''Het Nederlandse Lied''

  Welkom. Login
ik wil lid worden!
Welkom op deze site.
Het Nederlandse Lied.Deze site is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 16-09-2014.


Wouter Vink.


Van Wouter Vink is een nieuwe single verschenen met de titel Zoveel mooier. Eerder bracht de zanger onder andere Alles, Nooit alleen en Dat ik van je.... uit. Stargate Music heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Mike van Dijk.


Van Mike van Dijk is een nieuwe single te downloaden met de titel Adios Maria. Eerder bracht de zanger onder andere Oh luister toch, Ga jij maar lekker naar die ander, Ga, Verloren tijd, Ik kan niet zonder jou, De zin van het leven, Ik ben er voor jou en Ik kan niet zonder jou uit. 


Goud van Oud.Artiest: Reggy van der Burgt.

Titel: Silvio.

Uitgebracht in: 1967.


Daniël Oostra.


Daniël Oostrom heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Leef je eigen droom. Euro Entertainment heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Radio Twenterand.Radio Twenterand is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.radiotwenterand.nl.


Evert van Huygevoort.


Van Evert van Huygevoort is een nieuwe single verschenen met de titel Margarita. Eerder bracht de zanger Mijn levensdoel uit. MB Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Eduard.


Van Eduard is een nieuwe single verschenen met de titel Als je de liefde vindt. Smaragd Music  heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Domenico D'Avanzo.Van Domenico D'Avanzo is een nieuwe single te downloaden met de titel Vera. Eerder bracht de zanger onder andere Lieve Damian en Je bent mijn leven uit.


De Decennium jaren zeventig Top honderd.Een Nederlandstalige notering uit de Decennium jaren zeventig Top honderd.Artiest: Jacques Herb.

Titel: Manuela.

Notering: Nummer zes.


Wilfred.Wilfred heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Onder de sterren. Het tweede nummer is de orkestband versie. Eerder bracht de zanger onder andere De hemel brandt en Skiën feesten en een bier uit. Storm Records zorgt er voor dat het schijfje zeventien september in de (internet)winkels verkrijgbaar is.


Dubbel-Fris.


Dubbel-Fris heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Morgen zal het beter gaan! Eerder bracht het duo Lachen is leven uit. Map Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De Vlaamse Top vijftig (week zevenendertig).De nummer één uit de Vlaamse Top vijftig. De Vlaamse Top vijftig kunt u beluisteren van 16.00u tot 18.00u op Radio 2 (www.radio2.be).Artiest: Sergio.

Titel: Alleen bij jou.


Lawineboys.


Van de Lawineboys ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Je krijgt niets meer van mij. Eerder bracht het duo onder andere Glas omhoog voor Nederland, Isabel en Joost uit. Berk Music heeft de cd geproduceerd.

Claudia de Breij.


Claudia de Breij heeft een platina award gekregen voor de single Mag ik dan bij jou. Inmiddels zijn er meer dan 50.000 exemplaren van het nummer verkocht.

Henk Dissel.


Van Henk Dissel is een nieuwe single te downloaden met de titel Vlinderslag. Eerder bracht de zanger onder andere Alle hoeken, Rood fruit, Ik geloof nog steeds in jou, Dansen, Kerstmis, Een bom, Lange nacht, Denk je nog wel aan mij, Alleen maar jou, Vanavond, Ik wil jou en Tien seconden later uit. Tribu Music heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse muziekportals.

Herman van Veen.


Herman van Veen heeft een nieuw album opgenomen met de titel Kersvers. Er staan twaalf nummers op de cd waaronder Rosa, Uitgerekend, Iemand, Verdwenen, Hier is geweest, Allerhande, Dagreizen, Meneer, Waar ben je en Voor ik het vergeet. Universal Music zorgt er voor dat het schijfje negentien september in de (internet)winkels verkrijgbaar is.

Drentse Piraten.
Drentse Piraten is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.drentsepiraten.nl.


Marjan Berger.


Marjan Berger heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Café d'amore. Eerder bracht de zanger onder andere Zeg eenvoudig ja, Twee oude vrienden, Zomer, Een enkele kus, Blijf bij mij, Ramen wijd open en Ik laat je nooit meer gaan uit. MB Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Bé Dilling.


Bé Dilling heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Voor ons zijn alle dagen. Eerder bracht de zanger onder andere Vondeling en Mijn vriendinnetje uit. L & G Productions heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Remco van Veld.


Remco van Veld heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel 't Is moeilijk bescheiden te blijven. Eerder bracht de zanger onder andere Papa, Als je maar bij me bent en Wat moet ik doen uit. Wam Music heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Hollandse Nieuwe (week achtendertig).De Hollandse Nieuwe. Dit nummer is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.Artiest: Willem Barth.

Titel: Lees je de ogen van een vrouw.


Garry Hagger.


Van Garry Hagger is een nieuwe single te downloaden met de titel Zo ben jij. Eerder bracht de zanger onder andere Jij laat de zon altijd schijnen, Breng je naar mijn hemel, Vrede voor iedereen, Was jij nu maar hier, Nooit echt alleen, Zonder jou, Het allermooiste, Als de zon verschijnt en Als ik bij jou kan zijn uit.

Hein Simons.


Van Hein Simons is een nieuwe single verschenen met de titel Ik zeg dank. Eerder bracht de zanger onder andere Jij bent de allerbeste, Ik hou van Holland, Omaatje lief, Mama vertel me en Mama uit. Jaz Music heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Mieke.


Jaz Music brengt op zeven november een nieuw verzamelalbum van Mieke op de markt met de titel Het allerbeste van Mieke (40 jaar hits). Er staan zestig nummers op de schijfjes waaronder Wat een prachtige dag, Een kind zonder moeder, M'n beste vriendin, Mijn engelbewaarder, Een lentedag, Het zal nooit zo donker zijn, Die zwoele zomernacht, Vliegen als een vogel, In een wereld zonder jou en Laat me alleen.

Tros Muziekfeest op het plein-Top 100.


Er ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Tros Muziekfeest op het plein-Top 100 (2014). Enkele artiesten die op de schijfjes staan zijn Nick & Simon met Dans heel dicht bij mij, Jaman met Waarom, Jelle B met Mooi, Vangrail met Ik mis je, Grad Damen met Selina, Vinzzent met Vrijdag is vrij, Gers Pardoel met Louise, Arjon Oostrom met Pure verleiding, Thomas Berge met Morgen en Django Wagner met Die ene mooie vrouw. Sony Music heeft de cd geproduceeerd.

De RadioNL Top dertig (week zevenendertig).De Top drie van de RadioNL Top dertig. De gehele RadioNL Top dertig kunt u elke vrijdag beluisteren van 15.00u tot 18.00u via RadioNL (www.radionl.fm).Nummer één: Nielson==Sexy als ik dans.

Nummer twee: Ruth Jacott==Verliefd verward.

Nummer drie: Jan Smit==Jij & Ik.


Frans Bauer.


Frans Bauer heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Ratatadadada. Eerder bracht de zanger onder andere Skippybal, Amore lacht, Doe nou niet, Geen woorden, Mijn hart gaat zo tekeer, Jouw hart is als chocolade, 'n Ons geluk, Heb je even voor mij, Als ik iets kan doen, Als sterren aan de hemel staan en Duizend lieve woorden uit. NRGY Music zorgt er voor dat het schijfje zesentwintig september verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

Rolleman Radio.
Rolleman Radio is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.rollemanradio.nl.

Andy van der Meijde.Van Andy van der Meijde is een nieuwe single verschenen met de titel De naam is van der Meijden. Het is het eerste nummer dat de zanger heeft uitgebracht. Holliwood Records heeft er voor gezorgd dat het te vinden is op de diverse downloadsites.


Radio 819 Satellietschijf.
Radio 819 was een zeezender die uitzond van dertig april tot negentien augustus 1989, dit is één van de wekelijkse satellietschijven.Artiest: Franky Boy.

Titel: Gel d'r over.

Satellietschijf van: 13-08 t/m 19-08-1989.


Christina van S.Van Christina van S is een nieuwe single verschenen met de titel Jij bent mijn symfonie. Eerder bracht de zangeres onder andere Ik blijf de hele nacht bij jou, Ik hou van jou en Rendez-vous met de wind uit. MaBi Records heeft er voor gezorgd dat het nummer is te vinden in de diverse downloadshops.


De Dijk.


De Dijk heeft een nieuw album opgenomen met de titel Allemansplein. Eerder bracht de groep onder andere de singles Recht in je ogen, Het moet en het zal, Ik jou en jij mij en Bloedend hart uit. Drie oktober is het schijfje verkrijgbaar in de (web)winkels.

Radio Maico.
Radio Maico is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.radiomaico.nl.


De lp Top twintig van toen!Een Nederlandstalige notering uit de LP Top twintig van 10-08-1974.Artiest: André van Duin.

Titel: De tamme boerenzoon.

Notering: Nummer twaalf.


Nick & Simon.


Nick & Simon hebben een nieuwe single opgenomen met de titel Pak van mijn hart. Het nummer is de titelsong van de gelijknamige film die op zes november in de bioscopen in première gaat. Artist & Company zorgt er voor dat het nummer vierentwintig oktober in de (internet)winkels verkrijgbaar is.

Kevin Smit.


Kevin Smit heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Vrij zijn als een vogel. Eerder bracht de zanger onder andere Duizend rode rozen, Ik wil het niet weten, Dit is de avond, Jij, Ik kan de hele wereld aan, Morgen wordt alles anders, Ben jij een droom, Duizend en één dingen, Geeg je over en Dit is jouw dag uit. Één oktober is het nummer te downloaden op de bekende muziekportals.

Zazi.


Van Zazi is een nieuwe single verschenen met de titel Ijssalon Berardo. CNR Entertainment heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De Radio Veronica Top duizend.


Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top duizend, die samengesteld werd nadat er vijfhonderd Top veertigs waren uitgezonden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiesten: Henk Elsink.

Titel: Harm met de harp.

Notering: Nummer zevenhonderdtweeënvijftig.


Radio Toppers Team.
Radio Toppers Team is te ontvangen op internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.radiotoppersteam.com.


Peter Kirchunger.


Van Peter Kirchunger is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik zet de bloemetjes buiten. Frank van Etten Records heeft er voor gezorgd dat het nummer is te vinden op de bekende muziekportals.

Marian Mayloo & Jeffrey Sams.


Van Marian Mayloo & Jeffrey Sams is een nieuwe single te downloaden met de titel De wisser (van Knankenberg remix). Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Dolfijn Top dertig, uitgezonden 19-02-1967. Radio Dolfijn was een zeezender die uitzond van veertien november 1966 tot tweeëntwintig februari 1967.Artiest: Frans Halsema.

Titel: De laatste tango.

Notering: Nummer drieëntwintig.


Koda en Mathijs.


Koda en Mathijs hebben een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Ik wil een cocktail. Eerder bracht het duo onder andere Geen verwijt en Als ik kon zien uit. Capriamba Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Guus Bok.


Van Guus Bok is een nieuwe single verschenen met de titel Nadien. Time Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

De RadioNL Top Dertig (week zevenendertig).De hoogste binnenkomer uit de RadioNL top dertig. De lijst is elke vrijdag tussen 15.00u tot 18.00u te beluisteren op RadioNL. (www.radionl.fm)
Artiest: Sjors van der Panne.

Titel: Zeg me dat het niet zo is.

Binnen gekomen op: Nummer zeventien.


Milan Milano.


Milan Milano heeft een nieuwe single opgenomen met de titel En ik droom. Eerder bracht de zanger onder andere Voel je dan niet en Hoe zou je doen uit. Ultimatedisk Records zorgt er voor dat het nummer zeventien september te vinden is op de diverse downloadsites.

Christa Kerkdijk.


Van Christa Kerkdijk is een nieuwe single te downloaden met de titel 1 Tel in de tijd. Eerder bracht de zangeres Hou me vast uit.

Mieke Stemerdink.


Van Mieke Stemerdink ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Oh liefde. Er staan dertien nummers op de cd waaronder Ach vaderlief toe drink niet meer, Amsterdam huilt, Als ik droom, En toch haat ik je niet, Doorzichtige mannen, Vergeten, Wild is de wind, Oh liefde, Sombere zondag en Als ik in je blinde ogen kijk. Top Notch Records heeft het schijfje geproduceerd.

Rob de Nijs.Rob de Nijs heeft een nieuw album opgenomen met de titel Nieuwe ruimte. Er staan vijftien nummers op het schijfje. Enkele titels zijn Open armen, Tijd, De belofte, Alles of niets, Wie, Loop in het licht, Nieuwe ruimte, Jong zijn, Bont en blauw, Eb en vloed en Liefde voor altijd. Universal Music zorgt er voor dat de cd tien oktober verkrijgbaar is in de (web)winkels.


Herman van Veen.


Herman van Veen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Iemand. Eerder bracht de zanger onder andere Suzanne, Anne, Toveren, Cirkels, Waar ben je, Morgen, Opzij, Praatjes, Blauwe plekken, Uit elkaar, Genoeg, Hilversum drie en Oudere namen uit. Universal Music heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Delta FM.


Delta FM is te ontvangen via fm, kabel en internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.deltafm.nl/deltapiraat/.

Ron Besselink.


Ron Besselink heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Geniet maar. Eerder bracht de zanger onder andere Laat mij leven, Mijn lieve kinderen, Ik kan niet leven zonder liefde, Als ik in jouw ogen kijk, Vandaag is mijn dag en Soms als ik alleen ben uit. Ultimatedisk Records zorgt er voor dat het nummer vierentwintig oktober in de downloadshops verkrijgbaar is.

Jan Leyers.


Van Jan Leyers is een nieuwe single verschenen met de titel Alles komt in orde. Het is het eerste Nederlandstalige nummer dat de zanger heeft uitgebracht. Doghouse Records heeft er voor gezorgd dat het te koop is in de bekende downloadshops.

De Radio Veronica Tipparade (week zevenendertig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Tipparade van 1969. Dus precies vijfenveertig jaar geleden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Jan van Veen.

Titel: Veronica.

Notering: Nummer tien.


Marco Paulo.


Van Marco Paulo is een nieuwe single te downloaden met de titel Alle dagen zomer. Eerder bracht de zanger Zo'n vrouw als jij uit.

De Allerbeste Hollandse Meezingers.


Deel twee uit de serie De Allerbeste Hollandse Meezingers ligt nu in de (web)winkels. Enkele artiesten die op het schijfje staan zijn Quincy met Alles of niets, Vangrail met Liefdesleger, Stampvast met Ik sta te barsten van de kou, Edsel Juliet met Dans met mij, Het Goede Doel met Gijzelaar, Tol Hansse met Achter de rododendron en Ben Cramer met Zai zai zai.

Clouseau.


Clouseau heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ziel. Eerder bracht het duo onder andere Laatste keer, Kan het niet alleen, Vliegtuig, Zij aan zij, Vonken & Vuur, Anne, Daar gaat ze, Louise, Wil niet dat je weggaat, Domino, Altijd heb ik je lief en Laat me nu toch niet alleen uit. Parlophone Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Demi van Wijngaarden.


Demi van Wijngaarden heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Opa. De opbrengst van het nummer komt ten goede aan de K.W.F. Kankerbestrijding. 8 Ball Music heeft er voor gezorgd dat het te koop is in de bekende downloadshops.

Wendy de Laat.


Van Wendy de Laat ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Zonder jou. Het is het eerste nummer dat de zangeres  heeft uitgebracht. Rood Hit Blauw Records heeft de cd geproduceerd.

Herinnert u zich deze nog? (week zevenendertig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van 1972. Dus precies tweeënveertig jaar geleden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiesten: Hanny en de Rekels.

Titel: Mario.

Notering: Nummer twaalf.


Franky Falcon.


Van Franky Falcon is een nieuwe single te downloaden met de titel Gister was jij nog hier. Eerder bracht de zanger onder andere Niemand zal mijn tranen zien, Vrij zijn, Ik heb niemand nodig, Mijn hart dat huilt en Nee het is nooit te laat uit. Frank van Etten Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende muziekportals.

Marianne Weber.Marianne Weber heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Reuzenrad. Eerder bracht de zangeres onder andere Amore lacht, In de hemel. Een meisje dat lacht, De Italiaan, Ik weet dat er een ander is, Huil maar niet om mij, Maar toen kwam uitgerekend jij, Schrijf me nooit geen mooie brieven meer, Kind in mij, Ik wil vannacht en Morgen wordt het anders uit. Berk Music heeft er voor gezorgd dat het nummer verkrijgbaar is in de (internet)winkels.


Leon Basley.


Leon Basley heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Ik ben je verloren. Eerder bracht de zanger onder andere Hou van mij, Dit is liefde, Hé en Dromen uit. Binnenkort is het nummer te koop in de bekende downloadshops.

Bingo FM.


Bingo FM is te ontvangen via fm, kabel en internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.bingofm.nl.

Jerry van Vianen.


Jerry van Vianen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Jij alleen. Het tweede nummer is Dromen. Eerder bracht de zanger onder andere De wereld draait door en Blijf vannacht bij mij uit. PVT Records heeft er voor gezorgd dat de nummers te koop zijn in de bekende downloadshops.

Gouwe Ouwe van de week.

Artiest: Astrid Nijgh.

Titel: Mensen zijn je beste vrienden.

Uitgebracht in: 1974.


Olympia Radio.
Olympia Radio is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.olympia-radio.nl.


Rob Zorn.


Rob Zorn heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Dat maak ik zelf wel uit. Eerder bracht de zanger onder andere Het is voorbij, Meisjes en De vleugels van mijn dromen uit. Binnenkort is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

Johnny Gold.


Johnny Gold heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Ik leef m'n leven. Het tweede nummer is de blokfluit versie. Eerder bracht de zanger onder andere Mijn naam is Johnny, Hajo hajo, We gaan roeien, Nederland oh Nederland, Sjerrie, Samen zijn, Alles voor jou en Ik ben wat later uit. VNC Music zorgt er voor dat de nummers negentien september te koop zijn in de bekende downloadshops.

De R.N.I. Top vijftig (week zesendertig) .Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig van 1971. Dus precies drieënveertig jaar geleden. Radio Noordzee Internationaal was een zeezender die in het Nederlands uitzond van zes maart 1971 tot éénendertig augustus 1974.Artiesten: Veronica koor.

Titel: Veronica (blijft als u dat wilt).

Notering: Nummer dertien.Leden Bezoekers
86 548851


Startpagina
Gastenboek
LedenlijstAlleen toegankelijk voor leden
Fotoalbum
Adres--------[e-mail]
Moonlight Radio.
Piratenhits Internetradio.
Radio Continu.
Radio Hunebedje.
Radio Maico.
Radio Montana.
Radio Olympia.
Radio Oranje.
Radio Twenterand.
Radio Valencia.
Radio Wim Mees.
RadioNL.