Klik hier om feedback te geven over de NIEUWE communities.

''Het Nederlandse Lied''

  Welkom. Login
ik wil lid worden!
e-mail adres nederlandselied@zeelandnet.nl
Peggy Mays.


Van Peggy Mays is een nieuwe single verschenen met de titel Als ik eens zeggen kon. Eerder bracht de zangeres onder andere Duizend kussen, Heb jij je koffer al gepakt, Alleen, Heel mijn hand, Ik ben weg van jou en De liefde van mijn leven uit. Showbizzinfo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende doawnloadsites.

Jan van Est.


Van Jan van Est ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Het is zoals het is. Er staan dertien nummers op het schijfje waaronder Dat komt door jou, Ik wil maar kijken, Het is zoals het is, Dromen van verre stranden, Nu loop je mij voorbij, Wat moet ik doen, Ik ben zo blij vandaag, Kleine jongen en Morgen schijnt de zon. Berk Music heeft de cd geproduceerd.

De Hollandse Nieuwe (week zevenendertig).
De Hollandse Nieuwe is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.Artiest: Wesly Bronkhorst.

Titel: Zo verwend.


Marjan Roosemalen & Henk Wolleswinkel.


Van Marjan Roosemalen & Henk Wolleswinkel is een nieuwe single te downloaden met de titel Mijn kameraad. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo op de markt heeft gebracht.

Jolanda Philippi.


Jolanda Philippi heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Gevochten heb ik tegen jou. Eerder bracht de zangeres onder andere Met kerstmis ben jij bij mij, Nieuwe kans, Hey idioot en Alles uit. Storm Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Gabriello.


Van Gabriello is een nieuwe single verschenen met de titel Wonder van een vrouw. Eerder bracht de zanger onder andere Vurige tongen en Vreemde dagen uit. GP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Henny Vrienten.Henny Vrienten heeft een nieuw album opgenomen met de titel Alles is anders. Eerder bracht de zanger onder andere de eerdere albums Geen ballade, Mijn hart slaapt nooit en Aardige jongens uit. Vijfentwintig september is het schijfje verkrijgbaar in de (internet)winkels.


De Oranje Top dertig (week zesendertig).De Top drie van de Oranje Top dertig. Een selectie uit de Oranje Top dertig kunt u elke vrijdag beluisteren van 15.00u tot 18.00u via RadioNL (www.radionl.fm).


Nummer één: Kenny B~~Parijs.

Nummer twee: Monica Geuze~~Laten gaan.

Nummer drie: Nick & Simon~~Open je hart.


Van Huys Uit.Van Van Huys Uit is een nieuwe single te downloaden met de titel Sta hier voor jou. Eerder bracht de groep het nummer Pluk de dag uit.


Wim Florack.


Wim Florack heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Mooiste meisje van de wagen. Eerder bracht de zanger onder andere Zomerliefde, Bij jou zijn, Wat een geluk dat ik een engel ken en Zon zee en strand uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Jeffrey Tanis.


Van Jeffrey Tanis is een nieuwe single verschenen met de titel Jij bent zo mooi. Eerder bracht de zanger onder andere Ik mis je zo, Ga nu maar weg, Laat me nu niet alleen, Het maakt me niets uit en De zomer van ons leven uit. D-River Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig, uitgezonden 10-03-1973. Radio Noordzee Internationaal was een zeezender die uitzond van zes maart 1971 tot éénendertig augustus 1974.Artiesten: Jack de Nijs Sextet.

Titel: Hee dans met mij.

Notering: Nummer zevenenveertig.


Jordy van Vilsteren.


Van Jordy van Vilsteren is een nieuwe single verschenen met de titel Je hebt mijn hart gebroken. Eerder bracht de zanger Dit is het begin uit. Frank van Etten Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De Kast.


Cornelis Music brengt op twee oktober een nieuw verzamelalbum van De Kast op de markt met de titel Op de planken. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Neem me zo, Hetere vuren, Een teken van leven, In nije dei, Zonder reden, Woorden zonder woorden, De hemel en Helende liefde.

De tijd van toen....de langspeelplaat.
Artiesten: Frans, Hannie en de Rekels.

Titel: Monique.

Uitgebracht in: 1974.


Tinus Hoekstra.


Tinus Hoekstra heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Vanavond gaan we feesten. Eerder bracht de zanger onder andere Blijf bij mij vannacht, Hoe kon ik weten, Waarom, Ik vraag je met pijn in mijn hart en Oh Joanna uit. NAP Records zorgt ervoor dat het nummer binnenkort te vinden is in de diverse downloadshops.

Jim Bakkum.


Van Jim Bakkum is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik zie jou. Het nummer komt uit de musical Meisje met het rode haar.

Christianne.


Christianne heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Omarm de zon. Het is het eerste solo nummer dat de zangeres heeft uitgebracht. CVE Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Radio Veronica Top 100 van het jaar 1968.Een Nederlandstalige notering van de best verkochte singles uit de Radio Veronica Top 100 in het jaar 1968. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Tony Bass.

Titel: Ik ben met jou niet getrouwd.

Notering: Nummer vierenvijftig.


Robbert.


Van Robbert is een nieuwe single verschenen met de titel Liefde is het beste medicijn. A Team Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

José Sep.


José Sep heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Het is een wonder. Smaragd Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Esther Groenenberg.


Van Esther Groenenberg is een nieuwe single te downloaden met de titel Voorbij gaat de zomer. Eerder bracht de zangeres onder andere de nummers Barricade, Oh meisje, Overstroom, Roze bril, Slingers en ballonnen en Dagen van geluk uit.

Dennis Jones.


Dennis Jones heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Als Suzanne zachtjes huilt. Eerder bracht de zanger onder andere Ik maak van jou een koningin, De zon die zal schijnen, Cheerio, 'n Doosje vol geluk en Red me als je kan (S.O.S.). Binnenkort is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

Goud van Oud.Artiesten: Roek Williams met het groot koor van de Nederlandse platenhandel.

Titel: Veronica bedankt... en tot ziens!

Uitgebracht in: 1974.


Ronnie Ruysdael.


Van Ronnie Ruysdael is een nieuwe single verschenen met de titel De bostella & We fietsen samen op een Stella. Eerder bracht de zanger onder andere Onze keet, Dikke doe da, Al jaren truckchauffeur, Lenie van het eetcafé en Nooit meer uit. Ronnie & Thijs Records heeft ervoor gezorgd dat de nummers te vinden zijn in de diverse downloadshops.

Eigentijdse Jeugd.


Van de Eigentijdse Jeugd ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel De hartewens van een clown. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Kies kleur voor je leven, Een jongen van zeventien, Neem een glimlach, Steek jezelf voorbij, Thuiskomst, Een antwoord zijn en Is pijn soms de brug. EJ Records heeft de cd geproduceerd.

Gewoon FM.


Gewoon FM is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.gewoonfm.nl.

Wilco Stronks & Lucie de Lange.


Van Wilco Stronks & Lucie de Lange ligt een nieuwe EP in de (internet)winkels met de titel Verschillen & Hou me vast. Er staan drie nummers op het schijfje. De titels zijn Verschillen, Er gaat een lied door mijn straat en Hou me vast.

Alex.


Van Alex ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Het leven is mooi. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Handen die handen, Dagdroom, Je bent wie je bent, Nooit meer naar huis en De nacht is nog zo lang uit. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

Harold Verwoert.


Van Harold Verwoert is een nieuwe single verschenen met de titel Gelukkige dolfijntjes. Eerder bracht de zanger onder andere Denk ook aan mij, Koning aan 't strand en Mama Leone uit. Radio Dolfijn Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Herman Lippinkhof.Herman Lippinkhof heeft een eerder uitgebrachte single met de titel De laatste trein opnieuw op de markt gebracht. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Kom met me mee naar Rio de Janeiro, Ay ay Maria, Een karavaan en Mario de muzikant uit.


Drentsepiraten.


Drentsepiraten is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.drentsepiraten.nl.

William van Dijk.


William van Dijk heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Vuur en vlam. Eerder bracht de zanger het nummer Het is over uit. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het te koop is op de bekende downloadsites.

A3aan Drost.


A3aan Drost heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Ik blijf je vader. Eerder bracht de zanger Voor altijd, Rozenrood, Dit is wat ik wil, Kleur aan de wereld, Anita 't is over, Blijf maar wie je bent, Zomaar even, In de zomertijd, Mannen en De zon en de maan uit. CD Hamster Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De Vlaamse Top vijftig (week vijfendertig).De hoogste binnenkomer uit de Vlaamse Top vijftig. De Vlaamse Top vijftig kunt u beluisteren op zondag van 16.00u tot 18.00u op Radio 2 (www.radio2.be).Artiest: Jan Leyers.

Titel: Helden.

Binnengekomen op: Nummer veertig.


Voor het laatst bijgewerkt op....

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 05 september 2015.


Guus (Meeuwis).

Van Guus (Meeuwis) ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Dank je wel. Eerder bracht de zanger onder andere Jij bent de liefde, Zonder jou, Als de liefde, Vrienden, Nergens zonder jou, Proosten, Per Spoor (kedeng kedeng), Ik tel tot drie, Ik wil je, 't Dondert en 't bliksemt en Brabant uit. Universal Records heeft het schijfje geproduceerd.

De dj plugt zijn eigen plaat!Diverse dj's hebben zelf een plaat opgenomen. Het voordeel hiervan was dat ze hem zelf konden pluggen.Naam: Cowboy Gerard en de Matadors (Gerard de Vries).

Titel: Dwaze wereld.

Dj geweest bij: o.a. Radio Veronica.


Otto Roona.Otto Roona heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Lieve schat. Eerder bracht de zanger onder andere Als je lacht schijnt de zon, De liefde van mijn leven, Met jou, Zonneschijn en Mijn zonnestraal uit.


Klazina.


Klazina heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Toeval bestaat niet. Eerder bracht de zangeres Tikatakkaboemboem uit. Binnenkort is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

Riny Valentijn & Angela.


Van Riny Valentijn & Angela is een nieuwe single verschenen met de titel Een eiland in de zon. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo op de markt heeft gebracht. Tip Top Music heeft er voor gezorgd dat het te vinden is in de diverse downloadshops.

John Heesakkers.


Van John Heesakkers is een nieuwe single te downloaden met de titel Geniet van het leven. Eerder bracht de zanger het nummer Jij hoort bij mij uit.

Herinnert u zich deze nog? (week zesendertig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van 1972. Dus precies drieënveertig jaar geleden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Cornelis Vreeswijk.

Titel: Veronica.

Notering: Nummer vijfentwintig.


Wolter Kroes.


Wolter Kroes heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Dol en dronken. Eerder bracht de zanger onder andere Meer dan ooit, Ik ben je prooi, Groener gras, Viva Hollandia, Donker om je heen, Niet normaal en Ik heb de hele nacht liggen dromen uit. Elf september is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

Hans Koning.


Van Hans Koning is een nieuwe single verschenen met de titel Als ik maar bij jou ben. HK Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Wiep Veenstra.


Van Wiep Veenstra ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Je foto bij me in de truck. Het tweede nummer is Ik ruil jou nooit meer voor een ander. W & D Productions heeft het schijfje geproduceerd.

Een Vlaamse Gouwe Ouwe.
Artiest: Jimmy Frey.

Titel: Naar de zevende hemel.

Uitgebracht in: 1969.


Tinus Hoekstra.


Tinus Hoekstra heeft een nieuw album opgenomen met de titel Blijf bij mij vannacht. Ook de laatste single Vanavond gaan we feesten staat op het schijfje. Binnenkort is de cd verkrijgbaar in de (internet)winkels.

''De Hazenvangers'' (Martin Melro & Party Harrie).


''De Hazenvangers'' (Martin Melro & Party Harrie) hebben een nieuwe single op de markt gebracht met de titel 't Zwijnenlied. BMR Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.


Feest in de sneeuw.

Cornelis Music brengt op drieëntwintig oktober een nieuw album op de markt met de titel Feest in de sneeuw. Enkele artiesten die op de schijfjes komen te staan zijn Jan Smit, Frans Bauer, Marianne Weber, Wolter Kroes, Frans Duijts en Django Wagner.

Steve Tielens.


Van Steve Tielens ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel De langste polonaise. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Angelina, De polonaise, Ali Baba, Kom je mee vanavond, Saragossa, Dat was een kus, Lieve meid, Feest medley, Steve Tielens mars en Wij zijn de mannen van de nacht.

De Radio Mi Amigo Top vijftig.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Mi Amigo Top vijftig, uitgezonden 23-02-1975. De zeezender zond uit van één januari 1974 tot twintig oktober 1978 vanaf het zendschip Mi Amigo en vanaf één juli 1079 tot éénentwintig september 1979 vanaf het zendschip Magdalena.Artiest: Ria Valk.

Titel: De liefde van de man gaat door de maag.

Notering: Nummer tien.


White Bird.


Van White Bird is een nieuwe single verschenen met de titel Hand in hand. WB Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Snollebollekes.


Van Snollebollekes ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Links rechts. Eerder bracht de zanger onder andere Vrouwkes, Bim bam (bam) en Lekker likkie uit. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

Marcel Beltman.


Marcel Beltman heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Mijn lieveling. Frank van Etten Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De Radio Veronica Top duizend.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top duizend, die samengesteld werd nadat er vijfhonderd Top veertigs waren uitgezonden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Herman van Veen.

Titel: Suzanne.

Notering: Nummer driehonderddrie.


Broer.


Van Broer is een nieuwe single verschenen met de titel Jij. Eerder bracht de zanger Weet je het wel uit. DiMaro Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Frank Valentino.Van Frank Valentino ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Verliefd op Tenerife. Enkele titels die op het schijfje staan zijn Wij, Donkere ogen, Hallo met mij, Er is plaats in m'n armen, In Tenerife, Ik geef mijn hele leven aan jou, Angelina en We trekken naar Tenerife.


De Nederlandstalige Top vijftien van toen.Een notering uit de Nederlandstalige Top vijftien, uitgezonden 11-07-1976 op Radio Mi Amigo. De zeezender zond uit van één januari 1974 tot twintig oktober 1978 vanaf het zendschip Mi Amigo en van één juli tot éénentwintig september 1979 vanaf het zendschip Magdalena.Artiest: Bob Bouber.

Titel: Voor niets.

Notering: Nummer twee.


Toppers.


Van de Toppers ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Toppers in Concert 2015. Enkele titels die op de schijfjes staan zijn Wals medley, Clouseau medley, André Hazes medley, Polonaise medley, Altijd een feest medley, Willeke Alberti medley en Over de top.

Die Power Buam.


Die Power Buam hebben een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Muispolka. Eerder bracht het duo Alpenpop uit. BMR Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

RadioNL & PuurNL.
De commerciële radiostations RadioNL en PuurNL zijn per één september te ontvangen via de dab+ ontvangers. Ook blijven beide stations te ontvangen via de fm, kabel en internet. Voor meer informatie over de radiostations kunt u kijken op de websites www.radionl.fm en www.puurnl.fm.

Jo Smeets.


Van Jo Smeets ligt een nieuwe EP in de (web)winkels met de titel Zondagmorgen. Er staan vijf nummers op het schijfje. De titels zijn Ik heb een waterbed, Mijn hart voor muziek, Zondagmorgen, Mijn gitaar en ik en Parade.

Kinderen voor Kinderen.


Van Kinderen voor Kinderen is een nieuwe single verschenen met de titel Raar maar waar. Eerder brachten de kinderen onder andere Energie, Feest, Klaar voor de start, Ik heb zo waanzinnig gedroomd, Op een onbewoond eiland, Meidengroep en Als ik de baas zou zijn (van het journaal) uit. Vara Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Mischa.


Mischa heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Houden van. Roy Otters Sound & Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Tina Trucker.Van Tina Trucker is een nieuwe single te downloaden met de titel Truck drivin' girl. Ondanks dat de titel anders doet vermoeden is het Nederlandstalig. Eerder bracht de zangeres Een hele fijne kerst, Lady Trucker is mijn naam en Hou'm tussen de lijntjes uit.


De beste zangers van Nederland.


CNR Records heeft deel acht uit de serie De beste zangers van Nederland op de markt gebracht. Enkele artiesten die op het schijfje staan zijn Lange Frans met Zij gelooft in mij, Anouk Maas met Lieveling, Julia Zahra met Zaterdag, Jan Keizer met Dat je mijn liefde voelt, Do met Laat me, Frans Duijts met Mijn houten hart en Martin Buitenhuis met De fanfare van honger en dorst.

Radio Continu.


Radio Continu is te ontvangen via fm, kabel en internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.radiocontinu.nl.

Gerda Baars.


Gerda Baars heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Dit wordt mijn dag (2015 versie). B & R Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Danny Staneke.


Van Danny Staneke is een nieuwe single te downloaden met de titel Kleine jongen. Eerder bracht de zanger het nummer Wereldwonder uit.

De hoogste binnenkomer in de Oranje Top dertig.

 (week vijfendertig).

De hoogste binnenkomer uit de Oranje Top dertig. Een selectie uit de lijst is elke vrijdag tussen 15.00u tot 18.00u te beluisteren op RadioNL.
Artiest: Kenny B.

Titel: No spang.

Binnengekomen op: Nummer zesentwintig.Leden Bezoekers
87 579632


Startpagina
Gastenboek
LedenlijstAlleen toegankelijk voor leden
Fotoalbum
Drentse Piraten.
e-mail adres ''Nederlandse Lied''
Goed Verstaanbaar Online.
Piratenhits Internetradio.
PuurNL.
Radio Continu.
Radio Hunebedje.
Radio Maico.
Radio Montana.
Radio Twenterand.
Radio Valencia.
RadioNL.