''Het Nederlandse Lied''

  Welkom. Login
ik wil lid worden!
e-mailadres: nederlandselied@zeelandnet.nl
Voor het laatst bijgewerkt op....

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 28 februari 2015.


Jan van Est.


Van Jan van Est ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Zing, drink, dans. Eerder bracht de zanger onder andere Wat moet ik doen, Het is weer feest, Dromen van verre stranden, Dat komt door jou, Ik ben zo blij vandaag, Als ik jou zie, Kleine jongen, De zon in mijn hart, Een ouderwetse winter, Hé mooie meid, De zon op mijn bol en De kriebels uit. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

3JS.


De 3JS hebben een nieuw album opgenomen met de titel Dichter bij de horizon (theatertour 2014 live). Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Ouderdom, Godvergeten, Koud en mistig, Toen ik jou vergat, Verdwaald, Til me op, Raak m'n hart en Naar thuis. Artist & Company zorgt ervoor dat het nummer drieëntwintig april verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

Hollandse Nieuwe (week tien).De Hollandse Nieuwe. Dit nummer is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.Artiest: Pascal Redeker.

Titel: Twee bruine ogen.


Wim Florack.


Wim Florack heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Hou mij stevig vast. Eerder bracht de zanger onder andere Dit is ons leven, Mijn koningin, Zonder liefde, Bij jou zijn, Alles alles en Wat een geluk dat ik een engel ken uit. Veertien maart is het nummer te vinden in de diverse downlodshops.

Alex.


Van Alex ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Toppe Bob. Het tweede nummer is de Topparken versie. Eerder bracht de zanger onder andere De nacht is nog zolang, Zing maar met me mee, La la Oranje, De liefde, Festival der liefde, Gekkenhuis, Handen handen, Zigge zagge, Dagdroom en Je bent wie je bent uit. Berk Music heeft de cd geproduceerd.

Gino Verano.


Van Gino Verano is een nieuwe single verschenen met de titel Jij & Ik. Eerder bracht de zanger onder andere Zomer vol dromen, Stil verlangen en Geef mij je hand uit. PK Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

David Vandyck.


David Vandyck heeft een nieuw album opgenomen met de titel Tura componeert, Vandyck eert. Ook de laatste single Overgaan staat op het schijfje. Eerder bracht de zanger de albums Zolang het liefde is en Dichtbij uit. Binnenkort is de cd verkrijgbaar in de (internet)winkels.

Woonwagenhits Top 50.Rood Hit Blauw Records heeft deel vijf uit de serie Woonwagenhits Top 50 op de markt gebracht. Enkele artiesten die op de schijfjes staan zijn John West met Ik zag jou in mijn droom, Django Wagner met Als de nacht geen droom meer over heeft, Rudy de Wit met Ga met mij mee, Pierre van Dam met Waarom ga je naar die ander, Rinus Werrens met Die dwaas, Marianne Weber met 'n Meisje huilt, Henk Bernard met Mijn grootste liefde, Rox met Ik kan niet zonder jou, Jack Elmondo met Jij bent alles in mijn leven, Jan van Est met Wat moet ik zonder jou en Willem Burg met De mooiste vrouw.


De RadioNL Top dertig (week negen).De Top drie van de RadioNL Top dertig. De gehele RadioNL Top dertig kunt u elke vrijdag beluisteren van 15.00u tot 18.00u via RadioNL (www.radionl.fm).Nummer één: Henk Dissel--Jij en ik (nog één keer samen).

Nummer twee: Jan Smit--Recht uit m'n hart.

Nummer drie: Nielson--Sexy als ik dans.


Frans Bauer.


Van Frans Bauer ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Lieve schat. Eerder bracht de zanger onder andere De hemel heeft er een engel bij, Skippybal, De mooiste jaren komen nog, Doe nou niet, De wereld is een gekkenhuis, Wat moet ik toch zonder jou, Mijn hart gaat zo tekeer, Heb je even voor mij, Samen in 'n bubbelbad, 'n Ons geluk, Wat ik je zeggen wil, Op rode rozen vallen tranen en Als sterren aan de hemel staan uit. NRGY Music heeft het schijfje geproduceerd.

Maartje van Neygen.


Maartje van Neygen heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Nood aan jou. Eerder bracht de zangeres onder andere Niet slecht bedoeld, Tekendoos, 't Is echt wel goed, Doe maar en Op zijn schouder uit. CNR Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Mouth & MacNeal.


Universal Music heeft de single Ik zie een ster van Mouth & MacNeal opnieuw uitgebracht. Het tweede nummer is Liefste. De nummers zijn te vinden in de bekende downloadshops. Het duo deed in 1974 voor Nederland mee aan het Eurovisie Songfestival en behaalde daar de derde plaats. 

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig, uitgezonden 24-06-1972. Radio Noordzee Internationaal was een zeezender die uitzond van zes maart 1971 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Boudewijn de Groot.

Titel: Als de rook om je hoofd is verdwenen.

Notering: Nummer drieënveertig.


Jeroen Heynemans.


Jeroen Heynemans heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Mijn Spaanse schone. Eerder bracht de zanger Het koffie gevoel uit. In mei is het nummer te koop in de bekende downloadshops.

De tijd van toen....de langspeelplaat.


Artiesten: o.a. Vader Abraham, Cornelis Vreeswijk en Corry en de Rekels.

Titel: Juke-Box (Veronica gaat door!).

Uitgebracht in: 1975.


Nick & Simon.


Van Nick & Simon is een nieuwe single te downloaden met de titel Rosanne (Bel Simpel commercial versie). Eerder bracht het duo onder andere de nummers Vlinders, De dag dat alles beter is, Een nieuwe dag, Vallende sterren, Door jou, Pak maar m'n hand, Het masker, Hoe lang en Lippen op de mijne uit.

Willeke Alberti.


Universal Music heeft de single van Willeke Alberti met de titel Als je komt dan zal ik thuis zijn opnieuw uitgebracht. Het nummer is te vinden op de diverse downloadsites.

Saskia & Rutger.


Van Saskia & Rutger is een nieuwe single verschenen met de titel Vrienden. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo op de markt heeft gebracht. Hollandia Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Arno uit Ochten.Van Arno uit Ochten is een nieuwe single te downloaden met de titel Feest medley. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Het oude huis, Als een wonder kwam jij, In je dromen, Winter in Ochten, Blijf hier vannacht, Zo vrij zijn als een vogel, Kindervragen, Zij is de liefste en Als de morgen komt uit.


Radio Veronica Top 100 van het jaar 1965.Een Nederlandstalige notering van de best verkochte singles uit de Radio Veronica Top 100 in het jaar 1965. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Willeke Alberti.

Titel: Mijn dagboek.

Notering: Nummer tweeënvijftig.


Feest in de sneeuw.


Er ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Feest in de sneeuw. Enkele artiesten die op de schijfjes staan zijn Nielson met Sexy als ik dans, Jan Smit met Als de morgen is gekomen, Frans Bauer met Heb je even voor mij, Marianne Weber met In ons stamcafé, Wolter Kroes met Als de muziek begint, Helemaal Hollands met Ski eens naar beneden, 3JS met Wiegelied, Frans Duijts & Django Wagner met In ons café, Roy Donders met Ik wil jou, Johnny met De koster en Marco de Hollander met Blijf gewoon jezelf.

Kenny B.


Van Kenny B  is een nieuwe single verschenen met de titel Als je gaat. Universal Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Gert Jan Wels.


Van Gert Jan Wels is een nieuwe single te downloaden met de titel Deze ene nacht (partymix). Eerder bracht de zanger onder andere Jij, Over en voorbij, Mijn zoon, Vanavond en Leef en geniet uit. D-River Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Rosita.


Rosita heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Er gaat geen dag voorbij... Eerder bracht de zangeres onder andere De bons en Laat de mensen praten uit. SK Produkties heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De Decennium jaren negentig Top honderd.Een Nederlandstalige notering uit de Decennium jaren negentig Top honderd.Artiesten: Hero.

Titel: Toen ik je zag.

Notering: Nummer achtenzestig.


Showbizzinfo presenteert Lentekriebels.


Hollandia Music brengt binnenkort deel twee op de markt van de serie Showbizzinfo presenteert Lentekriebels (18 Hollandse en Vlaamse Toppers + 2 bonustracks). Enkele artiesten die op het schijfje staan zijn Rudy Meyns, Marco de Hollander, John Enter, Marco Schouten, Erik van Kruiselbergen, Dirk Daené, Kevin Wolters, Bertie Verplak en Colinda Pronk.

Bond.


Van Bond is een nieuwe single verschenen met de titel Vinden vannacht. Illusoir Productions heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Daalman.


Van Daalman is een nieuwe single verschenen met de titel Zie. Songboost Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Loïs Lane.


Van Loïs Lane is een nieuwe single verschenen met de titel Regen op warm asfalt. HM Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Mark Rijs.


Mark Rijs heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Als ze danst. Eerder bracht de zanger onder andere Zing en geniet, Blijf vannacht bij mij, Ik wil alleen maar jou en Laat ze maar praten uit. D-River Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Matthias Lens.


Van Matthias Lens is een nieuwe single te downloaden met de titel Samen uit, samen thuis. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Toet toet, Shalala la, Julie, Joanna en De kusjesdans uit.

Selis.


Van Selis is een nieuwe single verschenen met de titel Splinternieuwe tijd. Needno Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Jitske.


Van Jitske is een nieuwe single te downloaden met de titel Wat een geluk. Eerder bracht de zangeres het nummer Het is een lekker ding uit.

De Vlaamse Top vijftig (week negen).De hoogste binnenkomer uit de Vlaamse Top vijftig. De Vlaamse Top vijftig kunt u beluisteren op zondag van 16.00u tot 18.00u op Radio 2 (www.radio2.be).Artiest: Tourist Lemc.

Titel: Koning voetbal.

Binnengekomen op: Nummer achtendertig.


Sugarfree.


Sugarfree heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Liefde huilt, liefde lacht. Eerder bracht het duo onder andere De wind fluistert jouw naam, Volg je hart, Jongeman, Kus me zacht, Geef er een lap op, Zeg 'ns jongen, Macarena en Samen sterk uit. CNR Records zorgt ervoor dat de cd negen maart verkrijgbaar is in de (web)winkels.

De dj plugt zijn eigen plaat!Diverse dj's hebben zelf een plaat opgenomen. Het voordeel hiervan was dat ze hem zelf konden pluggen.Naam: Wouter Larijnx ter Zeeekeringh (Leo van der Goot).

Titel: Pappie, wat is een popster?

Dj geweest bij: o.a. Radio Noordzee Internationaal.


David.


Van David is een nieuwe single te downloaden met de titel Zweven op de wind. Eerder bracht de zanger het nummer Met tranen in je ogen uit.

Henk Kamphuis.Henk Kamphuis heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Kali (2015 versie). Eerder bracht de zanger onder andere Wanneer ze lacht en Jij bent mijn nummer één uit. JAH! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.


Ernest.


Van Ernest is een nieuwe single verschenen met de titel Hoe kan ik van je houden (2015 versie). Eerder bracht de zanger onder andere Vrij zijn, Alles is anders en Wat een heerlijke dag uit. Caldera Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Jannes.


Jannes heeft een nieuw album opgenomen met de titel Zoals ik ben. Eerder bracht de zanger onder andere de singles Ik wil een boerenmeid, Met jou, Alle sterren zwijgen, Ik wil altijd bij jou zijn, Zwevend naar 't geluk, Ga dan, Laat de zon maar schijnen, Laat me vrij, Als het zonnetje schijnt, Ga maar weg, Een zomerdag en Een beetje meer uit. Drie april is het schijfje verkrijgbaar in de (web)winkels.

Herinnert u zich deze nog? (week negen).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van 1974. Dus precies éénenveertig jaar geleden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiesten: Corry en de Rekels.

Titel: Igorowitschj.

Notering: Nummer zestien..


Zeeuwse Ricky.


Van Zeeuwse Ricky is een nieuwe single te downloaden met de titel Keihard voorgelogen. Eerdere nummers die de zanger op de markt bracht zijn Daar waar de liefde jouw naam weer roept, Het Veerse meer, Mijn Zeeuwse land, Recht door zee, Mijn prachtige stad, Hoor je mij, Waar was je nou, Mooi kerstfeest en Onbewoond eiland.

Jeffrey Tanis.


Jeffrey Tanis heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Ik mis je zo. Eerder bracht de zanger onder andere Oh sorry Gina, Ga nu maar weg, Alsof de hemel open gaat, Waarom kan ik geen afscheid nemen en De zomer van ons leven uit. Frank van Etten Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Sidney Bischoff.


Sidney Bischoff heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Met hart en ziel. Er staan twaalf nummers op het schijfje waaronder Pas goed op jezelf, Laat het maar gebeuren, Jij bent de mooiste roos, De venter, Lekker in m'n vel, Ik heb me zo vergist, Geef mij die laatste kans, De strijd, Slapeloze nachten en Ik droom nog iedere nacht van haar. Rood Hit Blauw Records zorgt ervoor dat de cd zes maart in de (web)winkels verkrijgbaar is.

David Vandyck.


Van David Vandyck is een nieuwe single te downloaden met de titel Overgaan. Eerdere nummers die de zanger op de markt bracht zijn Zomerzon, Zolang het liefde is, Liefdesvuur, Een glas koele witte wijn, Meisje uit mijn dromen, Wat een wonder, Er is plaats in mijn armen, De trollendans, Met heel mijn hart, De liefde weer ontdekt en Een superlange nacht uit.

Goud van Oud.

Artiest: Kees Kremer.

Titel: Open brief...

Uitgebracht in: 1980.


Joop Vrolijk.Van Joop Vrolijk is een nieuwe single verschenen met de titel Nina. Eerder bracht de zanger onder andere Als iemand van je houdt, Maria hé en Ik mis je uit. WW Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.


Christoff.


Van Christoff is een nieuwe single te downloaden met de titel In de zevende hemel. Eerdere nummers die de zanger op de markt bracht zijn Voor jou, M'n beste vriend, Verslaafd aan jou, Ik hoor bij jou, Kom in mijn armen, Zeg maar niets meer, Liefde is meer dan een woord, De levensgenieter, Verdrinken in je ogen en Samen dromen uit.

Alex Krijnen.


Alex Krijnen heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Heel dicht bij jou. Eerder bracht de zanger onder andere Daar sta je dan en Ik ga leven uit. Marista Records zorgt ervoor dat het schijfje acht maart verkrijgbaar is in de (web)winkels.

Een nummer over een meisje.
Artiest: Arne Jansen & Les Cigales.

Titel: Mooie meisjes...


Biljarten Na Halftien.


Van Biljarten Na Halftien is een nieuwe single te downloaden met de titel Liefde is soap. Eerder bracht de groep het nummer December uit.

Mike & Colin.


Mike & Colin hebben een nieuwe single opgenomen met de titel Binnenkomen. Eerder bracht het duo onder andere Zo moet het blijven, Jij, Alles is top, Wat is ze mooi, De klokt tikt door, Gek of geniaal, Mooi in het kwadraat, Altijd met je varen, 't Is zomaar zomer, Eerste klas meisje, Een lieveling voor mij en Je spookt door m'n hoofd uit. Binnenkort is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

De Romeo's.


De Romeo's hebben een nieuw album opgenomen met de titel Op stap. Er staan twaalf nummers op het schijfje waaronder Zomertijd, Wind in je haren, Dansen, Mooi zijn alle vrouwen, Vrienden voor het leven, Deze is voor Julia, Wat ze doet en Ik wil je meer en meer. CNR Entertainment zorgt ervoor dat de cd zes maart in de (web)winkels verkrijgbaar is.

De Radio Veronica Top duizend.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top duizend, die samengesteld werd nadat er vijfhonderd Top veertigs waren uitgezonden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiesten: De Heikrekels.

Titel: Ik wil alleen maar van je houden!

Notering: Nummer vijfhonderddertien.


Syla & Roy.


Syla & Roy hebben een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Wil jij mijn ware zijn? Megamatch Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Roos Blufpand.


Van Roos Blufpand is een nieuwe single te downloaden met de titel Afscheid. Eerder bracht de zangeres het album Ik ben uit.

Wimmie Bouma.Van Wimmie Bouma is een nieuwe single te downloaden met de titel Nog 1 kans. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Eenmaal, De ring die jij draagt, Zing en leef zonder zorgen, Mijn kleine Rosa en Als jij het niet meer weet uit.


De Nederlandstalige Top vijftien van toen.Een notering uit de Nederlandstalige Top vijftien, uitgezonden 22-08-1976 op Radio Mi Amigo. De zeezender zond uit van één januari 1974 tot twintig oktober 1978.Artiest: Vader Abraham.

Titel: Als je wilt weten wie ik ben.

Notering: Nummer vijf.


Javi Escalera.


Van Javi Escalera is een nieuwe single verschenen met de titel Avond. Eerder bracht de zanger onder andere Tot over mijn oren (de brief), Welkom in mijn wereld en Jij en ik uit. DD Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Janneke de Roo.


Van Janneke de Roo ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Alleen. Er staan drie nummers op het schijfje. De andere twee zijn Reuzenrad en De nacht is nog zo lang. Eerder bracht de zangeres onder andere de nummers Niemand weet, Hallo hallo, De tijd van toen, Vergeten zal ik nooit, Zeeman, Starend over zee, Blauwe korenbloemen en Wanneer je gaat uit.

René Rosas.


René Rosas heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Hou van mij (2015 versie). RO Records zorgt ervoor dat het nummer tweeëntwintig maart in de diverse downloadshops verkrijgbaar is.

Angelique.


Angelique heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel 't Is niet genoeg. Wam Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downlodshops.

Sarah Ferri.


Sarah Ferri heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel ''Het is een nacht''. Het nummer komt uit de film Trouw met mij! Wild Cherry Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.

Fré.


Fré heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Overstag! Eerder bracht de zanger onder andere Jahoe jippie jee en Wakatu uit. Puur Feest Records zorgt ervoor dat het nummer binnenkort te koop is op de bekende downloadsites.

Celine Caro.


Van Celina Cairo is een nieuwe single verschenen met de titel Iedereen is van de wereld. Het is het eerste Nederlandstalige nummer dat de zangeres op de markt heeft gebracht. Sound Like Nando Records heeft ervoor gezorgd dat het te vinden is in de diverse downloadshops.

Michael Pigge.


Van Michael Pigge is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik mis je zo. Eerder bracht de zanger het nummer Toch blijft die kruk naast me leeg uit.

Colinda.Van Colinda ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Dat komt allemaal door jou. Het tweede nummer is Santa Domingo. Eerder bracht de zangeres onder andere Je bent een leuke vent, Wat ik alleen maar wil, Kun jij me zeggen, Als je terug kwam uit de kroeg en Nog nooit in m'n leven uit. CD Hamster Records heeft cd geproduceerd.


Ruud Barell.


Van Ruud Barell is een nieuwe single verschenen met de titel Als je mij verlaat. Eerder bracht de zanger onder andere Hé meid, Laat mij maar gaan en Dansen met zijn twee uit. Goldstar Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Michael van Ingen.


Michael van Ingen heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Een beetje meer liefde. Frank van Etten Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De hoogste binnenkomer in de RadioNL Top dertig.

 (week negen).

De hoogste binnenkomer uit de RadioNL Top dertig. De lijst is elke vrijdag tussen 15.00u tot 18.00u te beluisteren op RadioNL.
Artiesten: Dave & Dries Roelvink.

Titel: Samen door het leven.

Binnengekomen op: Nummer vierentwintig.Leden Bezoekers
87 563890


Startpagina
Gastenboek
LedenlijstAlleen toegankelijk voor leden
Fotoalbum
e-mail adres ''Nederlandse Lied''
Moonlight Radio.
Piratenhits Internetradio.
Radio Continu.
Radio Hunebedje.
Radio Maico.
Radio Montana.
Radio Olympia.
Radio Oranje.
Radio Twenterand.
Radio Valencia.
RadioNL.