''HET NEDERLANDSE LIED''

Communities

ZeelandNet

''HET NEDERLANDSE LIED''

E-mail adres: nederlandselied@zeelandnet.nl

623.990 bezoekers 94 leden Log in

Blitz.Van Blitz is een nieuwe single te downloaden met de titel Doe de dabidee! U kent het duo ondermeer van de nummers Rakketak boem boem, Chill relax en Wij zijn twee vrienden.

Otto Roona.Van Otto Roona is een nieuwe single te downloaden met de titel Trucken' Trudy. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Lieve schat, Als je lacht schijnt de zon en Met jou uit.

Mieke & Luc van Meeuwen.Van Mieke & Luc van Meeuwen is een nieuwe single verschenen met de titel Rozen medley. Eerder bracht het duo onder andere Hou me even vast, Volle maan een sterrenhemel en Samen kunnen wij de wereld aan uit. Jaz Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Terug in de tijd.

Artiesten: Pater Moeskroen.

Titel: Hela hola tut hola!

Thomas Berge.Thomas Berge heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Ik wil niet dat je gaat. U kent de zanger ondermeer van Leef je uit, Niemand die je ziet, Morgen, Zonder jou (voor jou alleen) en Alleen omhoog. Binnenkort is het nummer verkrijgbaar op de bekende downloadsites.

Micha Marah.Micha Marah heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Liefdesliedjes. Eerder bracht de zangeres onder andere Tamboerke, Lange haren en Jij uit. VS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer verkrijgbaar is in de diverse downloadshops.

Armand Fuchs.Van Armand Fuchs is een nieuwe single te downloaden met de titel Ondeugend. U kent de zanger onder andere van Leven lukt me niet met jou, Zomertijd en Lekker ding. T-Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Een Gouwe Ouwe.

Artiest: Disco Johnny.

Titel: Meneer Pastoor.

Susanna Veldmeijer.Susanna Veldmeijer heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Ciao ciao amore. Eerder bracht de zangeres ondermeer Ik heb liever dat je gaat en Ik heb genoeg van jou uit. Binnenkort is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

Jan & Monique.Van Jan & Monique is een nieuwe single verschenen met de titel Het dorpsfeest (2017 versie). U kent het duo onder andere van Laat me vrij en Als een vogel zonder vleugels. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Sasha & Davy.Van Sasha & Davy ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Leef en lach. Er staan elf nummers op het schijfje waaronder Romeo en Julia, Op elk moment, Zelfs in de wolken, Leef en lach, Lente, Wonder, Vrij als de wind en Liefdesleed. De cd is geproduceerd door VS Records.

Daisy Talens.Van Daisy Talens is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik ga door! U kent de zangeres onder andere van de nummers Als de liefde over is en Een kind zonder moeder.

De Hollandse Nieuwe.

 (week éénentwintig).

De Hollandse Nieuwe is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.Artiesten: Jeffrey Heesen.

Titel: Jij.

Monique Smit.Monique Smit heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Dans. U kent de zangeres onder andere van Wild, Blijf je vanavond, Een lange nacht, Vrouwenalfabet, Maak je move en Feest voor twee. Binnenkort is het nummer verkrijgbaar op de bekende downloadsites.

Harmina de Jonge.Harmina de Jonge heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Kindergebed. Ekkie Star Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Clouseau.Van Clouseau is een nieuwe single verschenen met de titel Alles voor mij (live). Eerder bracht het duo ondermeer Domino, Helemaal alleen, Daar gaat ze, Anne en Ik wil je terug uit. Medialaan Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Helemaal Hollands.Helemaal Hollands heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Niemand op de wereld. U kent het duo ondermeer van De ober, Waar is dat feestje, Blij dat de zon schijnt, De arme muzikant en Tikkie liefde. Binnenkort is het nummer verkrijgbaar op de bekende downloadsites.

De nummer één uit de PuurNL Top twintig.

 (week twintig).

De nummer één uit de PuurNL Top twintig. De hitlijst is te beluisteren op PuurNL: zaterdag en zondag van 12.00u tot 14.00u.Artiest: John West.

Titel: Wit zwart.

Ramon Prins & Feest Dj Barry.Van Ramon Prins & Feest Dj Barry is een nieuwe single verschenen met de titel Ben ik te min (remix). Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsduo te vinden is in de diverse downloadshops.

Wolter Kroes.Wolter Kroes heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Als zij danst. Eerder bracht de zanger onder andere Formidabel, Viva Hollandia, Engel van mijn dromen, Dit is liefde, Zonder jou en Wat is het leven toch mooi uit. Dino Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Andre Hazes jr.Van André Hazes jr ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Wijzer. Er staan tien nummers op het schijfje waaronder Steeds weer, Ik haal alles uit het leven, Het is beter zo, Wie kan mij vertellen, Wijzer, Ga, Nooit meer en Jij alleen. De cd is geproduceerd door Dino Music.

Gers Pardoel.Van Gers Pardoel is een nieuwe single verschenen met de titel Zo bijzonder (live). Eerder bracht de zanger ondermeer Ik neem je mee, Bagagedrager, Als jij langs loopt en Dans met mij uit. Medialaan Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De nummer één uit de Oranje Top dertig.

 (week twintig).

Een selectie uit de Oranje Top dertig is te zien op TV Oranje: vrijdag van 20.00u-2100u, zaterdag van 16.00u-17.00u en zondag van 11.00u-12.00u.
Artiesten: Gerard Joling & Tino Martin.

Titel: Laat me leven.

Laura Lynn.Laura Lynn heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Hemelsblauwe ogen. U kent de zangeres ondermeer van M'n dromen achterna, Vuurwerk, Hup faldera, Oh wat een dag en Jij bent de mooiste. Top Act Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Mario Franco.Van Mario Franco is een nieuwe single te downloaden met de titel Bel me op. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Ik blijf maar denken aan jou en Ik kan je niet laten gaan uit.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig, uitgezonden 13-05-1972.Artiest: Ben Cramer.

Titel: Hoort mij aan, pessimisten!

Notering: Nummer negenenveertig.

Erik van Klinken.Van Erik van Klinken ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Voor altijd! Het tweede nummer is Mijn eerste liefde. Eerder bracht de zanger onder andere Gewoon een lekker wijf en Stop die trein uit. Storm Records heeft het schijfje geproduceerd.

Robin.Robin heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Mañana. P & T Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Ferry Doedens.Van Ferry Doedens is een nieuwe single te downloaden met de titel Nu of nooit. U kent de zanger ondermeer van de nummers Bij mij, Jij en Hoger en verder.

Josje.Van Josje is een nieuwe single verschenen met de titel Bagagedrager (live). Eerder bracht de zangeres ondermeer Ik laat je nooit meer gaan en Ontdooien uit. Medialaan Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Guido van Zutphen.Van Guido van Zutphen is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik werd verliefd. Eerder bracht de zanger het nummer Jij betekent alles voor mij uit.

Rob Zorn.Rob Zorn heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Leef de dag met een lach. U kent de zanger ondermeer van Leven hoe ik wil, Nou en, Vandaag dat is m'n dag en Alles wat ik vraag. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Romy Dannenburg.Van Romy Dannenburg is een nieuwe single verschenen met de titel Nummer 1. Sterren Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Rein Mercha.Rein Mercha heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Met hart en ziel. U kent de zanger ondermeer van Wat ben ik dom geweest, Vakantie en Mijn zigeunerkoningin. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer verkrijgbaar is op de bekende downloadsites.

Oliver Smeyers.Van Oliver Smeyers is een nieuwe single te downloaden met de titel Margrietje. U kent de zanger onder andere van de nummers Dit is mijn leven, Altijd samen, Als ik zing en Stralen.

Paul Severs.Telstar Music brengt op vierentwintig mei een nieuw verzamelalbum uit van Paul Severs met de titel Een avond met Paul Severs. Enkele nummers die op de schijfjes staan zijn Geen wonder dat ik ween, Zeg 'ns meisje, Rocky, Ik ben verliefd op jou, Mooie meisjes, Het kind, Lief en Hé Suzie.

Bianva Frieling.Van Bianca Frieling is een nieuwe single te downloaden met de titel Het leven is een feest. Eerder bracht de zangeres onder andere de nummers Hey lieve schat en Mijn hart slaat op hol uit.

Maurice M. Woning.Van Maurice M. Woning is een nieuwe single te downloaden met de titel Heidi. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Zoals voorheen en Hoe moet ik verder uit.

Thomas Berge.Van Thomas Berge ligt een EP in de (web)winkel met de titel The acoustic sessions. Er staan vier nummers op het schijfje. De titels zijn Leef, Ik leef niet meer voor jou, Open einde en Ik hou van jou. De cd is geproduceerd door Dino Music.

Herinnert u zich deze nog?

Artiesten: Nico Haak en De Paniekzaaiers.

Titel: Ik wil zo graag in mijn leven (toch wel 's wat beleven).

Koen Crucke.Koen Crucke heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Kleine Edith. Eerder bracht de zanger Nooit echt zomer zonder jou uit. VS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Jeroen Weerdenburg.Van Jeroen Weerdenburg is een nieuwe single te downloaden met de titel Vandaag. U kent de zanger onder andere van de nummers Zo ver, Zondag, Naar huis en Mijn wereld.

Sander Kwarten.Sander Kwarten heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Geen twijfel. U kent de zanger onder andere van Ik wil met je dansen heel de nacht, Hart van steen, Blijf bij mij, Dromen en Ik laat je nooit meer gaan. Cornelis Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Een Vlaamse Gouwe Ouwe.

Artiest: Bart Herman.

Titel: Ik ga dood aan jou.

De Divy's.Van De Divy's is een nieuwe single te downloaden met de titel Tover een lach. U kent het duo ondermeer van de nummers Jij jij jij, Hé lekker dier en Liefde is.

Henk Robbemond.Van Henk Robbemond is een nieuwe single verschenen met de titel Ik vraag u lieve Heer. NAP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Nick Brinkhuis.Nick Brinkhuis heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Overal. Eerder bracht de zanger ondermeer Hef de glazen, Op en neer, Als ik jou niet had en 'k Zie steeds weer sterren uit. Binnenkort is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

De Muziek Expres Top twintig.

Top twintig van: september 1963.

Een Nederlandstalige notering uit de Muziek Expres Top twintig.Artiest: Bob Benny.

Titel: Waar en wanneer.

Notering: Nummer veertien.

Duo Boublon.Duo Boublon heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Een mooie nacht met jou. Veertien juni is het eerste nummer dat het duo gaat uitbrengen te vinden in de diverse downloadshops.

Bob Offenberg.Van Bob Offenberg is een nieuwe single te downloaden met de titel Kus me. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Toen ik je zag, Net als in m'n droom, Je bent te gek en Kom maar dichterbij uit.

Bart Peeters.Bart Peeters heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Als je met je billen en je heupen shaket (live). Eerder bracht de zanger ondermeer Blank of zwart, Tele-Romeo, Wat nog komen zou en Een echte vrouw uit. Medialaan Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Kevin Nuijten.Van Kevin Nuijten is een nieuwe single verschenen met de titel Jij bent de zon. Eerder bracht de zanger Vanavond gaan we los uit. NAP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

R.N.I. Troef twintig.Radio Noordzee Internationaal zond van mei 1973 tot augustus 1974 de Troef twintig uit. De nummers die in deze lijst stonden waren kanshebbers voor de R.N.I. Top vijftig.Artiest: Toby Rix.

Titel: Maak 't 'n beetje gezellig.

Uitgezonden op: 16-03-1974.

Notering: Nummer negen.

Jan Koevoet.Van Jan Koevoet is een nieuwe single verschenen met de titel Lieveling. Eerder bracht de zanger ondermeer Kom in mijn armen, Als jij niet bij me bent, Jij bent het helemaal en Met tranen in je ogen uit. Score Promotions Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

A37.Van A37 is een nieuwe single verschenen met de titel Op zoek naar jou. CD Hamster Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Sieneke.Van Sieneke ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Lievelingsmelodie. U kent de zangeres onder andere van de nummers Ik ben verliefd (sha-la-lie), Donkere dagen, Lieg toch eens een beetje beter, Het gat van de deur, Doe dat nooit meer en Hé lekker ding. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

Blof.Van Blof ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Aan. Er staan veertien nummers op het schijfje waaronder Zachtjes zingen, Hierheen, Languit vallen, Bewaar me, Zoutelande, Controle, Over de dam en Dertien.

De hoogste binnenkomer in de Oranje Top 30.

 (week twintig).

Een selectie uit de Oranje Top 30 is te zien op TV Oranje: Vrijdag van 20.00u-21.00u, zaterdag van 16.00u-17.00u en zondag van 11.00u-12.00u.Artiest: André Hazes jr.

Titel: Steeds weer.

Binnengekomen op: Nummer dertien.

Bianca Frieling.Van Bianca Frieling is een nieuwe single te downloaden met de titel Het leven is een feest. Eerder bracht de zangeres het nummer Hey lieve schat uit.

Ronnie Ruysdael.Van Ronnie Ruysdael is een nieuwe single verschenen met de titel Zo is het leven. Eerder bracht de zanger onder andere Friet met mayonaise, Onze keet, Oktober en Hé lieve schat uit. Ronnie & Thijs Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Bob Offenberg.Bob Offenberg heeft een nieuw album opgenomen met de titel Mijn trots. U kent de zanger onder andere van de singles Toen ik jou zag, Net als in m'n droom, Je bent te gek, Kom maar dichterbij en Laat me zweven. Binnenkort is het schijfje verkrijgbaar in de (internet)winkels.

Isabelle A.Isabelle A heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Lowietse (live). U kent de zangeres ondermeer van Hé lekker beest, Stap voor stap, Ik heb je nodig en Wie ben jij. Medialaan Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De Radio Veronica Top veertig.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van week negentien in 1974. Dus precies drieënveertig jaar geleden.Artiesten: Ronald and Donald.

Titel: Kwek kwek.

Notering: Nummer vijf.

Henk Wijngaard.Van Henk Wijngaard is een nieuwe single te downloaden met de titel Deze zomer is voor jou. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Met de vlam in de pijp, Café De Hemel, Kilometervreter en Het zwarte asfalt uit.

Joey Hartkamp & Vitesse supporters.Van Joey Hartkamp & Vitesse supporters hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Ernems trots. Goldstar Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Vijfenveertig toeren vinyl.

Artiest: Robert Paul.

Titel: Geef me een pils.

Jessy.Van Jessy is een nieuwe single te downloaden met de titel Hemelsblauwe ogen. U kent de zangeres ondermeer van de nummers Wil je mij, Laat me in je leven, Dingen en Laat ze maar praten.

Wilfred Gerrits.Van Wilfred Gerrits is een nieuwe single te downloaden met de titel Liever dat je gaat. Eerder bracht de zanger het nummer Onder de sterrenpracht uit.

Sam Gooris & Jettie Pallettie.Van Sam Gooris & Jettie Pallettie is een nieuwe single te downloaden met de titel Alles voor de fans. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

Marc Tompson.Van Marc Tompson is een nieuwe single te downloaden met de titel Als ik in je ogen kijk. Eerder bracht de zanger het nummer Alleen bij jou uit.

Yves & Berritta.Van Yves & Berritta is een nieuwe single te downloaden met de titel Een mooi liefdesverhaal. U kent het duo van het nummer De winter.

Gino Graus.Van Gino Graus is een nieuwe single verschenen met de titel Ga je mee. Eerder bracht de zanger onder andere Vogelvrij, Hey schat, Leef de dag, Noa en Zweven op de wind uit. A-Hits Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Quincy.Quincy heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Wat doe jij. DB Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

René Janssen.Van René Janssen is een nieuwe single te downloaden met de titel Jolanda. U kent de zanger ondermeer van de nummers Ga maar met me mee, Waar ben je nu, Jij bent wat ik wil, Jij bent de duivel en In de nacht.

Naomi Gael.Naomi Gael heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Druppels van pijn. Eerder bracht de zangeres ondermeer Jij bent het einde voor mij en Gaat die verlegenheid voorbij uit. Frank van Etten Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Coby Beekink.Van Coby Beekink is een nieuwe single verschenen met de titel Wat een stuk. Eerder bracht de zangeres Voel je dan niet uit. Double You Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Maria Goosen.Van Maria Goosen is een nieuwe single te downloaden met de titel Zweven op de wind. U kent de zangeres ondermeer van de nummers Een dag met jou in het paradijs en Waarom toch dromen.

Zuuder Leefde.Van Zuuder Leefde is een nieuwe single verschenen met de titel Dich bis de bom. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het eerste nummer van de groep wat in het Limburgs dialect gezongen wordt te vinden is in de diverse downloadshops.

Gers Pardoel.Gers Pardoel heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Hemel (live). U kent de zanger ondermeer van Ik neem je mee, Liever dan lief, Bagagedrager en Louise. Medialaan Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De Radio Mi Amigo Top vijftig.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Mi Amigo Top vijftig, uitgezonden 01-12-1974.Artiest: Boudewijn de Groot.

Titel: Ik ben ik.

Notering: Nummer drieënveertig.

Omhoog