''HET NEDERLANDSE LIED''

Communities

ZeelandNet

''HET NEDERLANDSE LIED''

Dé site over het Nederlandstalige lied.

611.108 bezoekers 93 leden Log in

Gebroeders Ko.Van de Gebroeders Ko ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Haar naam is Lola. Eerder bracht het duo ondermeer Frikandel, Kom maar in mijn kano, Bij ons omi's en Logeren uit. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

Radio Maico.Radio Maico is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.radiomaico.nl.

Johan Veugelers.Van Johan Veugelers is een nieuwe single verschenen met de titel Blootvoets dansen. Eerder bracht de zanger ondermeer Aan alle mooie meiden en Hou me vast uit. VS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Adya & Fadim.Adya & Fadim hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel De laatste roos. Eerder bracht het orkest met de zanger onder andere Iedereen is mooi, De koelkast, Ik ga de nacht in, Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben, Vrienden voor het leven en Op zeven heuvels uit. Mouse Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Roberto van Baal.Van Roberto van Baal is een nieuwe single verschenen met de titel Als je lacht. U kent de zanger ondermeer van de cd's Een blik van jou, Jij bent van mij en Want in mijn hart. Holliwood Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De Vlaamse Ultra Top vijftig (week tweeënveertig.)De hoogste binnenkomer uit de Vlaamse Ultra Top vijftig. De lijst kunt u beluisteren op zondag van 16.00u tot 18.00u op Radio 2 (www.radio2.be).Artiest: Gene Thomas.

Titel: Zwart.

Binnengekomen op: Nummer zevenentwintig.

Grace & Lieke.Grace & Lieke hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Mag ik dan bij jou. Terry West Productions heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Jeffrey Peters.Jeffrey Peters heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ben zo weer bij jou terug. U kent de zanger ondermeer van de cd's Laat mij maar gaan, Wat ik zeggen wil en Mijn knotsenburg. Peters Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Kees Versluys.Van Kees Versluys is een nieuwe single verschenen met de titel Eindeloos mooi. Eerder bracht de zanger ondermeer Verslaafd aan jou, Ik heb sjans, Ik wil de nacht met je delen, In lijn en Kom dans met mij uit.

Lenny & De Wespen.Van Lenny & De Wespen is een nieuwe single te downloaden met de titel Einde van de rit. Eerder bracht de groep het nummer Jij uit.

De Hollandse Nieuwe (week drieënveertig).De Hollandse Nieuwe is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.Artiest: Rene Froger.

Titel: Als jij me lief hebt.

Crist Coppens.

 

Crist Coppens heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Heerlijke meid. U kent de zanger onder andere van de cd's Ik geniet van elke dag, Als de zon weer gaat schijnen, Jouw donkere ogen en Geef mij je liefde. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

The Kik.Van The Kik is een nieuwe single verschenen met de titel Mooie meid. Eerder bracht de groep ondermeer de albums The Kik twee en Springlevend uit. Topnotch Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Frans Duijts.Van Frans Duijts ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Tijdloos. Er staan dertien nummers op het schijfje waaronder Het mooiste van je leven, 'n Roos voor jou, De liefde van mijn leven, Ik word ouder, Vandaag, Papa, Wat is dan liefde en Zij hield eerst van mij. De cd is geproduceerd door Dino Music.

De Oranje Top dertig (week tweeënveertig).De Top drie van de Oranje Top dertig. Een selectie uit de Oranje Top dertig kunt u elke vrijdag beluisteren van 15.00u tot 18.00u via RadioNL (www.radionl.fm).Nummer één: Jan Smit & Broederliefde--Kom dichterbij me.

Nummer twee: Ancora--Dronken (van de liefde).

Nummer drie: André Hazes--Hé ouwe.

Chris Haverman.Chris Haverman heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Dit is leven. Eerder bracht de zanger ondermeer Een glimlach van jou uit. Smaragd Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshop.

Desmond Wells.Van Desmond Wells is een nieuwe single verschenen met de titel Dansvloer liefde. Select Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Monique Smit.Van Monique Smit ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Sinterklaas is in het land. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Hij komt hij komt, Hoor wie klopt daar kinderen, De zak van Sinterklaas, Sinterklaas is jarig, Wie komt er alle jaren en een duet met Jan Smit, Sinterklaas is in het land. Het schijfje is geproduceerd door VO Sound Records.

Colinda.Van Colinda is een nieuwe single verschenen met de titel Jij kunt wel lachen om mijn tranen. U kent de zangeres onder andere van de cd's Kom dans met mij Colinda, Ik ben zo verliefd, Zo zonder jou, Kun je me zeggen en Donderdag de zevende. CD Hamster Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Frans Duijts.Frans Duijts heeft een nieuwe single opgenomen met de titel 't Is mooi geweest. U kent de zanger ondermeer van de cd's Jij denkt maar dat je alles mag van mij, Ik zie m'n kind, De allerlaatste is van mij, Ga maar vast slapen, Laat mij nooit alleen en Samen op het strand. Dino Music zorgt ervoor dat het nummer binnenkort te vinden is in de diverse downloadshops.

Tina Rosita.Van Tina Rosita is een nieuwe single verschenen met de titel Neem mij nog een keer in je armen. U kent de zangeres onder andere van de nummers Sangria en amore, Ik wil met je dansen, Geef mij je hand en Stuur mij een engel.

Nick Karnas.Nick Karnas heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Toen jij danste met mij. Puur Feest Muziek Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Frank den Braber.Van Frank den Braber is een nieuwe single verschenen met de titel Had jij gedacht. Smaragd Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop op de bekende downloadsites.

Freddy Davis.Van Freddy Davis ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Ouwe Rinus van de Veen. Het tweede nummer is Liefde moet je delen. Eerder bracht de zanger Bella Belinda, Neem mij maar eens in je armen en Jij bent m'n kind uit. Scorpion Records heeft het schijfje geproduceerd.

Phil Kevin.Van Phil Kevin is een nieuwe single te downloaden met de titel Mag ik de zon laten schijnen. U kent de zanger ondermeer van de nummers In de fanfare, Laat me, Als ik jou zie en Loop mij niet na.

Dave Elsendoorn.Van Dave Elsendoorn is een nieuwe single te downloaden met de titel Leef nu maar je eigen leven. Het is het eerste nummer dat de zanger heeft uitgebracht.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig, uitgezonden 21-02-1971.Artiesten: Vader Abraham met zijn zeven zonen.

Titel: Vader Abraham had 7 zonen.

Notering: Nummer zestien.

Jonas Winterland.Van Jonas Winterland is een nieuwe single te downloaden met de titel Burn-out (meer wil ik niet). U kent de zanger onder andere van de cd's Altijd halfverwege, Ogen dicht, Ik hou je warm en Wie ik ben en hoe ik heet.

John de Bever.John de Bever heeft een nieuwe single opgenomen met de titel 't Kleine café aan de haven. U kent de zanger ondermeer van de nummers Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht, Denk nog één keer aan mij, Meer hoef ik niet, Laat ons dansen en Ik vergeef je. Berk Music zorgt ervoor dat het schijfje binnenkort verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

Natasja van der Lei.Van Natasja van der Lei is een nieuwe single te downloaden met de titel Zonder jou. Eerder bracht de zangeres het nummer Niemand anders uit.

1974.1974, het jaar waarin Nederland tweede werd op het wk voetbal in Duitsland, de zeezenders Veronica, Noordzee en Atlantis hun uitzendingen moesten staken en er een half miljoen exemplaren werd verkocht van de lp Vroeger of later van Robert Long.Artiesten: Peter en zijn Rockets.

Titel: Veronica, sorry.

Rinus Werrens.Van Rinus Werrens ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Mijn wereld ben jij. U kent de zanger ondermeer van de nummers Hij is niet de ware voor jou, Kom dichterbij, Ik smeek je en Geef me liefde. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

Christoff.Van Christoff is een nieuwe single te downloaden met de titel Ogen weer geopend. U kent de zanger onder andere van de nummers Onze vader, M'n beste vriend, Ik hoor bij jou, Kom in mijn armen, Mijn nummer één en Jij maakt me zo gek.

Patricia.Van Patricia is een nieuwe single verschenen met de titel Laat ze op Facebook nou maar lullen. Eerder bracht de zangeres onder andere Dit afscheid en Nee jij uit. CDS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Vijfenveertig toeren vinyl.

Artiest: Milly Scott.

Titel: Fernando en Pilippo (tong-tiki-dong).

René Becker.René Becker heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Laten we proosten. Eerder bracht de zanger onder andere Laat je het licht aan, Onvergetelijk, Mijn zomerzonde, De avond is van ons en Elke dag uit. Rood Hit Blauw Records zorgt ervoor dat het nummer drieëntwintig november te koop is op de bekende downloadsites.

Herbert.Van Herbert is een nieuwe single te downloaden met de titel Net op tijd.... Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Topmoment, Dèjé vu, Warm, Elisa, Smoorverliefd, Geboren voor elkaar en Ga niet weg van mij uit.

Mike van Dijk.Mike van Dijk heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Donna carmela gonzales. Eerder bracht de zanger ondermeer Nog 'n laatste kus, Adios Maria, Ga en Oh luister uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

1969.Negentiennegenenzestig is het jaar waarin Carlo Boszhard werd geboren, De Concorde zijn eerste vlucht maakte (negenentwintig minuten) en Tom & Dick een nummer één hadden met het nummer Bloody Mary.Artiest: Tony Bass.

Titel: Ik ben met jou niet getrouwd.

Vinzzent.Vinzzent heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Alle kleine dingen. U kent de zanger ondermeer van de cd's Kom d'r bij, De liefde leeft in mij, Niet morgen van vandaag, Vrijdag is vrij, Dromendans en Wat een wonder. N8M Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Radio Ronalisa.Radio Rosalina is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.radioronalisa.nl.

 

Gene Thomas.Van Gene Thomas is een nieuwe single te downloaden met de titel Zwart. U kent de zanger ondermeer van de nummers Voor haar, Je weet niet half hoe mooi je bent, Goud, Dat ben jij, Omdat jij van me houdt, Waarom, Je danst met jezelf en Kom wat dichterbij.

Christien.Van Christien is een nieuwe single te downloaden met de titel Wat voor man ben jij? U kent de zangeres ondermeer van de nummers Als sterren stralen en Hoor je in mijn armen.

De hoogste binnenkomer in de Oranje Top dertig.

(week tweeënveertig).

De hoogste binnenkomer uit de Oranje Top dertig. Een selectie uit de lijst is elke vrijdag tussen 15.00u tot 18.00u te beluisteren op RadioNL.Artiest: Ray van der Heijden.

Titel: Ciao ciao bambina.

Binnengekomen op: Nummer drieëntwintig.

Eveline Cannoot.Van Eveline Cannoot is een nieuwe single te downloaden met de titel Droog mijn tranen. Eerder bracht de zangeres onder andere de nummers Morgen schijnt weer de zon, Wonderlijke liefde, Leeg, Kom dan bij me, Vang me op en Ik ben verliefd uit.

Duo Espada.Van Duo Espada is een nieuwe single te downloaden met de titel Eens. Eerder bracht het duo onder andere de nummers Twee kanten, Alles wat ik wil, Zo'n verlangen en Duizend keer uit.

Monique Smit.Van Monique Smit ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel 2 kleine kleutertjes (deel twee). Er staan vijftien nummers op het schijfje waaronder Ik groei, Tanden poetsen, Cowboys & Indianen, Fietsen, Vakantie, Zwemmen, Mama's buik is dik, Het regent, Samen naar de winkel, Stoplicht en Welterusten. VO Sound Records heeft het schijfje geproduceerd.

De Geest.Van De Geest is een nieuwe single verschenen met de titel Van iemand houden. Eerder bracht de groep onder andere Maan, Schemerlicht, Wereld en Hartslag uit. CNR Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Radio Noordzee Internationaal Troef twintig.Radio Noordzee Internationaal zond van mei 1973 tot augustus 1974 de Troef twintig uit. De nummers die in deze lijst stonden waren kanshebbers voor de R.N.I. Top vijftig.Artiest: Vader Abraham.

Titel: Bedankt lieve ouders.

Uitgezonden op: 19 -05-1973.

Notering: Nummer negentien.

Joost de Vries.Joost de Vries heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Jij en ik. U kent de zanger ondermeer van de cd's Het eind van ons latijn, Zing maar na, Jij bent mooi, Amore en Wat een geluk. Binnenkort is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Theo Mezz.Van Theo Mezz ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Toen & Nu. Er staan vijftien nummers op het schijfje waaronder Het is over, Lekker in mijn vel, Wat is zeker, Ik hou van de Noordzee, Vrolijk zijn, In de polonaise en Weekend.

Jack van Raamsdonk.Van Jack van Raamsdonk is een nieuwe single verschenen met de titel Een lange hete nacht. U kent de zanger ondermeer van de cd's Schatje kom terug, Waarom, Niemand weet en Bianca. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Herinnert u zich deze nog? (week tweeënveertig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van 1971. Dus precies vijfenveertig jaar geleden.Artiesten: Vader Abraham met zijn Goede Zonen.

Titel: Jij en ik blijven bestaan (de wereld zal toch ooit vergaan).

Notering: zeventien.

Wesly Bronkhorst.Wesly Bronkhorst heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Je begrijpt me. Eerder bracht de zanger ondermeer Ik ga maar, Vaya con Dios, De eerste kus, Als jij had gedacht, Jij en ik en De zon die schijnt uit. WB Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Mieke Telkamp.Mieke Telkamp is overleden. De zangeres is tweeëntachtig jaar geworden. Enkele nummers die ze uitbracht zijn Waarheen waarvoor, Die nieuwe dag en Nooit op zondag. De maker van deze site wenst familie en kennissen van Mieke veel sterkte toe voor de toekomst.

Evert Wolters.Evert Wolters heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Wat je lief is. Eerder bracht de zanger ondermeer Als morgen niet bestond, Dans, Languit op het strand, Verlangen, Hey hey Helena en Vannacht uit. MAP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.

Frank Smeekens.Frank Smeekens heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Laten we één zijn. U kent de zanger onder andere van de cd's Ik ben van jou, Het leven is mooi, Dans een keertje met mij en Blijf vannacht bij mij. Rood Hit Blauw Records zorgt ervoor dat het nummer binnenkort te vinden is in de diverse downloadshops.

Stad en Land.Van Stad en Land ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Leef vandaag. Eerder bracht het trio ondermeer de nummers Lieveling, Geloven en Kom maar op uit. Het schijfje is geproduceerd door Dino Music.

Burdy.Van Burdy is een nieuwe single te downloaden met de titel Weekend. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Een voor allen allen voor een en Fiësta Mexicana uit.

Anita & Ed.Anita & Ed hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Hé ouwe gek. U kent het duo ondermeer van de cd's A la vie la mort, Waar is de poort, Roze suikerspin, Chinees Indisch restaurant, Wat gaan we eten en Tanken tanken. Coldhofsound Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Bert Decorte.Van Bert Decorte is een nieuwe single verschenen met de titel Weet je nog wel. Eerder bracht de zanger Nooit meer alleen uit. Wild Cherry Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Noëlla.Van Noëlla is een nieuwe single verschenen met de titel Noëlla's ambiance medley. Scorpion Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Alwin.Alwin heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Jij hebt veel meer dan andere vrouwen. U kent de zanger ondermeer van de cd's Ik leef mijn eigen leven en Heerlijke dag. Tip Top Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Frank Boddin.Van Frank Boddin is een nieuwe single te downloaden met de titel Je zou kunnen zeggen. Eerder bracht de zanger het album Boddin uit.

Henk Wijngaard.Telstar Records brengt achtentwintig oktober een nieuw verzamelalbum op de markt met de titel Met de vlam in de pijp (mijn allergrootste successen-46 denderende hits voor onderweg). Enkele titels die op de schijfjes staan zijn Met de vlam in de pijp. 'n Sneeuwitte bruidsjurk, Hé Suzie, Blij dat ik rij, Asfaltrocker, Kilometervreters en Geboren als 'n trucker.

Een Vlaamse Gouwe Ouwe.

Artiest: Bart van den Bossche.

Titel: Opa is gek.

Uitgebracht in: 1964.

Chris Clark.Van Chris Clark is een nieuwe single verschenen met de titel Waar ga je heen? Eerder bracht de zanger Ik verlang naar je liefde en Zomer van mijn dromen uit. PK Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Sandra Timmerman.Sandra Timmerman heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik moet je laten gaan. Frank van Etten Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadhops.

Ricky.Van Ricky is een nieuwe single verschenen met de titel Het is nu echt gedaan. RVD Production.nl heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De Radio Mi Amigo Top vijftig.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Mi Amigo Top vijftig, uitgezonden 23-07-1977.Artiesten: Normaal.

Titel: Alie.

Notering: Nummer zevenenveertig.

Niels Destadsbader.Van Niels Destadsbader ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Speeltijd. Er staan dertien nummers op het schijfje waaronder Vandaag, Hey pa, Sara, De toekomst, Onderweg naar jou, Vannacht, Bij jou, Speeltijd, Vrij, Helemaal weg van jou en Dansen. De cd is geproduceerd door Moskito Records.

Geraldo.Van Geraldo is een nieuwe single te downloaden met de titel Mijn zoon (mijn wonderkind). Eerder bracht de zanger het nummer Gooi nu alle remmen los uit.

Feestduo Tsjonge-Tjonge.Van Feestduo Tsjonge-Tjonge is een nieuwe single verschenen met de titel Ons Brabant. Difference Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Drieëndertig toeren vinyl.

Artiest: Vader Abraham.

Titel: De gouden hits van Vader Abraham.

Uitgebracht in: 1974.

Gabriello.Van Gabriello is een nieuwe single te downloaden met de titel Horizon. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Kantje boord, Hemel zonder tijd, Ik beloof je, Vurige tongen en Vreemde dagen uit.

Jurgen Kers.Jurgen Kers heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Als dromen echt bestaan. U kent de zanger onder andere van de cd's Zonder jou, Geef het een duwtje en Onder de maan en de sterren. Nap Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Jesse.Van Jesse is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik heb het altijd al geweten. U kent de zanger onder andere van de nummers Bloody Mary, Ik doe het nooit meer, Ik blijf in jou geloven en Zo is de liefde.

De Nederlandstalige Top vijftien van toen.Een notering uit de Nederlandstalige Top vijftien, uitgezonden 25-01-1976 op Radio Mi Amigo. Artiesten: Nico Haak en De Paniekzaaiers.

Titel: Laame damma doen.

Notering: Nummer tien.

Omhoog