''Het Nederlandse Lied''

  Welkom. Login
ik wil lid worden!
Welkom op deze site.
''Het Nederlandse Lied''.

Deze site wordt elke dag bijgewerkt.


De Post.


Van De Post is een nieuwe single verschenen met de titel Popmuziek. Het is het eerste nummer dat de groep heeft uitgebracht. Pias Records heeft er voor gezorgd dat het te koop is op de bekende downloadsites.

Ronnie van Bemmel.


Ronnie van Bemmel heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Voor niets. Eerder bracht de zanger onder andere Delilah, Jamie, Weet je wel, Ay ay ay, Dichterbij en Ik zoek een meisje uit. Binnenkort is het nummer te koop in de bekende downloadshops.

Showbizzinfo Records presenteert Warm Aanbevolen.


Er ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Showbizzinfo presenteert Warm Aanbevolen (18 Hollandse en Vlaamse Toppers + 2 bonustracks). Enkele artiesten die op de cd staan zijn Bertie Verplak, Monique Schellekens, Hanny-D, Harry Verbreucken, Sientje Koopmans, Kian Derry, John Enter, Elke Taelman en Eveline Cannoot. Hollandia Music heeft het schijfje geproduceerd.

De Decennium jaren zestig Top honderd.Een Nederlandstalige notering uit de Decennium jaren zestig Top honderd.Artiesten: Johnny + Rijk..

Titel: De bostella.

Notering: Nummer zesenzestig.


Dennie Damaro presenteert Vlaams is Vlaams.


Deel drie uit de serie Dennie Damaro presenteert Vlaams is Vlaams ligt nu in de (internet)winkels. Er staan vijftien artiesten op het schijfje waaronder Sugarfree met Het ritme van de liefde, Yves Segers met Boven op de berg, Dennie Damaro met Dans nog een laatste keer met mij, Trisha met Sexy stoer en een kanjer, Steve Tielens met Elisa, Juul Kabas met Het enige wat ik mis en Marjolein met Blijf bij mij. CNR Entertainment heeft de cd geproduceerd.

Elias.


Elias heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Water & Vuur. Eerder bracht het duo onder andere Brandend verlangen, Overal en Dicht bij jou uit. Son-Art Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Tiroler Teufel.


Van Tiroler Teufel is een nieuwe single verschenen met de titel Rosie Medley. Hollandia Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De Vlaamse Top vijftig (week tweeënveertig).De nummer één uit de Vlaamse Top vijftig. De Vlaamse Top vijftig kunt u beluisteren van 16.00u tot 18.00u op Radio 2 (www.radio2.be).Artiest: Sergio.

Titel: Alleen bij jou.


Gewoon Wil.


Van Gewoon Wil is een nieuwe single verschenen met de titel Een engel op aarde. Het tweede nummer is Duizend volt. Goldstar Records heeft er voor gezorgd dat de nummers zijn te vinden in de diverse downloadshops.

Richard.


Van Richard is een nieuwe single te downloaden met de titel Vrij zijn als een vogel. Eerder bracht de zanger onder andere De rok van Netje, Mijn gebroken hart, Het huisje bij de brug, Hallo moeder, De jukebox en Je kan maar beter dronken zijn uit.

Jurgen Jonkers.


Van Jurgen Jonkers is een nieuwe single verschenen met de titel Dit is het. Eerder bracht de zanger onder andere Ik leef, Wil je met me trouwen op een mooie dag in mei en Als sterren aan de hemel staan uit. Talent Stage Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Hollandse Nieuwe (week drieënveertig).De Hollandse Nieuwe. Dit nummer is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.Artiest: Frans Bauer.

Titel: Ra ta ta da da da.


Anita & Ed.


Van Anita & Ed is een nieuwe single te downloaden met de titel Help wat is er mis met onze Piet. Eerder bracht het duo onder andere de nummers Ik geloof in jou, A la vie la mort, Waar is de poort, Meer dan een naam op de muur, Even geen malaise en Ik wil met jou gaan varen uit.

Nobilé.


Van Nobilé ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Nobilé. Er staan twaalf nummers op de cd. Enkele titels zijn Zij gelooft in mij, Als een leeuw in een kooi, Zij, Ik hou van jou, Het kan niet zijn, Daar gaat ze, Laat me nu niet alleen, Mama en Ik ga dood aan jou.

Veldhuis & Kemper.


Veldhuis & Kemper hebben een nieuw album opgenomen met de titel Of de gladiolen. Eerder bracht het duo onder andere de singles Ik wou dat ik jou was, Bijzonder, Te blond, Niets van dat alles, Wacht en Wat heb je nodig uit. Eénendertig oktober is het schijfje verkrijgbaar in de (internet)winkels.

De RadioNL Top dertig (week tweeënveertig).De Top drie van de RadioNL Top dertig. De gehele RadioNL Top dertig kunt u elke vrijdag beluisteren van 15.00u tot 18.00u via RadioNL (www.radionl.fm).Nummer één: Nielson==Sexy als ik dans.

Nummer twee: Jan Smit & Kraantje Pappie==Handen omhoog.

Nummer drie: Andre Hazes jr==Ik leef mijn eigen leven.


Guus Meeuwis & New Cool Collective Big Band.


Van Guus Meeuwis & New Cool Collective Big Band ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Hollandse meesters. Er staan dertien nummers op het schijfje. Enkele titels zijn Zeven dagen lang, Als de rook om je hoofd is verdwenen, De waarheid, Is dit alles, Onderweg, Kom van dat dak af, Het dorp, Nergens goed voor en Zeg me dat het niet zo is. Universal Records heeft de cd geproduceerd.

Olympia Radio.
Olympia Radio is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.olympia-radio.nl.


Tony van Boxtel.


Van Tony van Boxtel ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Droom je dromen. Er staan twaalf nummers op het schijfje waaronder Laat je gaan, Het ritme neemt me mee, Hartendief, Toe verdwijn, Kleine meid, 't Is een lange weg, Jouw ogen, Heb me weer laten gaan en Passie en verlangen. VNC Music heeft de cd geproduceerd.

Radio Monique Satellietschijf.Radio Monique was een zeezender die uitzond van zestien december 1984 tot vijfentwintig november 1987, dit is één van de wekelijkse satellietschijven.Artiest: Vader Abraham.

Titel: Het derde been van Vandersteen.

Satellietschijf van: 18- t/m 24-01-1986.


Harmina de Jonge.


Harmina de Jonge heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik ben steeds bij je. Eerder bracht de zangeres Vier raadsels uit. Scorpion Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Leo Jonker.Van Leo Jonker is een nieuwe single te downloaden met de titel Op zoek naar geluk. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Niets kan ons meer schelen en Alles wat je deed uit.


Jolanda ten Hoven.


Jolanda ten Hoven heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Jij geeft kleur aan mijn leven. Eerder bracht de zangeres onder andere Ik heb je gemist, Als ik met je dans en Blijf bij mij uit. Plug & Play Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Danny Green.


Van Danny Green is een nieuwe single te downloaden met de titel Ieder afscheid kent 'n traan. Eerder bracht de zanger het nummer Met tranen in je ogen ben je blind uit.

De lp Top twintig van toen!Een Nederlandstalige notering uit de LP Top twintig van 21-04-1973.
Artiesten: Neerlands Hoop. 

Titel: Weerzien in Panama.

Notering: Nummer twaalf.


Michael Barley.


Van Michael Barley ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Ik zal jullie eens flink de waarheid vertellen. Er staan dertien nummers op het schijfje waaronder Kroepoekman, Rita, Voor de duvel, Niet bang, Niet meer thuis, Hij komt, Oom Roel, Iedereen heeft pijn, Rijke jongens, Het nieuwe en Ze noemen me papa. Lifra Music heeft de cd geproduceerd.

Laura Omloop.


Laura Omloop heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Meer. Eerder bracht de zangeres Zo verliefd, Wereld vol kleuren, Zijn we alleen, Ik mis je papa en Verliefd uit. Warner Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Tino Martin.Van Tino Martin is een nieuwe single te downloaden met de titel Mijn vriend. Eerder bracht de zanger onder andere De gevierde man, Doe wat je wil en De tijd uit.


Moonlight Radio.
Moonlight Radio is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.moonlightradio.nl.


René Knol.


Van René Knol is een nieuwe single te downloaden met de titel De zon die zal niet altijd schijnen. Eerder bracht de zanger het nummer Doelloos en verlaten uit.

Bart Brandjes.


Bart Brandjes heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel 100 duizend redenen (2014 versie). Switch Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Sander Kwanten.


Van Sander Kwanten is een nieuwe single verschenen met de titel Ik leef mijn eigen leven en volg mijn dromen. Eerder bracht de zanger onder andere Blijf bij mij, Hart van steen, Dromen en Leef vandaag uit. Frank van Etten Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Kinderen voor Kinderen.


VARA Records heeft deel vijfendertig uit de serie Kinderen voor Kinderen op de markt gebracht met de titel Feest. Er staan twaalf nummers op de cd waaronder Muziek laat je dromen, Ik krijg er straks een zusje bij, Je staart weer naar de telefoon, Mijn boek, Ik lust alles, Wereldplan, Nelson Mandela en Het huis is van ons.

Goud van Oud.Artiesten: De Makkers met Eric van het Wout.

Titel: Q en Q.

Uitgebracht in: 1974.


Jan van Brabant.


Van Jan van Brabant is een nieuwe single te downloaden met de titel Zo helder blauw. VNC Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Colinda.


Van Colinda ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Dat komt allemaal door jou. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Ik ben zo verliefd, Jij bent een leuke vent, Dat komt allemaal door jou, Kun je me zeggen, Wat ik alleen maar wil, Santo Domingo en Als je terugkwam uit de kroeg.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Monique Top vijftig, uitgezonden 29-08-1987. Radio Monique was een zeezender die uitzond van zestien december 1984 tot vijfentwintig november 1987.Artiest: VOF de Kunst.

Titel: Een kopje koffie.

Notering: Nummer vijf.


Wesley Ponsen.


Wesley Ponsen heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Diep in mijn hart. Eerder bracht de zanger onder andere Zijn het je woorden, Waar moet ik heen en Laat mij maar gaan uit. Eénendertig oktober is het nummer te vinden op de diverse downloadsites.

Lenie Gerrits.


Van Lenie Gerrits ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel De Rolleman (2014 versie). Eerder bracht de zanger onder andere Moederlief, De polonaise, Johnny Jordaan, Ik mis je zo en Ineens zo anders uit. NRGY Music heeft de cd geproduceerd.

Michael Humblé


Van Michael Humblé is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik heb morgen geen kater in mijn kop. Eerder bracht de zanger het nummer Oranje bovenaan uit.

De RadioNL Top Dertig (week tweeënveertig).De hoogste binnenkomer uit de RadioNL top dertig. De lijst is elke vrijdag tussen 15.00u tot 18.00u te beluisteren op RadioNL. (www.radionl.fm)
Artiest: Wudstik.

Titel: Mooi.

Binnen gekomen op: Nummer éénentwintig.


SamSam.Van SamSam is een nieuwe single verschenen met de titel Mooie Rita. Eerder bracht het duo het nummer Het lied van Henk en Jans uit. Marista Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.


Gijs


Gijs heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Onvoorwaardelijke liefde. Het is het eerste nummer dat de zanger op de markt gaat brengen. Rood Hit Blauw Records zorgt ervoor dat het schijfje vierentwintig oktober in de (internet)winkels verkrijgbaar is.

Alex.


Van Alex ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Maak er een mooie dag van. Het tweede nummer is ''Zo sexy''. Eerder bracht de zanger onder andere Een bossie rooie rozen, Zing maar met me mee, Je bent wie je bent, Dagdroom, Handen die handen, La la la Oranje en Gekkenhuis uit. Berk Music heeft de cd geproduceerd.

De Radio Veronica Tipparade (week tweeënveertig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Tipparade van 1971. Dus precies drieënveertig jaar geleden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiesten: De Kroeg.

Titel: Kijk gerust diep in mijn ogen.

Notering: Nummer twaalf.


Stan Peters.


Stan Peters heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel 't Is weer tied veur de polonaise. Er staan vier nummers op het schijfje. De andere drie zijn Dien Leefde, Es iech ins milionaire bin en Geaf mich mer Limburg. De nummers worden in het Limburgs dialect gezongen. Marlstone Records heeft de cd geproduceerd.

Josje.Van Josje is een nieuwe single te downloaden met de titel Zilveren vogel (2014 versie). Eerder bracht de zangeres onder andere de nummers Ze was toen zestien lentes jong, Als sterren konden spreken en Wat is het leven zonder jou uit.


Wesley Klein.Van Wesley Klein ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Er is niemand zoals jij. Het tweede nummer is de Dj Nelis remix. Eerder bracht de zanger onder andere Hey jij hoe heet je, Samen dansen, Dans en zing, Droom met mij, Als mijn gevoel zegt, Waait waait weg, Een vrolijk kerstfeest en Een ongelofelijke droom uit. Berk Music heeft de cd geproduceerd.


Herinnert u zich deze nog? (week tweeënveertig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van 1969. Dus precies vijfenveertig jaar geleden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Liesbeth List met Ramses Shaffy.

Titel: Pastorale.

Notering: Nummer vier.


Salim Seghers.


Van Salim Seghers ligt een nieuw verzamelalbum in de (web)winkels met de titel Mijn mooiste liedjes. Er staan vijftien nummers op het schijfje waaronder Verlaat ons nooit, Mijn dag kan niet meer stuk, Samen iets aparts, Ga mee naar Spanje, Kom in mijn leven, Zomer is liefde, Als je lacht en Mijn liefste. CNR Entertainment heeft het schijfje geproduceerd.

Radio Ronalisa.
Radio Ronalisa is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op www.radioronalisa.nl.

Henk Damen.


Van Henk Damen ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Koningin van de zigeuners (La Mama). Eerder bracht de zanger onder andere Ik droom m'n hele leven, Schatje ik mis je, Vandaag begint mijn leven, Ik heb genoeg van jou, Morgenvroeg dan kus ik jou, Leef jij je eigen leven maar, Ze valt op de dj, Wat een lekker ding en Alle mensen zijn mij even lief uit. NRGY Music heeft het schijfje geproduceerd.

Henny Vrienten.


Henny Vrienten heeft een nieuw album opgenomen met de titel En toch. Eerder bracht de zanger onder andere de singles Als je wint en Vijftig jaar uit. Top Notch Records zorgt ervoor dat het schijfje zeven november in de (web)winkels verkrijgbaar is.

Nielson.


Nielson heeft een gouden award gekregen voor de single Sexy als ik dans. Inmiddels zijn er meer dan 15.000 exemplaren van het nummer verkocht.

Vijfenveertig toeren vinyl.

Artiest: Armand.

Titel: Ik kryg er een punthoofd van.

Uitgebracht in: 1968.


Erik van Klinken.


Van Erik van Klinken is een nieuwe single verschenen met de titel 't Is te gek. Eerder bracht de zanger onder andere Het is kerstmis, Alles gaat top, Vrijgezellen, Lekker doodgewoon, Barbara, Stop die trein en Kijk eens diep in mijn hart uit. Ultimatedisk Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Antonie van Lierop.


Van Antonie van Lierop is een nieuwe single te downloaden met de titel Amor. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Kom bij me terug en Ik doe mijn ogen dicht uit.

De R.N.I. Top vijftig (week éénenveertig) .Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig van 1971. Dus precies drieënveertig jaar geleden. Radio Noordzee Internationaal was een zeezender die in het Nederlands uitzond van zes maart 1971 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Vader Abraham en zijn zeven goede zonen.

Titel: Jij en ik blijven bestaan (de wereld zal toch ooit vergaan).

Notering: Nummer achtendertig.


Wudstik.


Van Wudstik is een nieuwe single verschenen met de titel Mooi. Eerder bracht de zanger Mijn wereld uit. Marchina Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.

William Burg.Van William Burg ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Vrienden voor het leven. Er staan dertien nummers op de cd. Enkele titels zijn Toe laat me alleen, Ik wil nu dansen, Het is te laat, In mijn hart klinkt een lied, Niemand is mooier dan jij, De mooiste melodie, Waarom en De mooiste vrouw. Rood Hit Blauw Records heeft het schijfje geproduceerd.


Huub van der Lubbe & Quartet Quinetique.


Huub van der Lubbe & Quartet Quinetique hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik kan blijven kijken. Het nummer is de titelsong van het tv programma A'dam E.V.A. 2. Riva Media Records heeft er voor gezorgd dat het nummer verkrijgbaar is in de bekende downloadshops.

Het Zuiden & Wim Opbrouck.


Van Het Zuiden en Wim Opbrouck is een nieuwe single verschenen met de titel Een doodgewone jongen. HKM Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Rolleman Radio.
Rolleman Radio is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken via de website www.rollemanradio.nl.


Rene Redley & Sabina.


Van Rene Redley & Sabina is een nieuwe single te downloaden met de titel Kus me baby. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

Martin Dhamarco.


Martin Dhamarco heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Ver bij mij vandaan. Sound & Music heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Raymond Pluijmert.


Van Raymond Pluijmert ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Zo heb ik het nooit bedoeld. Het tweede nummer is de orkestband versie. Eerder bracht de zanger onder andere Ik blijf toch komen, Ik ben van jou en Hallo mooie meid uit. Rood Hit Blauw Records heeft het schijfje geproduceerd.

Luna.


Van Luna ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Dit is mijn droomland. Het tweede nummer is de karaoke versie. Hit It Music heeft de cd geproduceerd.

Piet Delano.


Van Piet Delano is een nieuwe single verschenen met de titel Hiep hoera voor Sinterklaas! Blue Ocean Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.

Gert Jan Wels.


Gert Jan Wels heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Deze ene nacht. Eerder bracht de zanger onder andere Mijn zoon, Jij, Over en voorbij, Leef & Geniet en Vanavond uit. Binnenkort is het nummer te vinden op de diverse downloadsites.

De Radio Veronica Top duizend.


Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top duizend, die samengesteld werd nadat er vijfhonderd Top veertigs waren uitgezonden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Cock van der Palm.

Titel: Mira.

Notering: Nummer zevenhonderdelf.Leden Bezoekers
86 551888


Startpagina
Gastenboek
LedenlijstAlleen toegankelijk voor leden
Fotoalbum
Adres--------[e-mail]
Moonlight Radio.
Piratenhits Internetradio.
Radio Continu.
Radio Hunebedje.
Radio Maico.
Radio Montana.
Radio Olympia.
Radio Oranje.
Radio Twenterand.
Radio Valencia.
Radio Wim Mees.
RadioNL.