''Het Nederlandse Lied''

  Welkom. Login
ik wil lid worden!
Welkom op deze site.
''Het Nederlandse Lied''.

Deze site wordt elke dag bijgewerkt.


Celine.Celine heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Dans! Di Maro Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.


Feestpiet Fabio.


Feestpiet Fabio heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Stoomboot cadeautje. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites. 

Radio Monique Satellietschijf.Radio Monique was een zeezender die uitzond van zestien december 1984 tot vijfentwintig november 1987, dit is één van de wekelijkse satellietschijven.Artiest: Benny Neyman.

Titel: Waarom fluister ik je naam nog.

Satellietschijf van: 09- t/m 15-12-1985.


Elz Bakker.


Elz Bakker heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Draai maar in het rond. Eerder bracht de zangeres onder andere Met jou alleen, Laat mij voor jou de laatste zijn, Mijn kind, Een tweede kans, Met jou alleen, Een kater, Zoveel mooie woorden en Jij kunt niet eens fatsoenlijk liegen uit. Binnenkort is het nummer te koop in de bekende downloadshops.

Owen.


Van Owen is een nieuwe single verschenen met de titel Echte vriendschap. Eerder bracht de zanger Ik dans met jou de wereld rond uit. Frank van Etten Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de diverse downloadshops.

Lammert Grofsmid.


Van Lammert Grofsmid is een nieuwe single te downloaden met de titel De vakantie weer voorbij. Eerder bracht de zanger het nummer Te veel uit.

De lp Top twintig van toen!Een Nederlandstalige notering uit de LP Top twintig van 10-08-1974.Artiesten: o.a. Vader Abraham, Ivan Heylen en Hanny en de Rekels. 

Titel: Hitpourri (deel 13).

Notering: Nummer twintig.


Peter Pijper.


Peter Pijper heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Lachend in de regen... Eerder bracht de zanger onder andere Goed is goed en Leef en geniet uit. Hollandia Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.

John van de Weide.


Van John van de Weide is een nieuwe single te downloaden met de titel Mijn herinnering. Eerder bracht de zanger het nummer Ik zoek nu niet meer uit.

Gewoon Helen.


Van Gewoon Helen ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Mijn gevoel. Er staan veertien nummers op het schijfje waaronder Als een vogel die zweeft, Blijf voor altijd in elkaar geloven, Vlieg met me mee naar de sterren, Ik sta niet voor mezelf in, Josie, Hoor ik weer Mississippi en Alleen met jou.

Goud van Oud.Artiest: Miranda.

Titel: Allemaal boeven.

Uitgebracht in: 1984.


Rinus Werrens.


Van Rinus Werrens ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Geef me liefde. Eerder bracht de zanger onder andere Maria, Kom toch bij mij, Geef me liefde en Ik smeek je uit. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

Dubbel-Fris.


Dubbel-Fris heeft een nieuw album opgenomen met de titel Eindeloos gezellig! Er staan twaalf nummers op de cd. Enkele titels zijn Lachen is leven, Helemaal, Ik kan niet wachten, Eindeloos gezellig, Morgen zal het beter gaan, Slapen als de zon op komt, Laat hem los, Laat mij gaan en Dicht bij mij.

Anna.


Anna heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Dolend door de nacht. SK Produkties heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

De Decennium jaren zestig Top honderd.Een Nederlandstalige notering uit de Decennium jaren zestig Top honderd.Artiest Cowboy Gerard.

Titel: Het spel kaarten.

Notering: Nummer éénenzestig.


Koos Alberts.


Zeventien november ligt een nieuw verzamelalbum in de winkels van Koos Alberts met de titel Die mooie tijd. Enkele nummers die op de cd staan zijn Ik verscheurde je foto, Gisteren heeft zij mij verlaten, Waarom ben ik met kerstmis zo alleen, Enkele reis, Samen vechten, Als je gaat m'n lieveling, 'n Rondje zomer, Echte vrienden, Mooi is het leven en Een echte kameraad.

Rick Prijs.Van Rick Prijs is een nieuwe single te downloaden met de titel Maar als je dan weer bij me bent. Eerder bracht de zanger onder andere Het leven is fijn, Zomer en Blijf vannacht bij mij uit.


Ron Besselink.Van Ron Besselink is een nieuwe single verschenen met de titel Geniet maar. Eerder bracht de zanger onder andere Laat mij leven, Mijn lieve kinderen, Ik kan niet leven zonder liefde, Als ik in jouw ogen kijk, Vandaag is mijn dag en Soms als ik alleen ben uit. Ultimatedisk Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.


Mieke.


Jaz Music brengt op zeven november een nieuw verzamelalbum van Mieke op de markt met de titel 40 jaar hits (het allerbeste van Mieke). Er staan zestig nummer op de schijfjes waaronder Een kind zonder moeder, M'n beste vriendin, Zomertijd, Zondagskind, Lieve moeder, Duizend witte duiven, Laat me vrij, Ik ben verloren, Gelukkig zijn, Voor jou, Hartenbreker, Zoiets als liefde, In een weekend van tijd, Engelbewaarder, Blote voeten en Een stukje paradijs.

De Vlaamse Top vijftig (week drieënveertig).De hoogste binnenkomer uit de Vlaamse Top vijftig. De Vlaamse Top vijftig kunt u beluisteren van 16.00u tot 18.00u op Radio 2 (www.radio2.be).Artiesten: Sasha & Davy.

Titel: Ik zie een ster

Binnengekomen op: Nummer drieëndertig.


Eric Dikeb.


Eric Dikeb heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Song for Judy. Ondanks dat de titel anders doet vermoeden is het toch Nederlandstalig. Eerder bracht de zanger onder andere Janken zal ze, Ik schreeuw het van de daken, De kwek wals, Laat de glazen klinken, Oranje het wordt niks en Zeg buur uit. EJ Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.

Mooi Wark.


Mooi Wark heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Gewoon omdat het kan. Eerder bracht de groep onder andere De Dakker Rally, Leukste dorp, Oh Yvon, Morgen weer, Vakantie in 't café en Janny uit. Binnenkort is het nummer te koop in de bekende downloadshops.

Hugo Peeters.


Hugo Peeters heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Sinterklaas komt van 't jaar in een luchtballon. Eerder bracht de zanger onder andere Kleed je aan en ga, De jongen met de mondharmonica, Lisa Maria, Ik wil, Echte vrienden en Geen bloemen voor jou uit. Hollandia Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Addie Timmermans.


Addie Timmermans heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Leef en voel je vrij. Eerder bracht de zanger onder andere Rocky, Ik kom terug, Misschien en Ik mis je uit. Binnenkort is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

Bazzookas.


Van de Bazzookas is een nieuwe single te downloaden met de titel De liefste, leukste, lekkerste. Eerder bracht de groep onder andere de albums Bazzookas, Kaboom en Lieg dat je van me houdt uit.

Hollandse Nieuwe (week vierenveertig).De Hollandse Nieuwe. Dit nummer is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.Artiest: Leen Zijlmans.

Titel: Daar zijn opa's voor.


John de Bever.Berk Music brengt éénendertig januari 2015 een nieuwe dvd van John de Bever op de markt met de titel In concert. Er staan zevenentwintig nummers op de schijfjes waaronder Wanneer wanneer wanneer, Laat ons dansen, Ik ga leven, Het gaat om de liefde, Daar sta je dan, Huil maar niet meer, Nooit meer alleen, Weekend Parijs, We schudden en Ik vergeef je.


René Eshuijs.


Van René Eshuijs is een nieuwe single te downloaden met de titel Jij kwam in één keer uit de hemel vallen. Eerder bracht de zanger onder andere Ik wil de man zijn, Je leeft toch maar één keer, Ik luister alleen nog maar naar mijn hart, Kus met mij en Het licht op groen uit.

Antonio.


Antonio heeft een nieuw album opgenomen met de titel Fiësta. Eerder bracht de zanger onder andere de singles Kus me kus me, Dit is de laatste nacht, Boem boem, Geef me nog een kans, Maak me gek en gooi je haar los, Dans met mij en Lieve Heer uit. Storm Records zorgt ervoor dat het schijfje binnenkort in de (internet)winkels verkrijgbaar is.

De 2 W's.Van De 2 W's is een nieuwe single verschenen met de titel Wat een gezelligheid. Eerder bracht het duo onder andere Ik ga niet echt en Zolang ik adem uit. Hollandia Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.


Rene Schuurmans.Rene Schuurmans heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Bij ons in Brabant. Eerder bracht de zanger onder andere Geniet van het leven, Ik ben nu eenmaal zo, Is het waar, De avond van mijn leven, Als het weekend is, Hela hola, Als ik haar zie, Samen, Diep in mijn hart en Zomaar verliefd uit. Binnenkort is het nummer te koop in de bekende downloadshops.


(Danny) de Munk.


(Danny) de Munk heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Ze wacht nog steeds op mij. Eerder bracht de zanger onder andere Ik voel me zo verdomd alleen, Mijn stad, Mengelmoes, Als jij maar bij me bent, Twee lege handen, Na al die tijd, Bloemetje, Laat ons niet alleen en Vrienden voor het leven uit. Berk Music zorgt ervoor dat de cd éénendertig oktober in de (web)winkels verkrijgbaar is.

Nick & Simon.Van Nick & Simon ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Pak van mijn hart. Het nummer is de titelsong van de gelijknamige film, die op zes november in de bioscopen in premiè
re gaat. Eerder bracht het duo onder andere Steeds weer, Vaarwel verleden, Kijk omhoog, Lippen op de mijne, Pak maar mijn hand, Vlinders, Een nieuwe dag, Geluksmoment, Julia en Een zomer lang uit. Artist & Company Records heeft de cd geproduceerd.


De RadioNL Top dertig (week drieënveertig).De Top drie van de RadioNL Top dertig. De gehele RadioNL Top dertig kunt u elke vrijdag beluisteren van 15.00u tot 18.00u via RadioNL (www.radionl.fm).Nummer één: Nielson==Sexy als ik dans.

Nummer twee: Jan Smit & Kraantje Pappie==Handen omhoog.

Nummer drie: Ruth Jacott==Hou van mij.


Jaap & Simon Stokvis.


Van Jaap & Simon Stokvis is een nieuwe single te downloaden met de titel Al het moois. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo op de markt heeft gebracht.

Vijfenveertig toeren vinyl.

Artiesten: VOF de Kunst.

Titel: Suzanne.

Uitgebracht in: 1983.


Harry Weiss.


Van Harry Weiss is een nieuwe single te downloaden met de titel Hoog in de bergen. Eerder bracht de zanger het nummer Op weg naar jou uit.

Duo NL.DuoNL heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Elke stap die ik zet. Eerder bracht het duo onder andere Ga nooit meer van huis, Laat me vrij, Kleine zwerver, Ritme van de mambo, Waarvan droom jij, Ogen liegen niet en Dans nog eenmaal met mij uit. Vijf november is het nummer te vinden op de diverse downloadsites.


Etienne.


Van Etienne ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Maar eens kom ik naar jou. Rood Hit Blauw Records heeft het schijfje geproduceerd.

De R.N.I. Top vijftig (week drieënveertig) .Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig van 1971. Dus precies drieënveertig jaar geleden. Radio Noordzee Internationaal was een zeezender die in het Nederlands uitzond van zes maart 1971 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Wilma.

Titel: Ik heb 'n vraag.

Notering: Nummer achtentwintig.


De Brabo's.


Van De Brabo's is een nieuwe single in de winkels met de titel Doekje erbij. M13 Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.

Samantha Steenwijk.


Van Samantha Steenwijk is een nieuwe single te downloaden met de titel Lieveling, wat hou ik van jou. Eerder bracht de zangeres onder andere Hou toch van mij, Altijd altijd, Zonder jou, Kom ga met mij mee, Wat ik voel en Mierzoete verleiding uit.

Swoop.


Swoop heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Ik wil je. Eerder bracht de groep onder andere We zingen oelala, Oh Suzanne, Doe de Swoop, Ik zing een lied voor jou, Mag ik je kussen, Meisjes met rode haren, Cowboys & Indianen en Duizend dromen uit. CNR Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De Radio Veronica Top duizend.


Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top duizend, die samengesteld werd nadat er vijfhonderd Top veertigs waren uitgezonden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiesten: De Makkers.

Titel: Zomerzon.

Notering: Nummer zevenhonderdzeven.


Rob de Nijs.


Van Rob de Nijs is een nieuwe single te downloaden met de titel Loop in het licht. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Hollandse liefde, Naomi, Deze zee, Een melodie, Ritme van de regen en Dag zuster Ursula uit.

Richard.


Van Richard is een nieuwe single verschenen met de titel Dalli Dalli. 2R Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop op de bekende downloadshops.

Henri van Velzen.


Henri van Velzen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Een vriend is pas een vriend. Eerder bracht de zanger onder andere Dan ga je maar, Wij staan achter Oranje, Laat dan maar zitten, Ik bel en Vier vrienden uit. Map Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Atlantis Top veertig, uitgezonden 22-07-1973. Radio Atlantis was een zeezender die uitzond van vijftien juli 1973 tot vijfentwintig augustus 1974.Artiesten: Peter en zijn Rockets.

Titel: Angeline (m'n blonde sexmachine).

Notering: Nummer zeventien.


Banket Piet.


Van Banket Piet is een nieuwe single verschenen met de titel Het Banket Piet-Lied. SK Produkties heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.

Bart Peeters.


Van Bart Peeters ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Op de groei. Er staan veertien nummers op het schijfje waaronder De man die nooit meer zong, Lepeltjesgewijs, Op de groei, Konijneneten, Dicht bij mij, Arme Jeroen, Mooie dag en Dan zal ik er zijn.

Wimmie Bouma.


Wimmie Bouma heeft een nieuw album opgenomen met de titel Het leven is mooi. Er staan twaalf nummers op de cd. Enkele titels zijn Jouw tranen liegen niet, Eenmaal, Ik wil echte liefde, Ik kom vannacht met rozen naar jou, Het laat me koud, Nog één keer, Ik ben je niet vergeten, In de achtbaan van het leven en Als de bruidsklokken luiden. Veertien november is het schijfje verkrijgbaar in de (internet)winkels.

De RadioNL Top Dertig (week drieënveertig).De hoogste binnenkomer uit de RadioNL top dertig. De lijst is elke vrijdag tussen 15.00u tot 18.00u te beluisteren op RadioNL. (www.radionl.fm)
Artiest: Mike & Colin.

Titel: Je spookt door mijn hoofd.

Binnen gekomen op: Nummer éénentwintig.


Meriam.


Meriam heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Van mij! Eerder bracht de zangeres onder andere Alles wat ik vraag en Kom jij eens hier uit. MB Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Nicole & Hugo.


CNR Entertainment brengt op achtentwintig november een verzamelalbum van Nicole & Hugo op de markt met de titel Het beste van Nicole & Hugo (voor het doek valt). Enkele nummers die op de cd staan zijn Hou van mij, Blijf bij mij, Hier in mijn Vlaanderenland, Goedemorgen morgen, Ik denk aan jou, Verliefd, Pastorale, Hier in mijn hart, Schietgebed, Vuurwerk en Dans de wereld rond.

Yes-R.


Van Yes-R is een nieuwe single te downloaden met de titel Onbereikbaar. Eerder bracht de zanger onder andere Bubbels, Heimwee, Als er geen morgen is, Vecht mee, Bij je zijn, Uit elkaar, Het schatje, 'n Beetje vrolijk, Mammie en Stel je voor uit.

Erik van Kruiselbergen.Van Erik van Kruiselbergen is een nieuwe single verschenen met de titel Mooier dan de Mona Lisa. Eerder bracht de zanger Mooie meid uit. Hollandia Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.


Kian Derry.


Van Kian Derry is een nieuwe single te downloaden met de titel Mijn nummer 1! Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Mijn zomer met jou, Ode aan Eddy Wally en Vlinders in mijn buik uit.

Robert & Dora Pater.


Robert & Dora Pater zijn vader en moeder geworden van een dochter. Het meisje heet Manjana en weegt 3090 gram. De maker van deze site wenst Robert en Dora veel gezondheid toe voor Manjana.

De Radio Veronica Tipparade (week drieënveertig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Tipparade van 1971. Dus precies drieënveertig jaar geleden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiesten: Elly Nieman & Rikkert Zuiderveld.

Titel: De kauwgomballenboom.

Notering: Nummer vier.


Django Wagner.


Veertien november ligt er een nieuw album/nieuwe dvd in de (web)winkels van Django Wagner met de titel Samen (live in concert). Enkele titels die op de schijfjes staan zijn Wij dansen samen de bossa nova, Eenzaam alleen en verloren, De muzikant, Maar toch blijf jij me trouw, Die ene mooie vrouw, Dat ene moment, Als jij niet kiezen kan en Mooie blauwe ogen.

Jaman.


Van Jaman ligt een nieuwe dvd in de (internet)winkels met de titel Gewoon Jaman. Er staan tien clips op het schijfje waaronder Laat me los laat me vrij, Overal ter wereld, Spoken bestaan niet, Gewoon weer opnieuw, Waarom, Blikken of blozen en Samen dansen op de reggaebeat. Berk Music heeft de dvd geproduceerd.

Henriette.


Van Henriette is een nieuwe single te downloaden met de titel Waar ben jij. Eerder bracht de zangeres onder andere Hartslag, Luister jij, Duizend sterren en Mario uit.

Glennis Grace.


Glennis Grace heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Zeg maar niks. Eerder bracht de zangeres onder andere Hoe, Dansen met het leven, Als je slaapt, Afscheid, Als je mij weer aankijkt, Wil je niet nog één nacht, Ik ben niet van jou, Ondanks alles en Als het ons niets zou doen uit. Binnenkort is het nummer te koop in de bekende downloadshops.

Party Friex.


Party Friex heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Deze kroeg (ya ya yippie). Er staan drie nummers op het schijfje. De andere twee zijn De camper en de extended mix van Deze kroeg (ya ya yippie). Berk Music zorgt ervoor dat de cd zeven november in de (web)winkels verkrijgbaar is.

Fadim.


Van Fadim is een nieuwe single verschenen met de titel Ik sta op straat. Eerder bracht de zanger onder andere Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben, Omdat ik van je hou en Samen op vakantie uit. Mouse Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de bekende downloadsites.

Emre.


Emre heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Hartendief. Zonamo Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Herbert.


Herbert heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Geboren voor elkaar. Eerder bracht de zanger onder andere Ik voel me zo, Vroeg of laat, Smoorverliefd, Manuela danst, Een lach een traan, Suite van mijn hart en Ga niet weg van mij uit. CNR Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Danny Robben.


Van Danny Robben is een nieuwe single verschenen met de titel O ja-die-allemaal! Het tweede nummer is de karaoke versie. Hit It Music heeft ervoor gezorgd dat de nummers te koop zijn op de bekende downloadsites.

Tiedo Groeneveld.


Tiedo Groeneveld heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel In het moment. HKM Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Herinnert u zich deze nog? (week drieënveertig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van 1970. Dus precies vierenveertig jaar geleden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiesten: Corry de de Rekels.

Titel: Huilen is voor jou te laat.

Notering: Nummer tien.Leden Bezoekers
86 552720


Startpagina
Gastenboek
LedenlijstAlleen toegankelijk voor leden
Fotoalbum
Adres--------[e-mail]
Moonlight Radio.
Piratenhits Internetradio.
Radio Continu.
Radio Hunebedje.
Radio Maico.
Radio Montana.
Radio Olympia.
Radio Oranje.
Radio Twenterand.
Radio Valencia.
Radio Wim Mees.
RadioNL.