''Het Nederlandse Lied''

  Welkom. Login
ik wil lid worden!
e-mail adres nederlandselied@zeelandnet.nl
Voor het laatst bijgewerkt op....

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 04 juli 2015.


Jan van Est.


Van Jan van Est ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Ik wil naar je kijken. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Wat moet ik doen, Dromen van verre stranden, Dat komt door jou, De zon op mijn bol, Ik ben zo blij vandaag, Als ik jou zie, Het is weer feest, De zon in mijn hart, Hé mooie meid, De kriebels en Kleine jongen uit. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

Roel van der Wielen.


Roel van der Wielen heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Hey Nana. Eerder bracht de zanger onder andere Jij bent mijn engel, Pappie loop toch niet zo snel, Zin in de zomer, Wat een nacht en Wat een heerlijke dag uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Hollandse Nieuwe (week achtentwintig).
De Hollandse Nieuwe. Dit nummer is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.Artiesten: Tino Martin & Dries Roelvink.

Titel: Plaatje van een vrouw.


Normaal & Rowwen Hèze.


Van Normaal & Rowwen Hèze is een nieuwe single te downloaden met de titel Gries. Het is het eerste nummer dat de gelegenheidsbands op de markt hebben gebracht.

De Wannebiezz.


De Wannebiezz hebben een nieuw album opgenomen met de titel Favoriete Cocktail Trio Hits (deel twee). Eerder bracht het trio onder andere de singles Naar de kroeg, Een spraakwatertje, Ik zweef, Vandaag mag nooit meer overgaan, Kermis in de stad en Kangoeroe eiland uit. Binnenkort is het schijfje verkrijgbaar in de (internet)winkels.

Duo Remix.


Van Duo Remix is een nieuwe single te downloaden met de titel Ga met me mee naar ons eiland. Eerder bracht het duo het nummer Alles is anders uit.

Janneke de Roo.


Janneke de Roo heeft een nieuw album opgenomen met de titel 10 Jaar Janneke de Roo. Eerder bracht de zangeres onder andere de singles De geboorte van een kleinkind, Wanneer je gaat, Blauwe korenbloemen, De wereld is van jou, Starend over zee, Alleen en Zeeman uit. Dertien september is de cd verkrijgbaar in de (internet)winkels.

Volendammer Kermis Hit Festival.


1 Score Productions heeft een nieuw album op de markt gebracht met de titel Volendammer Kermis Hit Festival (2015 geel). Enkele artiesten die op het schijfje staan zijn Hou op schei uit met De lampen heen en weer, Peter de Haan met Ik leef vandaag, Kenny Koning met Niemand in de wereld, Jullie-Ed en de Rest met Skippybal, Dubbel Dé met Niemand weet hoe laat het is, Japie Ossevet met De benzinebar en Johnny Rocha met Als een wasmachine.

De Grootste Hollandse Hits.NRGY Music heeft een nieuw album op de markt gebracht met de titel De Grootste Hollandse Hits (2015). Enkele artiesten die op de schijfjes staan zijn Jeroen van der Boom met Mag ik dan bij jou, Frans Bauer met Lieve schat, Kenny B met Parijs, Henk Bernard met Mama, Vinzzent met Tijd om los te laten, Frank van Etten met Levenslang op reis, Mike & Colin met Binnengekomen, Henk Damen met Ik heb zo'n gevoel, Ruth Jacott met Iets en Henk Dissel met jij.


De Oranje Top dertig (week zevenentwintig).De Top drie van de Oranje Top dertig. Een selectie uit de Oranje Top dertig kunt u elke vrijdag beluisteren van 15.00u tot 18.00u via RadioNL (www.radionl.fm).


Nummer één: Kenny B--Parijs.

Nummer twee: Ali B & Ruben Annink--Terwijl jullie nog bij me zijn.

Nummer drie: Monica Geuze--Laten gaan.


Sabien Tiels & Wigbert.


Van Sabien Tiels & Wigbert is een nieuwe single verschenen met de titel Niks mis mee. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo op de markt heeft gebracht. Plansjee Records heeft ervoor gezorgd dat het te vinden is in de diverse downloadshops.

Wim Soutaer.


Van Wim Soutaer is een nieuwe single te downloaden met de titel Niets zonder jou. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Ik hou van het leven, Jij en ik, Verleden tijd, Dansen, Eerlijkheid, Slaap je hier vannacht, Duizend manieren, Ze kent me, De wereld draait door, Overal, Kijk eens om je heen en Ik heb je lief uit.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig, uitgezonden 18-12-1971 Radio Noordzee Internationaal was een zeezender die uitzond van zes maart 1971 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Wilma.

Titel: Ik heb 'n vraag.

Notering: Nummer twintig.


Denny Braaf.


Van Denny Braaf is een nieuwe single verschenen met de titel Wil dat je gaat. Eerder bracht de zanger onder andere Een blik van jou, Heel even en Als je bij me bent uit. WB Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Huub Hangop.


Huub Hangop heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Kussie kussie. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Houdoe, (wat ben je) Lelijk van dichtbij, Hobbelpaard en Toeter uit. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

De tijd van toen....de langspeelplaat.
Artiest: Willem Duyn.

Titel: Willem Duyn

Uitgebracht in: 1980.


Gijs de Vormer.


Van Gijs de Vormer is een nieuwe single verschenen met de titel Zou 't wat worden. Eerder bracht de zanger onder andere Ik zal dansen op je bruiloft, Geen poen, Een vader en een vriend, Een zomerdag en Drank in de man uit. Showbizzinfo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Vrouwkje Spijkerman.


Van Vrouwkje Spijkerman is een nieuwe single te downloaden met de titel Zie je dan niet. Eerder bracht de zangeres Arme zwerver uit.

Laat de zon in je hart.


CNR Entertainment heeft een nieuw album op de markt gebracht met de titel Laat de zon in je hart. Enkele artiesten die op de schijfjes staan zijn De Romeo's met Dans de sirtaki, Laura Lynn met Jij doet de wolken verdwijnen, Willy Sommers met Laat de zon in je hart, Rocco Granata met Zomersproetjes, Danna Winner met De oude man en de zee, Frank Galan met Cheerio, Nicole & Hugo met Wereldnieuws, Swoop met Party trein en Ingeborg met Zomerzon.

Mayke Vanes.


Mayke Vanes heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Wereld zonder jou. Eerder bracht de zangeres onder andere Een eiland in groen en blauw, Ga mee naar zee, Hemel op aarde, Als sterren aan de hemel staan, Betoverd en Wie danst er met me mee uit. The Land of Avalon Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Radio Veronica Top 100 van het jaar 1967.Een Nederlandstalige notering van de best verkochte singles uit de Radio Veronica Top 100 in het jaar 1967. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Boudewijn de Groot.

Titel: Onder ons/Verdronken vlinder.

Notering: Nummer achtentachtig.


Henk Bernard.


Van Henk Bernard is een nieuwe single verschenen met de titel Wees nou 'ns lief. Eerder bracht de zanger onder andere Een hart om van te houden, Als een vogel zo vrij, Dit gaat nooit voorbij, Een ster zal schijnen over jou, Mama en Ben jij een engel die lacht uit. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Marco Kraats & Feest Dj Jerick.


Van Marco Kraats & Feest Dj Jerick ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Mag ik dan bij jou. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo op de markt heeft gebracht. Berk Music heeft de cd geproduceerd. 

Dennis.Van Dennis ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Ik wil jou! Het tweede nummer is Tingeltangeltango. TR Records heeft het schijfje geproduceerd.


De Decennium jaren 00 Top honderd.Een Nederlandstalige notering uit de Decennium jaren 00 Top honderd.Artiesten: André Hazes & Gerard Joling.

Titel: Blijf bij mij.

Notering: Nummer vijftien.


Ron Besselink & Gino.


Van Ron Besselink & Gino ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Deze nacht. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo op de markt heeft gebracht. Zebra Music heeft het schijfje geproduceerd.

Jaap Buijs.


Jaap Buijs, de bekende manager van onder andere Jan Smit, Nick & Simon, 3JS en George Baker is overleden. Hij werd negenenzestig jaar. De maker van deze site wenst familie en vrienden veel sterkte toe in de toekomst.

Rika.Van Rika is een nieuwe single te downloaden met de titel Laat mij nu niet alleen. Eerder bracht de zangeres onder andere de nummers Achter de regenboog, Je bent er als ik je nodig heb, Mijn gevoelens en Vlinders uit.


Dj Joey & Jacky van den Acker.


Dj Joey & Jacky van den Acker hebben een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Als de zon weer schijnt. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het te koop is op de bekende downloadsites.

Hilko.


Van Hilko is een nieuwe single verschenen met de titel Alles steeds gegeven. LA Sound heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadsites.

Sasja Brouwers.


Van Sasja Brouwers is een nieuwe single te downloaden met de titel Alles wat je zei. Eerder bracht de zangeres onder andere de nummers Ik ben verliefd, Welterusten mama, Dat is kerstmis, Jij bent de liefde van mijn leven, Van hier tot oneindig en Jij hoort bij mij uit.

Elke Taelman.Elke Taelman heeft een nieuw album opgenomen met de titel Hemels. Er staan dertien nummers op het schijfje waaronder Pierrot, Jij bent zo anders, Duizend nachten, Zolang er dromen zijn, Ik zie de zon en Een hemels gevoel. Drie juli is de cd verkrijgbaar in de (internet)winkels.


Dirk.


Dirk heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Alles wat ik nodig heb. Eerder bracht de zanger onder andere Mooie meisjes, Kom op het is zomer en Lieve opa uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De Vlaamse Top vijftig (week zesentwintig).De hoogste binnenkomer uit de Vlaamse Top vijftig. De Vlaamse Top vijftig kunt u beluisteren op zondag van 16.00u tot 18.00u op Radio 2 (www.radio2.be).Artiest: Willy Sommers.

Titel: Sandy.

Binnengekomen op: Nummer vierendertig.


Marlane.


Marlane heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Jij bent voor mij zo (ooohlala). Eerder bracht de zangeres onder andere Gevrij, Met een beetje liefde, Kleine dingen, Wat kan mij het schelen, Pasadina en Wat een leven uit. BE Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadshops.

Wim en Diana.


Van Wim en Diana is een nieuwe single verschenen met de titel ''Je hebt de zomer in je ogen''. Eerder bracht het duo onder andere Droom niet alleen, Op het perron en Als tranen diamanten zijn uit. W & D Productions heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Janneke de Roo.


Janneke de Roo heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Adieu mon amour. Eerder bracht de zangeres onder andere de albums Onvergetelijk, Hallo hallo en Gewoon uit. Binnenkort is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

De dj plugt zijn eigen plaat!Diverse dj's hebben zelf een plaat opgenomen. Het voordeel hiervan was dat ze hem zelf konden pluggen.Naam: Eddie Becker.

Titel: Felicidad, de roddel van de stad.

Dj geweest bij: o.a. Radio Veronica.


Michiel Ruijter.


Michiel Ruijter heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Leun op mij. Eerder bracht de zanger Kom in mijn armen uit. Storm Records zorgt ervoor dat het nummer binnenkort te vinden in de diverse downloadshops.

Erik van Klinken.


Erik van Klinken heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Stop die trein (2015 versie). Eerder bracht de zanger onder andere Julia, Barbara, Lekker doodgewoon, Alles gaat top, 't Is te gek en Een nieuwe liefde uit. Storm Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Angelique van Elteren.


Van Angelique van Elteren is een nieuwe single verschenen met de titel Deze zomer. Eerder bracht de zangeres onder andere 't Is niet genoeg uit. Wam Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Henk Bernard.


Van Henk Bernard ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Liefde is leven. Er staan vijftien nummers op het schijfje waaronder Mama, Het is een droom met jou, Ik hou nog steeds van jou, Ik vertrouw je als geen ander, Jij hebt mijn hart gewonnen, Een nacht in het paradijs, Leef je leven niet alleen, Als een droom en Met jou is het leven mooier. NRGY Music heeft de cd geproduceerd.

Herinnert u zich deze nog? (week zevenentwintig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van 1974. Dus precies éénenveertig jaar geleden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Ronnie Tober.

Titel: Mamma weet wat goed is.

Notering: Nummer tweeëndertig.


Rinus Ponsen.


Van Rinus Ponsen is een nieuwe single verschenen met de titel De hele nacht. Eerder bracht de zanger onder andere Duizend keer dit gevoel, Ik kom terug, Kom in mijn armen, Jij lacht niet meer, Ik blijf toch komen en Er gaat geen nacht meer voorbij uit. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Fiorenza.


Fiorenza heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Zomerzon. Hometown Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Volendammer Kermis Hit Festival.


1 Score Productions heeft een nieuw album op de markt gebracht met de titel Volendammer Kermis Hit Festival (2015 rood). Er staan achttien artiesten op het schijfje waaronder Volle Bak met Spuiten, Hou op Schei uit met Van links naar rechts, John Dé met Gezellig in ons stamcafé, De Glazenwassers met In natura, De Sammies met Staan, Johan Veerman met Jouw blauwe ogen, Lefesta met Vrijdag, Thilly en Johan Vlemmix met Met mijn voeten in het water en Devilish Mary met Motje.

De Stoempers.


De Stoempers hebben een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Tsjakkiedikkie boem boem. Eerder bracht de groep Kom en sluit maar aan uit. CNR Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Een Vlaamse Gouwe Ouwe.
Artiesten: The Strangers.

Titel: Schele Vanderlinde.

Uitgebracht in: 1974.


Tommy Lips.


Van Tommy Lips is een nieuwe single verschenen met de titel Hé kom Eloise. Eerder bracht de zanger onder andere Rotzooi, Jij bent de mooiste, Alleen met jou en Hart in brand uit. VNC Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Anita & Ed.


Anita & Ed hebben een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Goed gemutst. Eerder bracht het duo onder andere A la vie la mort, Meer dan een naam op de muur, Waar is de poort, Ik wil met jou gaan varen, De boeren van de zee, Tanken tanken en Lekker dansen uit. Coldhof Sound Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Goud van Oud.

Artiesten: Ton Lensink & Maroesja Lacunes.

Titel: Mijn vader is een tovenaar.

Uitgebracht in: 1972.


Double Orange.


Double Orange heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel In Rio Grande. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De Held.


Van De Held is een nieuwe single verschenen met de titel Jouw schoot. Eerder bracht de zanger onder andere Als ik met jou praat, Twee jonge meisjes, Vroeg donker en De tafel uit. Petrol Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Alex de Meijer.


Van Alex de Meijer is een nieuwe single verschenen met de titel Jij hoort bij mij. Soundwise Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Mike van Dijk.


Van Mike van Dijk is een nieuwe single te downloaden met de titel Zolang dat jij van me houdt. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Met lege handen, De zin van het leven, Ga maar lekker naar die ander, Oh luister toch, Ga en Samen zijn we één uit.

De Radio Veronica Top duizend.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top duizend, die samengesteld werd nadat er vijfhonderd Top veertigs waren uitgezonden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Rein de Vries.

Titel: Patsy.

Notering: Nummer driehonderdzesenzeventig.


Yvan Verelli.


Van Yvan Verelli is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik leef alleen maar voor jou. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Is er een ander en Tussen jou en mij uit.

Marjolein.


Marjolein stopt met zingen. Vanwege gezondheidsproblemen is ze genoodzaakt een streep onder haar carrière te zetten. De zangeres bracht onder andere de nummers Blijf bij mij, Vragen, In mijn dromen en Ding dong uit.

Sammy Moore.


Van Sammy Moore is een nieuwe single te downloaden met de titel Stel je voor. Eerder bracht de zanger het nummer Kom vanavond bij mij uit.

De Nederlandstalige Top vijftien van toen.Een notering uit de Nederlandstalige Top vijftien, uitgezonden 28-10-1976 op Radio Mi Amigo. De zeezender zond uit van één januari 1974 tot twintig oktober 1978.Artiest: Cornelis Vreeswijk.

Titel: Baker de baksteen.

Notering: Nummer dertien.


Owen.


Van Owen is een nieuwe single verschenen met de titel Want vandaag. Eerder bracht de zanger onder andere Echte vriendschap en Ik dans de hele wereld met je rond uit. Frank van Etten Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Bandits.


Van De Bandits ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Geval apart. Er staan dertien nummers op het schijfje waaronder Carolien, Niets houdt me tegen, Slapen zal ik niet laten, Dichter bij jou, Geval apart, Noodrem en Radeloos.

Gijs.


Gijs heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Ik moet je vertellen. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Swoop.


Van Swoop is een nieuwe single verschenen met de titel Lekkerbekje. Eerder bracht de groep onder andere de nummers Party trein, Kom terug bij mij, Ik wil je, Ik zing een lied voor jou, Mag ik je kussen, Meisjes met rode haren en Duizend dromen ver uit. CNR Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Thomas Berge.


Van Thomas Berge is een nieuwe single te downloaden met de titel Leef je uit. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Niemand die je ziet, Alleen omhoog, Niets is onmogelijk, Mijn woord, Heel even, Ieder moment, Val aan, Zonder jou en Niet meer en niet minder uit.

Sander Kwarten.


Sander Kwarten heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Verliefd. Eerder bracht de zanger onder andere Blijf bij mij, Hart van steen, Dromen en Leef vandaag uit. CNR Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

The Lynn Sisters.Van The Lynn Sisters is een nieuwe single verschenen met de titel Je bent niet hip. Eerder bracht het trio onder andere Soldiers of love en Ik krijg een heel apart gevoel van binnen uit. ECV Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.


Guus Meeuwis & Kenny B.


Van Guus Meeuwis & Kenny B is een nieuwe single te downloaden met de titel Jij bent de liefde (live @ groots 2015). Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo op de markt heeft gebracht.

Franky Falcon.


Van Franky Falcon is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik wil jou nooit meer kwijt. Eerder bracht de zanger onder andere Niemand zal mijn tranen meer zien, Mijn hoofd wil jou zo graag vergeten, Jij alleen en Vrij zijn uit.

De hoogste binnenkomer in de Oranje Top dertig.

 (week zesentwintig).

De hoogste binnenkomer uit de Oranje Top dertig. Een selectie uit de lijst is elke vrijdag tussen 15.00u tot 18.00u te beluisteren op RadioNL.

Artiest: Frank Verkooyen.

Titel: Het wordt vast een mooie zomer.

Binnengekomen op: Nummer achttien.Leden Bezoekers
87 574389


Startpagina
Gastenboek
LedenlijstAlleen toegankelijk voor leden
Fotoalbum
Drentse Piraten.
e-mail adres ''Nederlandse Lied''
Goed Verstaanbaar Online.
Piratenhits Internetradio.
PuurNL.
Radio Continu.
Radio Hunebedje.
Radio Maico.
Radio Montana.
Radio Twenterand.
Radio Valencia.
RadioNL.