''HET NEDERLANDSE LIED''

Communities

ZeelandNet

''HET NEDERLANDSE LIED''

E-mail adres: nederlandselied@zeelandnet.nl

625.862 bezoekers 94 leden Log in

Isabelle A.Van Isabelle A ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Zo zal het zijn. Er staan zeventien nummers op het schijfje waaronder Als ik nee zeg, Mijn beste vriend en ik, Zo zal het zijn, En dans, Lowietse, Machteloos en Glad ijs.

Xiana.Van Xiana is een nieuwe single te downloaden met de titel Als de zon schijnt. Eerder bracht de zangeres het nummer Zoals jij uit.

Frimout.Van Frimout is een nieuwe single te downloaden met de titel Mooie meisjes. U kent de zanger onder andere van de nummers Sterren zien en De sprong.

De nummer één uit de PuurNL Top twintig.

 (week vijfentwintig).

De nummer één uit de PuurNL Top twintig. De hitlijst is te beluisteren op PuurNL: zaterdag en zondag van 12.00u tot 14.00u.Artiest: Jeffrey Heesen.

Titel: Jij.

Ben & Ruurd.Van Ben & Ruurd is een nieuwe single verschenen met de titel Que vida la vida (leef je leven). Hollandia Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Feest in de keet (deel drie).AKMP Records heeft deel drie uit de serie Feest in de keet uitgebracht. Er staan twintig artiesten op het schijfje waaronder Mitch Kerstens met Verlangen, Leroy Krielen met Op een terrasje, Mike Angelo met Oh wat een meid, Erik van Greef met Om bij jou te zijn, Dennis Smits met Ik ben nu eenmaal zo, Michael Humble met Hij had je vader kunnen zijn, Louisa met Manuel waarom en Martijn de Clerck met De ware liefde.

Berrie Swertz.Van Berrie Swertz is een nieuwe single verschenen met de titel Alles overwonnen! BS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Benooz.Van Benooz is een nieuwe single verschenen met de titel Schoonheid zit van binnen. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De nummer één uit de Oranje Top dertig.

 (week viifentwintig).

Een selectie uit de Oranje Top dertig is te zien op TV Oranje: vrijdag van 20.00u-2100u, zaterdag van 16.00u-17.00u en zondag van 11.00u-12.00u.
Artiest: Stef Ekkel.

Titel: Als ze lacht.

Bert Verbeke & De Soort.Van Bert Verbeke & De Soort is een nieuwe single te downloaden met de titel Alarmbel. Eerder bracht de groep het nummer Een vlieger uit.

Tamara Tol.Tamara Tol heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Ik denk dat het liefde is. Eerder bracht de zangeres onder andere Hé schatje hé, Allemaal naar de hemel, Dan gaan we dansen en Ik ben gelukkig met jou uit. Berk Music zorgt ervoor dat het schijfje binnenkort verkrijgbaar is in de (web)winkels.

Dj Timmie.Van Dj Timmie is een nieuwe single verschenen met de titel Oranje leeuwinnen. R & T Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Temming & Temming.Temming & Temming hebben een nieuwe single opgenomen met de titel Vandaag. Eerder bracht het duo ondermeer Zomerliefde, Kijkje in mijn ogen en Doe wat met je ogen uit. NAP Records zorgt ervoor dat het nummer achtentwintig juni te koop is op de bekende downloadsites.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig, uitgezonden 15-04-1972.Artiest: Imca Marina.

Titel: Viva España.

Notering: Nummer tweeëntwintig.

Tinus van der Weide.Van Tinus van der Weide is een nieuwe single verschenen met de titel Dansen in het rond. EMC Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Marco Schuitmaker.Van Marco Schuitmaker is een nieuwe single verschenen met de titel Een nieuwe liefde. CD Hamster Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Thom Craane.Van Thom Craane is een nieuwe single te downloaden met de titel Zeg mij. Eerder bracht de zanger ondermeer 'k Zou willen weten, De nacht is mijn leven en Nobody is perfect uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Herinnert u zich deze nog?

Artiest: Yvonne de Nijs.

Titel: Rio de Janeiro.

Bob van Veen.Van Bob van Veen is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik wil jou.. Eerder bracht de zanger ondermeer Over en uit en Alles wordt anders uit.

Michel Wolsink.Van Michel Wolsink ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Dit ben ik!. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Leef je leven, Eens komt de dag, Laatste adem, Zeemansballade, Steeds weer zie ik jou, Ik wil niet zonder jou leven en De wereld in jouw dromen. De cd is geproduceerd door JC Records.

Ronald Heijmans.Van Ronald Heijmans is een nieuwe single verschenen met de titel Ik blijf van je houden. Dear Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Daniel Zuidema.Daniel Zuidema heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Als jij niet kiezen kan. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Dirk.Van Dirk is een nieuwe single verschenen met de titel Ik weet niet eens meer? Clan Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Frank Verkooyen.Frank Verkooyen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Niets meer te geven. U kent de zanger onder andere van Als ik jou weer zie, Ze zeggen, Voor elke traan, Geluk en Dit is mijn kroeg. NAP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Ivo Franklin.Ivo Franklin heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Te laat. Eerder bracht de zanger ondermeer Eenzaamheid, Vliegen met de vleugels der liefde en Rocco uit. Zeven Hills Music zorgt ervoor dat het nummer binnenkort te koop is op de bekende downloadsites.

Jim Cole.Van Jim Cole is een nieuwe single verschenen met de titel Het tij. DOX Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Günther Neefs.Günther Neefs heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Mea culpa. Eerder bracht de zanger ondermeer Zoveel te doen, Wat een dag, Vrouw van mij, Jij en ik en Ik laat me gaan uit. KMR Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De Pitaboys.Van De Pitaboys is een nieuwe single verschenen met de titel Naar boven en beneden. U kent het tweetal onder andere van Waar is da feestje, En ik zweef en Breek de tent maar af. Puur Feest Muziek Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Raymon Hermans.Van Raymon Hermans is een nieuwe single verschenen met de titel Al laat. U kent de zanger ondermeer van Nu of nooit, Fenomeen, M'n favoriet en Hypnose. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Michel Wolsink.Michel Wolsink heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Leef je leven. U kent de zanger onder andere van Eens komt de dag en De wereld in jouw dromen. JC Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Tom Kestens & Aafke Romeijn.Van Tom Kestens & Aafke Romeijn is een nieuwe single te downloaden met de titel Zal ik dan. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

Terug in de tijd.

Artiest: Corry (Konings).

Titel: Van oma mag alles.

De Alpenzusjes.Van De Alpenzusjes ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Spring op en neer. U kent het duo onder andere van de nummers Wienie wienie, Bergje op bergje af en Hutje op de hei. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

Colinda & Daisy.Van Colinda & Daisy is een nieuwe single te downloaden met de titel De jagers en 't wild. Eerder bracht het duo ondermeer de nummers Mijn kijkdoos, Waar is die man, Laat de boel de boel nou maar en Mannen mannen mannen uit.

Filip D 'Haeze.Van Filip D 'Haeze is een nieuwe single verschenen met de titel Te quiro. FD Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Een Gouwe Ouwe.

Artiest: Marcel de Groot.

Titel: Mijn vriendin en ik.

Jordy Carrero.Van Jordy Carrero is een nieuwe single verschenen met de titel Hier ver vandaan. Zeven Hils Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Koen Moreno.Van Koen Moreno is een nieuwe single te downloaden met de titel Het is zoals het is. KM Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Mike Kanders.Mike Kanders heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Zeg eens eerlijk. Eerder bracht de zanger Doe mij maar een dansje uit. Hilliwood Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De Hollandse Nieuwe.

 (week zesentwintig).

De Hollandse Nieuwe is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.Artiesten: Wolter Kroes.

Titel: Als zij danst.

Dj Maurice & Snollebollekes.Van Dj Maurice & Snollebollekes ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel De vloer is lava. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

Rayvano.Rayvano heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Speedy Gonzales. Centraal Muziekhuis Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Danny Brendo.Van Danny Brendo is een nieuwe single te downloaden met de titel Bij jou wil ik zijn. Eerder bracht de zanger het nummer Zeg me wat moet ik zonder jou uit.

De hoogste binnenkomer in de Oranje Top 30.

 (week viifentwintig).

Een selectie uit de Oranje Top 30 is te zien op TV Oranje: Vrijdag van 20.00u-21.00u, zaterdag van 16.00u-17.00u en zondag van 11.00u-12.00u.Artiest: Susanna.

Titel: Ciao ciao amore.

Binnengekomen op: Nummer éénentwintig.

Jens Vermeulen.Van Jens Vermeulen is een nieuwe single te downloaden met de titel Kom zeg mij nu wat je wilt. Het is het eerste nummer dat de zanger heeft uitgebracht.

Jaman.Van Jaman ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Geloof in jezelf. Er staan twaalf nummers op het schijfje waaronder Die ster ben jij, Een beetje hoop, Geef 'n kleine glimlach, 'n Hart van goud, Maar 't geeft niet, Bella en Ik ben een zwerver.

Jelle B.Jelle B heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Taxi. Eerder bracht de zanger ondermeer De pioneer, Anabella en Simpel uit. Binnenkort is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

Funkhauser.Funkhauser heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel De vloer is lava. Party Bob Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De Radio Veronica Top veertig.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van week negentien in 1970. Dus precies zevenenveertig jaar geleden.Artiesten: Trio '67.

Titel: Annemarie.

Notering: Nummer zevenendertig.

De Barkeeper & Dj Sven.Van De Barkeeper & Dj Sven is een nieuwe single te downloaden met de titel Biertje bbq. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

Tino Martin.Tino Martin heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Blijf bij mij. U kent de zanger ondermeer van Dat ik jou zo zou missen, Hou me vast en Jij liet me vallen. Studio One Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Isabelle A.Van Isabelle A is een nieuwe single te downloaden met de titel Glad ijs. U kent de zangeres ondermeer van de nummers Hé lekker beest, Zelfs al kwam je terug, Wondermooi en Weet je nog.

Marc Lapré.Van Marc Lapré is een nieuwe single verschenen met de titel Ik doe geen oog meer dicht. U kent de zanger van onder andere Jij en Je kunt me nog meer vertellen. Tip Top Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Vijfenveertig toeren vinyl.

Artiesten: Het Nederlands Artiestenkoor.

Titel: Joost mag het weten.

Hermien.Van Hermien is een nieuwe single verschenen met de titel Vleugels der liefde. CD Hamster Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Grad Damen.Grad Damen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik neem je mee. U kent de zanger onder andere van Schaam je voor je tranen niet, Alisha, Hemelsblauwe ogen, Elke keer en Mag je dochter mee op stap. Smaragd Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Martin Vincken.Van Martin Vincken ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Schat ik beloof. Het tweede nummer is de orkestband versie. Ultimatedisk Records heeft het schijfje geproduceerd.

De Radio Mi Amigo Top vijftig.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Mi Amigo Top vijftig, uitgezonden 06-10-1974.Artiest: Ivan Heylen.

Titel: Mijn pintje.

Notering: Nummer zesenveertig.

Sugarfree.Van Sugarfree is een nieuwe single te downloaden met de titel Gokken. U kent het duo onder andere van de nummers We gaan ervoor, Samen sterk, Zeg me waarom, Hartenbrekers en Liefde huilt.

Christof Chapsis.Van Christof Chapsis is een nieuwe single te downloaden met de titel De zon en de zee. Eerder bracht de zanger het nummer vrijdag uit.

Phil Kevin.Van Phil Kevin is een nieuwe single te downloaden met de titel Quando quando quando. U kent de zanger onder andere van de nummers In de fanfare, Droog je tranen nu maar even, Als ik zou moeten kiezen, Daisy je maakt me crazy en Liefde zonder woorden.

Wesley Broens.Wesley Broens heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Doe je ding. Eerder bracht de zanger Ik wil jou uit. Binnenkort is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Alex Krijnen.Van Alex Krijnen ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Zomertijd. Het tweede nummer is de beachclub versie. Het schijfje is geproduceerd door HMG Records.

Frederic.Frederic heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Jij en ik. Hitfabriek Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Marcel Louis.Van Marcel Louis ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Kom' naar het strand. Het tweede nummer is Show me the way. Het schijfje is geproduceerd door Showbizzinfo Records.

Wesley Wolters.Wesley Wolters heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Één keer. Eerder bracht de zanger ondermeer O Angeline en Dat is de liefde uit. Smaragd Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

René Karst.Van René Karst ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel De stenen op het plein. U kent de zanger ondermeer van de nummers Supergavetijd, Kruipen door de supermarkt, Dat moet je niet doen, Hollanders en Samen met jou. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

Anita & Ed.Van Anita & Ed is een nieuwe single te downloaden met de titel Zomerzon. U kent het duo ondermeer van de nummers A la vie la mort, Waar is de poort, Hé ouwe gek en Wat gaan we nu eten.

Hugo Becks & De Divy's.Van Hugo Becks & De Divy's ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Disco medley. Het tweede nummer is Op vakantie met z'n twee. Het is de eerste cd die het gelegenheidstrio heeft uitgebracht.

Marjan Berger.Van Marjan Berger is een nieuwe single verschenen met de titel Jij bent mijn liefde. Eerder bracht de zangeres ondermeer Deze nacht en Twee sporen in het zand uit. MB Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Dennie Damaro.Dennie Damaro heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Rode rozen schenk ik jou. U kent de zanger ondermeer van Alle handen in de lucht, Marieke doe open en Ga toch. DaMaro Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Een Vlaamse Gouwe Ouwe.

Artiest: Connie Neefs.

Titel: Misschien.

Alex.Van Alex ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Jij bent veel te mooi. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Adio amore, Maak er een mooie dag van, Hoezo al getrouwd en Nooit meer naar huis uit. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

Laura.Van Laura is een nieuwe single te downloaden met de titel Regen in de zomer. U kent de zangeres onder andere van de nummers Tot snel, Zoete witte wijn en Thuis dat ben jij.

Lia Linda.Van Lia Linda is een nieuwe single verschenen met de titel Vuur. DDAR Records heefty ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De Muziek Expres Top dertig.

 Top twintig van: juni 1963.

Een Nederlandstalige notering uit de Muziek Expres Top dertig.Artiest: Will Tura.

Titel: Eenzaam zonder jou.

Notering: Nummer drieëntwintig.

Benno Vught.Van Benno Vught ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Als het zonnetje lacht. Het tweede nummer is de summerdance remix. Het schijfje is geproduceerd door AKMP Records.

Dananti.Dananti heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Samen dansen. D-Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

AmbiDance.Van AmbiDance is een nieuwe single te downloaden met de titel Mia bella. U kent de zanger onder andere van de nummers Anders, De volgende en Zoals ik ben.

R.N.I. Troef twintig.Radio Noordzee Internationaal zond van mei 1973 tot augustus 1974 de Troef twintig uit. De nummers die in deze lijst stonden waren kanshebbers voor de R.N.I. Top vijftig.Artiest: Marc Winter.

Titel: De heilsoldaat.

Uitgezonden op: 02-03-1974.

Notering: Nummer negen.

Omhoog