''Het Nederlandse Lied''

  Welkom. Login
ik wil lid worden!
e-mail adres nederlandselied@zeelandnet.nl
Voor het laatst bijgewerkt op....

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 19 april 2015.


Wim Florack.


Van Wim Florack is een nieuwe single verschenen met de titel Op zoek naar jou. Eerder bracht de zanger onder andere Hou me stevig vast, Jij bent wat ik verloor, Alles alles alles en Bij jou zijn uit. FH Produkties heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Geen Stempel.


Geen Stempel heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel De kroegbaas. Eerder bracht het duo Sjansen uit. ABC Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadsites.

De Vlaamse Top vijftig (week zestien).De hoogste binnenkomer uit de Vlaamse Top vijftig. De Vlaamse Top vijftig kunt u beluisteren op zondag van 16.00u tot 18.00u op Radio 2 (www.radio2.be).Artiest: David Vandyck.

Titel: Overgaan.

Binnengekomen op: Nummer negenentwintig.


Sarah & Julia.


Van Sarah & Julia is een nieuwe single verschenen met de titel Ik ben ik jij bent jij. Sound Wise Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Vinzzent.


Van Vinzzent is een nieuwe single verschenen met de titel Het is tijd om los te laten. Eerder bracht de zanger onder andere Kom d'r bij, De liefde leeft in mij, Juffrouw de Kok, Niet morgen maar vandaag, Dromendans, Een zomer lang verliefd en Wat een wonder uit. Number 8 Music heeft ervoor gezorgd dat  het nummer te koop in de bekende downloadshops.

Jan Smit.


Jan Smit heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Kleine superster. Er zal een jongens-en een meisjesversie op de markt komen van het nummer. Eerder bracht de zanger onder andere Jij & Ik, Sla je armen om me heen, Leeg om je heen, Dromen, Hoop liefde en vertrouwen, Niemand zo trots als wij, Als de morgen is gekomen, Laura, Cupido, Ik zing dit lied alleen voor jou en Het land van mijn dromen uit. VO Sound Records zorgt ervoor dat het schijfje één mei in de (web)winkels verkrijgbaar is.

Hollandse Nieuwe (week zeventien).De Hollandse Nieuwe. Dit nummer is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.Artiesten: Harten 10.

Titel: Dat was vroeger.


3JS.


Van de 3JS ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Hier voor jou. Eerder bracht het trio onder andere de nummers Open, Twee zielen, Raak m'n hart, Verdwaald, Bij hoog en laag, Til me op, De weg, Zo mooi als jij, Toen ik jou vergat, Bijzonder, De stroom, Voor eens en altijd en Je vecht nooit alleen uit. Artist & Company heeft het schijfje geproduceerd.

Ancora.


Ancora heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Word zeeman. Eerder bracht het trio onder andere Vrij als de wind, Californio en Kerstmis op zee uit. Ancora Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Richard.


Van Richard ligt een nieuwe EP in de (internet)winkels met de titel Als de vlinders zijn vervlogen. Er staan vier nummers op het schijfje. De andere drie titels zijn In m'n dromen, Vera en Cha cha cha. Eerder bracht de zanger onder andere de singles Henk Wijngaard medley, Dali dali, Dansen op de tafel en De zwerver uit. ZR Records heeft de cd geproduceerd.

Amanda Hummé.


Amanda Hummé heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Altijd feest. Eerder bracht de zangeres Ik wil veel meer van jou uit. Vincent Produkties heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Eveline Cannoot.


Van Eveline Cannoot ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel AnderSterker. Er staan elf nummers op de cd waaronder Zomerdromen, Mijn grote liefde, Ik ben verliefd, Leeg, Geluk zet je zorgen opzij, Vang me op en Ik leef mijn leven. MP Records heeft de cd geproduceerd.

De RadioNL Top dertig (week zestien).De Top drie van de RadioNL Top dertig. Een selectie uit de RadioNL Top dertig kunt u elke vrijdag beluisteren van 15.00u tot 18.00u via RadioNL (www.radionl.fm).


Nummer één: Kenny B--Parijs.

Nummer twee: Sexy als ik dans--Nielson.

Nummer drie: Ken je mij--Trijntje Oosterhuis.


Rob Zorn.


Van Rob Zorn is een nieuwe single te downloaden met de titel Zullen we maar vergeten. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Dat maak ik zelf wel uit. Meisjes, M'n betere ik, Ik wil wat ik doe, Nou en, Mazzel, Er gaat een trein naar niemandsland, De grote kleine man, Alles wat ik vraag en Alles wat je wilt uit.

Zangeres Christien.


Van Zangeres Christien is een nieuwe single verschenen met de titel Ik heb geen tranen meer. NGG Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Zin in een feestje.


Er ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Zin in een feestje. Er staan tweeëntwintig artiesten op het schijfje waaronder Rudy de Wit met Zin in een feestje, Dennis Jones met Pak me kus me, Jeffrey Heesen met Casanova, Duo Knettergek met Op de lange latten, Frans Hoek met Feesten door de nacht, Janneke de Roo met 40-50-60 jaar, Jack Kunkels met Dit is het leven, Bas Gaasbeek met Over en uit en Henk Harders met Mary Jane. Hit It Music heeft de cd geproduceerd.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig, uitgezonden 13-05-1972. Radio Noordzee Internationaal was een zeezender die uitzond van zes maart 1971 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Arne Jansen.

Titel: Meisjes met rode haren.

Notering: Nummer negenendertig.


Bart Herman.


Van Bart Herman is een nieuwe single te downloaden met de titel Mijn prachtige Vlaanderen. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Zusterliefde, Bartje (is een leuke naam), Laat haar gaan, Ode aan de zon, Maanlicht op de zee, Lied van de sterren, Zonder meer te mooi en Slaap m'n kind uit.

Danny Green.


Van Danny Green is een nieuwe single te downloaden met de titel Niemand zal ooit een traan van mij zien. Eerder bracht de zanger het nummer Ieder afscheid kent 'n traan uit.

Ronnie Tober.Ronnie Tober heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Vaarwel adios. Eerder bracht de zanger onder andere Iedere avond, Verboden vruchten, Arriverderci Ans, Rozen voor Sandra, Met een roos in je blonde haren en Mama weet wat goed is uit. Score Promotions Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.


De tijd van toen....de langspeelplaat.
Artiesten: Het Radi Ensemble.

Titel: Wacht op mij Mona Lisa.

Uitgebracht in: 1970.


Daantje.


Daantje heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Wat ben ik blij je weer te zien. Eerder bracht de zangeres onder andere Ik zie het in je ogen, Jij, Ga, Nederland mijn voetballand en Wanneer uit. USB Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Will de Brouwer.


Will de Brouwer heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Bij ons in het café. Eerder bracht de zanger onder andere Ik wil met jou de hele wereld rond, Zing en dans met mij, Rock en roll is leven en Eenzaam uit. Ultimatedisk Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Rik Hoogland.


Van Rik Hoogland is een nieuwe single verschenen met de titel Zo is het goed. Nextstars Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.

René Rosas.


Van René Rosas is een nieuwe single verschenen met de titel Hou van mij (2015 versie). Ultimatedisk Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Danny Diego.


Danny Diego heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Oyalela. Longstream Media Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadsites.

Danny de Roover.


Van Danny de Roover is een nieuwe single verschenen met de titel Net dat kleine beetje meer. Scorpion Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Henk Damen.


Henk Damen heeft een nieuw album opgenomen met de titel Een moederhart. Er staan dertien nummers op het schijfje waaronder Door jou ben ik gelukkig, La mama, Weet je waarom mama, Voor jou alleen, Een moederhart, Wanneer, Ik laat je gaan, Jongen (ben jij je moeder vergeten) en Miljoenen kussen voor jou. NRGY Music zorgt ervoor dat de cd vierentwintig april verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

PuurNL.


PuurNL heeft een nieuwe programmering. Elke werkdag van 11.00 tot 13.00u kunt u luisteren naar PuurNL Café. Elke vrijdag van 13.00 tot 15.00u presenteert Pascal Verlinden de PuurNL Top twintig. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.puurnl.fm.

Radio Veronica Top 100 van het jaar 1965.Een Nederlandstalige notering van de best verkochte singles uit de Radio Veronica Top 100 in het jaar 1965. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Johnny Lion.

Titel: Sophietje.

Notering: Nummer veertien.


Gabe Moretti.


Van Gabe Moretti ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Ik kom je halen. De opbrengst van het schijfje komt ten goede aan Gabe's Foundation voor Parkinsononderzoek. Eerder bracht de zanger het nummer Chaos uit.

Sandra.


Van Sandra is een nieuwe single te downloaden met de titel Voor jou. Het is het eerste nummer dat de zangeres op de markt heeft gebracht.

David Vandyck.


David Vandyck heeft een nieuw album opgenomen met de titel David Vandyck zingt Will Tura. Eerder bracht de zanger onder andere de singles Zomerzon, Zolang het liefde is, Liefdesvuur, Meisje van mijn dromen, Er is plaats in mijn armen, Wat een wonder, Met heel mijn hart en De liefde weer ontdekt uit. Zesentwintig juni is het schijfje verkrijgbaar in de (internet)winkels.

De Decennium jaren negentig Top honderd.Een Nederlandstalige notering uit de Decennium jaren negentig Top honderd.Artiesten: Clouseau.

Titel: Passie.

Notering: Nummer éénenvijftig.


Ferry de Lits.


Van Ferry de Lits ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Is 't zo moeilijk om gewoon te doen. Er staan drie nummers op het schijfje. De andere twee zijn Laat me en de akoestische versie van Laat me. Eerder bracht de zanger onder andere Ademloos door de nacht, Zachtjes tikt de regen, Ik wil vanavond, Oh luister toch, Als ik jou zie en Oh Sylvie uit. Berk Music heeft de cd geproduceerd.

Ronnie en de Ronnies.


Van Ronnie en de Ronnies is een nieuwe single te downloaden met de titel Kampioenslied (landskampioen 2014-2015). Eerder bracht de groep onder andere de nummers Beestjes, Boem boem is ho, Help help, De keeper en Doe het zelf uit.

Eddy de Graaf.


Eddy de Graaf (zingende portier) heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Blut. JAH! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De hoogste binnenkomer in de RadioNL Top dertig.

 (week zestien).

De hoogste binnenkomer uit de RadioNL Top dertig. Een selectie uit de lijst is elke vrijdag tussen 15.00u tot 18.00u te beluisteren op RadioNL.

Artiest: Django Wagner.

Titel: Ik hou nog steeds van jou.

Binnengekomen op: Nummer éénentwintig.


Zus.


Zus heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Zomerzon. Eerder bracht het duo Ik wil met jou naar de zon, Feesten, Op een berg, Rode cabrio en Blauwe hemel uit. Binnenkort is het nummer te vinden op de diverse downloadsites.

Hollandse Lente Hits.


Een mei ligt er een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Hollandse Lente Hits. Enkele artiesten die op de schijfjes staan zijn Jan Smit met Dan volg je haar benen, Jannes met Laat de zon maar schijnen, Henk Bernard met Als een vogel zo vrij, Wesly Bronkhorst met Vaya con Dios, Sieneke met Vita bella, Nick & Simon met Spaanse duif, Marianne Weber met De Italiaan, Tom Haver met Nacht na nacht, Vinzzent met Dromendans, Dennis met Een vrolijk liedje, Jo Vally met De jongen uit de klas en Frans Duijts met Lieveling.

David Vandyck.


David Vandyck heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Overgaan. Eerder bracht de zanger onder andere Een superlange nacht, De liefde weer ontdekt, Met heel mijn hart, De trollendans, Wat een wonder, Meisje van mijn dromen, Liefdesvuur, Zolang het liefde is en Zomerzon uit. Jumbo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De dj plugt zijn eigen plaat!Diverse dj's hebben zelf een plaat opgenomen. Het voordeel hiervan was dat ze hem zelf konden pluggen.Naam: Jan van Veen.

Titel: Ik geef je mijn woord.

Dj geweest bij: o.a. Radio Veronica.


Lisa del Bo.


Van Lisa del Bo ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Voor een moeder, door een moeder. Er staan elf nummers op het schijfje waaronder Mama is het eenzaam daar, Mama gaat het wel met jou, Welkom thuis, Nooit meer kwijt, Een moederhart, La mama, Lieve mama, Kindje slaap en Stilte na de storm, een duet met Krisia en Eli. CNR Entertainment heeft de cd geproduceerd.

Catharina Hulters.


Van Catharina Hulters is een nieuwe single te downloaden met de titel Kom eens hier. Eerder bracht de zangeres Ik leef alleen voor jou, Er is maar één vrouw, Als jij naar me kijkt, Een kerstmis met jou en Het verkeerde moment uit.

Harten 10.


Harten 10 heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Dat was vroeger. Eerder bracht het duo onder andere Bewaar je dromen niet voor morgen, Blijf bij mij, Groen als gras, Hier klopt mijn hart, Als de zon weer schijnen gaat en Geleend uit. Prent Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Herinnert u zich deze nog? (week zestien).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van 1974. Dus precies éénenveertig jaar geleden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiesten: Mouth & MacNeal.

Titel: Ik zie een ster.

Notering: Nummer drie.


Dietwin de Jodelaar.Van Dietwin de Jodelaar is een nieuwe single verschenen met de titel Emilie. Eerder bracht de zanger Jodeladie (hiep hiep hiep) uit. D & V Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.


Willy Alberti.


Er komt vierentwintig april een nieuw verzamelalbum van Willy Alberti op de markt met de titel Onvergetelijke herinneringen. Enkele nummers die op de schijfjes staan zijn Mijn leven is een lied, Marina, Liefde, O mooie Westertoren, Bruine ogen, Jij bent het leven, Waar ben je, Ik voel de warmte van je hart en Als een wilde orchidee.

Gwendolina.


Van Gwendolina is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik dans! Eerder bracht de zangeres onder andere Leg je hoofd op mijn schouder, Duizend nachten en Dromen staan niet stil uit.

Boudewijn de Groot.


Van Boudewijn de Groot ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Achter glas. Er staan vijftien nummers op de cd waaronder Het meisje en het blauwe meer, Het regent in Antwerpen, Weerzien, Portret, Geen uitzicht, Schemering, Lola is gevallen en Achter glas. Universal Records heeft het schijfje geproduceerd.

Sieneke.


Sieneke heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Ik heb van de liefde mogen dromen. Eerder bracht de zangeres onder andere  Niemand heeft je ooit gezien, Dromen alleen maar dromen, Hé lekker ding, Vita bella, Doe dat nooit meer, Ik ben verliefd (sha la lie) en Blijf vanavond bij mij uit. Binnenkort is het nummer te koop in de bekende downloadshops.

Een luistertip.

 

Bingo FM.

Te beluisteren via www.bingofm.nl.


Take II


Van Take II is een nieuwe single verschenen met de titel Als ik thuiskom. Eerder bracht het duo Ik leef voor jou uit. Showfact Ambiance Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.

Martijn Stam.


Martijn Stam heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Leef. Benelux Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.

Wesly Bronkhorst.


Wesly Bronkhorst heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Mooiste van de klas. Eerder bracht de zanger onder andere Vaya con Dios, Ik ga maar, Kom allemaal maar in mijn armen, Jij en ik, Duizend dromen, Wy en Ik hou niet meer van jou uit. WB Entertainment zorgt ervoor dat het nummer binnenkort te koop is op de bekende downloadsites.

Argo.


Argo heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Besta jij wel echt. Eerder bracht de zanger onder andere Ik zeg je geen vaarwel m'n schat, Zing met me mee en De geur van je huid uit. Binnenkort is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Goud van Oud.

Artiesten: De Migra's.

Titel: Purperen heide.

Uitgebracht in: 1977.


Pascal Pasch.


Van Pascal Pasch is een nieuwe single verschenen met de titel Omarm me, verwarm me. Eerder bracht de zanger Wat mij is overkomen uit. Ultimatedisk Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Gino Fey.


Van Gino Fey is een nieuwe single te downloaden met de titel Mijn pijn die voel je niet. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Jij bent als een ster, Waar ben jij en Elk liedje van André uit.

Kiek Now Us.


Van Kiek Now Us is een nieuwe single te downloaden met de titel De keet. Het nummer wordt in het Achterhoekse dialect gezongen.

Chris Reilhof.


Van Chris Reilhof is een nieuwe single te downloaden met de titel Vrouw van mijn hart. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Dit wordt een mooie zomer, Kom dans met mij en Alleen is maar alleen uit.

Maarten Verhees.


Maarten Verhees heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel De zee. Pure Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.

Tamara Tol.


Tamara Tol heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Kom, hou van mij. Eerder bracht de zangeres onder andere Ik ben gelukkig met jou, Dit vergeet ik niet, Jouw dag, Liefde van vroeger, Zeg het met bloemen, Ik wil jouw liefde zijn, Zomerlach, Als de zon weer schijnt, Heel even, Kom laat de glazen klinken en Als het nacht wordt uit. Vierentwintig april is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

Lindsay & Jan Smit.Lindsay & Jan Smit hebben een nieuwe single opgenomen met de titel Duizend en één nacht. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo op de markt gaat brengen. Zevenentwintig april is het schijfje verkrijgbaar in de (internet)winkels.


Rob de Mic.


Van Rob de Mic is een nieuwe single verschenen met de titel Alles wat ik wil. Adap Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De Radio Veronica Top duizend.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top duizend, die samengesteld werd nadat er vijfhonderd Top veertigs waren uitgezonden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Jan Boezeroen.

Titel: Oei oei.

Notering: Nummer vierhonderdvijfenzestig.


Will Tura.


Will Tura heeft een nieuw album opgenomen met de titel Mama (liedjes voor moeders). Er staan vijftien nummers op de cd waaronder Geen tijd voor moeder, Mama, La mama, Hallo ma, Moederkesdag, Moederogen, Moeder en De moeder van mijn kinderen. EIC Records zorgt ervoor dat het schijfje drieëntwintig april verkrijgbaar is in de (web)winkels.

Ronnie van Bemmel.


Van Ronnie van Bemmel is een nieuwe single te downloaden met de titel Als ik nog een keer zou trouwen... Eerder bracht de zanger onder andere Voor niets, Zou ik van iedereen een drankje moeten nemen, Delilah, Jamie, Ay ay ay, Weet je wel, Laat het licht maar uit, Ik zoek een meisje, Dichtbij, Alles vergeven, De tijd vliegt voorbij, Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben en Komediant uit.

Tygo Nendels.


Tygo Nendels heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Alle vrouwen. Eerder bracht de zanger onder andere Geen wonder dat ik ween, Hou jij ook van mij, Omdat ik van je hou en Dromen doe ik alleen van jou uit. Binnenkort is het nummer te koop in de bekende downloadshops.

De Nederlandstalige Top vijftien van toen.Een notering uit de Nederlandstalige Top vijftien, uitgezonden 06-06-1976 op Radio Mi Amigo. De zeezender zond uit van één januari 1974 tot twintig oktober 1978.Artiest: Don Mercedes.

Titel: Rocky.

Notering: Nummer negen.Leden Bezoekers
87 568071


Startpagina
Gastenboek
LedenlijstAlleen toegankelijk voor leden
Fotoalbum
e-mail adres ''Nederlandse Lied''
Moonlight Radio.
Piratenhits Internetradio.
Radio Continu.
Radio Hunebedje.
Radio Maico.
Radio Montana.
Radio Olympia.
Radio Oranje.
Radio Twenterand.
Radio Valencia.
RadioNL.