bracht de groep onder andere Verliefd op een plaatje, Kerstliedje voor jou, Springlevend, Simone en Toen was geluk heel gewoon uit. Excelsior Records heeft er voor gezorgd dat de nummers te vinden zijn in de bekende downloadshops.

Vanessa & Dirk.


Vanessa & Dirk hebben een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Warm en koud. Eerder bracht het duo Mijn nummer één ben jij uit. Het nummer is te koop op de bekende downloadsites.

Dennie Christian.


Dennie Christian heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Eerst zeg je ja... Eerder bracht de zanger onder andere Ik kijk je aan, Mijn Rosanna, Fenomeen, Eens komt de dag, Tijd voor gezelligheid, Hallo, Als de liefde jouw naam roept, Mijn mooiste gedachte, Dit is liefde, Rosamunde, Besame mucho, Wij zijn twee vrienden en Als de zon uit. Smaragd Records zorgt er voor dat het nummer binnenkort is te vinden in de bekende downloadshops.

Michael Lanzo.


Van Michael Lanzo is een nieuwe single verschenen met de titel Amore mio. Ondanks dat de titel anders doet vermoeden is het toch Nederlandstalig. Eerder bracht de zanger onder andere Vraag aan mij niet hoe, Het nieuwe licht en C'est la vie uit. Het nummer is te vinden op de diverse downloadsites.

Grootste Hollandse Hits 1980-1982.Cloud 9 Music heeft een nieuw album uitgebracht met de titel Grootste Hollandse Hits 1980-1982 (liedjes van toen). Er staan twintig artiesten op de cd waaronder Doe Maar met Sinds een dag of twee, Toontje Lager met Net als in de film, Peter en zijn Rockets met Zolang de motor loopt, De Dijk met Bloedend hart, Henk Wijngaard met Containersong, Dutch Boys met Boer Harms, Willeke Alberti met Het is nog niet voorbij, Nico Haak met Er valt een traan in mijn bier, Lowland Trio met De sousa en Arie Ribbens met Brabantse nachten zijn lang.


De RadioNL Top Dertig (week drieëndertig).De hoogste binnenkomer uit de RadioNL top dertig.Artiesten: Jan Smit.

Titel: Jij & Ik.

Binnen gekomen op: Nummer één.


Jan van Est.


Van Jan van Est ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Wat moet ik doen. Het tweede nummer is Dromen van verre stranden. Eerder bracht de zanger onder andere Als ik jou zie, Dat komt door jou, Ik ben zo blij en Kleine jongen uit. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.


Leden Bezoekers
86 546634


Startpagina
Gastenboek
LedenlijstAlleen toegankelijk voor leden
Fotoalbum
Adres--------[e-mail]
Moonlight Radio.
Piratenhits Internetradio.
Radio Continu.
Radio Hunebedje.
Radio Maico.
Radio Montana.
Radio Oranje.
Radio Twenterand.
Radio Valencia.
Radio Wim Mees.
RadioNL.