''Het Nederlandse Lied''

  Welkom. Login
ik wil lid worden!
Welkom op deze site.
''Het Nederlandse Lied''.

Deze site wordt elke dag bijgewerkt.


Rick Prijs.Van Rick Prijs is een nieuwe single te downloaden met de titel Maar als je dan weer bij me bent. Eerder bracht de zanger onder andere Het leven is fijn, Zomer en Blijf vannacht bij mij uit.


Ron Besselink.Van Ron Besselink is een nieuwe single verschenen met de titel Geniet maar. Eerder bracht de zanger onder andere Laat mij leven, Mijn lieve kinderen, Ik kan niet leven zonder liefde, Als ik in jouw ogen kijk, Vandaag is mijn dag en Soms als ik alleen ben uit. Ultimatedisk Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.


Mieke.


Jaz Music brengt op zeven november en nieuw verzamelalbum van Mieke op de markt met de titel 40 jaar hits (het allerbeste van Mieke). Er staan zestig nummer op de schijfjes waaronder Kind zonder moeder, M'n beste vriendin, Zomertijd, Zondagskind, Lieve moeder, Duizend witte duiven, Laat me vrij, Ik ben verloren, Gelukkig zijn, Voor jou, Hartenbreker, Zoiets als liefde, In een weekend van tijd, Engelbewaarder, Blote voeten en Een stukje paradijs.

De Vlaamse Top vijftig (week drieënveertig).De hoogste binnenkomer uit de Vlaamse Top vijftig. De Vlaamse Top vijftig kunt u beluisteren van 16.00u tot 18.00u op Radio 2 (www.radio2.be).Artiesten: Sasha & Davy.

Titel: Ik zie een ster

Binnengekomen op: Nummer drieëndertig.


Eric Dikeb.


Eric Dikeb heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Song for Judy. Ondanks dat de titel anders doet vermoeden is het toch Nederlandstalig. Eerder bracht de zanger onder andere Janken zal ze, Ik schreeuw het van de daken, De kwek wals, Laat de glazen klinken, Oranje het wordt niks en Zeg buur uit. EJ Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.

Mooi Wark.


Mooi Wark heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Gewoon omdat het kan. Eerder bracht de groep onder andere De Dakker Rally, Leukste dorp, Oh Yvon, Morgen weer, Vakantie in 't café en Janny uit. Binnenkort is het nummer te koop in de bekende downloadshops.

Hugo Peeters.


Hugo Peeters Heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Sinterklaas komt van 't jaar in een luchtballon. Eerder bracht de zanger onder andere Kleed je aan en ga, De jongen met de mondharmonica, Lisa Maria, Ik wil, Echte vrienden en Geen Bloemen voor jou uit. Hollandia Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Addie Timmermans.


Addie Timmermans heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Leef en voel me vrij. Eerder bracht de zanger onder andere Rocky, Ik kom terug, Mischien en Ik mis je uit. Binnenkort is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

Rene Schuurmans.Rene Schuumans heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Bij ons in Brabant. Eerder bracht de zanger onder andere Geniet van het leven, Ik ben nu eenmaal zo, Is het waar, De avond van mijn leven, Als het weekend is, Hela hola, Als ik haar zie, Samen, Diep in mijn hart en Zomaar verliefd uit. Binnenkort is het nummer te koop in de bekende downloadshops.


Bazzookas.


Van de Bazzookas is een nieuwe single te downloaden met de titel De liefste, leukste, lekkerste. Eerder bracht de groep onder andere de albums Bazzookas, Kaboom en Lieg dat je van me houdt uit.

Hollandse Nieuwe (week vierenveertig).De Hollandse Nieuwe. Dit nummer is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.Artiest: Leen Zijlmans.

Titel: Daar zijn opa's voor.


John de Bever.Berk Music brengt éénendertig januari 2015 een nieuwe dvd van John de Bever op de markt met de titel In concert. Er staan zevenentwintig nummers op de schijfjes waaronder Wanneer wanneer wanneer, Laat ons dansen, Ik ga leven, Het gaat om de liefde, Daar sta je dan, Huil maar niet meer, Nooi meer alleen, Weekend Parijs, We schudden en Ik vergeef je.


René Eshuijs.


Van René Eshuijs is een nieuwe single te downloaden met de titel Jij kwam in één keer uit de hemel vallen. Eerder bracht de zanger onder andere Ik wil de man zijn, Je leeft toch maar één keer, Ik luister alleen nog maar naar mijn hart, Kus met mij en Het licht op groen uit.

Antonio.


Antonio heeft een nieuw album opgenomen met de titel Fiësta. Eerder bracht de zanger onder andere de singles Kus me kus me, Dit is de laatste nacht, Boem boem, Geef me nog een kans, Maak me gek en gooi je haar los, Dans met mij en Lieve Heer uit. Storm Records zorgt ervoor dat het schijfje binnenkort in de (internet)winkels verkrijgbaar is.

De 2 W's.Van De 2 W's is een nieuwe single verschenen met de titel Wat een gezelligheid. Eerder bracht het duo onder andere Ik ga niet echt en Zolang ik adem uit. Hollandia Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.


De RadioNL Top dertig (week drieënveertig).De Top drie van de RadioNL Top dertig. De gehele RadioNL Top dertig kunt u elke vrijdag beluisteren van 15.00u tot 18.00u via RadioNL (www.radionl.fm).Nummer één: Nielson==Sexy als ik dans.

Nummer twee: Jan Smit & Kraantje Pappie==Handen omhoog.

Nummer drie: Ruth Jacott==Hou van mij.


Nick & Simon.Van Nick & Simon ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Pak van mijn hart. Het nummer is de titelsong van de gelijknamige film, die op zes november in de bioscopen in premiè
re gaat. Eerder bracht het duo onder andere Steeds weer, Vaarwel verleden, Kijk omhoog, Lippen op de mijne, Pak maar mijn hand, Vlinders, Een nieuwe dag, Geluksmoment, Julia en Een zomer lang uit. Artist & Company Records heeft de cd geproduceerd.


Radio Monique Satellietschijf.Radio Monique was een zeezender die uitzond van zestien december 1984 tot vijfentwintig november 1987, dit is één van de wekelijkse satellietschijven.Artiesten: Drukwerk.

Titel: Het laatste eerbewijs.

Satellietschijf van: 07- t/m 13-12-1985.


Gers Pardoel.


Gers Pardoel heeft een platina award gekregen voor de single Louise. Inmiddels zijn er meer dan 30.000 exemplaren van het nummer verkocht.

Sasha & Davy.


Van Sasha & Davy is een nieuwe single verschenen met de titel Ik zie een ster. Eerder bracht het duo onder andere Mamma Maria, Een mooie dag (heejo hallowa), Onafscheidelijk, Een zomeravond met jou, Slaap in m'n armen vannacht, Hou van mij, Van hier tot oneindig, Wij zijn één, Wonderkind en Waarom jij uit. CNR Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

In 't Hof met Dj Baarmans.


In 't Hof met Dj Baarmans hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Is zoals het is. Go Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Andy Bens.


Van Andy Bens is een nieuwe single verschenen met de titel Jij bent sexy. Eerder bracht de zanger Vrouw van mijn dromen en De wereld lacht uit. JR Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De lp Top twintig van toen!Een Nederlandstalige notering uit de LP Top twintig van 31-10-1970.Artiesten: Corry en de Rekels. 

Titel: Corry en de Rekels.

Notering: Nummer één.


(Danny) de Munk.


(Danny) de Munk heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Ze wacht nog steeds op mij. Eerder bracht de zanger onder andere Ik voel me zo verdomd alleen, Mijn stad, Mengelmoes, Als jij maar bij me bent, Twee lege handen, Na al die tijd, Bloemetje, Laat ons niet alleen en Vrienden voor het leven uit. Berk Music zorgt ervoor dat de cd éénendertig oktober in de (web)winkels verkrijgbaar is.

Seth Gaaikema.


Seth Gaaikema is overleden. De cabaretier/zanger bracht onder andere de nummers Wat een spreker is die man, Nooit meer doen, Pastorie en Een popzanger uit. De maker van deze site wenst de familie en kennissen van Seth veel sterkte toe voor de komende tijd.

Sasja Brouwers.


Van Sasja Brouwers is een nieuwe single te downloaden met de titel Ademloos. Eerder bracht de zangeres onder andere Ik ben verliefd, Welterusten mama, Dat is kerstmis, Jij hoort bij mij, Van hier tot oneindig en Jij bent de liefde van mijn leven uit.

Goud van Oud.Artiesten: De Makkers met Eric van het Wout.

Titel: Q en Q.

Uitgebracht in: 1974.


Mulder & Mulder


Van Mulder & Mulder ligt een nieuw verzamelalbum in de (web)winkels met de titel Samen één. Er staan veertien nummers op het schijfje waaronder Cheerio, Ladioo, Altijd bij jou, Bam bam, Butterfly, We gaan er tegenaan, 's Nachts na tweeën, In de hemel is geen bier en Ben in de hemel. Berk Music heeft de cd geproduceerd.

Kinderen voor Kinderen.


VARA Records heeft deel vijfendertig uit de serie Kinderen voor Kinderen op de markt gebracht met de titel Feest. Er staan twaalf nummers op de cd waaronder Muziek laat je dromen, Ik krijg er straks een zusje bij, Je staart weer naar de telefoon, Mijn boek, Ik lust alles, Wereldplan, Nelson Mandela en Het huis is van ons.

De Post.


Van De Post is een nieuwe single verschenen met de titel Popmuziek. Het is het eerste nummer dat de groep heeft uitgebracht. Pias Records heeft er voor gezorgd dat het te koop is op de bekende downloadsites.

Ronnie van Bemmel.


Ronnie van Bemmel heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Voor niets. Eerder bracht de zanger onder andere Delilah, Jamie, Weet je wel, Ay ay ay, Dichterbij en Ik zoek een meisje uit. Binnenkort is het nummer te koop in de bekende downloadshops.

Showbizzinfo Records presenteert Warm Aanbevolen.


Er ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Showbizzinfo presenteert Warm Aanbevolen (18 Hollandse en Vlaamse Toppers + 2 bonustracks). Enkele artiesten die op de cd staan zijn Bertie Verplak, Monique Schellekens, Hanny-D, Harry Verbreucken, Sientje Koopmans, Kian Derry, John Enter, Elke Taelman en Eveline Cannoot. Hollandia Music heeft het schijfje geproduceerd.

De Decennium jaren zestig Top honderd.Een Nederlandstalige notering uit de Decennium jaren zestig Top honderd.Artiesten: Johnny + Rijk..

Titel: De bostella.

Notering: Nummer zesenzestig.


Dennie Damaro presenteert Vlaams is Vlaams.


Deel drie uit de serie Dennie Damaro presenteert Vlaams is Vlaams ligt nu in de (internet)winkels. Er staan vijftien artiesten op het schijfje waaronder Sugarfree met Het ritme van de liefde, Yves Segers met Boven op de berg, Dennie Damaro met Dans nog een laatste keer met mij, Trisha met Sexy stoer en een kanjer, Steve Tielens met Elisa, Juul Kabas met Het enige wat ik mis en Marjolein met Blijf bij mij. CNR Entertainment heeft de cd geproduceerd.

Wimmie Bouma.


Wimmie Bouma heeft een nieuw album opgenomen met de titel Het leven is mooi. Er staan twaalf nummers op de cd. Enkele titels zijn Jouw tranen liegen niet, Eenmaal, Ik wil echte liefde, Ik kom vannacht met rozen naar jou, Het laat me koud, Nog één keer, Ik ben je niet vergeten, In de achtbaan van het leven en Als de bruidsklokken luiden. Veertien november is het schijfje verkrijgbaar in de (internet)winkels.

Samantha Steenwijk.


Samantha Seenwijk heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Lieveling wat hou ik van je. Eerder bracht de zangeres onder andere Hou toch van mij, Altijd altijd, Zonder jou, Kom ga met mij mee, Wat ik voel en Mierzoete verleiding uit. Binnenkort is het nummer te koop in de bekende downloadshops.

De RadioNL Top Dertig (week drieënveertig).De hoogste binnenkomer uit de RadioNL top dertig. De lijst is elke vrijdag tussen 15.00u tot 18.00u te beluisteren op RadioNL. (www.radionl.fm)
Artiest: Mike & Colin.

Titel: Je spookt door mijn hoofd.

Binnen gekomen op: Nummer éénentwintig.


Meriam.


Meriam heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Van mij! Eerder bracht de zangeres onder andere Alles wat ik vraag en Kom jij eens hier uit. MB Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Nicole & Hugo.


CNR Entertainment brengt op achtentwintig november een verzamelalbum van Nicole & Hugo op de markt met de titel Het beste van Nicole & Hugo (voordat het doek valt). Enkele nummers die op de cd staan zijn Hou van mij, Blijf bij mij, Hier in mijn Vlaanderenland, Goedemorgen morgen, Ik denk aan jou, Verliefd, Pastorale, Hier in mijn hart, Schietgebed, Vuurwerk en Dans de wereld rond.

Yes-R.


Van Yes-R is een nieuwe single te downloaden met de titel Onbereikbaar. Eerder bracht de zanger onder andere Bubbels, Heimwee, Als er geen morgen is, Vecht mee, Bij je zijn, Uit elkaar, Het schatje, 'n Beetje vrolijk, Mammie en Stel je voor uit.

Erik van Kruiselbergen.Van Erik van Kruiselbergen is een nieuwe single verschenen met de titel Mooier dan de Mona Lisa. Eerder bracht de zanger Mooie meid uit. Hollandia Music heeft ervooor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.


Kian Derry.


Van Kian Derry is een nieuwe single te downloaden met de titel Mijn nummer 1. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Mijn zomer met jou, Ode aan Eddy Wally en Vlinders in mijn buik uit.

Robert & Dora Pater.


Robert & Dora zijn vader en moeder geworden van een dochter. Het meisje heet Manjana en weegt 3090 gram. De maker van deze site wenst Robert en Dora veel gezonheid toe voor Manjara.

De Radio Veronica Tipparade (week drieënveertig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Tipparade van 1971. Dus precies drieënveertig jaar geleden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiesten: Elly Nieman & Rikkert Zuiderveld.

Titel: De kauwgomballenboom.

Notering: Nummer vier.


Django Wagner.


Veertien november ligt er een nieuw album/dvd in de (web)winkels van Django Wagner met de titel Samen (live in concert). Enkele titels die op de schijfjes staan zijn Wij dansen samen de bossa nova, Eenzaam alleen en verloren, De muzikant, Maar toch blijf jij me trouw, Die ene mooie vrouw, Dat ene moment, Als jij niet kiezen kan en Mooie blauwe ogen.

Jaman.


Van Jaman ligt een nieuwe dvd in de (internet)winkels met de titel Gewoon Jaman. Er staan tien clips op het schijfje waaronder Laat me los laat me vrij, Overal ter wereld, Spoken bestaan niet, Gewoon weer opnieuw, Waarom, Blikken of blozen en Samen dansen op de reggaebeat. Berk Music heeft de dvd geproduceerd.

Henriette.


Van Henriette is een nieuwe single te downloaden met de titel Waar ben jij. Eerder bracht de zangeres onder andere Hartslag, Luister jij, Duizend sterren en Mario uit.

Glennis Grace.


Glennis Grace heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Zeg maar niks. Eerder bracht de zangeres onder andere Hoe, Dansen met het leven, Als je slaapt, Afscheid, Als je mij weer aankijkt, Wil je niet nog één nacht, Ik ben niet van jou, Ondanks alles en Als het ons niets zou doen uit. Binnenkort is het nummer te koop in de bekende downloadshops.

Herinnert u zich deze nog? (week drieënveertig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van 1970. Dus precies vierenveertig jaar geleden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiesten: Corry de de Rekels.

Titel: Huilen is voor jou te laat.

Notering: Nummer tien.


Party Friex.


Party Friex heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Deze kroeg (ya ya yippie). Er staan drie nummers op het schijfje. De andere twee zijn De camper en de extended mix van Deze kroeg (ya ya yippie). Berk Music zorgt ervoor dat de cd zeven november in de (web)winkels verkrijgbaar is.

Fadim.


Van Fadim is een nieuwe single verschenen met de titel Ik sta op straat. Eerder bracht de zanger onder andere Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben, Omdat ik van je hou en Samen op vakantie uit. Mouse Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de bekende downloadsites.

Emre.


Emre heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Hartendief. Zonamo Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Vijfenveertig toeren vinyl.

Artiest: Han Grevelt.

Titel: Oho aha.

Uitgebracht in: 1971.


Herbert.


Herbert heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Geboren voor elkaar. Eerder bracht de zanger onder andere Ik voel me zo, Vroeg of laat, Smoorverliefd, Manuela danst, Een lach een traan, Suite van mijn hart en Ga niet weg van mij uit. CNR Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Danny Robben.


Van Danny Robben is een nieuwe single verschenen met de titel O ja-die-allemaal! Het tweede nummer is de karaoke versie. Hit It Music heeft ervoor gezorgd dat de nummers te koop zijn op de bekende downloadsites.

De R.N.I. Top vijftig (week tweeënveertig) .Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig van 1971. Dus precies drieënveertig jaar geleden. Radio Noordzee Internationaal was een zeezender die in het Nederlands uitzond van zes maart 1971 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Mieke Telkamp.

Titel: De nieuwe dag.

Notering: Nummer vierenveertig.


Tiedo Groeneveld.


Tiedo Groeneveld heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel In het moment. HKM Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De Grootste Hollandse Hits.


NRGY Music brengt op éénentwintig november een nieuw albun op de markt met de titel De Grootste Hollandse Hits (jaaroverzicht 2014). Enkele artiesten die op de cd staan zijn Henk Bernard met Als een vogel zo vrij, Ruth Jacott met Verliefd verward, Lenie Gerrits met De rolleman, Jan Smit met Jij & Ik, André Hazes jr met Ik leef mijn eigen leven, Nielson met Sexy als ik dans, Jeroen van der Boom met Verslaafd aan jou, Henk Dissel met Vlinderslag, Vinzzent met Hier een liedje voor jou (nummer één), Frans Bauer met Ra ta ta da da da en Frank van Etten met Ik leef vandaag.

Monique Smit.Monique Smit heeft een nieuw album opgenomen met de titel 2 Kleine kleutertjes. Er staan vijftien nummers op het schijfje waaronder, Aardappels met chocolade, Knuffelbeer, Lente, Wat doet een eendje, Het dagenlied, Allemaal druppeltjes water, Spinnetje, Wist je dat een vis (blub blub), De fluitboot en Tien olifantjes. VOSound Records zorgt ervoor dat de cd zeven november verkrijgbaar is in de (internet)winkels.


Antonio.


Van Antonio is een nieuwe single verschenen met de titel Kus me kus me. Eerder bracht de zanger onder andere Dit is de laatste nacht, Boem boem, Geef me nog een kans, Maak me gek en gooi je haar los, Lieve Heer en Dans met mij uit. Storm Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Johan Heeren.


Van Johan Heeren ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel 15 jaar liefde voor muziek. Er staan negentien nummers op de cd. Enkele titels zijn Zonder jou, Dromen, Ik moet jou niet vergeten, Daar voel ik mij te goed voor, Ik heb het helemaal gehad met jou, Alles, Alles of niets, Hemelsblauw, Viva Mexico en Ik droom elke dag van jou. VNC Music heeft het schijfje geproduceerd.

De Radio Veronica Top duizend.


Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top duizend, die samengesteld werd nadat er vijfhonderd Top veertigs waren uitgezonden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Cock van der Palm.

Titel: Mira.

Notering: Nummer zevenhonderdelf.


Gert Jan Wels.


Gert Jan Wels heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Deze ene nacht. Eerder bracht de zanger onder andere Mijn zoon, Jij, Over en voorbij, Leef & Geniet en Vanavond uit. Binnenkort is het nummer te vinden op de diverse downloadsites.

Jan van Brabant.


Van Jan van Brabant is een nieuwe single te downloaden met de titel Zo helder blauw. VNC Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Colinda.


Van Colinda ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Dat komt allemaal door jou. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Ik ben zo verliefd, Jij bent een leuke vent, Dat komt allemaal door jou, Kun je me zeggen, Wat ik alleen maar wil, Santo Domingo en Als je terugkwam uit de kroeg.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Monique Top vijftig, uitgezonden 29-08-1987. Radio Monique was een zeezender die uitzond van zestien december 1984 tot vijfentwintig november 1987.Artiest: VOF de Kunst.

Titel: Een kopje koffie.

Notering: Nummer vijf.


Wesley Ponsen.


Wesley Ponsen heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Diep in mijn hart. Eerder bracht de zanger onder andere Zijn het je woorden, Waar moet ik heen en Laat mij maar gaan uit. Eénendertig oktober is het nummer te vinden op de diverse downloadsites.

Lenie Gerrits.


Van Lenie Gerrits ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel De Rolleman (2014 versie). Eerder bracht de zanger onder andere Moederlief, De polonaise, Johnny Jordaan, Ik mis je zo en Ineens zo anders uit. NRGY Music heeft de cd geproduceerd.

Michael Humblé


Van Michael Humblé is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik heb morgen geen kater in mijn kop. Eerder bracht de zanger het nummer Oranje bovenaan uit.

SamSam.Van SamSam is een nieuwe single verschenen met de titel Mooie Rita. Eerder bracht het duo het nummer Het lied van Henk en Jans uit. Marista Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.Leden Bezoekers
86 552375


Startpagina
Gastenboek
LedenlijstAlleen toegankelijk voor leden
Fotoalbum
Adres--------[e-mail]
Moonlight Radio.
Piratenhits Internetradio.
Radio Continu.
Radio Hunebedje.
Radio Maico.
Radio Montana.
Radio Olympia.
Radio Oranje.
Radio Twenterand.
Radio Valencia.
Radio Wim Mees.
RadioNL.