De communities zijn vernieuwd. Geef uw mening! ''Het Nederlandse Lied''

Communities

ZeelandNet

''Het Nederlandse Lied''

Deze site is op 24-05-2016 voor het laatst bijgewerkt.

600.324 bezoekers 91 leden Log in

Suzie Roose.Suzie Roose heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Al jouw leugens ben ik zat. Eerder bracht de zangeres Leef je eigen leven uit. Binnenkort is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

Radio Veronica Top 100 van het jaar 1972.Een Nederlandstalige notering van de best verkochte singles uit de Radio Veronica Top 100 van 1972.Artiest: Louis Neefs.

Titel: Margrietje (de rozen zullem bloeien).

Notering: Nummer drieëntachtig.

Ida de Nijs.Van Ida de Nijs is een nieuwe single te downloaden met de titel Schuilen. Eerder bracht de zangeres het nummer Als je ooit uit.

Medi.Van Medi is een nieuwe single verschenen met de titel Omdat ik zo van je hou. PK Record heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Dennie Christian.Dennie Christian heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel 60 jaar. Eerder bracht de zanger ondermeer Rosamunde, Besame mucho, Dat komt door jou, Eerst zeg je ja, Als de liefde jouw naam roept, Wij zijn twee vrienden en Ik kijk je aan uit. Holliwood Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Songfestival.Deze artiest deed mee voor Nederland aan het Eurovisie Songfestival in 1989.Artiest: Justine (Pelmelay).

Titel: Blijf zoals je bent.

Plaats: Nummer negen.

K3.Van K3 ligt een nieuwe dvd in de (web)winkels met de titel Dans studio. Enkele clips die op het schijfje staan zijn Oya lélé, MaMaSé, Jodelee, Kus van de juf, Je bent de bom, Kusjessoldaten en Als het binnen regent. Studio 100 Records heeft het schijfje geproduceerd.

Tygo Nendels.Van Tygo Nendels is een nieuwe single te downloaden met de titel Zeg me niet hoe ik leven moet. Eerdere nummers die de zanger op de markt bracht zijn onder andere Geen wonder dat ik ween, Alle vrouwen, Hou jij ook van mij, Bianca Rosa, Dromen doe ik alleen van jou en Omdat ik van je hou.

Hein Migchelbrink (Spitfires) & Henri van Velzen.Van Hein Migchelbrink (Spitfires) & Henri van Velzen is een nieuwe single verschenen met de titel De Spitfires medley. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht. Dutch Star Music heeft ervoor gezorgd dat het te koop is op de bekende downloadsites.

Elias.Elias heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Toon mij de wereld. Eerder bracht de zanger onder andere Brandend verlangen, Overal, Dicht bij jou en Benjamin uit. Son-Art Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

E.J.Fillee.E.J.Fillee heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Ben jij alleen vannacht. Eerder bracht de zanger ondermeer Snuit je neus, Jij bent het leven voor mij, Kleur van de liefde, Ik laat je gaan en Heb je gedronken laat je auto staan uit. Zes juni is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

Freddy Davis.Van Freddy Davis ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Bella Belinda. Het tweede nummer is Voor nu en later en voor altijd. Eerder bracht de zanger ondermeer Neem mij nog eens in mijn armen en Ons dorp uit. Scorpion Records heeft het schijfje geproduceerd.

De Vlaamse Ultra Top vijftig (week twintig).De hoogste binnenkomer uit de Vlaamse Ultra Top vijftig. De lijst kunt u beluisteren op zondag van 16.00u tot 18.00u op Radio 2 (www.radio2.be).Artiesten: Clouseau.

Titel: Vogel voor de kat.

Binnengekomen op: Nummer drieëntwintig.

Lisanne Spaander.Lisanne Spaander heeft een nieuwe EP opgenomen met de titel Mijn strijd. Er staan zes nummers op het schijfje. De titels zijn Vechtersbaas, Ik mis je, Mag ik dan bij jou, Als je danst met mij, Dichter bij jou en Droom durf doe en leef. Cornelis Music zorgt ervoor dat de cd zevenentwintig mei verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

Jan Koevoet & Petra van Zundert.Van Jan Koevoet & Petra van Zundert ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Jij bent zo mooi om van te houden. Het tweede nummer is Ik pluk voor jou de sterren van de hemel. Score Promotions heeft het schijfje geproduceerd.

Tina Rosita.Van Tina Rosita is een nieuwe single verschenen met de titel Duizend keer aan jou gedacht. Eerder bracht de zangeres ondermeer Stel me nu geen vragen, Duizend keer belogen, Kom drink op mij zigeuner en Je hebt mij uit. Showbizzinfo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De Romantica's.De Romantica's hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Reisje door Duitsland. Eerder bracht het duo ondermeer Rust zacht tot ziens mijn liefste, Tranen heb ik vaak gehuild, Jouw liefde is oprecht en puur, Jij laat 't zonnetje weer schijnen en Als sterren stralen uit. Marista Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Marlous.Marlous heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Er komt een andere tijd. Eerder bracht de zangeres onder andere Je zeurt teveel, Bedankt voor jouw liefde, De dag is voorbij, Ik spreid mijn vleugels uit, De waarheid, Duizend nieuwe leugens en Als hij 's nachts piano speelt uit. Hit It! Music zorgt ervoor dat het nummer binnenkort te koop is op de bekende downloadsites.

De Hollandse Nieuwe (week éénentwintig).De Hollandse Nieuwe is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.


Artiest: Gino Graus.

Titel: Leef de dag.

Niels van den Brand.Van Niels van den Brand is een nieuwe single te downloaden met de titel Alles van mij. Eerdere nummers die de zanger op de markt bracht zijn onder andere Vulkaan, Donkere ogen en Ik dans met jou.

Havenzangers 2.0.Van de Havenzangers 2.0 ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Want als de zon. Eerder bracht het duo onder andere de nummers Adam & Eva, Cheerio, Alarmfase rood, Ben in de hemel, In de hemel is geen bier, Hey ga je met ons mee en We gaan er tegenaan uit. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

Sister Sister.Van Sister Sister is een nieuwe single verschenen met de titel Ik zoek jou. P & T Produkties heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Holland FM.Holland FM is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.hollandfm.eu.

Double Orange.Van Double Orange is een nieuwe single verschenen met de titel Kom hou me vast. Eerder bracht het duo ondermeer In Rio Grande, Stralen als sterren en Jij bent mijn leven uit. Showbizzinfo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Otto Roona.Otto Roona heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Deze mooie nacht. Eerder bracht de zanger onder andere Lieve schat, Zonneschijn, De liefde van mijn leven, Als je lacht schijnt de zon, Oh Katerina, De dag van morgen en Kijk eens naar mij uit. HBR Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De Oranje Top dertig (week twintig).De Top drie van de Oranje Top dertig. Een selectie uit de Oranje Top dertig kunt u elke vrijdag beluisteren van 15.00u tot 18.00u via RadioNL (www.radionl.fm).Nummer één: John West & Lange Frans--Lekker ding.

Nummer twee: Tino Martin--Hou me vast.

Nummer drie: Sieneke--Lieg toch een beetje beter.

4Party.4Party hebben een nieuwe single opgenomen met de titel 'k Heb van jou alleen een foto. Eerder bracht het duo het album Altijd feest uit. Vijfentwintig mei is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Aina.Aina heeft een nieuwe EP opgenomen met de titel De horizon. Eerder bracht de zangeres de single Masker uit. Isolde Records zorgt ervoor dat het schijfje drie juni verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig, uitgezonden 04-09-1971.Artiest: Ben Cramer.

Titel: De clown.

Notering: Nummer vierentwintig.

Anita Hulshof.Van Anita Hulshof is een nieuwe single verschenen met de titel Oude liefde die roest niet. Eerder bracht de zangeres onder andere Een mooie nieuwe dag en Op weg naar jou uit. Showbizzinfo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Jannes.Cornelis Music brengt op drie juni een nieuw verzamelalbum van Jannes op de markt met de titel Het beste van Jannes. Enkele nummers die op het schijfje komen te staan zijn Mijn naam is Jannes, Zwevend naar geluk, Ga maar weg, Adio amore adio, Dam dam, Een beetje meer en Ietsie pietsie.

Chris Sparrow.Chris Sparrow heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Beantwoord mijn hart. Showbizzinfo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Pieter van der Zweep.Pieter van der Zweep heeft een nieuw album opgenomen met de titel Dichterbij. Eerder bracht de zanger onder andere de singles Door jou, Je neemt me mee, Zal de liefde winnen, Smoorverliefd, Dansen en Vrolijk kerstfeest uit. Zwedo Records zorgt ervoor dat het schijfje tien juni verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

De Hollandio's.De Hollandio's hebben een nieuwe single opgenomen met de titel Getekend door het leven. Eerder bracht het duo ondermeer Diep in mijn hart, Jij laat 't zonnetje weer schijnen, Het wordt een winter en Als sterren stralen uit. Binnenkort is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

Johan Heeren & Zjosti.Van Johan Heeren & Zjosti is een nieuwe single verschenen met de titel Sexy met mij. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht. JC Records heeft ervoor gezorgd dat het te vinden is in de diverse downloadshops.

Vijfenveertig toeren vinyl uit 1974.1974, het jaar dat Nederland tweede werd op het wk voetbal in Duitsland, de zeezenders Veronica, Noordzee en Atlantis hun uitzendingen moesten staken en er een half miljoen exemplaren werd verkocht van de lp Vroeger of later van Robert Long.Artiesten: Nico Haak en De Paniekzaaiers.

Titel: Joekekille.

Mieke.Mieke heeft een nieuwe single opgenomen met de titel In voor- en tegenspoed. Eerder bracht de zangeres ondermeer Vliegen als een vogel, Een kind zonder moeder, M'n engelbewaarder, Die zwoele zomernacht, Het zal nooit zo donker zijn, Een stukje paradijs en En opeens uit. Jaz Music zorgt ervoor dat het nummer binnenkort te vinden is in de diverse downloadshops.

Gino Verano.Van Gino Verano is een nieuwe single te downloaden met de titel Geen zomer zonder jou. Eerdere nummers die de zanger op de markt bracht zijn ondermeer De herinnering blijft, Jij en ik, Mijn wereldwonder, Genieten van het leven, Tempo, Geef mij nu je hand en Als ik aan je denk.

Petra Berger.Van Petra Berger is een nieuwe single te downloaden met de titel De hoogste tijd. Eerder bracht de zangeres het nummer Zeg me wie je ziet uit.

Drieëndertig toeren vinyl.

Artiest: Anja.

Titel: Nu dans je nooit meer met mij.

Uitgebracht in: 1971.

Youri Rijpers.Van Youri Rijpers is een nieuwe single te downloaden met de titel Mooie vrouw. Het is het eerste nummer dat de zanger heeft uitgebracht.

Dennis Jones.Dennis Jones heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Ondersteboven. Eerder bracht de zanger onder andere Ik maak van jou een koningin, Cheerio, De zon die zal schijnen, Het voelt zo goed (zo moet het blijven), 'n Doosje vol liefde, Als Suzanne zachtjes huilt, Pak me kus me, Red me als je kan (s.o.s.) en Een nieuw begin uit. Drie juni is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Willy Sommers.Van Willy Sommers is een nieuwe single verschenen met de titel Jij bent een engel. Eerder bracht de zanger ondermeer Zeven anjers zeven rozen, Van 's morgens tot 's avonds, Liefdesverdriet doet zo'n pijn, Een mooie toekomst, Sandy, Liefste, Stapelgek, Verdwaald en verloren, Jij  bent de mooiste en Liefde voor altijd uit. Top Act Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De Nederlandstalige Top vijftien van toen.Een notering uit de Nederlandstalige Top vijftien, uitgezonden 07-11-1976 op Radio Mi Amigo. Artiest: Danny Cardo.

Titel: Hier is 'n kamer vrij.

Notering: Nummer negen.

Frank Smeekens.Frank Smeekens heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Het leven blijft mooi. Eerder bracht de zanger onder andere Laat de zon op je schijnen, Blijf vannacht bij mij, Ik wil jou, Jouw lach, In de zon, Amore, Kleine dingen en Je bent alles uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Wesley Boes.Van Wesley Boes is een nieuwe single te downloaden met de titel Kijk haar dansen. Eerdere nummers die de zanger op de markt bracht zijn ondermeer Jij bent het einde, Ja kun je krijgen en Want jij laat me zweven.

Hans van Seggelen.Hans van Seggelen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Koning van de nacht. Eerder bracht de zanger onder andere Laten we gaan, Schatje kom terug, Ik voel me goed, Lekker leven en Lekker stuk uit. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

David Vandyck.Van David Vandyck is een nieuwe single te downloaden met de titel Voel de beat. Eerdere nummers die de zanger op de markt bracht zijn ondermeer De mooiste droom, Als de muren konden praten, Vergeef Barbara, Overgaan, Zomerzon, Liefdesvuur, Meisje van m'n dromen, Een superlange nacht en Wat een wonder.

De hoogste binnenkomer in de Oranje Top dertig.

 (week twintig).

De hoogste binnenkomer uit de Oranje Top dertig. Een selectie uit de lijst is elke vrijdag tussen 15.00u tot 18.00u te beluisteren op RadioNL.Artiest: Gyna.

Titel: Hemel op aarde.

Binnengekomen op: Nummer vijfentwintig.

Sabien Tiels & Marcel de Groot.Van Sabien Tiels & Marcel de Groot is een nieuwe single verschenen met de titel Is het dit nu? Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht. Plansjee Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Gerard Joling.Gerard Joling heeft een nieuw album opgenomen met de titel Lieveling. Er staan veertien nummers op de cd waaronder Hou van mij vannacht, Ik kijk in je ogen, Leef je leven, Liefje, Lieveling, Vrijgezel, Zonder jou, Helemaal verliefd, Doe iets met me, Die ene en Als de liefde niet bestond. NRGY Music zorgt ervoor dat het schijfje drie juni verkrijgbaar is in de (web)winkels.

Henk Bernard.Henk Bernard heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Hou mij in je armen. Eerder bracht de zanger ondermeer Een hart om van te houden, Dan ga je maar, Dit gaat nooit voorbij, Hou me nog een keertje vast, Als een vogel zo vrij, Lieve Heer, Zonder grenzen eindeloos en Het was zondag uit. Binnenkort is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

Picobello.Van Picobello is een nieuwe single te downloaden met de titel Sha la la la vie. Eerdere nummers die het duo op de markt bracht zijn onder andere Dans nog eenmaal vannacht, Jij en ik, Liefde is meer, 't Is over en voorbij en Mazzeldag.

Jordi Falcon.Jordi Falcon heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Jij bent mijn leven. Eerder bracht de zanger ondermeer Laat me alleen m'n schat, Zij is het helemaal en Kom en dans uit. Achttien juni is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Radio Noordzee Internationaal Troef twintig.Radio Noordzee Internationaal zond van mei 1973 tot augustus 1974 de Troef twintig uit. De nummers die in deze lijst stonden waren kanshebbers voor de R.N.I. Top vijftig.Artiest: Boudewijn de Groot.

Titel: Jimmy.

Uitgezonden op: 06-10-1973.

Notering: Nummer negentien.

Chapter Blue.Chapter Blue heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Heel mijn hart. Eerder bracht de zanger Wat ik zeggen wou uit. Dream Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Matthijs Koning.Van Matthijs Koning is een nieuwe single te downloaden met de titel Deze avond 2.0. Eerdere nummers die de zanger op de markt bracht zijn onder andere Vrienden voor het leven, Hemel nummer zeven, Hoor mijn hart, Laat het maar komen, Dans met mij, Sleutel van je hart, Hallo hallo en Wees niet bang.

Kevin Koning.Van Kevin Koning is een nieuwe single verschenen met de titel Jij bent als de lente. Het is het eerste nummer dat de zanger heeft uitgebracht. Studio One Records heeft ervoor gezorgd dat het te vinden is in de diverse downloadshops.

Croom.Van Croom is een nieuwe single te downloaden met de titel Je bent zo mooi. Eerder bracht de zanger ondermeer Het vuur en Toverij uit.

Gigant FM.Gigant FM is te ontvangen via dab+ en internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.gigantfm.nl.

Bob Offenberg.Van Bob Offenberg is een nieuwe single te downloaden met de titel Net als in m'n droom. Eerdere nummers die de zanger op de markt bracht zijn onder andere Jij bent te gek, 't Is voorbij, Kom maar dichterbij, Laat me zweven, Ik hou alleen van jou, In Parijs en Kijk omhoog naar de zee.

Herinnert u zich deze nog? (week twintig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van 1969. Dus precies zevenenveertig jaar geleden.Artiest: Conny Vink.

Titel: De toeteraar.

Notering: vijfentwintig.

Jelle Jitze.Jelle Jitze heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Met jou. Eerder bracht de zanger ondermeer Nummer één, Hou van mij en De wijzer op geluk uit. Binnenkort is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Patrick Valentijn.Patrick Valentijn heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Als je niet hier bent. Eerder bracht de zanger ondermeer Voel je wat ik voel, Ik mis je, Laat de wereld maar komen en Mijn zonnestraaltje uit. Ultimatedisk Records zorgt ervoor dat het nummer één juni te koop is op de bekende downloadsites.

Maurice Fermont.Van Maurice Fermont is een nieuwe single verschenen met de titel Nacht na nacht. A Team Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Eveline Cannoot.Eveline Cannoot heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Morgen schijnt weer de zon. Eerder bracht de zangeres ondermeer Mijn grote liefde, Die eindeloze zomers, Met kerst ben jij bij mij, Ik leef mijn leven, Ik ben verliefd, Leeg, Vang me op, Kom dan bij mij en Wonderlijke liefde uit. Noot Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Stad en Land.Stad en Land heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Geloven. Eerder bracht het drietal onder andere Lieveling en Kom maar op uit. Dino Music zorgt ervoor dat het nummer binnenkort te koop is op de bekende downloadsites.

Een Vlaamse Gouwe Ouwe.

Artiest: Willy Sommers.

Titel: 7 anjers 7 rozen.

Uitgebracht in: 1971.

Ivo Rosbeek en De Lotgenoten.Van Ivo Rosbeek en De Lotgenoten is een nieuwe single verschenen met de titel Kwestie van comfort. Marista Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Jan Smit.Van Jan Smit ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Welkom in m'n hart. Eerdere nummers die de zanger op de markt bracht zijn onder andere Als jij er niet bent, De hoeken van de kamer, Kleine superster, Recht uit m'n hart, Handen omhoog, Altijd daar, Niemand zo trots als wij, Als je iets kan doen en Laura. VO Sound Records heeft het schijfje geproduceerd.

Rocky Pauw.Rocky Pauw heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Wat jij met me doet. Eerder bracht de zanger ondermeer Blauwe ogen, Kom dans de hele nacht met mij, Vanuit het niets en Wat moet ik zonder jou uit. Zevenentwintig mei is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Joki Beerendonk.Joki Beerendonk heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Prachtig Amsterdam. T-Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De Radio Mi Amigo Top vijftig.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Mi Amigo Top vijftig, uitgezonden 20-05-1974.Artiest: De Zangeres Zonder Naam.

Titel: 't Was aan de Costa del Sol.

Notering: Nummer drieëntwintig.

William van den Oetelaar.William van den Oetelaar heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Bedankt lieve ouders. Eerder bracht de zanger onder andere Ik ben zo blij met jou en Dat komt door jou uit. Frank van Etten Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.
Omhoog