Klik hier om feedback te geven over de NIEUWE communities.

''Het Nederlandse Lied''

  Welkom. Login
ik wil lid worden!
e-mail adres nederlandselied@zeelandnet.nl
Pake Wiebe & de Erfenis.


Pake Wiebe & de Erfenis hebben een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Mijn 200 D. PW Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Roosbeef.


Roosbeef heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Raak mij aan. Eerder bracht de zangeres Iets te veel (wijn), Vergis ik mij, Kalf en De Schelde uit. Buffel Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De Hollandse Nieuwe (week tweeënveertig).
De Hollandse Nieuwe is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.Artiest: Sieneke.

Titel: Het gat van de deur.


Glen Faria.


Van Glen Paria is een nieuwe single verschenen met de titel Zij weet het. Universal Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Oranje Carroussel.Van Oranje Carroussel ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Waarom. Het is het eerste nummer dat de gelegenheidsformatie heeft uitgebracht. De opbrengst van de cd komt ten goed aan de Stichting Kika. Showbizzinfo Records heeft het schijfje geproduceerd.


DuoNL.DuoNL heeft een nieuw album opgenomen met de titel Nog één keer samen. Eerder bracht het duo onder andere de singles Elke stap die ik zet, Waarvan droom jij, Ritme van de mambo en Ogen liegen niet uit. Een november is het schijfje verkrijgbaar in de (internet)winkels.


Vinzzent.


Van Vizzent is een nieuwe single verschenen met de titel Dat ik eventjes bij jou mocht zijn. Eerder bracht de zanger ondermeer Vrijdag is vrij, De liefde leeft in mij, Dromendans, Wat een wonder, Zomerdromen, Alles wat ik hebben wil, Geef jouw lach, Cecilia en Een zomer lang verliefd uit. 8 Ball Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De Oranje Top dertig (week éénenveertig).De Top drie van de Oranje Top dertig. Een selectie uit de Oranje Top dertig kunt u elke vrijdag beluisteren van 15.00u tot 18.00u via RadioNL (www.radionl.fm).


Nummer één: Anouk--Dominique.

Nummer twee: Kenny B --Parijs.

Nummer drie: Monica Geuze--Laten gaan.


Imca Marina.


Van Imca Marina is een nieuwe single te downloaden met de titel Vino, waar is het fout gegaan? Eerder bracht de zangeres ondermeer de nummers Scheurtjes, Kermis in de stad, Mannen, De muzikant, Morgen, Harlekino, Viva Espana, Vakantie voorbij, Vannacht en Bella Italia uit.

Filip & Sarah.


Filip & Sarah hebben een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Jouw lach. Eerder bracht het duo Helemaal van jou uit. Galatick Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Gwendolina.


Van Gwendolina is een nieuwe single te downloaden met de titel Als ik met je dans. Eerder bracht de zangeres ondermeer de nummers Ik dans, Leg je hoofd op mijn schouder, Dromen staan niet stil en Duizend nachten uit.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig, uitgezonden 24-08-1974. Radio Noordzee Internationaal was een zeezender die uitzond van zes maart 1971 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Gerard Cox.

Titel: Die goeie ouwe tijd.

Notering: Nummer vijfenveertig.


Woonwagenhits Top 50.


Rood Hit Blauw Records brengt dertig oktober deel zes uit de serie Woonwagenhits Top 50 op de markt. Enkele artiesten die op de schijfjes staan zijn Django Wagner, Marianne Weber & John de Bever, Henk Bernard, John West, Wesly Bronkhorst, Rein Mercha, Jaman, Grad Damen, William Burg en Frank van Etten.

Double Orange.


Van Double Orange is een nieuwe single verschenen met de titel Jij bent mijn leven. Eerder bracht het duo Stralen sterren uit. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downlosites.

Nic Caan.Van Nic Caan is een nieuwe single te downloaden met de titel Voorbij en gedaan. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers De hemel brandt, Trouw met mij, Sarah, Verlangen, Hou me vast, Gloria, Woorden zijn waardeloos, De clown en Schat ik mis je uit.


Angelina.


Marlstone Records heeft een nieuw verzamelalbum van Angelina met de titel Mie Leve op de markt gebracht. Enkele titels die op het schijfje staan zijn Limburg, Diech bis mie leve, Zomernachte in Athene, Daan goon de lempkes aon, Miene hartedief, Stapelbedpolka, Diech allein, Angelina's happy medley en Laot dich goon. De nummers worden in het Limburgs dialect gezongen.

De tijd van toen....de langspeelplaat.
Artiest: Ann Christy.

Titel: Gelukkig zijn.

Uitgebracht in: 1975.


Duo A37.


Van A37 is een nieuwe single te downloaden met de titel Ons café. Het is het eerste nummer dat het duo op de markt heeft gebracht.

Wendy de Laat.


Van Wendy de Laat is een nieuwe single te downloaden met de titel Liegen en bedriegen. Eerder bracht de zangeres onder andere Mijn kind, Breng je nog eenmaal naar huis en Zonder jou uit.

Radio Veronica Top 100 van het jaar 1968.Een Nederlandstalige notering van de best verkochte singles uit de Radio Veronica Top 100 in het jaar 1968. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Toon Hermans.

Titel: Mien waar is mijn feestneus.

Notering: Nummer drieëntwintig.


3JS.


De 3JS hebben een nieuwe single opgenomen met de titel Samen door. Er staan drie nummers op het schijfje. De andere twee zijn Hier voor jou en Gewoon gelukkig. Eerder bracht het trio ondermeer Grenzenloos, Open, Raak m'n hart, Twee zielen, Til me op, Zo mooi als jij, Bijzonder, Voor eens en altijd, De weg, Wiegelied, Kom en Je vecht nooit alleen uit. Artist & Company zorgt ervoor dat de cd zestien oktober verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

Chris.


Chris heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Als je gaat. Het is het eerste solo nummer dat de zangeres op de markt gaat brengen. Binnenkort is het te koop op de bekende downloadsites.

Charlotte.Charlotte heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Lieve pappie. Eerder bracht de zangeres ondermeer Altijd nog, Moeder aarde, Liefde en Elke dag wil ik bij jou zijn uit. CC Productions heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.


De Kast.


Van De Kast ligt een nieuw verzamalbum in de (web)winkels met de titel (25 jaar) Op de planken. Enkele titels die op de cd staan zijn De tijd tikt door, Net wat sterker, Zij zweeft, De stappen die ik tel, Neem me zo, In de prijzen, Wit, Een nieuw geluid, Raak, Een teken van leven, Morgen wordt het beter en Vroege vogel.

Goud van Oud.Artiest: Dalida.

Titel: Ik zing amore.

Uitgebracht in: 1960.


David Vandyck.


Van David Vandyck ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Als de muren konden praten. Het tweede nummer is de Franse versie. Eerder bracht de zanger ondermeer Een superlange nacht, De liefde weer ontdekt, Met heel mijn hart, Meisje uit m'n dromen, Zolang het liefde is en Vergeet Barbara op de markt. Jumo Records heeft het schijfje geproduceerd.

David la Cara.


David la Cara heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Nieuw begin. Het is het eerste nummer dat de zanger in het Nederlands heeft uitgebracht. Soundwise Records heeft ervoor gezorgd dat het te koop is op de bekende downloadsites.

Micha Verhoeven.

Van Micha Verhoeven is een nieuwe single verschenen met de titel Houden van. Sound & Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Feest Dj Maarten & Marco Kraats


Van Feest Dj Maarten & Marco Kraats ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Flitspaal. Eerder bracht het duo Aan de après ski uit. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

Tinus Hoekstra.


Tinus Hoekstra heeft een nieuw album opgenomen met de titel Blijf bij me vannacht . Er staan dertien nummers op het schijfje waaronder Vanavond gaan we feesten, Blijf bij me vannacht, Zonder jou, Hoe kon ik weten, Waarom, Dan ga je maar, Blijf je bij mij, Verloren zijn we niet, Die eerste zoen en Oh Joanna. NAP Records zorgt ervoor dat de cd negen oktober verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

Belinda & José.


Van Belinda & José is een nieuwe single te downloaden met de titel Du bist wunderbar (olé ola). Hoewel de titel anders doet vermoeden is het Nederlandstalig. Eerder bracht het duo onder andere de nummers Oh Romeo, Liefde in de nacht, Viva olé, Heimwee naar Griekenland, Nieuwe sokken en Bubbelbad uit.

Oktoberfest.


Berk Music heeft deel twee uit de serie Oktoberfest op de markt gebracht. Er staan veertig artiesten op de schijfjes waaronder De Alpenzusjes met Naar voren naar achter, Havenzangeres 2.0 met In de hemel is geen bier, Het Feestteam met Gooi die handen omhoog, Gebroeders Ko met Wat heb jij een lekker lijf, Gents met Dans en zang, Jan van Est met Kleine jongen, Django Wagner met Als jij niet kiezen kan, Ferry de Lits met Oh luister toch en Feest Dj Barry met Nooit meer naar huis.

John Brouwer.


John Brouwer heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Ga maar weg uit mijn leven. Eerder bracht de zanger onder andere Wek me voordat je weg gaat, Kriebels, Zonder jou en Gelukkig ben ik van jou af uit. Showbizzinfo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Sjors van der Panne.


Van Sjors van der Panne ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Klassiekers uit het Concertgebouw. Er staan twaalf nummers op het schijfje waaronder De verzoening, Mag ik dan bij jou, Niemand weet hoe laat het is, Heb het leven lief, Liefde van later, Laat me, Avond (ik geloof), Zeg me dat het niet zo is en Het dorp. SVDP Records heeft de cd geproduceerd.

De Vlaamse Top vijftig van Ultratop.

(week veertig)

De hoogste binnenkomer uit de Vlaamse Top vijftig van Ultratop. De Vlaamse Top vijftig kunt u beluisteren op zondag van 16.00u tot 18.00u op Radio 2 (www.radio2.be).Artiesten: Clouseau.

Titel: Zin om te bewegen.

Binnengekomen op: Nummer één.


Voor het laatst bijgewerkt op....

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 10 oktober 2015.


Frans Duijts.


Van Frans Duijts ligt een nieuwe single te downloaden met de titel Elise. Ik zie m'n kind, De allerlaatste is van mij, Huil niet om mij, Blijf vannacht bij mij, Ga maar vast slapen, Je denkt maar dat je alles mag van mij en Samen op het strand zijn eerdere nummers die de zanger op de markt bracht.

William Hilegom & Roy Otters.Van William Hilegom & Roy Otters is een nieuwe single te downloaden met de titel Maak me wakker. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo op de markt heeft gebracht.


Fabian.


Van Fabian is een nieuwe single verschenen met de titel Ik heb op jou gewacht. Eerder bracht de zanger Abracadabra en Nanana uit. Manjana Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De dj plugt zijn eigen plaat!Diverse dj's hebben zelf een plaat opgenomen. Het voordeel hiervan was dat ze hem zelf konden pluggen.Naam: Jan van Veen.

Titel: Veronica.

Dj geweest bij: o.a. Radio Veronica.


Zipp.


Van Zipp is een nieuwe single te downloaden met de titel Zo bijzonder. Het nummer komt van het album Zoveel liefde dat binnenkort wordt uitgebracht. Eerder bracht de groep onder andere Zomer, Ik geloof in jou en mij en Laat het los uit.

Danny Temming.


Van Danny Temming is een nieuwe single te downloaden met de titel Kom dan maar naar 't café. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Fenne, Denk niet dat ik verander, Ik wist niet dat je kwaad werd, Ik hou het meest van jou, Ik mis je voor geen meter en Dat komt allemaal door jou uit.

Herinnert u zich deze nog? (week éénenveertig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van 1972. Dus precies drieënveertig jaar geleden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Vader Abraham.

Titel: Zo is het leven.

Notering: Nummer zevenentwintig.


Ferry de Lits.


Van Ferry de Lits ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Waar ga je heen? Eerder bracht de zanger ondermeer Joanna, Oh luister toch. Eyoo eyoo, Oh Silvie, Als ik jou zie, Ademloos door de nacht, Laat me en Is 't zo moeilijk om gewoon te doen uit. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

Guus Meeuwis.


Van Guus Meeuwis ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Morgen). Er staan twaalf nummers op het schijfje. Enkele titels zijn Het gaat zo snel voorbij, Liefde, Ik wil vandaag iets doen, Morgen, Jij bent de liefde, Kus van mij, Rome, Zie jij het ook, Onze wereld en Groots zijn. Universal Records heeft de cd geproduceerd.

Martijn Joostema.


Van Martijn Joostema is een nieuwe single verschenen met de titel Zo kan ik niet leven! Eerder bracht de zanger Als ze lacht uit. AV Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Bryan Stricker.


Van Bryan Stricker is een nieuwe single verschenen met de titel Thuis. Eerder bracht de zanger ondermeer Helena, Ik zing dit lied, Laat je gaan en Weekend uit. PVT Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Willem Barth.


Willem Barth heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Laat je gaan. Eerder bracht de zanger onder andere Lees je de ogen van een vrouw, Ik geef me over, Is er 'n ander, Als ik 't doe, Ik wil een beetje dit, Zeg me, De warmte van je hartstocht, Aan alle mooie meiden en Wachten op jou uit. Binnenkort is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Een Vlaamse Gouwe Ouwe.
Artiesten: Clouseau.

Titel: Daar gaat ze.

Uitgebracht in: 1990.


Anneke van Hooff.


Anneke van Hooff heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Dans met mij. AVH Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Tamara Tol.


Tamara Tol heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Hey schatje hey. Eerder bracht de zangeres onder andere Kom hou van mij, Heel even, Liefde van vroeger, Jouw dag, Zomerlach, Zeg 't met bloemen, Hela en Ik wil jouw liefde zijn uit. Berk Music zorgt ervoor dat het schijfje binnenkort verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

De Radio Mi Amigo Top vijftig.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Mi Amigo Top vijftig, uitgezonden 18-10-1975. De zeezender zond uit van één januari 1974 tot twintig oktober 1978 vanaf het zendschip Mi Amigo en vanaf één juli 1079 tot éénentwintig september 1979 vanaf het zendschip Magdalena.Artiest: Alexander Curly.

Titel: Guus.

Notering: Nummer één.


Wim Sonneveld.


Universal Records heeft een veertiendelige verzamelbox op de markt gebracht van Wim Sonneveld met de titel Wim Sonneveld op de plaat. Alle lp's die de zanger/cabaretier uitgebracht heeft in de periode 1954 tot 1974 zitten in de box.

Dean.


Van Dean is een nieuwe single verschenen met de titel Zonder betekenis. D Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Karin Welsing.


Van Karin Welsing is een nieuwe single verschenen met de titel Wat je ook zegt wat je ook doet. Eerder bracht de zangeres ondermeer Zoals ik ben, Italiaanse nachten, Ik wil niet leven in onzekerheid en Ik wil geen leugens van jou uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Chris Haverman.


Van Chris Haverman is een nieuwe single verschenen met de titel Een glimlach van jou. Smaragd Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De Radio Veronica Top duizend.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top duizend, die samengesteld werd nadat er vijfhonderd Top veertigs waren uitgezonden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiesten: De Heikrekels.

Titel: Jij bent voor mij alleen!

Notering: Nummer tweehonderdachtenzestig.


Roy Hoffman.


Van Roy Hoffman is een nieuwe single te downloaden met de titel Zoals je kijkt naar me lacht. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Als je even naar me lacht en Als ik jou zie uit.

Christoff.


Christoff heeft een nieuw album opgenomen met de titel Kerstmis met jou. Eerder bracht de zanger onder andere de singles Vergeven kan vergeten niet, Vaarwel, Ik ben toch geen bank, In de zevende hemel, Onze vader, Voor jou, M'n beste vriend, Ik hoor bij jou, Kom in mijn armen, Zeg maar niets meer, Omdat ie zo mooi is, Een ster en M'n engelbewaarder uit. Dertien november is het schijfje verkrijgbaar in de (web)winkels.

De Nederlandstalige Top vijftien van toen.Een notering uit de Nederlandstalige Top vijftien, uitgezonden 25-04-1976 op Radio Mi Amigo. De zeezender zond uit van één januari 1974 tot twintig oktober 1978 vanaf het zendschip Mi Amigo en van één juli tot éénentwintig september 1979 vanaf het zendschip Magdalena.Artiesten: Maggie MacNeal en het Gewestelijk Orkest.

Titel: Terug naar de kust.

Notering: Nummer vier.


Helemaal Hollands (Carlo & Leo).


Helemaal Hollands (Carlo & Leo) hebben een nieuwe single opgenomen met de titel Hoe zou het zijn met de kastelein. Eerder bracht het duo onder andere Waar is het feestje, Omdat ie zo mooi is, Blij als de zon schijnt, Ben je vergeten, De ober, Tikkie liefde, De arme muzikant, Winter, Da's de liefde, Zak eens naar beneden en We nemen er een borrel op uit. Zeven oktober is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Tino Martin.


Van Tino Martin ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Jij liet me vallen. Er staan elf nummers op het schijfje waaronder Ga nu maar weg, De gevierde man, Jij vergat me iets te vaak, Doe wat je wil, Alles heeft een reden, Het is goed zo, Mijn zoon en Plaatje van een vrouw.

Simon Stokvis.


Simon Stokvis heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Partner.nl. Eerder bracht de zanger de albums Toen was geluk heel gewoon en Liefdes van m'n leven uit.

Magrietha.


Van Magrietha is een nieuw single verschenen met de titel Dit is liefde. Het is het eerste nummer dat de zangeres op de markt heeft gebracht.

Jacco.


Jacco heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Avond. Eerder bracht de zanger Je bent zoals je bent uit. Haver Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Frank van Etten.Frank van Etten heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Hoe zal 't zijn. Eerder bracht de zanger ondermeer Dans Laila dans, Als je lacht, Geef mij vannacht, Dunnetjes weer over, Leef als een zigeuner, De wereld draait door en De glimlach uit. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.


Wesly Bronkhorst.


Van Wesly Bronkhorst is een nieuwe single te downloaden met de titel Carnaval (wa luste gij). Eerder bracht de zanger onder andere Ik hou niet meer van jou, Zo verwend, Mooiste van de klas, Ze moeten boven even wachten, De eerste kus, Jij en ik en Duizend dromen uit.

Willem Huisman.


Van Willem Huisman is een nieuwe single verschenen met de titel Jij laat de zon voor me schijnen. Eerder bracht de zanger ondermeer Elke roos, Alleen en In ons café uit. Goldstar Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Dirk Meeldijk.Dirk Meeldijk heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Leef jij maar raak. Eerder bracht de zanger onder andere Waarom laat jij me vallen, Je bekijkt het maar, Ik hou van jou, 't Is voorbij, Adieu adieu, Jouw accordeon en Ik hou van het leven uit. Achttien oktober is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.


Albert van Benthem.


Van Albert van Benthem is een nieuwe single te downloaden met de titel Als je mij niet meer wil zien. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Viva vogeltje, De hoedjesdans, Hoempadans en Beter dan dat uit.

De hoogste binnenkomer in de Oranje Top dertig.

 (week veertig).

De hoogste binnenkomer uit de Oranje Top dertig. Een selectie uit de lijst is elke vrijdag tussen 15.00u tot 18.00u te beluisteren op RadioNL.Artiest: Jaman.

Titel: Zullen wij 't samen voor de laatste keer proberen.

Binnengekomen op: Nummer drieëntwintig.Leden Bezoekers
87 582476


Startpagina
Gastenboek
LedenlijstAlleen toegankelijk voor leden
Fotoalbum
Drentse Piraten.
e-mail adres ''Nederlandse Lied''
Goed Verstaanbaar Online.
Last minite Zeeland.
Piratenhits Internetradio.
PuurNL.
Radio Continu.
Radio Hunebedje.
Radio Maico.
Radio Montana.
Radio Twenterand.
Radio Valencia.
RadioNL.