''Het Nederlandse Lied''

  Welkom. Login
ik wil lid worden!
e-mail adres nederlandselied@zeelandnet.nl
Voor het laatst bijgewerkt op....

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 22 mei 2015.


Paul Severs.


Van Paul Severs ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Vanavond zet ik de bloemetjes eens buiten. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Geen wonder dat ik ween, Ik hou zo van jou, De kusjesdans, Alleen voor jou, Blauwe nacht, Crazy van jou, Ik zie 't in je ogen, Niet te doen, Maar toen kwam jij, Als je maar bij me bent en Jij bent mijn idool uit. Telstar Records heeft het schijfje geproduceerd.

Kevin Madero.


Van Kevin Madero is een nieuwe single te downloaden met de titel Mijn eerste woord. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Dat komt allemaal door jou, Zomer paradijs en Zo zonder jou uit.

Willem Barth.


Van Willem Barth is een nieuwe single te downloaden met de titel Daar ga je dan. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Brandende harten, Lees je de ogen van een vrouw, Ik geef me over, Is 'r een ander, Als ik het doe, Ik wil een beetje dit, Zeg me, Lieve Heer heb medelij, Wachten op jou en Aan alle meiden uit.

Sander Kwarten.


Sander Kwarten heeft een nieuw album opgenomen met de titel Dromen. Eerder bracht de zanger de singles Blijf bij mij, Hart van steen, Leef vandaag en Ik laat je nooit meer gaan uit. CNR Music zorgt ervoor dat het schijfje negentien juni in de (internet)winkels verkrijgbaar is.

De RadioNL Top dertig (week éénentwintig).De Top drie van de RadioNL Top dertig. Een selectie uit de RadioNL Top dertig kunt u elke vrijdag beluisteren van 15.00u tot 18.00u via RadioNL (www.radionl.fm).


Nummer één: Kenny B--Parijs.

Nummer twee: Guus Meeuwis--Jij bent de liefde.

Nummer drie: Jan Smit--Kleine superster.


Dimitri van Toren.


Dimitri van Toren is overleden. De zanger is vierenzeventig jaar geworden. Hij was bekend van onder andere de nummers Hé kom aan, Lied voor kinderen en Jij bent de mooiste. De maker van deze site wenst familie en kennissen veel sterkte toe in de komende tijd.

Hans Steiger.Van Hans Steiger is een nieuwe single verschenen met de titel Vakantie. Eerder bracht de zanger onder andere Laat me lekker, Ben jij gelukkig, Ojeje ojaja, Het geluk zit in je hart, Dans met mij en Het gras is altijd veel groener bij de buren uit. Map Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.


Angelina.


Angelina heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Limburg. Eerder bracht de zangeres onder andere Daan goon de lémpkes aon, Diech bis mie leve en Limburgse vent uit. Het nummer wordt in het Limburgs dialect gezongen. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het te vinden is in de diverse downloadshops.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig, uitgezonden 02-12-1973 Radio Noordzee Internationaal was een zeezender die uitzond van zes maart 1971 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Ben Rondhuis.

Titel: Jij bent veel te mooi.

Notering: Nummer éénentwintig.


Deano.


Van Deano is een nieuwe single verschenen met de titel Help. MV Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Dirk.


Dirk heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Alles wat ik nodig heb. Eerder bracht de zanger onder andere Verliefd tot over mijn oren, Vanavond feest ik door en Lieve opa uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Rudi Winters.


Van Rudi Winters ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Gedreven door de wind. Het tweede nummer is Fakteurke. Eerder bracht de zanger het nummer Je bent veel mooier als je lacht uit.

De tijd van toen....de langspeelplaat.
Artiesten: o.a. De Makkers, Corry en de Rekels en Anja.

Titel: Veronica blijft (als u dat wilt).

Uitgebracht in: 1970


Ray Benjamin.


Ray Benjamin heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Ik wil graag van je houden. Eerder bracht de zanger Kus me streel me uit. NRGY Music zorgt ervoor dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Marty Kreté.


Marty Kreté heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Alleen jij. Eerder bracht de zanger onder andere 't Is beter zo, Hou me nog een keer vast, Verloren liefde, De muzikant, Verdwaald in jouw mooie ogen, Zij is zo mooi en Als de zon weer onder gaat uit. CGM Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Wing-Men.


Van Wing-Men is een nieuwe single verschenen met de titel Verleid mij. Caldera Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Mario Mulder.


Van Mario Mulder is een nieuwe single te downloaden met de titel Wat een geluk. Het is het eerste nummer dat de zanger op de markt heeft gebracht.

Radio Veronica Top 100 van het jaar 1966.Een Nederlandstalige notering van de best verkochte singles uit de Radio Veronica Top 100 in het jaar 1966. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiesten: Het.

Titel: Ik heb geen zin om op te staan.

Notering: Nummer zesenvijftig.


Marc Eland.


Van Marc Eland is een nieuwe single te downloaden met de titel Passie & Verlangen. Het is het eerste nummer dat de zanger op de markt heeft gebracht.

Marcel Dool.


Marcel Dool heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Lekker lekker met jou. Eerder bracht de zanger Je kan maar beter vrolijk zijn uit. Ultimatedisk Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Jan van Est.


Jan van Est heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Ik heb in de regen jouw tranen niet gezien. Eerder bracht de zanger onder andere Zing drink dans, Wat moet ik doen, Dromen van verre stranden, Dat komt door jou, De zon op mijn bol, Ik ben zo blij vandaag, Als ik je zie, Het is weer feest, De zon in mijn hart, Hé mooie meid, De kriebels en Kleine jongen uit. Binnenkort is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

De Decennium jaren negentig Top honderd.Een Nederlandstalige notering uit de Decennium jaren negentig Top honderd.Artiest: Marco Borsato.

Titel: Dromen zijn bedrog.

Notering: Nummer één.


Danny Zuijderwijk.


Van Danny Zuijderwijk is een nieuwe single verschenen met de titel Een vrouw zoals jij. Eerder bracht de zanger onder andere Spijt, Vriendschap, Het kan maar zo, Volg je hart en Onderweg naar de zon uit. D-River Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

10 jaar Schlager Festival 2015.


Er ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel 10 jaar Schlager Festival. Enkele artiesten die op de schijfjes staan zijn Laura Lynn met We feesten heel de nacht, Frans Bauer met Ratatadadada, Willy Sommers met Stapelgek, Luc Steeno met Hij speelde accordeon, Willeke Alberti met Carolientje, Lenny Kuhr & Les Poppys met Visite, Joe Harris met Drink rode wijn, Nick & Simon met Rosanne, Marianne Weber met Stralen, Peter en zijn Rockets met Kom van dat dak af en Dana Winner met De oude man en de zee. Universal Records heeft de cd geproduceerd.

Pierre van Dam.


Pierre van Dam heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Boem, boem, boem. Eerder bracht de zanger onder andere Ik wil ook een gouden plaat, Dat bruine café, Jij maakt mijn dag weer goed, Ik wil met je sjansen, Een echte vriend, Jij bent de reden en Ik dans Nederlands uit. PVD Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Joey Hartkamp, Patty Brard & Jochem van Gelder.


Van Joey Hartkamp, Patty Brard & Jochem van Gelder is een nieuwe single verschenen met de titel Bonje met de buren. Het nummer is de titelsong van het gelijknamige tv programma. Goldstar Records heeft ervoor gezorgd dat het te vinden is in de diverse downloadshops.

Karin Welsing.


Karin Welsing heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Want als 's nachts... Eerder bracht de zangeres onder andere Zoals ik ben, Ik wil niet leven in onzekerheid, Italiaanse nachten, Wij samen één, Engelbewaarder en Bittere zoete tederheid uit. Zeven juni is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Bennie Solo.


Bennie Solo heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Kroegje aan de hemelpoort. Eerder bracht de zanger onder andere Dat kun je toch niet maken, Polonaise achteruit, Toos boos, Zomerzon, Nu brullen de leeuwen en Ik leef vandaag uit. Ultimatedisk Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Jan Smit.


Jan Smit heeft een gouden award gekregen voor de single Kleine superstar. Inmiddels zijn er meer dan 15.000 exemplaren van het nummer verkocht.

De Vlaamse Top vijftig (week twintig).De hoogste binnenkomer uit de Vlaamse Top vijftig. De Vlaamse Top vijftig kunt u beluisteren op zondag van 16.00u tot 18.00u op Radio 2 (www.radio2.be).Artiesten: Jo Vally & Noa Neal.

Titel: De kracht van de liefde.

Binnengekomen op: Nummer dertig.


Jayh.


Van Jayh is een nieuwe single verschenen met de titel Je lijkt op iemand. Eerder bracht de zanger onder andere Mooie dag, Blijf hangen, Laat maar komen, 't Maakt niet uit en Waar ik sta uit. Avalon Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Elke Taelman.


Elke Taelman heeft een nieuw album opgenomen met de titel Hemels. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Een hemels gevoel, Jij bent zo anders, Zolang er dromen zijn en Ik zie de zon. Eind juni is de cd verkrijgbaar in de (internet)winkels.

Hollandse Nieuwe (week tweeëntwintig).De Hollandse Nieuwe. Dit nummer is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.Artiest: Samantha Steenwijk.

Titel: Proost op het leven.


Michelle.


Michelle heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Je hart gaat sneller slaan. Eerder bracht de zangeres onder andere Ik volg je, Heel het leven nog voor ons, Limonade en zonneschijn, Waarom huilt u mama en Ik heb een droom uit. Binnenkort is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

Jettie Pallettie.


Jettie Pallettie heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Hopeloos. Het tweede nummer is Ik zit in een cafeetje (Dj Polle remix). Eerder bracht de zangeres onder andere de nummers Koekoek, 'n Kus van u meneer, Spring maar achterop en M'n zeekapitein uit. Berk Music zorgt ervoor dat het schijfje vijf juni in de (internet)winkels verkrijgbaar is.

Charlotte.


Van Charlotte is een nieuwe single te downloaden met de titel Altijd nog. Eerder bracht de zangeres onder andere de nummers Kom sta op, Elke dag wil ik bij jou zijn en Liefde uit.

Gertjan Wels.


Gertjan Wels heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Liefde bestaat. Eerder bracht de zanger onder andere Deze ene nacht, Over en voorbij, Jij, Leef en geniet, Mijn zoon en Vanavond uit. Vijf juli is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Herinnert u zich deze nog? (week éénentwintig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van 1974. Dus precies éénenveertig jaar geleden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Vader Abraham.

Titel: In de C-klasse.

Notering: Nummer negentien.


Normaal.


Van Normaal ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel 40 joar hoken. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Ik bun verliefd, Ow volle lippen, Hummelo City, Steentje in mijn schoen, Marmer steen en iezen, Vrouw Haverkamp/Hansselman, Vrogger was alles better en Hie dut it.

Erik van Klinken.


Erik van Klinken heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Als je het even niet ziet zitten. Eerder bracht de zanger onder andere 't Is te gek, Alles gaat top, Julia, Barbara, Stop die trein, Kijk eens diep in mijn hart en Vrijgezellen uit. Storm Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Puur Nationaal.


Puur Nationaal is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.puurnationaal.nl.

Femke Meines.


Van Femke Meines is een nieuwe single te downloaden met de titel Smelt. Eerder bracht de zangeres onder andere de nummers Geen zin, Op grote schouders, Dat zijn wij en Dan kies ik uit.

Grutte Geart.


Grutte Geart heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Rosie (2015 versie). CD Hamster Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Een luistertip.

 

Radio Twenterand.

Te beluisteren via www.radiotwenterand.nl.


Stevan.


Van Stevan is een nieuwe single te downloaden met de titel En dan zeg jij. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Ik wil vrij zijn, Het is mooier als iedereen lacht, Jij mooie meid en Griekse visser uit.

Dennis Jones.


Van Dennis Jones is een nieuwe single verschenen met de titel 'n Doosje vol met liefde. Eerder bracht de zanger onder andere Ik maak van jou een koningin en De zon die zal schijnen uit. VNC Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Exit.


Exit heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Het meisje uit m'n dromen (2015 versie). Eerder bracht de groep onder andere Kom bij me terug, Marlena, Oh schone jonkvrouw, Nu je weg bent en Ik hou van haar uit. JC Records zorgt ervoor dat het nummer binnenkort te vinden is in de diverse downloadshops.

Goud van Oud.

Artiest: Ronny Bierman en het Amsterdams Politie Mannenkoor ''Euterpe''.

Titel: Grijpstra en de Gier.

Uitgebracht in: 1979.


Dominique de Weerd.Van Dominique de Weerd is een nieuwe single verschenen met de titel Geen leugens meer. Eerder bracht de zanger onder andere Die zomeravond met jou en Op het strand van Griekenland uit. Showbizzinfo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.


Witness & Doretthe.


Van Witness & Doretthe is een nieuwe single verschenen met de titel Briesje. EW Productions Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De Radio Veronica Top duizend.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top duizend, die samengesteld werd nadat er vijfhonderd Top veertigs waren uitgezonden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Wim Sonneveld.

Titel: De kat van ome Willem.

Notering: Nummer vierhonderdveertien.


De Geweldigheid.Van De Geweldigheid is een nieuwe single verschenen met de titel Licht. Marista Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.


Coen & Rika.


Van Coen & Rika is een nieuwe single verschenen met de titel De zon gaat schijnen. Showbizzinfo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Samantha Steenwijk.


Samantha Steenwijk heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Proost op het leven. Eerder bracht de zangeres Hou toch van mij, Altijd altijd, Zonder jou, Lieveling wat hou ik van je, Mierzoete verleiding en Wat ik voel uit. Number 8 Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De Nederlandstalige Top vijftien van toen.Een notering uit de Nederlandstalige Top vijftien, uitgezonden 14-03-1976 op Radio Mi Amigo. De zeezender zond uit van één januari 1974 tot twintig oktober 1978.Artiest: Loeki Knol.

Titel: Algebra.

Notering: Nummer dertien.


William Janz.


William Janz heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Ik wil jou voor mij alleen. Eerder bracht de zanger Door jou zie ik weer hoe mooi het leven is uit. Binnenkort is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Jeroen Weerdenburg.


Jeroen Weerdenburg heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Naar huis... Eerder bracht de zanger onder andere Schijn je licht op mij, Jij, Wat ik voor je voel, Zondag en Laag bij de grond uit. Sound Vision Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Mariska Flowers.


Van Mariska Flowers is een nieuwe single verschenen met de titel Jouw ogen zo blauw. Eerder bracht de zangeres Naar een party uit. NGC Productions heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Somon Stein.Sony Music heeft een eerder op de markt gebrachte single van Simon Stein met de titel Ogenblik met Jenny opnieuw op de markt gebracht. Het tweede nummer is Bedankt mijn lief. Eerder bracht de zanger Blauwe vlinder uit.Branden.


Branden heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Het is een nacht (Klaas van Pelzen 2015 remix). Cozzin Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De Pitaboys & Monday Midnite.


Van De Pitaboys & Monday Midnite is een nieuwe single te downloaden met de titel Reggaebeat. Eerder bracht het duo onder andere de nummers Stoeien, Ratatata, Alpenwei, En ik zweef en Waar is da feestje uit.

Gewoon FM.


Gewoon FM is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.gewoonfm.nl.

Sasha & Davy.


Van Sasha & Davy ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel La vita è bella. De titel doet wellicht anders vermoeden, maar de cd is Nederlandstalig. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Jij laat de wereld stralen, Eeuwig bij elkaar, Jij bent het, La vita è bella, Torero, Nooit meer alleen en Voor altijd.

Gebroeders Ko.


Van de Gebroeders Ko ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Ik wil alleen maar jou. Het tweede nummer is Parachute party. Eerder bracht het duo onder andere de nummers Niet uit Volendam, Wat heb jij een lekker lijf, Voor Oranje, Een bitterbal, Vandaag gaat het gebeuren, Duiken in de zee, Boten Anna, Zonnebril, Drink als een prins, Ze had alleen maar schoenen aan en Ik ben verliefd uit. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

Peter Pijper.


Peter Pijper heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Wat je niet hebt dat heb je niet. Eerder bracht de zanger onder andere De liefde voor jou en Liefste uit. Showbizzinfo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De hoogste binnenkomer in de RadioNL Top dertig.

 (week twintig).

De hoogste binnenkomer uit de RadioNL Top dertig. Een selectie uit de lijst is elke vrijdag tussen 15.00u tot 18.00u te beluisteren op RadioNL.

Artiest: Jayh.

Titel: Je lijkt op iemand.

Binnengekomen op: Nummer veertien.


Toine Kremer & Dj Nick Janssen.


Van Toine Kremer & Dj Nick Janssen is een nieuwe single verschenen met de titel Zwart wit. 52 Weken Feest Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Bart van Loon.


Bart van Loon heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Lied van mijn leven. Eerder bracht de zanger Ik ben verliefd uit. Een juni is het nummer te vinden op de diverse downloadsites.

De dj plugt zijn eigen plaat!Diverse dj's hebben zelf een plaat opgenomen. Het voordeel hiervan was dat ze hem zelf konden pluggen.Naam: Chiel Montagne.

Titel: Chiel Montagne (lp).

Dj geweest bij: o.a. bij Radio Veronica.


Nicole & Hugo.


Van Nicole & Hugo is een nieuwe single te downloaden met de titel We gaan nog even door. Eerder bracht het duo onder andere de nummers Muziek is ons leven, Hou van mij, Blijf bij mij, Dans de wereld rond, Vuurwerk, Hier in mijn hart, Pastorale, Verliefd en Ik denk aan jou uit.


Leden Bezoekers
87 570779


Startpagina
Gastenboek
LedenlijstAlleen toegankelijk voor leden
Fotoalbum
Drentse Piraten.
e-mail adres ''Nederlandse Lied''
Goed Verstaanbaar Online.
Piratenhits Internetradio.
Radio Continu.
Radio Hunebedje.
Radio Maico.
Radio Montana.
Radio Olympia.
Radio Twenterand.
Radio Valencia.
RadioNL.