''Het Nederlandse Lied''

  Welkom. Login
ik wil lid worden!
Welkom bij ''Het Nederlandse Lied''.
Het Nederlandse Lied.


Deze site is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 23-04-2014.


Jan Warringa.


Van Jan Warringa is een nieuwe single verschenen met de titel Ik droom alleen van jou uit. Eerder bracht de zanger onder andere Engelbewaarder, Jij bent de zon, Op de kade, Wees niet bang, Alle mannen mogen kijken, Dat kan niemand, Lange nachten en Ga je mee uit. Het nummer is verkrijgbaar op de bekende downloadsites.

Grutte Geart.


Grutte Geart heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Waarheid of onzin. Eerder bracht de zanger onder andere Rosie, Er valt een traan in mijn bier, Zilveren ster, Was het nou in Drachten en Geluk is niet te koop uit. Het nummer is te koop in de diverse downloadshops.

Een luistertip.RadioNL

Te ontvangen via www.radionl.fm.


Mandy Richter.


Van Mandy Richter is een nieuwe single te downloaden met de titel De rots waar ik op bouw. MaBi Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse muziekportals.

''Gooische Buurvrouw'' Joyce.


Van ''Gooische Buurvrouw'' Joyce is een nieuwe single verschenen met de titel Mijn liefste. MM Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Goud van Oud.
Artiest: Ben Cramer.

Titel: Gina.

Uitgebracht in: 1968.


Bas Gaasbeek.


Bas Gaasbeek heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Over en uit. Hit It Music heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.

Gino Graus.


Van Gino Graus is een nieuwe single verschenen met de titel Ik kan alleen maar van je dromen. Eerder bracht de zanger onder andere Betoverd met je ogen, Zing spring en doe met me mee en Zwevend op de wind uit. Holliwood Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Harten 10.


Van Harten 10 ligt een nieuw album in de winkels met de titel Hier klopt mijn hart. Er staan twaalf nummers op de cd waaronder Afrika, Hier klopt mijn hart, Bewaar je dromen voor morgen, Als ik zing, 'n Wonder, Groen als gras, Als je gaat, Geluk en Eind goed al goed. Prent Music heeft het schijfje geproduceerd.

De Oranje Top dertig (week zestien).De hoogste binnenkomer uit de Oranje Top dertig.Artiest: Hans Steiger.

Titel: Laat me lekker leven.

Binnengekomen op: Nummer vijftien.


André Hazes jr.


Van André Hazes jr ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Mijn beste vriend. Er staan twaalf nummers op de cd. Enkele titels zijn Daar sta je dan, Ineens was je volwassen, Als je gaat, Laat me niet gaan, Jouw stem, Zeg maar niets, Zij gelooft in mij, Jij je zin en Zonder jou uit. Pias Records heeft de cd geproduceerd.

Gigant FM.


Gigant FM is te ontvangen via de kabel en internet. Voor meer informatie over de frequenties kunt u kijken op de website www.gigantfm.nl.

Wesley Ponsen.


Van Wesley Ponsen ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Laat mij maar gaan. Er staan vijftien nummers op het schijfje waaronder Goeie ouwe tijd, Bruine ogen huilen niet, Waar moet ik heen, Een leven zonder jou, Wat moet ik nou, Draaien en zwaaien, Ik ben zo eenzaam, Mijn zoon en Zijn het je woorden. Berk Music heeft de cd geproduceerd.

Ferry de Lits.


Ferry de Lits heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ademloos door de nacht. Het tweede nummer is de Dj Angelo remix. Eerder bracht de zanger onder andere Oh Sylvie, Ik wil vanavond, Joana, Oh Luister, Ejoo ejoo en Als ik jou zie uit. Berk Music heeft er voor gezorgd dat het schijfje te koop is in de (internet)winkels.

De Vlaamse Top tien (week zestien).De nummer één uit De Vlaamse Top tien.Artiest: Laura Lynn.

Titel: Jij en ik.


Jamai.


Van Jamai is een nieuwe single te downloaden met de titel Gevallen of gevlogen. Eerder bracht de zanger Ik meen 't uit. Soundwise Records heeft er voor gezorgd dat het nummer verkrijgbaar is op de bekende muziekportals.

Marino Castello.


Van Marino Castello is een nieuwe single verschenen met de titel Geef ons nog een glas. Eerder bracht de zanger onder andere Moeder liefste moeder, Oh ik mis je, Samen genieten en Duizend maal gevraagd uit. PK Productions heeft er voor gezorgd dat het nummer is te vinden in de diverse downloadshops.

Jeronimo.


Van Jeronimo is een nieuwe single verschenen met de titel Denk denk denk. Het is het eerste Nederlandstalige nummer dat de zanger heeft uitgebracht. NRGY Music heeft er voor gezorgd dat het te vinden is op de diverse downloadsites.

Roy Donders.


Roy Donders heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik ben een jongen van de handel. Eerder bracht de zanger Ga voor goud uit. Het nummer is te koop in de bekende downloadshops.

Willem Barth.


Willem Barth heeft een nieuw album opgenomen met de titel Verboden liefde. Ook de laatste single Ik geef me over staat op het schijfje. Drieentwintig mei is de cd verkrijgbaar in de (web)winkels.

De Radio Veronica Tipparade (week zestien).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Tipparade van 1974. Dus precies veertig jaar geleden.Artiesten: Roek Williams met het groot koor van de Nederlandse platenhandel.

Titel: Veronica bedankt... en tot ziens!

Notering: Nummer dertien.


Schlager Festival 2014.


Er ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Schlager Festival 2014. Er staan veertig artiesten op de schijfjes waaronder Lindsay met Dag en nacht, Sanne met Land van ons twee, De Zangeres Zonder Naam met Keetje Tippel, Frans Duijts met Blijf vannacht bij mij, Peter en zijn Rockets met Kom van dat dak af, Frans Bauer met Doe nou niet, Corry Konings met Je moedertje, Yves Seghers met 't Is weer bingo, Willy Sommers met Verdwaald en verloren en Laura Lynn met Blijf in mijn armen vannacht. Universal Records heeft de cd geproduceerd.

Radio Holland Online.


Radio Holland Online is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.radiohollandonline.nl.

Harten 10.


Van Harten 10 is een nieuwe single te downloaden met de titel Groen als gras. Eerder bracht het duo onder andere Liefde maakt blind, Bewaar je dromen niet voor morgen, De andere kant, Wat is mooier, Ik wil je niet kwijt en Dat was vroeger uit. Prent Music heeft er voor gezorgd dat het nummer verkrijgbaar is op de bekende muziekportals.

Wim Soutaer.


Wim Soutaer heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Allemaal (2014 mix). Eerder bracht de zanger onder andere Heel de zomer lang, Duizend manieren, Kom bij mij, Overal ben jij, Voor altijd, Verleden tijd, Ik hoor bij jou, Jij en ik, Voorbij, Slaap je hier vannacht en Zonder woorden uit. Dragon Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is in de diverse downloadshops.

Peter Holland Hittip.Peter Holland was dj op de zeezender Radio Noordzee Internationaal, dit was een van zijn wekelijkse hittips.Artiest: Louis Neefs.

Titel: Margrietje (de rozen zullen bloeien).

Hittip van: 22 t/m 28-04-1972.


Hanny-D.


Van Hanny-D is een nieuwe single verschenen met de titel De man uit mijn dromen. Het tweede nummer is The hucklebuck. Eerder bracht de zangeres onder andere de albums Leven is mijn leven, Herslepen diamanten en Mijn passie uit. Showbizzinfo Records heeft er voor gezorgd dat de nummers zijn te vinden op de bekende downloadsites.

Wesley Boes.


Wesley Boes heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Want jij laat me zweven. Eerder bracht de zanger onder andere Ja kun je krijgen, Alles wat ik wil, Hé ga je mee, Guapa en Twee verliefde ogen uit. Het nummer is te koop in de diverse downloadshops.

Johan Heeren.


Van Johan Heeren is een nieuwe single verschenen met de titel Daar voel ik mij te goed voor. Eerder bracht de zanger onder andere Ik moet jou vergeten, Dromen, Viva Mexico, Alles of niets, Sheila, Hey hoe is het met jou, Ik heb het helemaal gehad met jou, Ik droom elke dag van jou en Jij maakt me blij uit. Berk Music heeft er voor gezorgd dat het nummer verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

Terug in de tijd.
Artiest: Vader Abraham.

Titel: Geven voor leven.

Uitgebracht in: 1974.


Bert Zwier.


Bert Zwier heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel In jouw ogen staat geschreven. Eerder bracht de zanger onder andere Voorbij, In de hemel, Zo'n kanjer van een meid en Laila uit. Goldstar Records heeft er voor gezorgd dat het nummer verkrijgbaar is in de bekende downloadshops.

Roy Peeters.


Van Roy Peeters is een nieuwe single te downloaden met de titel Als de sirtaki 's nachts weerklinkt. Het nummer is verkrijgbaar op de diverse muziekportals.

Een luistertip.Radio Maico.

Te beluisteren via www.radiomaico.nl.


Arnold Hofmans.


Van Arnold Hofmans is een nieuwe single verschenen met de titel Het lot (leef je leven). Eerder bracht de zanger onder andere Ze zeggen, Waarom fluister ik je naam nog, Ik heb met jou niets te maken, Want zo ben ik geboren, Het leven van de nacht, Hier sta ik en Ik ben een reiziger uit. Het nummer is te koop op de diverse downloadsites.

Erik van Klinken.


Van Erik van Klinken is een nieuwe single te downloaden met de titel Alles is top. Het tweede nummer is Lekker doodgewoon. Eerder bracht de zanger onder andere Kijk eens diep in mijn hart, Barbara, Stop die trein, Julia en Vrijgezellen uit. Storm Records heeft er voor gezorgd dat de nummers te vinden zijn op de bekende muziekportals.

'n Langspeelplaat.Artiest: Boudewijn de Groot.

Titel: Picknick.

Uitgebracht in: 1967.


Nick & Simon.


Artist & Company brengt op twintig juni een nieuw verzamelalbum uit van Nick & Simon met de titel Herinneringen (het beste van Nick & Simon). Welke nummers er op de cd komen te staan is nog niet bekend. Eerder bracht het duo onder andere de singles Steeds weer, Verloren, Kijk omhoog, Vallende sterren, Vlinders, Een zomer lang, Dans heel dicht bij mij, Geluksmoment, Julia, Alles overwinnen, Het masker en Rosanne uit. Er zullen ook vier nieuwe nummers op de cd komen te staan.

Marja Ros.


Marja Ros heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Het leven. Erik Nova Records heeft er voor gezorgd dat het nummer is te vinden in de diverse downloadshops.

De Radio Veronica Top duizend.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top duizend, die samengesteld werd nadat er vijfhonderd Top veertigs waren uitgezonden op de zeezender.Artiest: Thijs van der Molen.

Titel: Drinke totteme zinke.

Notering: Nummer negenhonderddrie.


Bumba.


Van Bumba is een nieuwe single te downloaden met de titel De Bumba dans. Studio 100 Records heeft er voor gezorgd dat het nummer is te vinden op de bekende muziekportals.

De Hollandio's.


Van De Hollandio's is een nieuwe single te downloaden met de titel Diep in mijn hart. Eerder bracht het duo Jij laat 't zonnetje schijnen uit. Goldstar Records heeft er voor gezorgd dat het nummer verkrijgbaar is op de diverse muziekportals.

3JS.


Van de 3JS ligt een nieuwe single in de (internetwinkels) met de titel Twee zielen. Eerder bracht het trio onder andere Kom, Net alsof, De zomer voorbij, Wiegelied, Hou van mij, Kamers van mijn hart, Bevlogen als vogels, Je vecht nooit alleen, Verdwaald, Til me op, Bijzonder, Geef mij een naam, Bij hoog en laag en De weg uit. Artist & Company heeft de cd geproduceerd.

Een nummer geschreven door Peter Koelewijn.
Artiest: Polle.

Titel: Wil.

Uitgebracht in: 1979.


Peter La Haye.


Van Peter La Haye is een nieuwe single te downloaden met de titel Waarom. Het tweede nummer is de karaoke versie. Eerder bracht de zanger onder andere Ik heb je nodig, Ik ben van jou, Ik mis je, Adembenemend en De warmte van je hart uit. Tip Top NL Records heeft er voor gezorgd dat de nummers te koop zijn op de bekende muziekportals.

Radio 24/7.


Radio 24/7 is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op www.radio247.nl.

Sasha & Davy.


Sasha & Davy hebben een nieuw album opgenomen met de titel Wij zijn één. Eerder bracht het duo onder andere de singles Wonderkind, Slaap in m'n armen vannacht, Onafscheidelijk, Een mooie dag, Een zomeravond met jou, Mamma Maria, Van hier tot oneindig en Hou van mij uit. Binnenkort is de cd verkrijgbaar in de (internet)winkels.

Argo.


Van Argo is een nieuwe single verschenen met de titel Pappie loop toch niet zo snel. Eerder bracht de zanger onder andere Zing en geniet en De geur van je huid uit. Het nummer is te koop in de diverse downloadshops.

Tygo Nendels.


Van Tygo Nendels is een nieuwe single te downloaden met de titel Hou jij ook van mij. Eerder bracht de zanger onder andere Geen wonder dat ik ween, Dromen doe ik alleen van jou, Omdat ik van je hou en Ik kon 't bijna niet geloven uit. Frank van Etten Records heeft er voor gezorgd dat het nummer is te vinden op de bekende downloadsites.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig, uitgezonden 21-02-1971.Artiesten: Ed en Willem Bever.

Titel: Hup daar is Willem!

Notering: Nummer negen.


Peter Pijper.


Peter Pijper heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Leef en geniet. Eerder bracht de zanger onder andere Goed is goed, De liefde voor jou en Liefste uit. Het nummer is te downloaden op de diverse muziekportals.

Jimmy Frey.


Van Jimmy Frey ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel 75. Er staan veertig nummers op de schijfjes waaronder Rozen voor Sandra, Niemand weet hoeveel ik van je hou, Als een kus naar tranen smaakt, De smaak van je lippen, Zo mooi zo blond en zo alleen, Ik geloof, Meisje van mijn leven, Als de kinderen slapen zijn, Geen ogen zo blauw en Pappie nummer twee. Universal Records heeft de cd geproduceerd.

Christi-anne.


Van Christi-anne is een nieuwe single te downloaden met de titel Onderweg naar jou. Het nummer is te vinden op de diverse muziekportals.

Rikkie en de Rakkers.


Van Rikkie en de Rakkers is een nieuwe single verschenen met de titel Oranje is me kleur. Turbo Music heeft er voor gezorgd dat het nummer verkrijgbaar is in de bekende downloadshops.

Hollandse Nieuwe (week zeventien).De Hollandse Nieuwe van RadioNL.Artiest: Friso.

Titel: Jij bent niet alleen.


Erick Nova.


Van Erick Nova is een nieuwe single te downloaden met de titel Mijn protest. EN Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de diverse muziekportals.

Puur Nationaal.


Puur Nationaal is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.puurnationaal.nl.

Top 50 Woonwagenhits.


Deel vier uit de serie Top 50 Woonwagenhits ligt nu in de (internet)winkels. Enkele artiesten die op de cd staan zijn John West met Wil je niet wil je wel, Jaman met Laat me los laat me vrij, Henk Bernard met Met heel mijn hart, Milan Milano met Voel je dan niet, Wimmie Bouma met Een engel, Henri van Velzen met Vier vrienden, Daantje met Ga, Jannes met Ik heb teveel van jou gehouden, Frank van Etten met Als je lacht, Marco de Hollander met Twee armen en een zoen en Willem Barth met Is er een ander. Berk Music heeft de schijfjes geproduceerd.

Sieneke.


Sieneke heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Niemand heeft je ooit gezien. Eerder bracht de zangeres onder andere Ik ben verliefd (sha la lie), Blijf vannacht bij mij, Doe dat nooit meer, Hé lekker ding, Vita bella en Dromen alleen maar dromen uit. Berk Music heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is in de (internet)winkels.

Herinnert u zich deze nog? (week zestien).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van 1973. Dus precies éénenveertig jaar geleden.Artiest: Danny Cardo.

Titel: O, Eliza.

Notering: Nummer negenentwintig.


Yosee.


Van Yosee is een nieuwe single verschenen met de titel De zon zal voor jou weer schijnen gaan. Eerder bracht de zangeres onder andere Een minuut voor een leven lang, Ik zie weer pretjes in je ogen, Het voelt zo goed aan, Lieg als je kan, Duizend dromen ver en Mijn lieveling uit. Het nummer is te koop op de bekende downloadsites.

Rob de Nijs.


Van Rob de Nijs is een nieuwe single te downloaden met de titel Nooit gedacht. Eerder bracht de zanger onder andere Arme ziel, Hollandse liefde, Zo zal het zijn, Ritme van de regen, Geloof me, Alles wat ademt, Banger hart, Johnny soldaat, Zet een kaars voor je raam, Dag zuster Ursula en Malle Babbe uit. Het nummer is te vinden op de diverse muziekportals.

Jeroen Spierenburg.


Jeroen Spierenburg heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Nu leef ik m'n leven. Eerder bracht de zanger onder andere Door jou, Morgen is het weekend, Dans je de hele nacht met mij, Want als de zon, Ik hou het meest van jou, In dit café, Zij is cool, Als ze lacht, Zomerliefde en Vanavond ga ik los uit. VNC Music zorgt er voor dat het nummer vijfentwintig april in de bekende muziekportals is te downloaden.

De Dj's en hun plaat.Naam: Noordzee Koor.

Titel: Geef ons een kans.

Dj's: o.a. Peter Holland, Ferry Maat, Leo van der Goot en Tony Berk.


Geert Leurink.


Geert Leurink heeft een nieuw album opgenomen met de titel Regenwoud. Ook de laatste single Honingzout staat op het schijfje. Binnenkort is de cd te koop in de (web)winkels.

Mieke.


Van Mieke is een nieuwe single te downloaden met de titel Een lentedag. Eerder bracht de zangeres onder andere Een kind zonder moeder, Het zal nooit zo donker zijn, Die zwoele zomernacht, In een wereld zonder jou, Waarom zou er vrede zijn, M'n beste vriendin, Ik heb vandaag de zon besteld, Liefde doet soms pijn en Vlinders in je buik uit. Het nummer is te vinden op de bekende muziekportals.

'n Langspeelplaat.Artiest: Herman van Keeken.

Titel: Het beste van Herman van Keeken.

Uitgebracht in: 1972.


Gwendolina.


Van Gwendolina is een nieuwe single verschenen met de titel Dromen staan niet stil. Eerder bracht de zangeres Nachten uit. Het nummer is te downloaden op de diverse muziekportals.

Naomi.


Van Naomi ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Ik kan jou vergeten. Eerder bracht de zangeres onder andere Een zwoele nacht, Verboden liefde, Helemaal compleet, Alles kunnen en mogen en Als een engel uit. Berk Music heeft het nummer geproduceerd.

Goud van Oud.
Artiest: Gerard Cox.

Titel: Een mooi verhaal.

Uitgebracht in: 1975.Leden Bezoekers
85 535544


Startpagina
Gastenboek
LedenlijstAlleen toegankelijk voor leden
Fotoalbum
Adres--------[e-mail]
Hitgolf Radio.
PuurNL
Radio 24/7.
Radio Continu.
Radio Hollandse Muziek.
Radio Hunebedje.
Radio Maico.
Radio Oranje.
Radio Valencia.
Radio Wim Mees.
RadioNL.