''Het Nederlandse Lied''

  Welkom. Login
ik wil lid worden!
Welkom op deze site.
''Het Nederlandse Lied''.

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 01 februari 2015.


Dj Bompa & De Mens.


Van Dj Bompa & De Mens ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel 't Dak eraf. Er staan twaalf nummers op het schijfje waaronder Op m'n Vespa, Nooit meer naar huis (toegaan), De boerenjongens, Daar gaan we met z'n allen, De plattelandmedley en De slijpers van Parijs. Berk Music heeft de cd geproduceerd.

De Vlaamse Top vijftig (week vijf).De hoogste binnenkomer uit de Vlaamse Top vijftig. De Vlaamse Top vijftig kunt u beluisteren op zondag van 16.00u tot 18.00u op Radio 2 (www.radio2.be).Artiest: Dennie Damaro.

Titel: Marina.

Binnengekomen op: Nummer negenendertig.


Maikel Dokter.


Maikel Dokter heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Maak nu geen licht. Eerder bracht de zanger onder andere Liefste oma en Met tranen in je ogen uit. Drie april is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Eric Dikeb.


Erik Dikeb heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Hollandsfeesje.nl. Eerder bracht de zanger onder andere Ik schreeuw het van de daken en De kwekwals uit. EJ Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Swoop.Van Swoop is een nieuwe single verschenen met de titel Kom terug bij mij. Eerder bracht de groep onder andere Ik wil je, We zingen oelala, In het kleine café aan de haven, Duizend dromen ver, Oh Suzanne en Meisjes met rode haren uit. CNR Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.


Tom Pret & Eric Dikeb.


Tom Pret & Eric Dikeb hebben een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Kruipend de kroeg in. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht. EJ Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Lucas en Gea presenteren.


Deel negen uit de serie Lucas en Gea presenteren ligt nu in de (internet)winkels. Enkele artiesten die op het schijfje staan zijn Matthijs Laverman, Jan Doddema, Mark Doldersum, Bert Zwier, Gaatze Bosma, Gerda & Terry West en Lucas & Gea. L & G Productions heeft de cd geproduceerd.

Hollandse Nieuwe (week zes).De Hollandse Nieuwe. Dit nummer is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.Artiesten: Marianne Weber & John de Bever.

Titel: Denk nog een keer aan mij.


Els de Schepper.


Van Els de Schipper is een nieuwe single te downloaden met de titel Nog altijd zot van opa. Eerder bracht de zangeres onder andere de nummers Ongezouten en Krantenkop uit.

Franky Stardust & Johnny Valentino.


Franky Stardust & Johnny Valentino hebben een nieuwe single opgenomen met de titel Hé schat weet je dat. Het tweede nummer is de party remix. Het is het eerste nummer dat het gelegenheudsduo op de markt gaat brengen. Ultinatedisk zorgt ervoor dat het schijfje twee februari in de (web)winkels verkrijgbaar is.

Nick & Simon.


Van Nick & Simon ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Geef me deze tijd. Eerder bracht het duo onder andere Dans heel dicht bij mij, Pak van mijn hart, De horizon, Ze lijkt net niet op jou, Leve de vrouw, Pak maar m'n hand, Geluksmoment en Julia uit. Artist & Company heeft het schijfje geproduceerd.

Peter Loree & René Verkerk & Tommy Santo.


Van Peter Loree, René Verkerk, Tommy Santo & De Radio 10 Crew hebben een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Waar zijn die toeters. 52 Weken Feest Record heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de diverse downloadshops.

RadioNL.


Berk Music heeft deel éénentwintig uit de serie RadioNL ''Hollandse hart van de regio" op de markt gebracht. Enkele artiesten die op het schijfje staan zijn Stef Ekkel met Als een dief in de nacht, Marianne Weber met Reuzenrad, Wesley Klein met Er is niemand zoals wij, John de Bever met Meer hoef ik niet, Tamara Tol met Ik ben gelukkig met jou, Jelle B  met Simpel, Hessel Wijkstra met Vrijheid en Henk Dissel met Vlinderslag. 

RafionA.


Van RafionA is een nieuwe single verschenen met de titel Hallo (carnaval mix). Onair Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.

De RadioNL Top dertig (week vijf).De Top drie van de RadioNL Top dertig. De gehele RadioNL Top dertig kunt u elke vrijdag beluisteren van 15.00u tot 18.00u via RadioNL (www.radionl.fm).Nummer één: Nielson--Sexy als ik dans.

Nummer twee: Gebroeders Ko--Wat heb jij een lekker lijf (Goldfinger remix).

Nummer drie: Henk Bernard--Een hart om van te houden.


Dubbel-Fris.


Van Dubbel-Fris is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik doe het liever zelf! Eerder bracht het duo onder andere Lachen is leven en Morgen zal het beter zijn uit.

Wijdbeners & Roosy.


Wijdbeners & Roosy hebben een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Vrienden. RDJ Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Willy Bomba.Willy Bomba heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Bomba zoekt vrouw. Longstream Media heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.


Allez Mama.Van Allez Mama is een nieuwe single te downloaden met de titel Hartenbreker. Eerder bracht de groep Je liegt dat je barst uit.


Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig, uitgezonden 18-12-1971. Radio Noordzee Internationaal was een zeezender die uitzond van zes maart 1971 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Sjakie Schram.

Titel: 'k Heb niks gezien.

Notering: Nummer negenendertig.


Dennis Dee.


Van Dennis Dee is een nieuwe single verschenen met de titel Het leven is een feest. DFM Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Hanny en de Rekels.


Vincent Produkties heeft een eerder uitgebracht album van Hanny en de Rekels opnieuw op de markt gebracht. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Dit is 'n liedje over liefde, Die foto van jou, Lachen huilen, Ik zie de zon, Jij en die tango, Mario, Ik was verliefd op jou en Ik heb geen tranen meer.

Jeffrey Slotboom.


Van Jeffrey Slotboom is een nieuwe single te downloaden met de titel Het leven lacht weer. Eerder bracht de zanger onder andere Heerlijk naar m'n zin en Als je ogen niet meer spreken uit.

De tijd van toen....de langspeelplaat.


Artiesten: o.a. Vader Abraham, Roek Williams en Dimitri van Toren.

Titel: Op Volle Toeren (deel tien)

Uitgebracht in: 1976.


THT.


Van THT is een nieuwe single te downloaden met de titel Moet nu gaan. Eerder bracht de groep Duizend kilometer uit.

Lange Frans & Zwarte Sjaak.


Van Lange Frans & Zwarte Sjaak ligt een nieuwe ep in de (internet)winkels met de titel Boter Kaas & eieren. Er staan vijf nummers op het schijfje. De titels zijn Toen, Galoppeer, Koffie, Spookt en Supergezellig. LF Records heeft de cd geproduceerd.

Rudi Winters.


Van Rudi Winters is een nieuwe single te downloaden met de titel Jij bent veel mooier als je lacht. Eerder bracht de zanger De allermooiste uit.

Rick de Leeuw & Armand.


Van Rick de Leeuw & Armand is een nieuwe single verschenen met de titel Ben ik te min. Maandacht Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Anita Meijer.


Van Anita Meijer is een nieuwe single te downloaden met de titel Alles geprobeerd. Eerder bracht de zangeres onder andere Het spijt me, Laat me nu toch niet alleen, Wacht op mij en De warmte van je hart uit.

Dario.


Dario heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Ik ook van jou. Eerder bracht de zanger onder andere Lucia, Maak iets moois van kerst, Je hoeft me niets te zeggen en Laat me leven zoals ik ben uit. PCN Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Radio Veronica Top 100 van het jaar 1965.Een Nederlandstalige notering van de best verkochte singles uit de Radio Veronica Top 100 in het jaar 1965. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Ria Valk.

Titel: Als ik de golven aan het strand zie.

Notering: Nummer drieënzeventig.

 


Zanger Rens & Dj Gerrit& C.V. Niehaals.


Van Zanger Rens & Dj Gerrit & C.V. Niehaals ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel ''Wat een spreker is die man''. Het tweede nummer is een duet van Rob Ronalds & Dj Gerrit & C.V Niehaals getiteld ''In de polonaise''. A Team Records heeft de cd geproduceerd.

Swoop.


Van Swoop ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel We gaan ervoor. Er staan dertien nummers op het schijfje waaronder Doe de Swoop, We zingen oelala, Mijn winterroosje, Ik wil je, Partytrein, Ga met me mee, Lekkerbekje, Diep en Er staat een paard in de gang. CNR Entertainment heeft de cd geproduceerd.

De Decennium jaren negentig Top honderd.Een Nederlandstalige notering uit de Decennium jaren negentig Top honderd.Artiest: Gordon.

Titel: Omdat ik zo van je hou.

Notering: Nummer negenentachtig.


Peer & Geer.


Peer & Geer hebben een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Een hele mooie dag! Feestjuh Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Jettie Pallettie.


Van Jettie Pallettie ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Boemel Nelis. Eerder bracht de zangeres onder andere Koekoek, 'n Kus van u meneer, Spring maar achterop, M'n zeekapitein en Ik zit in een cafeetje uit. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

De hoogste binnenkomer in de RadioNL Top dertig.

 (week vijf).

De hoogste binnenkomer uit de RadioNL Top dertig. De lijst is elke vrijdag tussen 15.00u tot 18.00u te beluisteren op RadioNL.
Artiest: Snollebollekes.

Titel: Allafrojack.

Binnengekomen op: Nummer zeven.


Worst Kaas Senario.


Van Worst Kaas Senario is een nieuwe single verschenen met de titel Franse kaas met Jolanda. WK Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Angela.


Van Angela ligt een nieuwe album in de (internet)winkels met de titel Eeuwige jeugd. Er staan tien nummers op het schijfje waaronder Bestemming onbekend, Dwaal, Mooi, Helden, Negentiennegenenvijftig, Tijd en Als je maar niet overblijft. Brand New Live Records heeft de cd geproduceerd.

Danny van Loon.


Danny van Loon heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Mij zie je nooit meer terug. Eerder bracht de zanger Vierhonderd liter uit. JeSa Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Een nummer over een jongen.Artiesten: Sha Na.

Titel: Fernando.


Rénaarts, Crabbé & De Stoempers.


Rénaarts, Crabbé & De Stoempers hebben een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Kom en slaat maar aan. Jada Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Frans Theunisz.


Van Frans Theunisz is een nieuwe single verschenen met de titel Lieske!!!! Pebble Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.

Hanny-D.


Van Hanny-D is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik ben verliefd op jou. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers De man uit mijn dromen, Maar vanavond heb ik hoofdpijn, Vol verlangens, Heb je even voor mij en The hucklebuck uit.

De Moskitoos.


Van De Moskitoos is een nieuwe single verschenen met de titel Boer Geert. Ultimatedisk Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.

Jan Smit.


Van Jan Smit ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Recht uit m'n hart. Er staan negentien nummers op het schijfje waaronder Want een kus (en alles ging verloren), Laura, Het werd zomer, Cupido, Liever alleen, Geen dag voorbij, Je naam in de sterren, Door het vuur, Leeg om je heen, Eventjes weg, Dromen en Als jij bij me bent. Artist & Company heeft de cd geproduceerd.

Havenzangers 2.0.


Van de Havenzangers 2.0 ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Hey ga je met ons mee. Het tweede nummer is Countrydans 2.0. Berk Music heeft de cd geproduceerd.

Herinnert u zich deze nog? (week vijf).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van 1973. Dus precies tweeënveertig jaar geleden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Herman van Keeken.

Titel: Kom maar dicht bij mij.

Notering: Nummer zevenentwintig.


De Toendra's.


Vincent Produkties heeft een eerder uitgebracht album van De Toendra's opnieuw op de markt gebracht. Enkele titels die op het schijfje staan zijn Ik wil weer naar huis, Haven van Capri, Geven en nemen, Dag en nacht, Annemarie, Gekust zonder liefde en Amore Mexico.

Blitz.


Van Blitz is een nieuwe single te downloaden met de titel Tijd voor een selfie. Eerder bracht het duo onder andere de nummers Wakabamba, Komaan en dans en Iedereen gelijk uit.

De Geest.


Van De Geest is een nieuwe single verschenen met de titel Maan. CNR Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Dikdakkers.


Van de Dikdakkers is een nieuwe single te downloaden met de titel Lachen! Eerder bracht het duo onder andere Cowboys & Indianen, Rio, Klap in je handen, Oef oef, De Eskimodans en Hobbelpaard uit.

Goud van Oud.

Artiest: Oompie Koerier.

Titel: In die oude plaggenhut.

Uitgebracht in: 1977.


Patricia.


Patricia heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Dit afscheid. Het is het eerste nummer dat de zangeres heeft uitgebracht. BME Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Dirk Daené.Van Dirk Daené is een nieuwe single te downloaden met de titel In alles wat ik doe. Het is het eerste nummer dat de zanger op de markt heeft gebracht.


Die Twee.


Van Die Twee is een nieuwe single te downloaden met de titel Bier, Fris & Wijn. VMS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Een nummer over een meisje.
Artiesten: New Four.

Titel: Meisje ik ben een zeeman.


Het IJsselduo.


Het IJsselduo heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Het geheim van geluk. Eerder bracht het duo onder andere Voor iedere traan is een lach, Roeien met de riemen, De oscar van mijn leven, Niets te verliezen, Drommelse Jantje, Hé mooie meid en Als je auto rijdt uit. Zeven maart is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

Tommy.


Tommy heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Doe maar normaal. Eerder bracht de zanger Katrien uit. Frank van Etten Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Party Disco & Marco Kanters.


Party Disco & Marco Kanters hebben een nieuwe single op de markt gebracht met de titel ''Feest''. MB Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.

Mannes.


Van Mannes is een nieuwe single verschenen met de titel Zij draagt een ring. Hollandia Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Valentijn Buijtenhek.


Valentijn Buijtenhek heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Zoveel tranen. Frank van Etten Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Arjon Oostrom.


Van Arjon Oostrom ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Sla je arm om me heen. Eerder bracht de zanger onder andere Theezakje, Lekker lekker, Lekker ding, Schudden en Ik hou van alle vrouwen uit. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

Alex.


Van Alex ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel De nacht is nog zo lang. Het tweede nummer is Zo sexy. Eerder bracht de zanger onder andere Hoezo al getrouwd, Maak er een mooie dag van, De nachten van mijn dromen, Kijk de zon eens schijnen en Nooit meer naar huis uit. Berk Music heeft de cd geproduceerd.

Laura Omloop.


Laura Omloop heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Zo zonder jou. Eerder bracht de zangeres onder andere Zo verliefd (yodelo), Wereld vol kleuren en Meer uit. Warner Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Niels van den Brand.


Van Niels van den Brand is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik wil altijd bij jou zijn. Eerder bracht de zanger onder andere Volg je hart, De eerste kus, Ik wil een goede vader zijn en Kom allemaal maar in mijn armen uit.

De Radio Veronica Top duizend.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top duizend, die samengesteld werd nadat er vijfhonderd Top veertigs waren uitgezonden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiesten: Ronald and Donald.

Titel: Kwek kwek.

Notering: Nummer vijfhonderdzesentachtig.


De Brabant Boys.


De Brabant Boys hebben een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Wij gaan knallen! Hollandia Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.

Johan Johan!


Van Johan Johan! is een nieuwe single verschenen met de titel Hele knappe man. JJ Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Goud van Oud.
Artiest: Lisette.

Titel: Ik zie de zon.

Uitgebracht in: 1970.Leden Bezoekers
87 561288


Startpagina
Gastenboek
LedenlijstAlleen toegankelijk voor leden
Fotoalbum
Adres--------[e-mail]
Moonlight Radio.
Piratenhits Internetradio.
Radio Continu.
Radio Hunebedje.
Radio Maico.
Radio Montana.
Radio Olympia.
Radio Oranje.
Radio Twenterand.
Radio Valencia.
Radio Wim Mees.
RadioNL.