''Het Nederlandse Lied''

  Welkom. Login
ik wil lid worden!
Welkom op deze site.
Het Nederlandse Lied.Deze site is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 31-07-2014.


Elibert Maathuis.


Van Elibert Maathuis is een nieuwe single verschenen met de titel Zomer in het land. Er staan drie nummers op het schijfje. De andere twee zijn Vleugels van mijn vlucht en Vandaag. Eerder bracht de zanger onder andere Voor haar, Zing een lied voor mij en Als muziek in de nacht uit. EM Records heeft er voor gezorgd dat het nummers te koop zijn in de bekende downloadshops.

Nick & Simon.


Nick & Simon hebben een nieuwe single opgenomen met de titel Leve de vrouw. Het tweede nummer is Ode aan de vrouw. Eerder bracht het duo onder andere De horizon, Mia, Julia, Vrij, Geluksmoment, Ze lijkt net niet op jou, Een zomer lang, Vlinders, Een nieuwe dag, Rosanne, Vallende sterren, Pak maar m'n hand, Verloren en Steeds weer uit. Artist & Company Records zorgt er voor dat het schijfje tweeëntwintig augustus in de (internet)winkels verkrijgbaar is.

Radio Mi Amgo Lieveling.
Radio Mi Amigo was een zeezender die uitzond van één januari 1974 tot twintig oktober 1978, dit is één van de wekelijkse lievelingen.Artiesten: Conny Vandenbos.

Titel: Drie zomers lang.

Lieveling van: 23 t/m 29 -08-1975.


Herbert.Van Herbert is een nieuwe single te downloaden met de titel Smoorverliefd. Eerder bracht de zanger onder andere Ik voel me zo, Vroeg of laat, Manuela zingt, Een lach en een traan, Suite van mijn hart en Ga niet weg van mij uit. PK Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse muziekportals.


Ruth Jacott.


Van Ruth Jacott is een nieuwe single verschenen met de titel Verliefd verward. Eerder bracht de zangeres onder andere Hou me vast, Uit het oog uit het hart, Nu het over is, Vrede, Waar ben je nou, Blijf bij mij, Onderweg naar morgen, Vrij met mij en Ik ga door uit. NRGY Music heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Christoff.


Van Christoff ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Altijd onderweg. Er staan veertien nummers op het schijfje. Enkele titels zijn Voor jou van mij, M'n beste vriend, In de zevende hemel, Als een vlinder, Jij bent alles wat ik wil, Ga, Kleine jongen, 't Is nog niet voorbij en Jij hebt me betoverd. ARS Entertainment heeft de cd geproduceerd.

Gerry Holland.


Gerry Holland heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Knoop 't maar in je oren. Eerder bracht de zanger onder andere Geen cent te makken, Ik voel me prima, Ik zie het wel zitten, Lachen is het beste medicijn, Had ik jou maar nooit gezien, Laat de hele boel maar waaien en Wat elke man kan overkomen uit. Score Promotions zorgt er voor dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Drieëndertig toeren vinyl.

Artiest: Ton van der Meer.

Titel: Eindelijk vrij.

Uitgebracht in: 1983.


Henk Wijngaard.


Van Henk Wijngaard ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Altijd onderweg. Er staan twaalf nummers op het schijfje waaronder Kleinkinderen, De grenzen zijn open, Jouw flat, Mijn zoon is mijn allergrootste fan, Whisky Billy, Ik stuiter als een ruiter, De boerencamping, Samen komen we er wel uit en Op de vlucht. Prent Music heeft de cd geproduceerd.

Allan Hoekman.


Allan Hoekman heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Morgen kan het anders zijn. Eerder bracht de zanger onder andere Ik leef mijn eigen leven, Zeg maar ja en geen nee en Dat ik bij je hoor uit. Ultimatedisk Records zorgt er voor dat het nummer dertien augustus te koop is in de bekende downloadshops.

Goud van Oud.
Artiest: Koos Alberts.

Titel: Enkele reis.

Uitgebracht in: 1985.


Grad Damen.


Grad Damen heeft een nieuw album opgenomen met de titel Klanken van gevoel. Er staan zeventien nummers op het schijfje waaronder Lach nog heel even, 'n Ster met jouw naam, Blijf bij mij, Vergeef me vergeet me, Santa Maria, Ongelijke strijd, Alisha (2014 versie), Zigeunerjongen en De straat is zijn woning (2014 versie). Berk Music zorgt er voor dat de cd tweeëntwintig augustus in de (internet)winkels verkrijgbaar is.

Party Friex & Martin Vie.


Van Party Friex & Martin Vie ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel De camper. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidstrio heeft uitgebracht. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

VBRO Radio.


VBRO Radio is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.vbro.be.

Amir Salar.


Van Amir Salar heeft een nieuwe single verschenen met de titel Ik hou het cool. Eerder bracht de zanger Party uit. S-Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

De Decennium jaren zeventig Top honderd.Een Nederlandstalige notering uit de Decennium jaren zeventig Top honderd.Artiest: Arne Jansen.

Titel: Meisjes met rode haren.

Notering: Nummer zesentachtig.


Helemaal Hollands.


Helemaal Hollands heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Dan gaan de lampen heen en weer. Eerder bracht het duo onder andere Omdat ie zo mooi is, Ben je vergeten, De ober, Blij als de zon schijnt, De arme muzikant, Da's de liefde en Wat een vrouw uit. CNR Entertainment heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Dorka & Wessels.


Van Dorka & Wessels is een nieuwe single verschenen met de titel Zomer. Het tweede nummer is Angelina. Eerder bracht het duo Zij aan zij uit. De nummers zijn te vinden op de diverse downloadsites.

PuurNL.


PuurNL is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.puurnl.fm.

Ray Delando.


Van Ray Delando is een nieuwe single te downloaden met de titel Zaterdagavond. Het nummer is te koop op de bekende muziekportals.

De Vlaamse Top tien (week dertig).De nummer één uit de Vlaamse Top tien.Artiest: De Romeo's.

Titel: Deze is voor Julia.


Geen Stempel.


Van Geen Stempel is een nieuwe single te downloaden met de titel Dansen tot 's morgens vroeg. Eerder bracht het duo Sjansen uit. ABC Entertainment heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de diverse muziekportals.

Julie.


Van Julie is een nieuwe single verschenen met de titel Espadrillelied. Bip Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

RadioNL.


Berk Music brengt één augustus deel twintig uit de serie RadioNL (het Hollandse hart van de regio!) uit. Op het schijfje staan onder andere de artiesten René Schuurmans met Geniet van het leven, John de Bever met Laat ons dansen, Wolter Kroes met Ga mee met mij, Jaman met Blikken of blozen, Tamara Tol met Als het nacht wordt, Henk Dissel met Alle hoeken, Jelle B met Annabella, Joey Hartkamp met Ik wil je, De meiden met Zomer en Gordon met Ik lach.

Hollandse Nieuwe (week éénendertig).De Hollandse Nieuwe van RadioNL.Artiest: John de Bever.

Titel: Meer hoef ik niet.


Eddy Smets.


Van Eddy Smets is een nieuwe single te downloaden met de titel Een eindeloze zomer. Eerder bracht de zanger onder andere de albums Samen, Dansen en luisteren, Op aanvraag, De dagen zijn lang en Voor jou uit. Het nummer is te koop op de bekende muziekportals.

Ricardo Wagner.


Ricardo Wagner heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Dans maar met me mee. Hollandia Music heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

De ministers van de Noordzee.


De Ministers van de Noordzee hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Opa's Volvo. Eerder bracht de groep Werken uit. MVDN Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Marjan Berger.


Van Marjan Berger is een nieuwe single te downloaden met de titel Café d'amour. Eerder bracht de zangeres onder andere Twee sporen in het zand, Ik hou van jou, Zeg eenvoudig ja, Geef me een kus, Midden door mijn hart, Word nooit verliefd na middernacht en Zomer uit. Het nummer is te koop op de bekende muziekportals.

De Oranje Top dertig (week dertig).De Top drie van de Oranje Top dertig.Nummer één: Henk Bernard--Als een vogel zo vrij.

Nummer twee: Arjon Oostrom--Pure verleiding.

Nummer drie: Frank van Etten--Ik leef vandaag.


Annet Nikamp.


Annet Nikamp heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Het leven is als een roos. Eerder bracht de zangeres onder andere Gelukkig uniek, Dans de pata pata, Zie mij, Steeds opnieuw, Jong en eigenwijs, Dokter dokter, Stop die tijd, Kijk me aan dan, Ik wil alleen jou en Helemaal te gek uit. AN Productions zorgt er voor dat het nummer binnenkort te koop is in de bekende downloadshops.

Dennis Jones.


Dennis Jones heeft een nieuw album opgenomen met de titel Een nieuw begin. Eerder bracht de zanger onder andere De zon die zal schijnen, Ik maak van jou een koningin en Pak me kus me uit. Eind augustus is het schijfje verkrijgbaar in de (internet)winkels.

Gabriello.


Gabriello heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Vreemde dagen. Eerder bracht de zanger onder andere Vurige tongen, Waterkant, Niet thuis vannacht, Hemel, Zonder tijd en Ik had je lief uit. Blue Ocean Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Burdy.


Van Burdy is een nieuwe single te downloaden met de titel Want als je lacht. Eerder bracht de zanger onder andere Dans met mij, Magisch mooi, Onder hypnose, Boeren en Mijn vriend vaarwel uit. Het nummer is te koop op de bekende muziekportals.

Gert Jan Wels.


Gert Jan Wels heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Vanavond. Eerder bracht de zanger onder andere Jij, Leef en geniet, Mijn zoon en Over en voorbij uit. Éénendertig augustus is het nummer te vinden op de bekende downloadsites.

Anita.


Anita heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Mijn leven lang. Het tweede nummer is Peter. Eerder bracht de zangeres onder andere Want jij hebt mij, Hé hé André, Ik ben zo vrolijk, Vergeet al je zorgen, Mijn allerbeste vriend, Ach jongen en Ik heb het helemaal gehad uit. Vincent Produkties heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

John Larry.


Van John Larry ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Hou van mij. Enkele titels die op de cd staan zijn La paloma weerklinkt, Zolang jij van me houdt, Droom met mij, Dit is liefde, Kom terug, Ik zie het in jouw ogen, Zeven weken en Ik zou je alles willen geven.

Terug in de tijd.


Artiest: Bart Holland.

Titel: Te mooi om waar te zijn.

Uitgebracht in: 1973.


Hessel Wijkstra.


Van Hessel Wijkstra ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Cabinevitaminen. Er staan twaalf nummers op de cd waaronder Alleen op de wereld, Dat was Johnny, Oldenzaal, Volle tanken, Straks komt de regenboog weer, Nederlanders, Vrijheid en Truckeritus.

Anita en Ed.


Anita en Ed hebben een nieuwe single opgenomen met de titel Ik geloof in jou. Eerder bracht het duo onder andere Meer dan een naam op de muur, Even geen malaise, De boeren van de zee, Waar is de poort, A la vie la mort, Ik wil met jou gaan varen, Chiri biri biri, Tanken tanken en Een avond om nooit te vergeten uit. Coldhofsound Records zorgt er voor dat het nummer binnenkort is te vinden in de diverse downloadshops.

Een nummer over de zomer.
Artiest: Marva.

Titel: Tranen in het zomerland.


André Hazes.


Universal Records brengt op negen september een zevenentwintig cd box uit van André Hazes met de titel Eenzaam zonder jou. Alle uitgebrachte langspeelplaten van de zanger zitten in de doos. Een schijfje met rariteiten zit er ook in. Enkele titels zijn De glimlach van een kind, Toe laat me, Sterk wil ik zijn, Een glaasje bier, Mijn Leidseplein, Minuten duren uren, Johan 't is koud zonder jou, Geef mij een teken, Samen kunnen wij Europa aan en Dit kan mij niet gebeuren.

Salim Seghers.


Salim Seghers heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Agadou dou dou. Ondanks dat de titel anders doet vermoeden is het toch Nederlandstalig. Eerder bracht de zanger onder andere Verlaat me nooit, Vaarwel, Samen leven, Als jij dat wil, Samen iets apart, De tijd is nu voorbij en Mijn dag kan niet meer stuk uit. Damaro Records zorgt er voor dat het schijfje vier augustus te vinden is op de diverse downloadsites.

De Radio Veronica Top duizend.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top duizend, die samengesteld werd nadat er vijfhonderd Top veertigs waren uitgezonden.Artiest: Gerard Hoeben.

Titel: Maar wie holt van mekaar! (en Adam sleug Eva).

Notering: Nummer zevenhonderdnegenennegentig.


Silvia Swart.


Van Silvia Swart ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Geef me liefde vannacht. Eerder bracht de zangeres onder andere Dat kan alleen een man als jij, Ik wil jou, Hey ja jij (hey ja), Laat me leven, Ik wil m'n waarheid terug en Hotel Herinnering uit. Prent Music heeft het schijfje geproduceerd.

Hein Simons.


Hein Simons heeft een nieuw album opgenomen met de titel Thuis. Er staan veertien nummers op de cd. Enkele titels zijn Ik zeg dank, Achttien lentes, Gestolen uren, Jij bent de vrouw van mijn leven, Jij en ik, Mama (live versie), Liefdesvuur, Nooit weer, Pure waanzin en Vertrouw op jezelf. Jaz Music zorgt er voor dat het schijfje negentien september in de (web)winkels verkrijgbaar is.

Nigel Fischer.


Van Nigel Fischer ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Wie gaat er met me mee. Eerder bracht de zanger onder andere Mijn moeder had gelijk en Dat melodietje uit die Spaanse gitaar uit. Berk Music heeft de cd geproduceerd.

Dave Mansiny.


Van Dave Mansiny is een nieuwe single te downloaden met de titel Shosoloza. Het tweede nummer is Fiësta al la playa. Ondanks dat de titels anders doen vermoeden zijn het toch Nederlandstalige nummers. Ze zijn te koop op de diverse muziekportals.

Sanne FM.


SanneFM is te ontvangen via internet. Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.sannefm.be.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Monique Top vijftig, uitgezonden 31-10-1987.Artiesten: Willeke Alberti.

Titel: Samen zijn.

Notering: Nummer tweeënveertig.


Corry Konings.


Corry Konings heeft een nieuw album opgenomen met de titel Met hart en ziel (deel twee). Er staan veertien nummers op de cd waaronder Morgen is alles weer heel anders, Liefste kom terug, Geef nooit je dromen op, We blijven vrienden, Ik voel me blij, Dromen gaat nooit voorbij, Blijf een beetje in de buurt, Wacht op mij en Dromen gaan nooit voorbij. CK Productions zorgt er voor dat het schijfje vijf september in de (internet)winkels verkrijgbaar is.

RadioNL.


RadioNL is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.radionl.fm.

Tino Martin.


Tino Martin heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel De gevierde man. Eerder bracht de zanger onder andere De tijd en Doe wat je wilt uit. Het nummer is te koop op de bekende downloadsites.

De Oranje Top Dertig (week dertig).De hoogste binnenkomer uit de Oranje top dertig.Artiesten: Sam Feldt & De Hofnar & Henk Westbroek.

Titel: Zolang ik jou heb.

Binnen gekomen op: Nummer drieëntwintig.


Hans Teeuwen & The Painkillers.


Van Hans Teeuwen & The Painkillers is een nieuwe single verschenen met de titel Zonder jas. Het nummer is te vinden in de diverse downloadshops.

Dirk.


Van Dirk ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Verliefd tot over m'n oren. Eerder bracht de zanger onder andere Lieve opa, Kom op het is zomer en Vanavond feest ik door uit. Rood Hit Blauw heeft de cd geproduceerd.

Tamara & Tom Davys.


Van Tamara & Tom Davys is een nieuwe single te downloaden met de titel Per sempre.Ondanks dat de titel anders doet vermoeden is het toch Nederlandstalig. Eerder bracht het duo onder andere Ciao ciao en Dr Amore uit. Hollandia Music heeft er voor gezorgd dat het nummer is te vinden op de diverse muziekportals.

De Radio Veronica Tipparade (week dertig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Tipparade van 1973. Dus precies éénenveertig jaar geleden.Artiest: Will Tura.

Titel: Verboden dromen.

Notering: Nummer twaalf.


Danny Poppinghaus.


Van Danny Poppinghaus is een nieuwe single verschenen met de titel Als een engel. Eerder bracht de zanger onder andere Mijn gebroken hart, Bruine ogen huilen niet, Hierop heb ik zo lang gewacht en Laat iedereen maar uit. Het nummer is te koop in de bekende downloadshops.

Bobby Style.


Van Bobby Style is een nieuwe single te downloaden met de titel Blonde haren blauwe ogen. Het nummer is te vinden op de diverse muziekportals.

Sandra Mooy.


Sandra Mooy heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Voor altijd dichtbij. Eerder bracht de zangeres onder andere Midden in 't paradijs en Vlieg als een meeuw uit. Hollandia Music heeft er voor gezorgd dat het nummer is te vinden in de diverse downloadshops.

Herinnert u zich deze nog? (week dertig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van 1967. Dus precies zevenenveertig jaar geleden.Artiesten: Gonnie Baars.

Titel: Alle leuke jongens willen vrijen.

Notering: Nummer éénendertig.


Jennifer.


Van Jennifer is een nieuwe single verschenen met de titel Die eerste keer. Scorpion Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

John West.


Van John West ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Ik zag jou in mijn droom. Het tweede nummer is de orkestband versie. Eerder bracht de zanger onder andere Als jij een zonnestraal was, De allermooiste sterren, Jij en ik, Jij met je mooie ogen, Jij en ik, Jouw stem, Lach en leef, Weet wat je begint en Zou dit dan liefde zijn uit. Rood Hit Blauw Records heeft het schijfje geproduceerd.

Elke Taelman.


Van Elke Taelman is een nieuwe single verschenen met de titel Ik zie de zon. Eerder bracht de zangeres onder andere Dat hemelse gevoel, Jij bent zo anders, Wanneer ik in zijn ogen keek, Zonder jou en Duizend nachten duizend dromen uit. CNR Entertainment heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.

Corry Konings.


Corry Konings heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Morgen is alles weer heel anders. Eerder bracht de zangeres onder andere Mooi was die tijd, Duizend maal aan jou gedacht, Een beetje verliefd, Het heeft geen zin meer om te huilen, Mijn liefde kent geen grens, Adios amor, 'n Wonder, Het is allemaal gelogen, Een teken van leven, Het is voorbij en Je moedertje uit. CK Productions zorgt er voor dat het nummer één augustus te koop is in de bekende downloadshops.

Grutte Geart.


Van Grutte Geart is een nieuwe single te downloaden met de titel Voel jij de liefde wel. Eerder bracht de zanger onder andere Waarheid of waanzin, Het zwerversgeluk en Als onze liefde uit. AV Records heeft er voor gezorgd dat het nummer is te vinden op de diverse muziekportals.

Sam Feldt & De Hofnar& Henk Westbroek.


Van Sam Feldt & De Hofnar & Henk Westbroek is een nieuwe single verschenen met de titel Zolang ik jou heb. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht. Spinnin' Deep Records heeft er voor gezorgd dat het te koop is op de diverse downloadsites.

Zus.


Zus heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Blauwe hemel. Eerder bracht het duo onder andere Op een berg, Ik wil met jou naar de zon en In mijn rode cabrio uit. Marlstone Records zorgt er voor dat het nummer binnenkort is te vinden in de bekende downloadshops.


Leden Bezoekers
86 544737


Startpagina
Gastenboek
LedenlijstAlleen toegankelijk voor leden
Fotoalbum
Adres--------[e-mail]
Hitgolf Radio.
PuurNL
Radio 24/7.
Radio Continu.
Radio Hollandse Muziek.
Radio Hunebedje.
Radio Maico.
Radio Oranje.
Radio Valencia.
Radio Wim Mees.
RadioNL.