Klik hier om feedback te geven over de NIEUWE communities.

''Het Nederlandse Lied''

  Welkom. Login
ik wil lid worden!
e-mail adres nederlandselied@zeelandnet.nl
D & D.


Van D & D is een nieuwe single verschenen met de titel In het stamcafeetje aan de oliekade. AK Muziekprodukties heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Maartje van Neygen.


Van Maartje van Neygen is een nieuwe single te downloaden met de titel Zolang er helden zijn. Eerder bracht de zangeres onder andere de nummers Niet slecht bedoeld, Tekendoos, 't Is echt wel goed, Doe maar, Op zijn schouder en Nood aan jou uit.

Helemaal Hollands (Carlo & Leo).


Helemaal Hollands (Carlo & Leo) hebben een nieuwe single opgenomen met de titel Stapelgek van kerstmis. Eerder bracht het duo ondermeer We nemen er een borrel op, De ober, Delilah, Ben je vergeten, Zak eens naar beneden en Waar is dat feestje op de markt. Binnenkort is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

Een ode aan De Geheime (piraten) Zenders.
Artiest: Piraten Paultje.

Titel: Radio Milano.


Riny Valentijn.


Van Riny Valentijn is een nieuwe single te downloaden met de titel Met kerst is hij alleen. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Een eiland in de zon, Mooi was het leven met jou, Je maakt me crazy en 't Is uit en over en voorbij op de markt.

Joop Lens.


Van Joop Lens is een nieuwe single verschenen met de titel De hemel. Antonio Entertaiment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops. Eerder bracht de zanger ondermeer Hou me vast en Dat ene moment uit.

Wilfred.Wilfred heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Ga met me mee. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.


Radio Veronica Top 100 van het jaar 1969.Een Nederlandstalige notering van de best verkochte singles uit de Radio Veronica Top 100 van 1969.Artiesten: Het Radi-Ensemble.

Titel: Huil maar niet, kleine Eva!

Notering: Nummer zestig.


Jan & Monique.


Van Jan & Monique is een nieuwe single vershenen met de titel Vrede. Eerder bracht het duo Laat me vrij uit. Prent Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops. 

Evert van Huygevoort.


Evert van Huygevoort heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Iemand zoals jij. Brabant Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites. Eerder bracht de zanger onder andere Ik voel amor en Mijn levensdoel uit.

Hans van Seggelen.


Van Hans van Seggelen is een nieuwe single te downloaden met de titel Laten we gaan. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Schatje kom terug, Ik voel me goed, Lekker leven, Lekker stuk, Niet gezond, Ik wil nog even met je dansen en Wij vieren feest op de markt.

Songfestival.De artiest deed mee voor Nederland aan het Eurovisie Songfestival in 1961.Artiest: Greetje Kauffeld.

Titel: Wat een dag.

Plaats: Nummer tien.


Tino Martin.


Van Tino Martin ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Mijn eerste kerst zonder jou. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers De gevierde man, Mijn vriend, Jij liet mij vallen, Doe wat je wilt en De tijd uit. Studio One Records heeft het schijfje geproduceerd.

Jordi Falcon.


Van Jordi Falcon ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Babe I love you. Hoewel de titel anders doet vermoeden is het Nederlandstalig. Eerder bracht de zanger ondermeer Laat me alleen m'n schat, Zij is het helemaal, Jij laat me zien wat liefde is, Laat me alleen, Kom en dans en Mijn gevoel op de markt. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

De Vlaamse Ultra Top vijftig.

(week zevenenveertig)

De hoogste binnenkomer uit de Vlaamse Ultra Top vijftig. De lijst kunt u beluisteren op zondag van 16.00u tot 18.00u op Radio 2 (www.radio2.be).Artiesten: K3.

Titel: 10.000 luchtballonnen.

Binnengekomen op: Nummer één.


Johan Roode.


Johan Roode heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Wanneer kom jij. FH Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Truus.


Truus heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Eenzaam (remake 2015). Scorpion Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops. Eerder bracht de zangeres onder andere Tommie, De stille zee, Schotten, Ik ben wie ik ben, Duifje en Ik hou nog zoveel van jou uit.

Ivo Franklin presenteert Toppers van Oranje.


Binnenkort ligt deel twee uit de serie Ivo Franklin presenteert Toppers van Oranje in de (web)winkels. Enkele artiesten die op het schijfje komen te staan zijn Frans Duijts met Elise, André Hazes jr met Leef, Wolter Kroes met Dol en dronken, John West met Jij bent niet te weerstaan, Vinzzent met Dat ik even bij jou mocht zijn, Dries Roelvink met Ik lees in je ogen, Koos Alberts met Vaarwel mijn schat, Chris met Als je gaat, Theo Mezz met Vrolijk zijn en William Burg met Lach en leef.

Alex.


Van Alex is een nieuwe single verschenen met de titel Jouw liefde is een groot wonder. Gerto Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Peter Loree.


Peter Loree heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel De Nederpop medley (deel twee). 52 Weken Feest Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops. Eerder bracht de zanger ondermeer Kom van dat dak af en De vleugels van mijn hart uit.

Nielson.


Nielson heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Hier met jou. Eerder bracht de zanger onder andere Ik heb een meisje thuis, De kleine dingen, Kop in het zand, Sexy als ik dans en Zo kan het dus ook op de markt. Peacemaker Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Stef Bos.


Stef Bos heeft een nieuw album opgenomen met de titel Een sprong in de tijd. Er staan twaalf nummers op het schijfje waaronder Ik zie u graag, Dichterbij de kern, Jong in mijn kop, Kan het niet alleen, Foto's, Vogelvlucht, Ruimte in mijn hoofd en Slaapwandelaar. Acht januari is de cd verkrijgbaar in de (internet)winklels.

De Hollandse Nieuwe (week achtenveertig).
De Hollandse Nieuwe is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.Artiest: Yves Berendse.

Titel: Droomvrouw.


Gene Thomas.


Van Gene Thomas is een nieuwe single te downloaden met de titel Voor haar (2015 versie). Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Wees van mij, Niets voor niets, Ik wil jou, Ik leef, Voor altijd samen, Altijd duurt soms lang, Waarom, Goud en Dat ben jij op de markt.

Ricardo Brinkman.


Van Ricardo Brinkman is een nieuwe single verschenen met de titel Blijf jij vannacht bij mij. Hollandia Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites. Eerder bracht de zanger ondermeer Waarom ga jij steeds weer naar die ander en Barend en Wijnand uit.

Swoop.


Van Swoop is een nieuwe single te downloaden met de titel De clown. Eerder bracht de groep onder andere de nummers Partytrein, Doe de swoop, Mag ik je kussen, Cowboys & Indianen, Dudi dam dam, Lekkerbekje en We gaan ervoor op de markt.

Addie Timmermans.


Van Addie Timmermans is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik laat je gaan. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Misschien, Ik kom terug, Rocky en Leef en voel je vrij op de markt.

K3.


K3 heeft een nieuw album opgenomen met de titel K3. Enkele titels die op de schijfjes staan zijn 10.000 luchtballonnen, Kusjessoldaten, Jodelee, Kus van de juf, Woef en Meisjesdag. Ook staan de bekende nummers van de vorige zangeressen Alle kleuren, Teleromeo, Oma's aan de top, Verliefd, Toveren en Handjes draaien in de 2015 versie op de cd. Studio 100 Records zorgt ervoor dat de schijfjes achttien december in de (internet)winkels verkrijgbaar zijn.

De Oranje Top dertig (week zevenenveertig).De Top drie van de Oranje Top dertig. Een selectie uit de Oranje Top dertig kunt u elke vrijdag beluisteren van 15.00u tot 18.00u via RadioNL (www.radionl.fm).


Nummer één: Marco Borsato--Mooi.

Nummer twee: Anouk--Dominique.

Nummer drie: Diggy Dex & JW Roy--Treur niet.


Wally's Pretparade.


Van Wally's Pretparade is een nieuwe single verschenen met de titel Linkerbeen rechterbeen (Sint versie). Ultimatedisk heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Pascal Redeker.


Van Pascal Redeker is een nieuwe single te downloaden met de titel Lieve Mathilde. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Twee bruine ogen, De hele wereld mag het weten, Kijk om je heen, Dansen tot de zon opkomt, Ik wil jou, Weg van mij en Verliefd uit.

Liliane Saint-Pierre.


Liliane Saint-Pierre heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel ''Hou me nu maar vast''. LSP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites. Eerder bracht de zangeres ondermeer Duizend mijlen, Ik praat weer in m'n slaap, Die ene wals, Een pakkend lied, Geef me adem, Met je ogen dicht, Boven de wolken en Ik ben niet van jou op de markt.

Theodoor.


Theodoor heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Zo mooi moet kerstmis zijn. Eerder bracht de zanger onder andere Laat mij maar lekker zo, Ik ben van jou (wie laat me lachen), Hé jij, Het is een nacht en Steeds maar weer op de markt. Smaragd Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig, uitgezonden 25-04-1972.Artiesten: De Zangeres Zonder Naam en haar broer Jerry.

Titel: Onder 'n brug van Parijs.

Notering: Nummer elf.


Marco Meesters.


Van Marco Meesters is een nieuwe single verschenen met de titel Jij liegt en bedriegt. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites. Eerder bracht de zanger ondermeer Drink rode wijn, Ik schenk jou de zon, Kijk in de spiegel van het leven en Ik ben er voor jou uit.

Voor het laatst bijgewerkt op....

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 25 november 2015.


Marc van Alphen.


Marc van Alpen heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Scheele Pauwelien. MVA Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Bob Offenberg.


Bob Offenberg heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Je bent te gek. Eerder bracht de zanger onder andere Kom maar dichterbij, Laat me zweven, Ik hou alleen van jou, In Parijs, Kijk omhoog naar de zon, Als je lacht, 'n Lied voor alle moeders en Laat het sneeuwen op de markt. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De Radio Mi Amigo Top vijftig.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Mi Amigo Top vijftig, uitgezonden 07-08-1976.Artiest: Corry.

Titel: Ik krijg een heel apart gevoel van binnen.

Notering: Nummer vijfenveertig.


Eric Dikeb.


Eric Dikeb heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Cowboy Viado. EJM Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops. Eerder bracht de zanger ondermeer Ik schreeuw het van de daken, De kwekwals, Kruipend de kroeg in, Oranje het wordt niks, Mannetje en Janken zal ze op de markt.

Bobby Prins.Van Bobby Prins ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Liefde inspireert. Er staan dertien nummers op het schijfje waaronder Samen dansen aan zee, Ik kan jou niet missen, Ik zag jouw tranen aan het altaar, Maar ik heb jou, Marianne, Daar zijn echte vrienden voor, Santa Maria (2015 versie) en Al word je dan wat ouder. VNC Music heeft de cd geproduceerd.


Wendy Rivers.


Wendy Rivers heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Nummer 1. Frank van Etten Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops. Eerder bracht de zangeres ondermeer Ik zal de sterren vragen, Ik ga voor geluk en Laat mij nu maar vrij uit.

De Radio Veronica Top duizend.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top duizend, die samengesteld werd nadat er vijfhonderd Top veertigs waren uitgezonden.Artiesten Liesbeth List met Ramses Shaffy.

Titel: Pastorale.

Notering: Nummer honderdvierentachtig.


Dina Rodriques.


Van Dina Rodriques is een nieuwe single te downloaden met de titel Mama. Eerder bracht de zangeres het nummer Als jij zo naar me kijkt op de markt.

Charlotte.


Charlotte heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Lieve pappie. CC Productions heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Raymon Hermans.


Van Raymon Hermans is een nieuwe single te downloaden met de titel M'n favoriet. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Hypnose, Kus me, De dag, De nacht van mijn leven, Ik wil bij je zijn, De zomer en Neem me mee uit.

De Nederlandstalige Top vijftien van toen.Een notering uit de Nederlandstalige Top vijftien, uitgezonden 11-09-1976 op Radio Mi Amigo. Artiesten: Bots.

Titel: Zeven dagen lang.

Notering: Nummer vier.


Sugarfree.Van Sugarfree is een nieuwe single verschenen met de titel Zeg me waarom. Eerder bracht het duo ondermeer Volg je hart, Jongeman, Kus me zacht, Hey hey hey, Zeg 'ns jongen, Macarena, Samen sterk, Liefde huilt liefde lacht en Hartenbreker op de markt. DiMaro Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.


Wesly Bronkhorst.


Van Wesly Bronkhorst ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Op weg. Er staan zestien nummers op het schijfje waaronder Toen je zei, Zo verwend, Ondanks alles, Jammer, Ik ga maar, Vaya con Dios, Even niets, Duizend vragen en Kom terug. WB Records heeft de cd geproduceerd.

Edrie.


Edrie heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Zin om te fjeeste. Het nummer wordt in het Brabants dialect gezongen. Vincent Produkties zorgt ervoor dat het binnenkort te vinden is in de diverse downloadshops.

Marco Borsato.


Marco Borsato heeft een dubbel platina award gekregen voor het album Evenwicht. Inmiddels zijn er meer dan 80.000 exemplaren van het album verkocht.

De hoogste binnenkomer in de Oranje Top dertig.

 (week zevenenveertig).

De hoogste binnenkomer uit de Oranje Top dertig. Een selectie uit de lijst is elke vrijdag tussen 15.00u tot 18.00u te beluisteren op RadioNL.Artiest: Marianne Weber & John de Bever.

Titel: Dat is de liefde.

Binnengekomen op: Nummer twintig.


Hanny-D.


Van Hanny-D ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Sleutel van de liefde. Er staan dertien nummers op het schijfje waaronder Ik ben verliefd op jou, Leven met jou, Twist medley, Heb je even voor mij en Ooh eeh ooh ahah.

Lawineboys & Pater Moeskroen.


Van de Lawineboys & Pater Moeskroen ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Bertus (wat zal hij trots zijn...). Het is het eerste nummer dat de gelegenheidsformatie op de markt heeft gebracht. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

Het Goede Doel.


Van Het Goede Doel is een nieuwe single te downloaden met de titel De nieuwe wereld. Eerder bracht het duo ondermeer Gijzelaar, Belgie, Vriendschap, Alle moeders heten mama, Vandaag en Met open ogen op de markt.

Een luistertip.Radio Maico.

Radio Maico is te beluisteren via www.radiomaico.nl.


Hits van Hier.


Er ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Hits van Hier (het beste van 2015). Er staan tweeënveertig artiesten op de schijfjes waaronder Lissa Lewis met Wat ik voor je voel, Luc Steeno met De zomer van je leven, John Terra met Neem me mee, Swoop met Lekkerbekje, Frank Galan met Cheerio, Danny Fabry met Duizend keer, Sammy Baker met Jessica, Maartje van Neygen met Nood aan jou, Teek met Jij hoort bij mij, Elke Taelman met Pierrot en Marc Dex met Weet je nog.

William Janz.


Van William Janz is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik wil jou helemaal voor mij alleen. Eerder bracht de zanger het nummer Door jou zie ik weer hoe mooi het leven is op de markt.

Rick Prijs.


Rick Prijs heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Ik zal geen traan meer om je laten. Gerto Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downoadsites. Eerder bracht de zanger ondermeer Want als ik ga en Als je dan weer bij me bent uit.

Armand.


Armand is overleden. De zanger is negenenzestig jaar geworden. Hij bracht ondermeer de singles Ben ik te min, En nou ik, Een van hen ben ik en Op de tandem naar Marokko op de markt. De maker van deze site wenst familie en vrienden van Armand veel sterkte toe voor de komende tijd.

Henny Vrienten.


Van Henny Vrienten ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Mijn hart slaapt nooit. Er staan veertien nummers op het schijfje waaronder t Ouwe liedje, Hoe lang, Vreemd verdriet, Denken doet pijn, Het scharrelvarken, Zonnebril, Blij en bang, Verloren tijd en Komt de zon. Ariola Records heeft de cd geproduceerd.

René Becker.


Van René Becker is een nieuwe single te downloaden met de titel Laat je het licht aan. Eerder bracht de zanger ondermeer M'n zomerzonde, Jij bent een wonder, De avond is van ons, Elke dag, Wat ben je mooi, Maar vanavond, Hey Madeleine en Alles of niets uit.

Herinnert u zich deze nog? (week zevenenveertig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van 1973. Dus precies tweeënveertig jaar geleden.Artiest: Boudewijn de Groot.

Titel: Jimmy.

Notering: Nummer zes.


Marco Borsato.


Van Marco Borsato ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Evenwicht. Er staan elf nummers op de cd waaronder Mooi, Hou me vast, Waarom dans je niet met mij, Tweede kans, Breng me naar het water, Om je heen, De circel rond en Betover me. Universal Records heeft het schijfje geproduceerd.

Zeester.


Van Zeester is een nieuwe single verschenen met de titel Foute mannen. Piek Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

John West.


John West heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Jij bent niet te weerstaan. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops. Eerder bracht de zanger ondermeer Ik zag jou in mijn droom, De allermooiste sterren, Als jij een zonnestraal was, Jij met je mooie ogen, Jij en ik en Jouw blik op de markt.

De tijd van toen.


Universal Records heeft deel acht uit de serie De tijd van toen op de markt gebracht. Er staan drieënzestig artiesten op de schijfjes waaronder Ray Franky met In de nacht verdwijnt een trein, Louis Neefs met Mijn dorpje in de Kempen, Dorus met Bij de marine, Bobbejaan Schoepen met Marianne, Henk de Bruin met Carnaval in Rio, Dalida met Speel niet met m'n hart, Truus met Eenzaam, Tonny Geys met Bianca, Jo Erens met Treeske, De Havenzangers met Als de klok van Arnemuiden en De Strangers met Marina.

Raak!


Van Raak! ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel In 1 keer Raak! Er staan zestien nummers op de cd waaronder Handjes in de lucht, Tovenaar, Mijn prins, Teddybeer, Een stap, Goed gedaan, In 1 keer Raak! en Oeh aah bim bam.

Wesley Klein.Wesley Klein heeft een nieuw album opgenomen met de titel Onderweg. Enkele nummers die op het album komen te staan zijn Droom met mij, Omdat ik zo van je hou, Hey jij hoe heet je en Niemand zoals jou. Berk Music zorgt ervoor dat de cd tweeëntwintig januari in de (web)winkels verkrijgbaar is.


Tamara Tol.


Tamara Tol heeft een nieuw album opgenomen met de titel Laat ons klinken. Eerder bracht de zangeres ondermeer de singles Kom hou van mij, Kom laat de glazen klinken, Hé schatje hé, Als het nacht wordt, Ik ben gelukkig met jou, Dan gaan we dansen en Jouw dag uit. Berk Music zorgt ervoor dat het schijfje tien januari in de (internet)winkels verkrijgbaar is.

Een Vlaamse Gouwe Ouwe.
Artiest: Alex Andry.

Titel: Waarheen je ook gaat.

Uitgebracht in: 1985.Leden Bezoekers
87 586370


Startpagina
Gastenboek
LedenlijstAlleen toegankelijk voor leden
Fotoalbum
Drentse Piraten.
e-mail adres ''Nederlandse Lied''
Goed Verstaanbaar Online.
Last minite Zeeland.
Piratenhits Internetradio.
PuurNL.
Radio Continu.
Radio Hunebedje.
Radio Maico.
Radio Montana.
Radio Twenterand.
Radio Valencia.
RadioNL.
tv oranje.