''HET NEDERLANDSE LIED''

Communities

ZeelandNet

''HET NEDERLANDSE LIED''

E-mail adres:nederlandselied@zeelandnet.nl

635.825 bezoekers 96 leden Log in

PRETTIGE KERSTDAGEN.De samensteller van deze site wenst u prettige kerstdagen.

GRACE REECE.Van Grace Reece is een nieuwe single verschenen met de titel Mijn engel. YR Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE NOORDERLINGEN.Van De Noorderlingen is een nieuwe single verschenen met de titel Kerstbellen klinken voor iedereen. P & T Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

JEROEN VAN WIJNEN & ROBIN VAN HERWIJNEN.Van Jeroen van Wijnen & Robin van Herwijnen is een nieuwe single verschenen met de titel Schud die billen. AKMP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

FEESTZANGER RENÉ.Van Feestzanger René is een nieuwe single te downloaden met de titel 1 liter liefde en 1 meter bier. Eerder bracht de zanger het nummer De levensgenieter uit.

R.N.I. TROEF TWINTIG.Radio Noordzee Internationaal zond van mei 1973 tot augustus 1974 de Troef twintig uit. De nummers die in deze lijst stonden waren kanshebbers voor de R.N.I. Top vijftig.Artiest: Vader Abraham.

Titel: Kinderogen.

Uitgezonden op: 01-12-1973.

Notering: Nummer veertien.

COUNTRY WYTSKE.Van Country Wytske is een nieuwe single verschenen met de titel Rudolf. Marista Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

ARIE BERGSMA.Van Arie Bergsma is een nieuwe single verschenen met de titel Tijd komt en gaat voorbij. Marcotto Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

JUUL KABAS.Van Juul Kabas is een nieuwe single te downloaden met de titel Begin de dag eens met een lied. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Blijven hangen en Ze noemen me Juul Kabas uit.

DE RADIO 100%NL TOP 10.

 (week negenenveertig)

De hoogste Nederlandstalige notering uit de Radio 100%NL Top 10.  De hitlijst is te beluisteren op Radio 100%NL: vrijdag van 15.00u tot 16.00u en zaterdag van 12.00u tot 13.00u.Artiesten: Blof & Geike Arnaert.

Titel: Zoutelande.

Notering: Nummer één.

WESLEY KLEIN.Van Wesley Klein ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Wind onder mijn vleugels (kerst versie). U kent de zanger onder andere van de nummers Hey jij hoe heet je, Dans en zing en Droom met mij. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

B-LUSH.Van B-Lush is een nieuwe single verschenen met de titel Door jou. Puur Feest Muziek Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE NATIONALE HITPARADE.De Nationale Hitparade werd uitgezonden op het radiostation Hilversum Drie en op de tv in het programma Avro's Toppop.Artiesten: De Deurzakkers, F.C. Den Bosch & De Kikvorschen.

Titel: Zak es lekker door.

Notering: Nummer vijfentwintig.

MICHEL WOLSINK & TESSA KINNAER.Van Michel Wolsink & Tessa Kinnaer is een nieuwe single te downloaden met de titel Laatste adem. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

MARCO KRAATS & BARRY FEST.Vam Marco Kraats & Barry Fest is een nieuwe single te downloaden met de titel Dup dup (the dart song). Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

BÖKKERS.Van de Bökkers is een nieuwe single te downloaden met de titel Het is nog lang geen moandag. Het nummer wordt in het Drentse dialect gezongen.

MANNES.Van Mannes ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Toen & Nu. Er staan dertien nummers op het schijfje waaronder Braziliaanse nachten, Een nieuw begin, Rotzooi, De straat is zijn woning, Dat is leven, Alisha, Speel die dans en Wie zegt mij welterusten.

GLENNIS GRACE.CTM Records heeft een nieuw verzamelalbum van Glennis Grace uitgebracht met de titel Het beste van Glennis Grace. Er staan achttien nummers op het schijfje waaronder Afscheid, Zeg maar niks, Als je slaapt (live), Ik ben niet van jou, Dat is mijn wens, Alles en De vlieger (live).

ERIK VAN NEYGEN.Van Erik van Neygen ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Liedjes die ik voor je koos. Er staan twintig nummers op het schijfje waaronder Fiets, Over zeven bruggen, Liesje, De Canadees, Telkens weer, Stille brieven en Praten in je slaap.

HELGA ALBERS & JOHN MEDLEY..Van Helga Albers & John Medley is een nieuwe single verschenen met de titel Kerst in Den Haag. Angels Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

SANDER KWARTEN.Van Sander Kwarten is een nieuwe single verschenen met de titel Met kerst hou ik nog meer van jou. Eerder bracht de zanger Voor jou, Ik leef mijn eigen leven, Dromen en Blijf bij mij uit. Cornelis Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DENNIE DAMARO.Van Dennie Damaro is een nieuwe single te downloaden met de titel Gevochten en verloren. U kent de zanger onder andere van de nummers Marina, Lieve moeder, Hart van goud en Ik mis je elke dag.

JEROEN VISSER.Van Jeroen Visser is een nieuwe single verschenen met de titel Mijn kerst zal voortaan anders zijn. Goldstar Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

NIELS DESTADSBADER.Van Niels Destadsbader is een nieuwe single te downloaden met de titel Tranen met tuiten. U kent de zanger onder andere van de nummers Speeltijd, Sara, Een beetje anders en Vandaag.

HENK DISSEL.Henk Dissel heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Het cafeetje. U kent de zanger onder andere van Bij mij, Een bom, Hou van mij, Stap voor stap en Vanavond. Half januari is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

NAJIB AMHALI.Van Najib Amhali ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Do (van) re mi fa sol. Er staan elf nummers op het schijfje waaronder Noah, Netvlies, Laat me, Bang, Alles komt goed en Hypocriet. De cd is geproduceerd door NRGY Music.

FRANK VALENTINO.Van Frank Valentino is een nieuwe single verschenen met de titel 862175. U kent de zanger onder andere van Delilah en Elke dag is er een. Hitfabriek Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

ANDY DE WIT.Van Andy de Wit is een nieuwe single verschenen met de titel Bij jou. Eerder bracht de zanger ondermeer Dansen op de wolken, Wereldwonder en Hé kom Eloise uit. JC Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE HOOGSTE BINNENKOMER IN DE ORANJE TOP DERTIG.

 (week negenenveertig).

Een selectie uit de Oranje Top dertig is te zien op TV Oranje: Vrijdag van 20.00u-21.00u, zaterdag van 16.00u-17.00u en zondag van 11.00u-12.00u.Artiest: Yosee.

Titel: Nu en voor altijd.

Binnengekomen op: Nummer tweeëntwintig.

PAPER JAMES.Van Paper James is een nieuwe single verschenen met de titel Luid en duidelijk. Universal Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

TOM HAVER.Van Tom Haver is een nieuwe single te downloaden met de titel Mijn hele wereld draait om jou. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Liefde bestaat, Hey jij en Jij hoort bij mij uit.

RAMON SANDBERGEN.Van Ramon Sandbergen is een nieuwe single verschenen met de titel Ik kan het niet laten. La La Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DE NUMMER ÉÉN UIT DE ORANJE TOP DERTIG.

 (week vijftig).

Een selectie uit de Oranje Top dertig is te zien op TV Oranje: vrijdag van 20.00u-2100u, zaterdag van 16.00u-17.00u en zondag van 11.00u-12.00u.
Artiest: Jeffrey Heesen.

Titel: Liefde voor altijd.

TINA ROSITA.Van Tina Rosita is een nieuwe single verschenen met de titel Alles wat jij van me vraagt. Eerder bracht de zangeres ondermeer de nummers Ik ben bezeten van jou, Jij hebt mij, Duizend keer aan jou gedacht, Duizend keer belogen en Stuur mij een engel.

ROCKY PAUW.Van Rocky Pauw is een nieuwe single verschenen met de titel Als je gaat. Eerder bracht de zanger onder andere Zoals je weet, Blauwe ogen en Het voelt goed uit. Nap Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

PALJAZ.Paljaz heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel De pil. Eerder bracht de zanger ondermeer Brandend verlangen, Overal, Dicht bij jou en Chocolade ijsje uit. HKM Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

VIJFENVEERTIG TOEREN VINYL.

Artiest: Armand.

Titel: Waar gaan we heen, mijn liefste.

CHRISTOF CHAPISIS.Van Christof Chapsis is een nieuwe single te downloaden met de titel We kunnen de wereld aan. U kent de zanger onder andere van de nummers Vrijdag en De allerheetste zomer.

LAMME FRANS & KNUFFELBIER.Van Lamme Frans & Knuffelbier is een nieuwe single verschenen met de titel Wij zijn twee vrienden bier en ik. Snipperdag Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

RAY SMITH.Ray Smith heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Pak me dan. Eerder bracht de zanger Oh lala en Zonnestralen uit. Rood Hit Blauw Records zorgt ervoor dat het nummer éénendertig januari verkrijgbaar is in de downloadshops.

RADIO NOORDZEE INTERNATIONAAL TREITERSCHIJF.Een Nederlandstalige Treiterschijf, die elk uur werd gedraaid op Radio Noordzee Internationaal.Artiest: Ben Cramer.

Titel: De clown.

Treiterschijf van: drie tot negen juni 1971.

OLIVER SMEYERS.Van Oliver Smeyers is een nieuwe single te downloaden met de titel Dromen van kerstmis (2017 versie). Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Dit is mijn leven en Altijd samen uit.

MARTIN DAMS.Van Martin Dams is een nieuwe single te downloaden met de titel Kerstmis in mijn hart. U kent de zanger van het nummer Turkse zomerdromen.

SNELLE.Van Snelle is een nieuwe single verschenen met de titel Oost Indisch doof. Roq 'n Rolla Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

JUNIOR STAR FACTORY.Van de Junior Star Factory is een nieuwe single verschenen met de titel Kerstmis. Hometwon Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

EEN VLAAMSE GOUWE OUWE.

Artiest: Bart Käell.

Titel: Isabelle.

LIEF!Van Lief! ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Liefste kerstmedley. VO Sound Records heeft het schijfje geproduceerd.

BARBARA DEX.Barbara Dex heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Waar moet ik heen zonder jou. Eerder bracht de zangeres het album Iemand uit. Moskito Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

UDO.Van Udo is een nieuwe single verschenen met de titel Wat als je God zag? Eerder bracht de zanger ondermeer Zomer in je hart, Voorbij en Ik kom naar huis op de markt. Live Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

TONI & GERARD.Toni & Gerard hebben in samenwerling met Dj Jean een nieuwe single uitgebracht met de titel Munne nasibal. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de diverse downloadsites.

HOLLANDSE NIEUWE.

  (week vijftig).

De Hollandse Nieuwe is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.Artiest: John de Bever.

Titel: Kerstklokken luiden in de toren.

TINO MARTIN.Tino Martin heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Kerstfeest wil ik vieren. Eerder bracht de zanger ondermeer Mijn eerste kerst zonder jou, Jij liet me vallen, Het is goed zo en Plaatje van een vrouw uit. Studio One Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

ARJON OOSTROM.Van Arjon Oostrom ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Hey ga je mee op stap. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Ik hou van alle vrouwen, Lekker ding, Ze is veel ouder en Oei oei uit. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

EEN LUISTERTIP.

VBRO Radio is te ontvangen via fm, dab+ kabel en internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.vbro.be.

PETER & JULIE.Peter & Julie hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Koud he. Moskito Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

KAREN DAMEN.Van Karen Damen is een nieuwe single te downloaden met de titel Een ander spoor. Het is het eerste solo nummer dat de voormalige zangeres van K3 heeft uitgebracht.

ANCO PRUIKSMA.Anco Pruiksma heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Kerst. Map Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

LUCAS & GEA.Lucas & Gea hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Merry christmas. U kent het duo onder andere van En steeds weer huil je, Ogen zeggen meer dan duizend woorden, De waarheid en Ik zal dansen op je bruiloft. L & G Productions heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

POLONAISE (DEEL 24).Berk Music brengt vijf januari deel vierentwintig uit de serie Polonaise op de markt. Enkele artiesten die op de schijfjes komen te staan zijn De Alpenzusjes, Snollebollekes, Gebroeders Ko, Pater Moeskroen, The Double dj's, Lawineboys, Arjon Oostrom, Partyfriex en Gebroeders Rossig.

VREEMDE KOSTGANGERS.Van Vreemde Kostgangers (Henny Vrienten, George Kooymans & Boudewijn de Groot) ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Nachtwerk. Er staan zestien nummers op het schijfje waaronder Leven zat in de stad, Geloof hoop liefde, Schrijven, Ze houdt van jou, Geen weg terug, Bang, Dynamiet en Verslaafd.

BIANCA FRIELING.Van Bianca Frieling is een nieuwe single verschenen met de titel Was het maar kerstmis elke dag. DVW Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

MICK HARREN.Mick Harren heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Happie en een tappie. U kent de zanger onder andere van Beter moeten weten, Word wakker Nederland en Zo verliefd op jou. Bling Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

GARRY HAGGER.Van Garry Hagger is een nieuwe single te downloaden met de titel Hemelhoog. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Omdat ik Vlaming ben, Zo ben jij en Vrede voor iedereen uit.

BART ANNEESSENS COPS & SALIM SEGHERS.Bart Anneessens Cops & Salim Seghers hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Een vrolijk kerstfeest! Puur Feest Muziek Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

JOHAN HEEREN.Van Johan Heeren ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Muziek is mijn leven. Er staan twintig nummers op het schijfje waaronder Barcelona, Maria, Voor altijd mijn liefde, Onder de volle maan, Sexy met mij, Waar moet ze heen, Ik ben verliefd op jou en Zonder jou. De cd is geproduceerd door JC Records.

TINO MARTIN.Tino Martin heeft een gouden award gekregen voor de single Jij liet mij vallen. Inmiddels zijn er meer dan vijftienduizend exemplaren van het nummer verkocht.

THE KIK.Van The Kik ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Hertaalt! Er staan zestien nummers op het schijfje waaronder Verkeersinformatie, Ik sta klaar voor jou, Lente in de herfst, December, Geen rooie cent, Er breekt brand uit en Goedenacht vrienden.

OTTO ROONA.Van Otto Roona is een nieuwe single verschenen met de titel De kanarie van Arie. Eerder bracht de zanger ondermeer Als je lacht schijnt de zon, Café De Liefde en Zonneschijn uit. Marcotto Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

HENK BERNARD.Henk Bernard heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Alles in het leven gaat voorbij. U kent de zanger onder andere van Dan ga je maar, Jij mag alles van me houden, Ja ik weet ik word wat ouder en Hou me nog een keertje vast. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

HERINNERT U ZICH DEZE NOG?

Artiesten: Frank & Mirella.

Titel: De vissers van San Juan.

DIEGO HOLZKEN.Diego Holzken heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Alleen jij. Smaragd Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadshops.

ALEX ROEKA.Van Alex Roeka is een nieuwe single verschenen met de titel Dit kleine hart van mij. Excelsior Records heeft ervoor gezorgd datr het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

ZWARTWERKER.Van Zwartwerker ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Bek af. Het tweede nummer is de carnavals versie. AKMP Records heeft het schijfje geproduceerd.

DE RADIO VERONICA TOP VEERTIG.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van week negenveertig in 1969. Dus precies achtenveertig jaar geleden.Artiest: Wilma.

Titel: 80 rode rozen.

Notering: Nummer vijfentwintig.

DJ JEROEN HAMER & DANNY NICOLAY.Van Dj Jeroen Hamer & Danny Nicolay is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik wil vannacht bij je slapen. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

BART PEETERS.Van Bart Peeters is een nieuwe single te downloaden met de titel Tot je weer van me houdt. U kent de zanger ondermeer van de nummers Meneer Kunstenaar, Konijneneten en Zelden of nooit.

GHOST ROCKERS.Van de Ghost Rockers ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Spoorloos. U kent de groep onder andere van de nummers Billy, Alles en Alles is stil. Studio 100 Records heeft het schijfje geproduceerd.

EEN DUIK IN HET HITVERLEDEN.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig, uitgezonden 08-01-1972.Artiest: Jack de Nijs.

Titel: Ay, ay, waar blijft Maria.

Notering: Nummer zevenenveertig.

KAREL MAHIEU.Van Karel Mahieu is een nieuwe single verschenen met de titel Ga je mee? Eerder bracht de zanger Hé jij ja jij uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

HANS VAN DER LAAN & ROCKY PAUW.Van Hans van der Laan & Rocky Pauw is een nieuwe single te downloaden met de titel Kijk naar de Dom. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

PIETJE TOMASSEN.Pietje Tomassen heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Ik wil wel een echte zanger zijn. Rood Hit Blauw Records zorgt ervoor dat het nummer zeventien januari te koop is op de bekende downloadsites.

DE RADIO MI AMIGO TOP VIJFTIG.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Mi Amigo Top vijftig, uitgezonden01-06-1978.Artiest: Henk Wijngaard.

Titel: Met de vlam in de pijp.

Notering: Nummer vijfendertig.

Omhoog