''Het Nederlandse Lied''

  Welkom. Login
ik wil lid worden!
Welkom op deze site.
''Het Nederlandse Lied''.

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 19 december 2014.

De volgende update is op 20 december 2014.


Fré.


Van Fré is een nieuwe single verschenen met de titel Jahoe jippie jee. Eerder bracht de zanger onder andere Een twee hupsakee, Wakatu en Je bent niet hip uit. Debaca Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Imca Marina.


Imca Marina heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Majoor Bosshardt (engel van de nacht). Eerder bracht de zangeres onder andere Heerlijke dag, Eviva Espana, De carrousel van geluk, Bella Italia, Vakantie voorbij en Mannen overal uit. Mark Music Promotions heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.

De RadioNL Top dertig (week éénvijftig).De Top drie van de RadioNL Top dertig. De gehele RadioNL Top dertig kunt u elke vrijdag beluisteren van 15.00u tot 18.00u via RadioNL (www.radionl.fm).Nummer één: Django Wagner==Ik droom van een kerstfeest..

Nummer twee: Frank van Etten==Jij bent niet meer die man van toen.

Nummer drie: Nielson==Sexy als ik dans.


Triha.


Van Trisha is een nieuwe single te downloaden met de titel Billen trillen. Eerder bracht de zangeres onder andere de nummers De Trisha limbo, Bij jou zijn, Sexy stoer en een kanjer, De wereld is mooier als je lacht, Dat zomers gevoel, We leven van de liefde en Waar is die man uit.

BesteHits.NL Webradio.
BesteHits.NL Webradio is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.bestehits.nl.


Henk Bernard.


Henk Bernard heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Een hart om van te houden. Eerder bracht de zanger onder andere Ben jij een engel die lacht, Tranen zijn niet alleen om te huilen, Een ster zal schijnen over jou, Jij voelt aan als goud, Lieve Heer, Als een vogel zo vrij en Dan ga je maar uit. NRGY Music zorgt ervoor dat het nummer binnenkort te koop is op de diverse downloadsites.

Radio Monique Satellietschijf.Radio Monique was een zeezender die uitzond van zestien december 1984 tot vijfentwintig november 1987, dit is één van de wekelijkse satellietschijven.Artiest: Bonnie st Claire.

Titel: Weerzien.

Satellietschijf van: 10 t/m 16-02-1985.


Nick Stricker.Van Nick Stricker is een nieuwe single verschenen met de titel Werelddag. PVT Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.


RadioNL.


RadioNL is te ontvangen via fm, kabel en internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.radionl.fm.

Kinderen voor Kinderen.


Er ligt een nieuwe dvd in de (internet)winkels van Kinderen voor Kinderen met de titel Live in concert 2014 (feest). Enkele clips die op het schijfje staan zijn Je staart weer naar je telefoon, Het huis is van ons, Mijn boek, Feest, Muziek laat je dromen, Ik lust alles, Wereldplan, Doe de Kanga en Vakantie. VARA Records heeft de dvd geproduceerd.

Dj Bompa & de Mens.


Dj Bompa & de Mens hebben een nieuw album opgenomen met de titel 't Dak eraf. Enkele titels die op het schijfje staan zijn Op m'n Vespa, Feestje hier feestje daar, Niet naar huis (toe gaan), De boerenjongens, De slijpers van Parijs en De platteland medley. Drieëntwintig januari is de cd verkrijgbaar in de (internet)winkels.

Roy Hoffman.


Van Roy Hoffman is een nieuwe single verschenen met de titel Als je even naar me lacht. Eerder bracht de zanger Als ik jou zie uit. Goldstar Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De tijd van toen....de langspeelplaat.


Artiesten: De Havenzangers.

Titel: Oh Heideroosje.

Uitgebracht in: 1978.


Roos Blufpand.


Van Roos Blufpand is een nieuwe single te downloaden met de titel Veranderd. Eerder bracht de zangeres onder andere de nummers Wonderschoon, Mama, Zo trots en Cadeau uit.

Zeeuwse Ricky.


Zeeuwse Ricky heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Vredige kerst. Het tweede nummer is Christmas for you. Eerder bracht de zanger onder andere Mijn Zeeuwse land, Hoor je mij en Waar was je nou uit. D & V Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Goud van Oud.Artiesten: Zusjes de Roo.

Titel: Blauwe korenbloemen.

Uitgebracht in: 1971.


Dj Michelski.Van Dj Michelski is een nieuwe single verschenen met de titel Zonnebrilledinges. Sound Cloud Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.


Ellen van der Veer & John Brouwer.


Van Ellen van der Veer & John Brouwer is een nieuwe single verschenen met de titel Andante Andante. Map Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Jan Smit & Kraantje Pappie.


Jan Smit & Kraantje Pappie hebben een gouden award gekregen voor de single Handen omhoog. Inmiddels zijn er meer dan 15.000 exemplaren van het schijfje verkocht.

Die Supertolle Schlager Schwestern.


Van Die Supertolle Schlager Schwestern is een nieuwe single te downloaden met de titel Das jodellied. Ondanks dat de titel anders doet vermoeden is het toch Nederlandstalig.

De Decennium jaren tachtig Top honderd.Een Nederlandstalige notering uit de Decennium jaren tachtig Top honderd.Artiesten: Doe Maar.

Titel: De bom.

Notering: Nummer éénentachtig.


One Mike.


Van One Mike is een nieuwe single te downloaden met de titel Het is vanavond feest. Het is het eerste nummer dat de zanger heeft uitgebracht.

Henk Stelte.


Henk Stelte heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Waar ben jij. Eerder bracht de zanger Te mooi om waar te wezen uit. Rooftop Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De Vlaamse Top vijftig (week vijftig).De hoogste binnenkomer uit de Vlaamse Top vijftig. De Vlaamse Top vijftig kunt u beluisteren op zondag van 16.00u tot 18.00u op Radio 2 (www.radio2.be).Artiesten: Sportstan & De Grote Peter van de Veire ochtendshow.

Titel: Als ik in een kerstbal kijk.

Binnengekomen op: Nummer negenentwintig.


Dennis.


Van Dennis is een nieuwe single te downloaden met de titel Zeg me waarom. D Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Danny Canters.


Van Danny Canters ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Het kerstfeest van mijn dromen. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Ik heb je niet meer nodig, Ik sta liever op de ski, O mooie meid, en Bij elke zonnestraal uit. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

Daantje.


Daantje heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Op zo'n kerst heb ik gewacht. Eerder bracht de zangeres onder andere Ga, Wanneer, Nederland mijn voetballand, Ik zie het in je ogen en Jij uit. USB Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Jaman.


Van Jaman ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Zwevend op wolken. Eerder bracht de zanger onder andere Laat ze met rust, Goede vader, Gewoon weer opnieuw, Overal ter wereld, Spoken bestaan niet en Blikken of blozen uit. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

Marco de Ruijter.


Van Marco de Ruijter is een nieuwe single te downloaden met de titel Een oude muzikant. Eerder bracht de zanger onder andere De wereld is van mij, Zo'n leuke meid als jij en Pluk de dag uit.

Elke Taelman.


Elke Taelman heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Zolang er dromen zijn. Eerder bracht de zangeres onder andere Dat hemelse gevoel, Jij bent zo anders, Wanneer ik in zijn ogen keek, Zonder jou, Duizend nachten duizend dromen en Ik zie de zon uit. Van Dijk Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.

Ricardo Smit.


Van Ricardo Smit is een nieuwe single verschenen met de titel Jij jij jij. Eerder bracht de zanger Hejo uit. Tip Top Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Ive Rénaarts.


Van Ive Rénaarts is een nieuwe single te downloaden met de titel Zonder jou. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Mijn droom, Ga nu maar weg, Kleine Rune en Mooie rode rozen uit.

Lillian Saint Pierre.


Lillian Sant Pierre heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Die ene wals. Eerder bracht de zangeres onder andere Valerie, Een pakkend lied, Jij blijft altijd naast me staan, Geef me adem, Boven de wolken, Rio, Ik ben niet van jou, Liefde alleen, Ik wil alles met je doen, Verboden wensen en Waarom uit. LSP Records zorgt ervoor dat het nummer binnenkort te vinden is in de diverse downloadshops.

Hollandse Nieuwe (week tweeënvijftig).De Hollandse Nieuwe. Dit nummer is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.Artiest: Joey Kartkamp.

Titel: Jij.


Prettige kerstdagen.


De maker van deze site wenst u prettige kerstdagen.

Wim en Diana.


Wim en Diana hebben een nieuwe single op de markt gebracht met de titel ''Droom niet alleen''. Eerder bracht het duo onder andere Op het perron, Oh wat zou ik toch graag met jou en Als tranen diamanten zijn uit. W & D Producties heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.

Herinnert u zich deze nog? (week éénvijftig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van 1968. Dus precies zesenveertig jaar geleden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiesten: De Praatpalen.

Titel: Ome Sjakie (het hele zakie loopt in z'n nakie).

Notering: Nummer drieëntwintig.


Pascal Pasch.


Van Pascal Pasch is een nieuwe single te downloaden met de titel Niets op deze wereld. Eerder bracht de zanger Wat mij is overkomen en Ik kan niet skiën uit.

Feest op je Radio.NL
Feest op je Radio.NL is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op www.feestopjeradio.nl.


Het Zesde Metaal.


Het Zesde Metaal heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Dag zonder schoenen. JZM Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Jan Smit.


Artist & Company brengt op dertig januari een nieuw verzamelalbum uit van Jan Smit met de titel Recht uit m'n hart (ballades). Er staan negentien nummers op het schijfje waaronder Wat een kus (en alles ging verloren), Laura, Het werd zomer, Cupido, Liever, Alleen, Geen dag voorbij, Je naam in de sterren, Door het vuur, Leeg om je heen, Eventjes weg, Dromen en Als je bij me bent.

Sjors van der Panne.


Van Sjors van der Panne is een nieuwe single te downloaden met de titel In het zicht van de haven. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Een nacht, Voor altijd en De verzoening uit.

Vijfenveertig toeren vinyl.

Artiesten: Ad en Karin.

Titel: Bedankt Adje Roland.

Uitgebracht in: 1981.


Fabian Faré.


Fabian Faré heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Op stille nacht. Hollandia Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

PuurNL.


PuurNL is te ontvangen via fm, kabel en internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.puurnl.fm.

Jan Warringa.


Jan Warringa heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Vleugels der liefde. Eerder bracht de zanger onder andere Ik droom alleen van jou, Op de kade, Jij bent de zon, Alle mannen mogen kijken, Lange nacht en Ik hou van jou vannacht uit. Hollandia Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De R.N.I. Top vijftig (week vijftig) .Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig van 1971. Dus precies drieënveertig jaar geleden. Radio Noordzee Internationaal was een zeezender die in het Nederlands uitzond van zes maart 1971 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Herman van Keeken.

Titel: Pappie loop toch niet zo snel.

Notering: Nummer drieëntwintig.


Arno uit Ochten.


Van Arno uit Ochten is een nieuwe single te downloaden met de titel Je bent met kerst nooit echt alleen. Eerder bracht de zanger het nummer Het oude huis uit.

Marleen Rutten.


Marleen Rutten heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Ich bin gelökkig met dich. Het nummer wordt in het Limburgs dialect gezongen. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Elke.Elke heeft een nieuw album opgenomen met de titel Jij bent zo anders. Ook de laatste single Zolang er dromen zijn staat op de cd. Dertien maart is het schijfje verkrijgbaar in de bekende (web)winkels.


Oud Schuim.


Van Oud Schuim is een nieuwe single verschenen met de titel Lichte erotiek. Eerder bracht de groep Dagelijkse kost uit. 8 Ball Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De Radio Veronica Top duizend.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top duizend, die samengesteld werd nadat er vijfhonderd Top veertigs waren uitgezonden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiesten: Het Radi-Ensemble.

Titel: Huil maar niet, kleine Eva!

Notering: Nummer zeshonderdvierendertig.


Marcel DHoe.


Marcel DHoe heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Vader. Het tweede nummer is Kunnen wij geen vrienden blijven. D & V Records heeft ervoor gezorgd dat de nummers te koop zijn in de bekende downloadshops.

Johan Kettenburg.


Van Johan Kettenburg is een nieuwe single verschenen met de titel Verdriet met kerstmis. Eerder bracht de zanger onder andere Wacht nog heel even, Waar is het feestje, Mijn zoon en Jij laat zien wat liefde is uit. T-Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Caroline Top vijftig, uitgezonden 01-09-1979. Radio Caroline  was een Nederlandstalige zeezender die uitzond van veertien april 1979 tot negentien maart 1980.Artiesten: Vader Abraham & 5 PK.

Titel: 999.

Notering: Nummer éénentwintig.


Reina.


Reina heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Ergens aan de horizon. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Gebroeders Ko.


Van de Gebroeders Ko ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Wat heb jij een lekker lijf (Goldfinger remix). Eerder bracht het duo onder ander Niet uit Volendam, Koning pils, De blauwe stier, Oranje zingt, Alleen maar schoenen aan en Schatje mag ik je foto uit. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

De RadioNL Top Dertig (week vijftig).De hoogste binnenkomer uit de RadioNL top dertig. De lijst is elke vrijdag tussen 15.00u tot 18.00u te beluisteren op RadioNL. (www.radionl.fm)
Artiest: Django Wagner.

Titel: Ik droom van een kerstfeest.

Binnengekomen op: Nummer negen.


FelDurOp.


Van FelDurOp is een nieuwe single verschenen met de titel Gat in het viltje. A Team Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Shiela.Shiela heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel De nachten duren zolang. Eerder bracht de zangeres onder andere Voor altijd in mijn hand en Kom in mijn armen uit. ZS Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.


Monique.


Van Monique is een nieuwe single te downloaden met de titel Rode rozen. Eerder bracht de zangeres het nummer De roos uit.

De Hollandio's.Van De Hollandio's ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Het wordt een winter. Eerder bracht het duo onder andere de nummers Jij laat 't zonnetje weer schijnen en Diep in mijn hart uit. Berk Music heeft de cd geproduceerd.


Andy Bens.


Andy Bens heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Jij. Eerder bracht de zanger Vrouw van mijn dromen uit. JR Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Anthony Frauenfelder.


Van Anthony Frauenfelder is een nieuwe single verschenen met de titel Dan hou ik haar weer vast. Frank van Etten Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Nielson.


Van Nielson is een nieuwe single te downloaden met de titel De kleine dingen. Eerder bracht de zanger onder andere Zo kan het dus ook, Mannenharten, Kop in het zand, Sexy als ik dans en De man die niet kan gaan uit.

René Riva.René Riva is vader geworden van een zoontje. De naam van het jongetje is Robin Francis. De maker van deze site wenst René veel gezondheid toe voor Robin Francis.


Helemaal Hollands.


Helemaal Hollands heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Een heel gelukkig kerstfeest. Eerder bracht het duo onder andere Dan gaan de lampen heen en weer, Ben je vergeten, Allemaal door jou, Da's de liefde en De arme muzikant uit. CNR Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Edrie.


Edrie heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel De vetspuit. Het tweede nummer is Jij wil vrij zijn. Wam Music heeft ervoor gezorgd dat de nummers te vinden zijn op de diverse downloadsites.

Kevin Heiman.


Kevin Heiman heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Nu zing ik stille nacht. Eerder bracht de zanger onder andere Mama jij bent mijn nummer één, Pak jij je koffers maar, Ik laat je nooit meer gaan, Geen grotere liefde en Dansend in de zon uit. Ultimatedisk Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Wim Soutear.


Van Wim Soutear is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik hou van het leven. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Allemaal, Ik hoor bij jou, Voor altijd, Wat zou je doen, Jij en ik en Ze kent me uit.

Een nummer met een jongensnaam.
Artiest: Ria Valk.

Titel Leo.Leden Bezoekers
86 557429


Startpagina
Gastenboek
LedenlijstAlleen toegankelijk voor leden
Fotoalbum
Adres--------[e-mail]
Moonlight Radio.
Piratenhits Internetradio.
Radio Continu.
Radio Hunebedje.
Radio Maico.
Radio Montana.
Radio Olympia.
Radio Oranje.
Radio Twenterand.
Radio Valencia.
Radio Wim Mees.
RadioNL.