''Het Nederlandse Lied''

  Welkom. Login
ik wil lid worden!
Welkom bij ''Het Nederlandse Lied''.
Het Nederlandse Lied.

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 17-04-2014.


Wesley Boes.


Wesley Boes heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Want jij laat me zweven. Eerder bracht de zanger onder andere Ja kun je krijgen, Alles wat ik wil, Hé ga je mee, Guapa en Twee verliefde ogen uit. Het nummer is te koop in de diverse downloadshops.

Johan Heeren.


Van Johan Heeren is een nieuwe single verschenen met de titel Daar voel ik me te goed voor. Eerder bracht de zanger onder andere Ik moet jou vergeten, Dromen, Viva Mexico, Alles of niets, Sheila, Hey hoe is het met jou, Ik heb het helemaal gehad met jou, Ik droom elke dag van jou en Jij maakt me blij uit. Berk Music heeft er voor gezorgd dat het nummer verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

Terug in de tijd.
Artiest: Vader Abraham.

Titel: Geven voor leven.

Uitgebracht in: 1974.


Bert Zwier.


Bert Zwier heeft een nieuwe single uitgbracht met de titel In jouw ogen staat geschreven. Eerder bracht de zanger onder andere Voorbij, In de hemel, Zo'n kanjer van een meid en Laila uit. Goldstar Records heeft er voor gezorgd dat het nummer verkrijgbaar is in de bekende downloadshops.

Roy Peeters.


Van Roy Peeters is een nieuwe single te downloaden met de titel Als de sirtaki 's nachts weerklinkt. Het nummer is verkrijgbaar op de diverse muziekportals.

Een luistertip.Radio Maico.

Te beluisteren via www.radiomaico.nl.


Arnold Hofman.


Van Arnold Hofman is een nieuwe single verschenen met de titel Het lot (leef je leven). Eerder bracht de zanger onder andere Ze zeggen, Waarom fluister ik je naam nog, Ik heb met jou niets te maken, Want zo ben ik geboren, Het leven van de nacht, Hier sta ik en Ik ben een reiziger uit. Het nummer is te koop op de diverse downloadsites.

De Radio Veronica Top duizend.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top duizend, die samengesteld werd nadat er vijfduizend Top veertigs waren uitgezonden op de zeezender.Artiest: Rocco Granata.

Titel: Noordzeestrand.

Notering: Nummer negenhonderdvijf.


Marco Meesters.


Van Marco Meesters is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik ben er voor jou. Eerder bracht de zanger onder andere Ik schenk jou de zon, Met kerst thuis zijn en Kijk in de spiegel van het leven uit. Dimaro Records heeft er voor gezord dat het nummer is te vinden op de bekende muziekportals.

Johan Veugelers.


Van Johan Veugelers is een nieuwe single verschenen met de titel Aan alle mooie meiden. Het is het eerste nummer dat de zanger heeft uitgebracht. Puur Feest Records heeft er voor gezorgd dat het te koop is in de bekende downloadshops.

Bert Lukano.Bertie Lukano heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel ''Iets bijzonders''. Eerder bracht de zanger onder andere Scheuren en Koning Willem Alexander uit. Zoe Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.


De Oranje Top dertig (week vijftien).De hoogste binnenkomer uit de Oranje Top dertig.Artiesten: Gents.

Titel: Dans en zing.

Binnengekomen op: Nummer negentien.


Joey Hartkamp.


Van Joey Hartkamp is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik wil je. Eerder bracht de zanger Geen nacht meer zonder jou uit. Het nummer is verkrijgbaar op de bekende muziekportals.

Lindsay.


Van Lindsay ligt een nieuw album in de winkels met de titel Liefde & Muziek. Er staan dertien nummers op het schijfje. Enkele titels zijn Dans nog eenmaal met mij, Liefde voor het leven, Dag en nacht, Bella romantica, Ik zou zo graag weer bij jou zijn, Nooit was het leven zo mooi, In de sterren staat geschreven en De kracht van mijn gevoel. Universal Records heeft de cd geproduceerd.

Levien.


Van Levien ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel De hoogste tijd. Er staan vijftien nummers op het schijfje. Enkele titels zijn Hou me niet tegen, Ik denk, Liever niet, Het water, Op een mooie dag, De wereld, Nergens, Amsterdam blues, Alle mannen, Ik val voor jou en Alles goed. Collect Records heeft de cd geproduceerd.

William Bonne.


William Bonne heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Vrolijk en blij. Eerder bracht de zanger onder andere Jouw blik en Ik ben toch wie ik ben uit. Vijfentwintig mei is het nummer te koop in de diverse downloadshops.

Free Souffriau.


Van Free Souffriau is een nieuwe single verschenen met de titel Pa. Eerder bracht de zangeres onder andere Dag vreemde man, Zeg me waarom, Doosje, 'k Heb je lief en Heb het leven lief uit. Sony Music heeft er voor gezorgd dat het nummer is te vinden op de bekende downloadsites.

De Vlaamse Top tien (week vijftien).De nummer één uit De Vlaamse Top tien.Artiest: Lindsay.

Titel: Dag en nacht.


Salim Seghers.


Salim Seghers heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Mijn dag kan niet meer stuk. Eerder bracht de zanger onder andere De tijd is nu voorbij, Samen iets apart, Als jij dat wil, Samen leven, Vaarwel en Verlaat me nooit uit. Binnenkort is het nummer verkrijgbaar in de diverse downloadshops.

Randy.


Van Randy is een nieuwe single te downloaden met de titel Kom maar bij mij vannacht. Eerder bracht de zanger onder andere Hé hé hé hé, Hoe je het wendt of keert en Als de avond is gevallen uit. Hit It Music heeft er voor gezorgd dat het nummer verkrijgbaar is op de diverse muziekportals.

Quido.Van Quido is een nieuwe single verschenen met de titel Alles wat ik doe. Eerder bracht de zanger onder andere Laat ze maar praten en Als jij niet kan kiezen uit. Rood Hit Blauw Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de diverse downloadsites.


Richard & Wim.


Richard & Wim hebben een maxi single uitgebracht met de titel De zwerver. Er staan vier nummers op het schijfje. De andere drie zijn De allereerste liefde, Ik gaf je alles en Het is koud zonder jou. ZR Records heeft de cd geproduceerd.

Hollandse Nieuwe (week zestien).De Hollandse Nieuwe van RadioNL.Artiesten: The Kik.

Titel: Toen was geluk heel gewoon.


Gerard van Maasakkers.


Van Gerard van Maasakkers ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Allez live. Er staan vijftien nummers op de cd waaronder Gerrit en Kees, Mijn kind, Allez, Ik neem jou mee, Achter de schuur, Liedje voor altijd, Zilveren vogel en 't Is altijd nou. Excelsior Records heeft het schijfje geproduceerd.

Radio Hunebedje.


Radio Hunebedje is te beluisteren via internet. Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.radiohunebedje.nl.

Kees Plat & Mark van Veen.


Van Kees Plat & Mark van Veen is een nieuwe single verschenen met de titel In ons stamcafé. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht. Het is te downloaden op de bekende muziekportals.

Tommy Lips.


Tommy Lips heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Jij bent het mooiste. Eerder bracht de zanger onder andere Rotzooi, Hart in brand en Alleen met jou uit. Vincent Produkties heeft er voor gezorgd dat het nummer te downloaden is op de bekende muziekportals.

Tony Berk Hittip.Tony Berk was dj op de zeezender Radio Noordzee Internationaal, dit was een van zijn wekelijkse hittips.Artiest: Ria Valk.

Titel: Moeder ik ben zo bang.

Hittip van 23 t/m 29-06-1973.


Michael Lanzo.


Michael Lanzo heeft een nieuw album opgenomen met de titel Vraag aan mij niet hoe. Eerder bracht de zanger onder andere de singles Oh luister toch, Het nieuwe licht, Kom nu eens hier, C'est la vie en De liefde uit. Vijfentwintig april is het schijfje verkrijgbaar in de (web)winkels.

Willem Barth.


Willem Barth heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Ik geef me over. Eerder bracht de zanger onder andere Aan alle mooie meiden, Als ik het doe, De warmte van je hartstocht, Ik wil 'n beetje dit, Wachten op jou en Zeg me uit. CNR Entertainment zorgt er voor dat het nummer binnenkort is te downloaden op de bekende muziekportals.

Helena.


Van Helena is een nieuwe single verschenen met de titel 1 2 3. Eerder bracht de zangeres Ay ay ay ay uit. Scorpion Records heeft er voor gezorgd dat het nummer is te vinden in de  bekende downloadshops.

Sasha & Davy.


Van Sasha & Davy is een nieuwe single te downloaden met de titel Wonderkind. Eerder bracht het duo onder andere De koningin, Mamma Maria, Wij zijn één, Een mooie dag, Onafscheidelijk, Een zomeravond met jou, Slaap in m'n armen vannacht, Hou van mij en Van hier naar oneindig uit. VS Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de diverse muziekportals.

Oes.


Van Oes is een nieuwe single verschenen met de titel Liefdesliedjes. Het is het eerste nummer dat de zangeres heeft uitgebracht. Het is te vinden in de diverse downloadshops. 

Zeester.


Van ZeeSter is een nieuwe single te downloaden met de titel Drink en dans. Z Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende muziekportals.

Vrolijk Pasen.


De maker van deze site wenst u een Vrolijk Pasen.


Jeroen Spierenburg.


Jeroen Spierenburg heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Nu leef ik m'n leven. Eerder bracht de zanger onder andere Door jou, Morgen is het weekend, Dans je de hele nacht met mij, Want als de zon, Ik hou het meest van jou, In dit café, Zij is cool, Als ze lacht, Zomerliefde en Vanavond ga ik los uit. VNC Music zorgt er voor dat het nummer vijfentwintig april in de bekende muziekportals is te downloaden.

De Dj's en hun plaat.Naam: Noordzee Koor.

Titel: Geef ons een kans.

Dj's: o.a. Peter Holland, Ferry Maat, Leo van der Goot en Tony Berk.


Geert Leurink.


Geert Leurink heeft een nieuw album opgenomen met de titel Regenwoud. Ook de laatste single Honingzout staat op het schijfje. Binnenkort is de cd te koop in de (web)winkels.

Mieke.


Van Mieke is een nieuwe single te downloaden met de titel Een lentedag. Eerder bracht de zangeres onder andere Een kind zonder moeder, Het zal nooit zo donker zijn, Die zwoele zomernacht, In een wereld zonder jou, Waarom zou er vrede zijn, M'n beste vriendin, Ik heb vandaag de zon besteld, Liefde doet soms pijn en Vlinders in je buik uit. Het nummer is te vinden op de bekende muziekportals.

'n Langspeelplaat.Artiest: Herman van Keeken.

Titel: Het beste van Herman van Keeken.

Uitgebracht in: 1972.


Gwendolina.


Van Gwendolina is een nieuwe single verschenen met de titel Dromen staan niet stil. Eerder bracht de zangeres Nachten uit. Het nummer is te downloaden op de diverse muziekportals.

Naomi.


Van Naomi ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Ik kan jou vergeten. Eerder bracht de zangeres onder andere Een zwoele nacht, Verboden liefde, Helemaal compleet, Alles kunnen en mogen en Als een engel uit. Berk Music heeft het nummer geproduceerd.

Goud van Oud.
Artiest: Gerard Cox.

Titel: Een mooi verhaal.

Uitgebracht in: 1975.


Tina Rosita.


Tina Rosita heeft een nieuw album opgenomen met de titel Zoals ik ben. Eerder bracht de zangeres onder andere de singles Sangria en amore, Ik wil met je dansen, Geef mij je hand, Stuur mij een engel, Achter elke donkere wolk, Dicht bij jou, Jij alleen en Welkom in Okkeziel uit. Twintig juni is het schijfje in de (internet)winkels verkrijgbaar.

Richard.


Richard heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Je kan maar beter dronken zijn. Het nummer is te downloaden op de diverse muziekportals.

Een nummer geschreven door Peter Koelewijn.
Artiesten: Ciska Peters & Ronnie Tober.

Titel: Naar de kermis.

Uitgebracht in: 1975.


Demy de Groot.


Van Demy de Groot is een nieuwe single verschenen met de titel Want als je echt niets in me ziet. Scorpion Records heeft er voor gezorgd dat het nummer is te vinden in de bekende downloadshops.

Dennis Baas.


Van Dennis Baas is een nieuwe single te downloaden met de titel Sterren in jouw ogen! Eerder bracht de zanger onder andere In de sterren staat geschreven en Vergeten hoe ze heette uit. Het nummer is te vinden op de bekende muziekportals.

Johnny van Veldhoven.


Van Johnny van Veldhoven ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Johnny van Veldhoven deelt 10 jaar zijn muziek met jou. Er staan achttien nummers op de cd waaronder Ik deel mijn leven met jou, Kom dans de hele nacht, Door jou, Neem mij maar mee, Laatste kans, Tijd voor feest, Als ik even in je ogen kijk, Wat een prachtige dag, Mijn leven, Alleen jij en Moeder wat maak je een herrie.

Leo Jonker.


Van Leo Jonker is een nieuwe single te downloaden met de titel Niets kan ons meer scheiden. Eerder bracht de zanger Alles wat je doet (hey ho) uit. PMP Records heeft er voor gezorgd dat het nummer is te vinden op de bekende muziekportals.

Kees Neerings.


Kees Neerings heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Roosje m'n roosje. Eerder bracht de zanger onder andere Aan alle mooie vrouwen, Mooie vrouw en 't Is weer voorbij die mooie zomer uit. Nextstars Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is in de diverse downloadshops.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig, uitgezonden 05-01-1974.Artiesten: Cees en Marjan.

Titel: Het lied der liefde.

Notering: Nummer vierenveertig.


Jordi en Wim.


Jordi en Wim hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel ''Niet uit Volendam''. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo op de markt heeft gebracht. Het is te downloaden op de bekende muziekportals.

Bé Dilling.


Van Bé Dilling is een nieuwe single te downloaden met de titel Vondeling. Eerder bracht de zanger onder andere Mijn vriendinnetje, Waarom, Niemand anders, De dwaasheid van mijn jeugd en Liefde zal altijd zijn uit. Het nummer is te vinden op de diverse muziekportals.

Johan Linssen.


Johan Linssen heeft een nieuwe maxi single opgenomen met de titel Bella bella carmencita. Er staan vier nummers op het schijfje. De andere drie zijn Coa coa amore, Iedere zoen en Baila muchadia. Ondanks dat enkele titels anders doen vermoeden zijn  het toch Nederlandstalige nummers. Eerder bracht de zanger Ik heb wel duizend keer geschreven uit. Rood Hit Blauw Records zorgt er voor dat de cd vijfentwintig april in de (web)winkels verkrijgbaar is.

Michael Lanzo.Van Michael Lanzo is een nieuwe single te downloaden met de titel Vraag aan mij niet hoe. Eerder bracht de zanger onder andere C'est la vie, Het nieuwe licht, Oh luister toch, De liefde en Kom nu eens hier uit. VS Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de diverse muziekportals.


De Radio Veronica Tipparade (week vijftien).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Tipparade van 1973. Dus precies éénenveertig jaar geleden.Artiest: Rob de Nijs.

Titel: Jan Klaasen de trompetter.

Notering: Nummer zevenentwintig.


Matthias Lens.Matthias Lens heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Toet toet. Eerder bracht de zanger onder andere Pretty Belinda, De kusjesdans, Mademoiselle Ninette en Joana uit. Het nummer is verkrijgbaar in de bekende downloadshops.


Radio Continu.


Radio Continu is te ontvangen via fm, kabel en internet. Voor de frequenties kunt u kijken op de website www.radiocontinu.nl.

Shantykoor ''Albatros''.


Van Shantykoor ''Albatros'' ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Op volle zee. Er staan achttien nummers op de cd waaronder Zeeman jouw hart is op zee, Het lied van de haven, De havens van Rotterdam, Ben je in Rotterdam geboren, De verzonken stad, Als ik op zee was, Als de zuidwester loeit, Zuiderzee en Storm in een glas. JSM Records heeft het schijfje geproduceerd.

Anno.


Van Anno is een nieuwe single te downloaden met de titel Kan het nog niet geloven. Tip Top NL Records heeft er voor gezorgd dat het nummer is te vinden op de diverse muziekportals.

Herinnert u zich deze nog? (week vijftien).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van 1972. Dus precies tweeenveertig jaar geleden.Artiesten: Sandra + Andres.

Titel: Als het om de liefde gaat.

Notering: Nummer drie.


Herbert.


Van Herbert is een nieuwe single verschenen met de titel Ga niet weg van mij. Eerder bracht de zanger Ik voel me zo, Vroeg of laat, Manuela danst, Een lach een traan en Suite van mijn hart uit. PK Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is op de bekende downloadsites.

Erwin Akkermans.


Erwin Akkermans heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Zonder jou. Eerder bracht de zanger onder andere Hier in mijn café, Ik zou het van de daken willen schreeuwen, Laat het gaan, Waar is je hart gebleven en Vanaf de eerste dag uit. Vijftien juni is het nummer te koop in de diverse downloadshops.

Pascal Pasch.


Pascal Pasch heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Wat mij is overkomen. Het tweede nummer is Als ik in het weekend weer eens stappen ga. Sound & Music heeft er voor gezorgd dat de  nummers zijn te vinden in de diverse downloadshops.

Jelle Jitze.


Jelle Jitze heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Nr.1. Het is het eerste nummer dat de zanger op de markt heeft gebracht. CD Hamster Records heeft er voor gezorgd dat het te koop is op de diverse downloadsites.

Wesley Ponsen.


Wesley Ponsen heeft een nieuw album opgenomen met de titel Laat mij maar gaan. Er staan vijftien nummers op het schijfje waaronder Goeie ouwe tijd, Bruine ogen huilen niet, Waar moet ik heen, Een leven zonder jou, Draaien en zwieren, Ik ben zo eenzaam, Mijn zoon en Zijn het je woorden. Berk Music zorgt er voor dat de cd achttien april in de (internet)winkels verkrijgbaar is.

Neer Scheffer.


Van Neer Scheffer is een nieuwe single te downloaden met de titel Liefde en tederheid. Frank van Etten Records heeft er voor gezorgd dat het nummer is te vinden op de bekende muziekportals.

Goud van Oud.
Artiesten: Schelde Trio.

Titel: Tabé (ik kies weer zee).

Uitgebracht in: 1988.


Paul Bruna.


Paul Bruna heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Dat zomerse gevoel. Het nummer is te koop op de bekende downloadshops.


Leden Bezoekers
85 534967


Startpagina
Gastenboek
LedenlijstAlleen toegankelijk voor leden
Fotoalbum
Adres--------[e-mail]
Hitgolf Radio.
PuurNL
Radio 24/7.
Radio Continu.
Radio Hollandse Muziek.
Radio Hunebedje.
Radio Maico.
Radio Oranje.
Radio Valencia.
Radio Wim Mees.
RadioNL.