''HET NEDERLANDSE LIED''

Communities

ZeelandNet

''HET NEDERLANDSE LIED''

E-mail adres: nederlandselied@zeelandnet.nl

618.577 bezoekers 94 leden Log in

Guus Doggen & Frank van Etten.Van Guus Doggen & Frank van Etten is een nieuwe single te downloaden met de titel Wat zou ik zonder jou. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

Bob Offenberg.Bob Offenberg heeft een nieuwe single uitgebracht  met de titel Toen ik jou zag. U kent de zanger onder andere van Net als in m'n droom, Je bent te gek, 'n Lied voor alle moeders en 't Is voorbij. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Hein van The Spitfires.Van Hein van The Spitfires is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik goa toch mooi deur! Het nummer wordt in het Drentse dialect gezongen.

Terug in de tijd.

Artiesten: De Alpenzusjes.

Titel: Breek me de bek toch niet open.

Sandra.Sandra heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Jij hoort bij mij ik hoor bij jou. S Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Pattie Confetti.Van Pattie Confetti is een nieuwe single verschenen met de titel Met z'n alle skiën. Suc6 Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Luc Steeno.Van Luc Steeno is een nieuwe single verschenen met de titel Ik hou van het leven. Eerder bracht de zanger ondermeer Hij speelde accordeon, Kijk me niet zo aan, De zomer van mijn leven, Deze nacht, Een bekende melodie en Ik voel me goed uit. VS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Een Gouwe Ouwe.

Artiesten: Sacha & Paul.

Titel: De hele zomer lang.

Just Happiness.Van Just Happiness is een nieuwe single verschenen met de titel Vivre (laat me). Ultimatedisk heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Gabriello.Van Gabriello is een nieuwe single te downloaden met de titel Altijd weer thuis. Eerder bracht de zanger ondermeer Hemel zonder tijd, Ik beloof je, Kantje boord, Vurige tongen en Waterkant.

De Hollandse Nieuwe.

 (week acht).

De Hollandse Nieuwe is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.Artiest: Frans Duijts.

Titel: Waarom zou 't drinken 'n zonde zijn.

Andy Bens.Van Andy Bens is een nieuwe single te downloaden met de titel Die avond. U kent de zanger onder andere van de nummers De wereld lacht, Vrouw van mijn dromen, Jij bent sexy en Ik heb met jou gedanst.

Danny Green.Van Danny Green is een nieuwe single te downloaden met de titel Jij bent voor altijd in mijn hart. U kent de zanger onder andere van de nummers Met tranen in je ogen ben je blind, Vakantieliefde en Als een rots in de branding.

Danny Landelo.Van Danny Landelo is een nieuwe single verschenen met de titel Is het leven niet mooi. DL Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De nummer één uit de PuurNL Top twintig.

 (week zeven).

De nummer één uit de PuurNL Top twintig. De hitlijst is te beluisteren op PuurNL: zaterdag en zondag van 12.00u tot 14.00u.Artiest: Raymon Hermans.

Titel: Nu of nooit.

Do.Van Do is een nieuwe single te downloaden met de titel Nooit meer een ander. Eerder bracht de zangeres ondermeer de nummers Hij gelooft in mij en Zingen in het donker uit.

De Stoempers.De Stoempers hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Je bent te gek. Eerder bracht de groep ondermeer Kom en sluit maar aan, Als ik nog een keer zou trouwen, 40 50 60 en Tsjakkiediekkie boem boem uit. VS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Marco de Ruijter.Van Marco de Ruijter is een nieuwe single te downloaden met de titel Twee ringen. U kent de zanger onder andere van de nummers Jij en Een oude muzikant.

Syb van der Ploeg.Van Syb van der Ploeg ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Stel de vraag van je leven. Het tweede nummer is Radiostilte. Eerder bracht de zanger ondermeer Op die dag en Net als jij uit. Marista Records heeft het schijfje geproduceerd.

Pieter van der Zweep.Van Pieter van der Zweep is een nieuwe single verschenen met de titel Zevende hemel. U kent de zanger ondermeer van Je neemt me mee, Vrolijk kerstfeest, Smoorverliefd en Door jou. Zwedo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Oliver Smeyers.Van Oliver Smeyers is een nieuwe single te downloaden met de titel Altijd samen. Eerder bracht de zanger het nummer Dit is mijn leven uit.

Dennie Damaro.Van Dennie Damaro is een nieuwe single te downloaden met de titel Santa Maria. U kent de zanger ondermeer van de nummers Dans nog een laatste keer met mij, Alle handen in de lucht, Mooie meisjes, Marieke en Donkere ogen.

Hans Kaay.Hans Kaay heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Waar was je. Eerder bracht de zanger 'k Voel me beter uit. Goldstar Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Dennie Christian.Van Dennie Christian is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik leef niet meer voor jou. Het nummer is de titelsong uit de gelijknamige film.

Quintis Soco & Eric Dikeb.Van Quintis Soco & Eric Dikeb is een nieuwe single te downloaden met de titel Rom bom bom. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

Johan Kettenburg.Van Johan Kettenburg is een nieuwe single te downloaden met de titel Al jouw woorden zijn teveel (feestremix). U kent de zanger ondermeer van de nummers Jij laat weten wat liefde is, Mijn zoon en Laat de zomer nu maar komen.

Huub Hangop & Blaasband Ullie.Van Huub Hangop & Blaasband Ullie is een nieuwe single te downloaden met de titel Kanariepiet. Het is het eerste nummer dat de gelegenheidsformatie heeft uitgebracht.

Snollebollekes.Van Snollebollekes ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Hoempapa (lekker lange mix). Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Springen nondeju, Snollebollekes, Feestmuts, Links rechts en Daar gaat ze uit. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

De Carnaval Collectie.Sony Music heeft een nieuw album uitgebracht met de titel De Carnaval Collectie. Er staan zesenveertig artiesten op de schijfjes waaronder Steve Tielens met De polonaise, Marco Borsato met Dromen zijn bedrog, Arne Jansen met Meisjes met rode haren, De Pitaboys met Waar is da feestje, Willy Sommers met Laat de zon in je hart, Paul de Leeuw met Vlieg met me mee, Frans Bauer met Heb je even voor mij en Joe Harris met Drink rode wijn.

Steef & Flexxie.Van Steef & Flexxie is een nieuwe single verschenen met de titel Aan de kant. Excelsior Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Het Duo.Van Het Duo is een nieuwe single verschenen met de titel Onze toekomst. Eerder bracht het tweetal ondermeer De muts en Bamischijf uit. Wam Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De nummer één uit de Oranje Top dertig.

 (week acht).

Een selectie uit de Oranje Top dertig is te zien op TV Oranje: vrijdag van 20.00u-2100u, zaterdag van 16.00u-17.00u en zondag van 11.00u-12.00u.
Artiest: Jeffrey Heesen.

Titel: M'n engel.

Thom Craane.Van Thom Craane ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel De nacht is mijn leven. Het tweede nummer is Je hoeft niet naar huis vannacht. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

Martijn Cornelissen.Van Martijn Cornelissen is een nieuwe single verschenen met de titel Denk niet aan morgen! Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Kevin Smit.Kevin Smit heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Morgen wordt alles anders. U kent de zanger ondermeer van de nummers Die altijd lacht, Dit is de avond, Vrij zijn als 'n vogel, Verliefd, Engelen en Ik wil het niet weten. Dutch Star Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig, uitgezonden 24-08-1974.Artiest: Luk Bral.

Titel: He, he 't is zomer.

Notering: Nummer tweeëndertig.

Ron Besselink.Van Ron Besselink is een nieuwe single te downloaden met de titel Een lach van jou. U kent de zanger van het nummer Nee jij kan mij niets leren.

Gilles Simoens.Van Gilles Simoens is een nieuwe single verschenen met de titel Hé lekker ding. GS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Kobus Engels.Kobus Engels heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Ik leef mijn droom met jou. Eerder bracht de zanger ondermeer Want als ze danst, Hey lekker ding en Wondermooi uit. Zeven april is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Herinnert u zich deze nog?

Artiest: Louis Neefs.

Titel: Annelies uit Sas van Gent.

Snollebollekes.Van Snollebollekes ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Hoempapa (karnaval festival Mental Theo freestyle rmx). Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

Brian Voet.Van Brian Voet is een nieuwe single te downloaden met de titel Alles. Het is het eerste nummer dat de zanger heeft uitgebracht.

Benooz.Van Benooz is een nieuwe single verschenen met de titel Prachtige vrouw. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Een Vlaamse Gouwe Ouwe.

Artiest: Erik van Neygen.

Titel: Het spijt me.

Ivann.Van Ivann is een nieuwe single te downloaden met de titel 7levenslang. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Magneet, Ik kan de hele wereld aan en Ik geloof in jou uit.

Michael Heaven.Van Michael Heaven ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Dommage dommage. Het is het eerste Nederlandstalige nummer dat de zanger heeft uitgebracht.

Corty.Van Corty is een nieuwe single te downloaden met de titel Levensweg. U kent de zanger onder andere van de nummers Scrabble, Lachen, Mens erger je niet, Schaken en Vier op een rij.

De Muziek Expres Top vijftien.

Top vijftien van: februari 1959.

Een Nederlandstalige notering uit de Muziek Expres Top vijftien.Artiest: Dorus.

Titel: Twee motten.

Notering: Nummer dertien.

Gertjan Wels.Van Gertjan Wels is een nieuwe single te downloaden met de titel Ga jij maar weg. U kent de zanger ondermeer van de nummers Liefde bestaat, Deze ene nacht en Mijn zoon.

Alex.Van Alex ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Anita. U kent de zanger onder andere van de nummers Een bossie rode rozen, Jij bent wie je bent, Dagdroom, Handen die handen, Gekkenhuis, Festival der liefde en De liefde. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

Danny Froger.Danny Froger heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Kleine jongens worden groot. Eerder bracht de zanger onder andere Vandaag en Harder uit. NRGY Music zorgt ervoor dat het nummer binnenkort te vinden is in de diverse downloadshops.

R.N.I. Troef twintig.Radio Noordzee Internationaal zond van mei 1973 tot augustus 1974 de Troef twintig uit. De nummers die in deze lijst stonden waren kanshebbers voor de R.N.I. Top vijftig.Artiest: Ria Valk.

Titel: Moeder ik ben zo bang.

Uitgezonden op: 23-06-1973.

Notering: Nummer zeventien.

Do.Van Do ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Momentum. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Mijn kleine huis, Degene die gaat, Nacht, Nooit meer een ander, Storm en De weg naar het verleden. CMM Records heeft de cd geproduceerd.

Amaryllis Temmerman.Van Amaryllis Temmerman is een nieuwe single te downloaden met de titel ik mis je zo. Eerder bracht de zangeres het nummer Een moment uit.

Neander.Van Neander is een nieuwe single verschenen met de titel Adem. Kana Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Album van de week.

(week acht).

In de programma's van RadioNL wordt regelmatig een nummer van het Album van de week gedraaid.Artiest: Burdy.

Titel: 25 jaar hits.

Jason Bradley.Van Jason Bradley is een nieuwe single te downloaden met de titel Jouw blik. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Hé jij, Jou alleen, Het vliegerlied en Openhartig uit.

De Samba's.Van De Samba's is een nieuwe single te downloaden met de titel Oh Mien. Het is het eerste nummer dat het duo heeft uitgebracht.

Adya & Fadim.Van Adya & Fadim is een nieuwe single verschenen met de titel Ik heb je lief. U kent het orkest en de zanger onder andere van Vrienden voor het leven, De koelkast, Oh waarom en Ik ga de nacht in. Mouse Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Ko & Fred.Van Ko & Fred is een nieuwe single verschenen met de titel Krokodel. Snipperdag Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Henk Stelte.Van Henk Stelte is een nieuwe single te downloaden met de titel Even hier. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Te mooi om waar te zijn, Waar ben jij, Ik droom elke nacht van jou en Hey laten we gaan dansen uit.

Laura.Van Laura is een nieuwe single te downloaden met de titel Thuis dat ben jij. Eerder bracht de zangeres ondermeer de nummers Tot snel, Zoete witte wijn en Hey uit.

Willy Sommers.Willy Sommers heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Geen probleem. U kent de zanger ondermeer van Zeven anjers zeven rozen, Van 's morgens tot 's avonds, Jij bent een engel, Een mooie toekomst, Sandy, Liefste, Jij bent de mooiste en Ik moet aan je denken. Top Act Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Mart Hoogkamer.Van Mart Hoogkamer is een nieuwe single verschenen met de titel In mijn droom. Sony Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Franz Joostink.Van Franz Joostink is een nieuwe single te downloaden met de titel De laatste keer. Eerder bracht de zanger het nummer Jij bent mijn leven uit.

Wesley Ponsen.Van Wesley Ponsen is een nieuwe single te downloaden met de titel Jij liet me vallen (remix by Dj Rob van Dijck). U kent de zanger ondermeer van de nummers Bruine ogen huilen niet en Lachen beetje huilen.

Thom Craane & Feestdj Remco.Van Thom Craane & Feestdj Remco is een nieuwe single te downloaden met de titel Je hoeft niet naar huis vannacht. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

Dennis Cornelissen.Dennis Cornelissen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Puur als goud. U kent de zanger ondermeer van de nummers Een zomer lang, Schreeuw, Leef, Boem boem boem en Duizend zoenen. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Bad Brothers.Van de Bad Brothers is een nieuwe single te downloaden met de titel Linkerbeen, rechterbeen. Eerder bracht het duo onder andere de nummers Ik heb jou niets te zeggen, Leef als een zigeuner, Wat is het leven toch goed en De poppen aan het dansen uit.

Erik Mesie.Erik Mesie heeft een nieuw album opgenomen met de titel Voor jou. Eerder bracht de zanger ondermeer de singles Zonder jou, Swingking en De kater en de fuchsia uit. Binnenkort is het schijfje verkrijgbaar in de (internet)winkels.

Yves Berendse.Van Yves Berendse is een nieuwe single verschenen met de titel Ik wil alleen maar jou. U kent de zanger ondermeer van Onderweg naar kerstmis, Zin in jou, Droomvrouw en Voor jou. Dino Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De Radio Veronica Top veertig.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van week vier in 1971. Dus precies vijfenveertig jaar geleden.Artiesten: De Twee Pinten.

Titel: Jij bent m'n boterbloem.

Notering: Nummer twintig.

Marco de Hollander.Marco de Hollander heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik heb de hele nacht alleen aan jou gedacht. Eerder bracht de zanger onder andere Twee armen om me heen, Geniet van de zon, Over een uur, Droomprins en Achter de wolken uit. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Lenny & De Wespen.Van Lenny & Wespen is een nieuwe single te downloaden met de titel Hey Marie. U kent de groep ondermeer van de nummers Meneertje Nee, Het zit erin (het moet er uit) en Als het kan.

Pascal Montelli.Van Pascal Montelli is een nieuwe single te downloaden met de titel Als een boemerang. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Ga met mij mee, Vrienden voor het leven en Duizendmaal opnieuw uit.

Vijfenveertig toeren vinyl.

Artiest: Ad van Hoorn.

Titel: Radio ''Mi-Amigo''.

Charelle.Charelle heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Leef vandaag. Eerder bracht de zangeres Als je verliefd op een jongen bent uit. Hit it! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Jolly Jester.Jolly Jester heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Altijd feest. RWM Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Patrick Gerets.Patrick Gerets heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Zeg maar niets. Eerder bracht de zanger Jij maakt me blij en Hou je er rekening mee uit. Binnenkort is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

De Radio Mi Amigo Top vijftig.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Mi Amigo Top vijftig, uitgezonden 23-10-1976.Artiest: André van Duin.

Titel: Onzichtbare André.

Notering: Nummer vierentwintig.

Omhoog