De communities zijn vernieuwd. Geef uw mening! ''Het Nederlandse Lied''

Communities

ZeelandNet

''Het Nederlandse Lied''

602.831 bezoekers 92 leden Log in

Roy Geerts.Roy Geerts heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Vrijgezel. Eerder bracht de zanger onder andere Wat ben jij voor een vrouw, Feestmedley, Heb je zin in een feestje en Wanneer komt die dag uit. DKMP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Robertino.Robertino heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Pluk de dag. Eerder bracht de zanger Elke week uit. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Inch.Van Inch is een nieuwe single te downloaden met de titel Laat me los. Eerder bracht de zangeres het nummer Jij en ik uit.

De Vlaamse Ultra Top vijftig (week vijfentwintig).De hoogste binnenkomer uit de Vlaamse Ultra Top vijftig. De lijst kunt u beluisteren op zondag van 16.00u tot 18.00u op Radio 2 (www.radio2.be).Artiest: Niels Destadsbader.

Titel: Vandaag.

Binnengekomen op: Nummer drieëndertig.

Leroy Krielen.Van Leroy Krielen is een nieuwe single te downloaden met de titel Zij is te mooi voor mij... Het is het eerste nummer dat de zanger heeft uitgebracht.

Het Feestteam & Dj Maurice.Van Het Feestteam & Dj Maurice ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Shirt uit & Zwaaien. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidstrio heeft uitgebracht. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

Rocky Pauw.Van Rocky Pauw is een nieuwe single te downloaden met de titel Het voelt zo goed. Eerdere nummers die de zanger op de markt bracht zijn onder andere Blauwe ogen, Kom dans de hele nacht met mij, Vanuit het niets en Wat moet ik zonder jou.

Robert Pater.Van Robert Pater is een nieuwe single verschenen met de titel Laat mij maar gaan. Eerder bracht de zanger ondermeer Een roos in de morgen, Helena en Mooie Madonna uit. CD Hamster Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De Hollandse Nieuwe (week zesentwintig).De Hollandse Nieuwe is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.


Artiesten: Stef Ekkel & René Karst.

Titel: Liever te dik in de kist...

Danny Terp.Danny Terp heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Geef mij jouw liefde. Eerder bracht de zanger ondermeer Ik wil jou, Stapelgek op jou en Jij bent de liefde uit. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

John Terra.John Terra heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik heb je lief. Eerder bracht de zanger ondermeer Welkom Rosie, Iemand heeft je pijn gedaan, Ik moet wel geloven, Neem me mee, Trouw, De lente en Ik weet niet waarom uit. VS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Franky Falcon.Van Franky Falcon is een nieuwe single verschenen met de titel Dit spel. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Niemand zal mijn tranen zien, Jij bent van mij, Jij laat mij zien wat liefde is en 'k Heb niemand nodig uit. Di Maro Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Jo Benna.Jo Benna heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Mee mijne vlieger. Eerdere bracht de zanger ondermeer Wally forever, Retro polonaise en De zomer uit. TNB Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Nelis Leeman.Van Nelis Leeman is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik hou van jou. Eerder bracht de zanger het nummer Wie denk jij wel wie ik ben uit.

De Oranje Top dertig (week viifentwintig).De Top drie van de Oranje Top dertig. Een selectie uit de Oranje Top dertig kunt u elke vrijdag beluisteren van 15.00u tot 18.00u via RadioNL (www.radionl.fm).Nummer één: John West & Lange Frans--Lekker ding.

Nummer twee: Gerard Joling--Lieveling.

Nummer drie: Kevin Koning--Jij bent als de lente.

Jan Warringa & Monique Heegen.Van Jan Warringa & Monique Heegen is een nieuwe single verschenen met de titel Vriendschapsring. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht. CD Hamster Records heeft ervoor gezorgd dat het te koop is op de bekende downloadsites.

Lenny & De Wespen.Van Lenny & De Wespen is een nieuwe single verschenen met de titel Jij. Eerder bracht de groep onder andere de albums Eet van mij, Geen helden meer en De klerenkleptomaan uit. Wesp Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

John West.John West is vader geworden van een zoontje. De baby heet Angelito. De maker van deze site wenst John en Marina veel gezondheid toe voor Angelito.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig, uitgezonden 22-05-1971.Artiest: Helga.

Titel: Vlammetjes.

Notering: Nummer achtenveertig.

José Sep.José Sep heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik weet dat er een ander is. Eerder bracht de zangeres ondermeer Mijn glimlach en Het is een wonder uit. Smaragd Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Celien.Van Celien is een nieuwe single te downloaden met de titel Vlaamse velden. Eerdere nummers die de zangeres op de markt bracht zijn ondermeer Open je hart, Jou alleen en Net als jou.

Kikkie & Veggie.Van Kikkie & Veggie is een nieuwe single verschenen met de titel Café Hiernamaals. Eerder bracht het duo Jouw lelijkste bh uit. Ultimatedisk Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Jordi Falcon.Van Jordi Falcon is een nieuwe single verschenen met de titel Jij bent mijn leven. Eerder bracht de zanger onder andere Zij is het helemaal, Kom en dans, Laat me alleen en Mijn gevoel uit. Jaxxon Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Martijn Stam.Van Martijn Stam is een nieuwe single te downloaden met de titel Samen met jou. Eerder bracht de zanger het nummer Leef uit.

Hans van Katwijk.Van Hans van Katwijk is een nieuwe single verschenen met de titel Kom eens bij mij lieve schat. Tip Top Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Kevin Nuijten.Van Kevin Nuijten is een nieuwe single te downloaden met de titel Vanavond gaan we los. Het is het eerste nummer dat de zanger heeft uitgebracht.

Bart.Van Bart is een nieuwe single te downloaden met de titel Een vrouw zoals jij. Eerdere nummers die de zanger op de markt bracht zijn onder andere Waarom fluister ik je naam nog en Ik vind jou zo lief.

Anthony.Anthony heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel La bamba. Eerder bracht de zanger onder andere Zeg me wat moet ik zonder jou, Rode rozen, We dansen op volle kracht, Lucille en Dat is liefde uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Vijfenveertig toeren vinyl uit 1974.1974, het jaar dat Nederland tweede werd op het wk voetbal in Duitsland, de zeezenders Veronica, Noordzee en Atlantis hun uitzendingen moesten staken en er een half miljoen exemplaren werd verkocht van de lp Vroeger of later van Robert Long.Artiest: Luk Bral.

Titel: Hallo hier ben ik dan.

Niels Destadsbader.Van Niels Destadsbader is een nieuwe single te downloaden met de titel Vandaag. Eerdere nummers die de zanger op de markt bracht zijn onder andere Groen, Dansen, Helemaal weg van jou, Hou me vast, Vannacht, Vrij en Zij is de liefde.

Daisy Talens.Daisy Talens heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik voel & Zie. Zingend Nederland Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Erik Fikken.Van Erk Fikken is een nieuwe single verschenen met de titel Zonder jas op het terras. Differece Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Radio Veronica Top 100 van het jaar 1972.Een Nederlandstalige notering van de best verkochte singles uit de Radio Veronica Top 100 van 1972.Artiest: Arne Jansen.

Titel: Meisjes met rode haren.

Notering: Nummer elf.

Wim Bevelander.Van Wim Bevelander ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel De wind is buiten adem. Er staan veertien nummers op het schijfje waaronder Geen vlucht, Lieve hemel, U bent daar, Peter, Ik luister, Ik wil gaan, Ik hou me stil, Dan schijnt de zon en Aanbidden kan met woorden.

Danny Robben.Van Danny Robben is een nieuwe single te downloaden met de titel Angelina. Eerder bracht de zanger onder andere Een twee drie en O ja die allemaal uit. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Kevin Paré.Van Kevin Paré is een nieuwe single verschenen met de titel Thuis. Eerder bracht de zanger ondermeer Deze is voor jou en Ook zonder jou uit. Longstream Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Songfestival.Deze artiest deed mee voor Nederland aan het Eurovisie Songfestival in 1995.Artiesten: Mr. Einstein.

Titel: Niemand heeft nog tijd.

Plaats: Nummer tweeëntwintig.

Roy Donders.Van Roy Donders is een nieuwe single te downloaden met de titel Hoor je 't ritme van m'n hart (boem boem). Eerdere nummers die de zanger op de markt bracht zijn ondermeer Ik wil jou en Ga voor goud.

Marco Kraats.Van Marco Kraats ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Ruitenwisser. Eerdere nummers die de zanger op de markt bracht zijn ondermeer Radler is geen alcohol en Dansen als een vuilnisman. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

De hoogste binnenkomer in de Oranje Top dertig.

 (week viifentwintig).

De hoogste binnenkomer uit de Oranje Top dertig. Een selectie uit de lijst is elke vrijdag tussen 15.00u tot 18.00u te beluisteren op RadioNL.Artiesten: Ancora.

Titel: Op het leven.

Binnengekomen op: Nummer elf.

Doenja en Stay-C.Van Doenja en Stay-C is een nieuwe single verschenen met de titel Wat wil je nou! Eerder bracht het duo Mag ik dan bij jou uit. J & P Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops. 

Nienke de Ruiter.Van Nienke de Ruiter is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik laat jou los. Eerdere nummers die de zangeres op de markt bracht zijn ondermeer Rotzooi je zegt het maar, Als jij nu ziet wat ik zie, Ik ga naar Frankrijk, Zonder jou, Vandaag is mijn dag, Kijk me aan en In de kantine.

Lesley Williams.Van Lesley Williams is een nieuwe single te downloaden met de titel Als ik jou vergeef. Eerder bracht de zanger het nummer Als je alles weet uit.

Nielson.Van Nielson is een nieuwe single te downloaden met de titel Hoogste versnelling. Eerdere nummers die de zanger op de markt bracht zijn onder andere Sexy als ik dans, Kop in het zand, De kleine dingen, Zo kan het dus ook en Ik heb een meisje thuis.

Radio Noordzee Internationaal Troef twintig.Radio Noordzee Internationaal zond van mei 1973 tot augustus 1974 de Troef twintig uit. De nummers die in deze lijst stonden waren kanshebbers voor de R.N.I. Top vijftig.Artiest: Rob de Nijs.

Titel: Dag zuster Ursula.

Uitgezonden op: 08-09-1973.

Notering: Nummer één.

Jo Vally.Jo Vally heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Duizend zonnestralen. Eerder bracht de zanger ondermeer De wijde wereld in, Dag vrouw van mij, We dansen de nacht voorbij, Ik kan niet zonder jou, Ik heb je nodig, Kind van een vreemde man, Kind van de zon en Ik hou van jou uit. VS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Adya & Fadim.Van Adya & Fadim ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Iedereen is mooi. Eerder bracht de zanger met het orkest ondermeer Ik ga de nacht in, Op zeven heuvels, Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben, Ik sta op straat, Liefde komt en gaat en Steek je hoofd in de koelkast uit. Mouse Music heeft het schijfje geproduceerd.

Feest in de keet.Er ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Feest in de keet (12 heerlijke feesthits op een rij!). Enkele artiesten die op het schijfje staan zijn Bas Hulten met Te jong, Roy Geerts met Heb jij zin in een feestje, Paul Oppermans met Vrij als een vogel, Alle dertien Jaanke met Ironie, Louisa met Toen kwam jij en Paul de Laat met Hé waar gaat dat biertje heen.

Demy de Groot.Demy de Groot heeft een nieuwe single opgenomen met de titel 'n Beetje meer. Eerdere nummers die de zanger op de markt bracht zijn ondermeer Mijn hart en Want als je echt niets in mij ziet. Storm Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Django Wagner.Django Wagner heeft een nieuw album opgenomen met de titel Emoties. Ook het laatste duet Wij met z'n twee dat de zanger met Danny de Munk uitbracht staat op het schijfje. Zesentwintig augustus is de cd verkrijgbaar in de (internet)winkels.

Herinnert u zich deze nog? (week vijfentwintig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van 1973. Dus precies drieënveertig jaar geleden.Artiest: Vader Abraham.

Titel: Bedankt lieve ouders.

Notering: negenentwintig.

John Dennis.Van John Dennis is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik wil jouw nummer. Eerder bracht de zanger het nummer Liefde uit.

Stevan Bloema.Van Stevan Bloema is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik lees 't in je ogen. Eerder bracht de zanger het nummer Nooit verwacht uit.

Wendy de Laat.Van Wendy de Laat is een nieuwe single te downloaden met de titel Vergeet mijn naam. Eerdere nummers die de zangeres op de markt bracht zijn ondermeer Zonder jou, Mijn kind en Liegen en bedriegen.

Richard van Twiller.Richard van Twiller heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Die mooie zomer. Longstream Media Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Een Vlaamse Gouwe Ouwe.

Artiest: Will Tura.

Titel: Een huisje in Montmartre.

Uitgebracht in: 1980.

Susanna Veldmeijer.Susanna Veldmeijer heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Laat mij m'n gang maar gaan. Eerder bracht de zangeres onder andere Ik heb liever dat je gaat en Ik heb genoeg van jou uit. Cornelis Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

William Burg.William Burg heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Kom op zeg het dan. Eerder bracht de zanger onder andere De mooiste vrouw, Je ouders, Je kwam in mijn leven en Mijn nieuwe liefde uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Christoff.Van Christoff ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Hou me vast. Er staan zestien nummers op het schijfje waaronder Jij bent mijn hartslag, Ik ben geboren om van jou te houden, Liefde is, Ogen weer geopend, Geef het nooit op, Speel niet met geluk, Zij wacht op haar prins en Een dag vol liefde.

Jan Smit & Kim-Lian.Van Jan Smit & Kim-Lian ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Jij bent daar. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht. VO Sound Records heeft het schijfje geproduceerd.

Charelle & Franky Falcon.Charelle & Franky Falcon hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Verboden liefde. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo op de markt heeft gebracht. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het te vinden is in de diverse downloadshops.

Wesley Meurs.Wesley Meurs heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel ''Ik wil dat je bij me bent''. Het is het eerste nummer dat de zanger op de markt heeft gebracht. Switch Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Bjorn.Van Bjorn is een nieuwe single te downloaden met de titel Niets is onmogelijk! Het is het eerste nummer dat de zanger heeft uitgebracht.

Anita.Van Anita is een nieuwe single verschenen met de titel Dromen. Eerder bracht de zangeres ondermeer Een moeder ben je niet voor even, Mijn leven lang, Ik heb een droom, Hé hé André, Mooi is het leven, Ach jongen, Ik heb het helemaal gehad en Zoals ik ben uit. VNC Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Johnny van Veldhoven.Van Johnny van Veldhoven is een nieuwe single te downloaden met de titel Is dit liefde. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Mooie schoonheid, Ik wil jou, Huil niet meer, Mijn leven, Jij ja jij en Wat een prachtige dag uit.

De Radio Mi Amigo Top vijftig.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Mi Amigo Top vijftig, uitgezonden 01-07-1978.Artiest: Henk Wijngaard.

Titel: Met de vlam in de pijp.

Notering: Nummer vijfendertig.

Kempi.Kempi heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Brief uit de gevangenis. Top Notch Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

TJ Monopaco.TJ Monopaco heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Voor altijd. TJM Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Dj John & Denans.Van Dj John & Denans is een nieuwe single verschenen met de titel Geef mij je liefde. Eerder bracht het duo Stroopwafels uit. Maas Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Drieëndertig toeren vinyl.

Artiesten: o.a. De Annabella's, Bart van Dongen en Elly Apontoweil.

Titel: Ik herriner mij...

Uitgebracht in: 1976.

Hanny-D.Van Hanny-D is een nieuwe single te downloaden met de titel Eviva Espagna. Eerdere nummers die de zangeres op de markt bracht zijn ondermeer De verborgen ster, Heb je even voor mij, Maar vanavond heb ik hoofdpijn, Leven met jou en Jij leerde mij hoe liefde smaakt.

Eduard.Eduard heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Mijn leven delen met jou. Eerder bracht de zanger Als je de liefde vindt uit. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Michael Nobbe.Michael Nobbe heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Weer vrijgezel. Eerder bracht de zanger ondermeer Sterker dan voorheen en Helemaal goed uit. Nach Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De Nederlandstalige Top vijftien van toen.Een notering uit de Nederlandstalige Top vijftien, uitgezonden 06-6-1976 op Radio Mi Amigo. Artiest: Don Mercedes.

Titel: Rocky.

Notering: Nummer  negen.

Omhoog