''Het Nederlandse Lied''

  Welkom. Login
ik wil lid worden!
Welkom op deze site.
''Het Nederlandse Lied''.

Deze site wordt elke dag bijgewerkt.


Kevin Madero.Kevin Maduro heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Dat komt allemaal door jou. Eerder bracht de zanger onder andere Zo zonder jou en Zomer paradijs uit. A Team Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.


Wally Mckey.


Wally Mckey heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Geen kerstfeest voor mij. Eerder bracht de zanger onder andere Eens dan komt die dag, Een keer in je leven, Een ster, Horizon en Als ik in je ogen kijk uit. The Land of Avalon Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.

Wiep.


Van Wiep is een nieuwe single verschenen met de titel Ik ruil jou nooit meer voor een ander. Het is het eerste nummer dat de zanger op de markt heeft gebracht. W & D Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

De RadioNL Top dertig (week achtenveertig).De Top drie van de RadioNL Top dertig. De gehele RadioNL Top dertig kunt u elke vrijdag beluisteren van 15.00u tot 18.00u via RadioNL (www.radionl.fm).Nummer één: Nielson==Sexy als ik dans.

Nummer twee: Lenie Gerrits==De rolleman.

Nummer drie: Danny de Munk==Ze wacht nog steeds op mij.


Monique Smit.


Monique Smit heeft een platina award gekregen voor het album 2 Kleine Kleutertjes. Inmiddels zijn er meer dan 40.000 exemplaren van het schijfje verkocht.

Mike Angelo.


Mike Angelo heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Arriverderci. Eerder bracht de zanger onder andere Is er een feest uit. Binnenkort is het nummer te vinden op de diverse downloadsites.

Rudy de Wit.


Van Rudy de Wit ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Ga met me mee. Er staan vijftien nummers op de cd waaronder Enkel een lach van jou, Alleen jij, Genieten, Zin in een feestje, Ga met me mee, Kom bij mij, Wie gaat er mee (naar het kerst diner), Er is maar een ding en Waarom. VNC Music heeft het schijfje geproduceerd.

Radio Monique Satellietschijf.Radio Monique was een zeezender die uitzond van zestien december 1984 tot vijfentwintig november 1987, dit is één van de wekelijkse satellietschijven.Artiesten: Canyon.

Titel: Eindelijk weer zomer.

Satellietschijf van: 13 t/m 19-07-1985.


Xander de Buisonjé.


Xander de Buisonjé heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel 1000 woorden. Eerder bracht de zanger onder andere De wereld redden, Foto's, Als je slaapt en Dit is jouw dag uit. Redline Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Logister Rosbeek Londgenoten.


Van Logister Rosbeek Landgenoten is een nieuwe single verschenen met de titel Ik heb niet veel nodig met kerstmis. Marista Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is in de diverse downloadshops.

Dubbel-Fris.


Van Dubbel-Fris ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Eindeloos gezellig! Er staan twaalf nummers op het schijfje waaronder Lachen is leven, Helemaal, Ik kan niet wachten, Eindeloos gezellig, Morgen zal het beter gaan, Slapen als de zon opkomt, Laat hem los, Laat mij gaan en Dicht bij mij.

Eefje van Gorkum.


Van Eefje van Gorkum is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik heb een paard. Het nummer komt uit de theatervoorstelling Wicky en het paard  van Sinterklaas.

De lp Top twintig van toen!Een Nederlandstalige notering uit de LP Top twintig van 11-09-1971.
Artiesten: o.a. Corry en de Rekels, De Makkers en Anja.

Titel: Hollandse Hitpourri (deel zeven).

Notering: Nummer één.


De Grooste Hollandse Hits.


Er ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel De Grootste Hollandse Hits. (jaaroverzicht 2014). Enkele artiesten die op de schijfjes staan zijn Henk Bernard met Als een vogel zo vrij, Ruth Jocott met Verliefd verward, Lennie Gerrits met De rolleman, Jan Smit met Jij & Ik, André Hazes jr met Ik leef mijn eigen leven, Nielson met Sexy als ik dans, Jeroen van der Boom met Verslaafd aan jou, Henk Dissel met Vlinderslag, Vinzzent met Hier is een liedje voor jou en Frank van Etten met Ik leef vandaag. NRGY Music heeft de cd geproduceerd.

Sjansjee.


Van Sjansee is een nieuwe single verschenen met de titel Ik ben mijn worssie kwijt. Eerder bracht het duo onder andere Daar gaat weer een pilsje, Majoretteles, We doen de hoelehoep, Tirolermuts en Mooie zomer uit. Wam Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Edrie.


Van Edrie is een nieuwe single verschenen met de titel Als ik in je ogen kijk Melanie. Wam Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de diverse downloadshops.

Goud van Oud.Artiesten: De Migra's.

Titel: De Spaanse vluchteling.

Uitgebracht in: 1977.


Kees Vriend.


Van Kees Vriend is een nieuwe single te downloaden met de titel Jou met kerstmis. Eerder bracht de zanger het nummer Ik betaal uit.

Ik luister Nederlandstalig.


Deel vier uit de serie Ik luister Nederlandstalig ligt nu in de (internet)winkels. Enkele artiesten die op de schijfjes staan zijn Stef Ekkel, Herbert, Grad Damen, René Schuurmans, Marjan Berger, Yosee en Colinda. Hollandia Music heeft de cd geproduceerd.

De Decennium jaren zestig Top honderd.Een Nederlandstalige notering uit de Decennium jaren zestig Top honderd.Artiest: Johnny Lion.

Titel: Sophietje.

Notering: Nummer negentien.


Kapalone.


Kapalone heeft een nieuwe single opgenomen met de titel De kriebels in mijn buik. Eerder bracht de zanger onder andere Ben jij vanavond vrij, In de zevende hemel, Helemaal super, Ik heb het helemaal gehad met jou en Jij bent helemaal goed uit. Achttien januari is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Nigel Fischer.


Nigel Fischer heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel 100.000 vrienden. Eerder bracht de zanger onder andere Dat melodietje uit de Spaanse gitaar, M'n stamcafé, M'n moeder had gelijk en Wie gaat er met mij mee uit. Zebra Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.

Laura Omloop.


Van Laura Omloop is een nieuwe single te downloaden met de titel Meer. Eerder bracht de zangeres onder andere Zo verliefd, Wereld vol kleur en Zijn we alleen uit.

Koos Alberts.


Van Koos Alberts ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Die mooie tijd. Enkele nummers die op de schijfjes staan zijn Daar sta je dan, Wanneer wanneer wanneer, Zolang, Jouw belofte, Vaarwel mijn schat, Eens zou hij toch groot zijn, Toch zie ik de zon, Bruine ogen huilen niet, Twee gouden ringen, Enkele reis, Ik zal je nooit vergeten, Ik verscheurde je foto en Zijn het je ogen.

Party Friex.


Van de Party Friex ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Deze kroeg (ya ya yippie). Er staan drie nummers op het schijfje. De andere twee zijn De camper en de extended versie van Deze kroeg (yaya yippie). Eerder bracht het duo Elke keer hetzelfde uit. Berk Music heeft de cd geproduceerd.

John West & Lange Frans.


John West & Lange Frans hebben een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Blijf bij mij. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht. Rood Hit Blauw Records heeft er voor gezorgd dat het te koop is op de bekende downloadsites.

Glennis Grace.


Van Glennis Grace is een nieuwe single te downloaden met de titel Zeg maar niks. Eerder bracht de zangeres onder andere Hoe, Dansen met het leven, Als je slaapt, Afscheid, Als je mij weer aankijkt, Wil je niet nog één nacht, Ik ben niet van jou, Ondanks alles en Als het ons niets zou doen uit.

Gewoon FM.
Gewoon FM is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.gewoonfm.nl.

Kathleen.


Kathleen heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Sinterklaas kapoentje. Eerder bracht de zangeres onder andere Hey chickie, Vliegen, Juffrouw en Op een onbewoond eiland uit. CNR Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De Vlaamse Top vijftig (week zevenenveertig).De hoogste binnenkomer uit de Vlaamse Top vijftig. De Vlaamse Top vijftig kunt u beluisteren van 16.00u tot 18.00u op Radio 2 (www.radio2.be).Artiest: Lindsay.

Titel: De kracht van mijn gevoel.

Binnengekomen op: Nummer dertig.


Eveline & Filip.


Van Eveline & Pilip is een nieuwe single verschenen met de titel Kerst voor iedereen. Eerder bracht het duo onder andere Met kerst ben jij bij mij en Voor haar uit. CNR Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Showbizzinfo presenteert Warm aanbevolen.


Er ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Showbizzinfo presenteert Warm aanbevolen. Er staan twintig artiesten op het album waaronder Eveline Cannoot, John Enter, Hanny-D, Elke Taelman, Monique Schellekens, Tamara & Tom Davys, Marco de Hollander, Frank & Mirella, Colinda, Wim Schurer, William Burg en Stanley Hazes. Hollandia Music heeft de cd geproduceerd.

Michael Lanzo.


Michael Lanzo heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Iedere dag. Eerder bracht de zanger onder andere C'est la vie, Het nieuwe licht, Amore mio en Vraag aan mij niet hoe uit. CNR Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Hollandse Nieuwe (week zevenenveertig).De Hollandse Nieuwe. Dit nummer is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.Artiest: Helemaal Hollands.

Titel: Zak eens naar beneden.


Dennie Damaro.


Dennie Damaro heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Kleine sneeuwvlok. Eerder bracht de zanger onder andere Donkere ogen, Alle handen in de lucht, Santa Maria en Dans nog een laatste keer met mij uit. CNR Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Super Hollands.


Van Super Hollands is een nieuwe single verschenen met de titel Het is hier één groot feest. Eerder bracht het duo onder andere De nachten duren zolang uit. KM Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Herinnert u zich deze nog? (week achtenveertig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van 1971. Dus precies drieënveertig jaar geleden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Wilma.

Titel: Ik heb 'n vraag.

Notering: Nummer drieëntwintig.


Edsilia Rombley.


Edsilia Rombley heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Van jou. Eerder bracht de zanger Hemel en aarde, Als je iets kan doen, Nooit meer zonder jou, Geef je over, Uit het oog uit het hart en Zeg me dat het niet zo is uit. CNR Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Exit & Roland Konings.


Van Exit & Roland Konings is een nieuwe single verschenen met de titel Marlena. Eerder bracht de groep Kom bij me terug uit. JC Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de diverse downloadshops.

Jeroen van Zelst.


Van Jeroen van Zelst ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel We glijden naar benee. Eerder bracht de zanger onder andere Colinda, Hey ga je mee, Dansen, Leef je leven en Jij bent veel te jong voor mij uit. Berk Music heeft de cd geproduceerd.

Lindsay.


Van Lindsay heeft een nieuwe single te downloaden met de titel De kracht van mijn gevoel. Eerder bracht de zangeres onder andere Zeven zeeën, Dag en nacht, Kom in mijn armen, Het kan geen toeval zijn, Ga met me mee, Als jij me kust (dan is het zomer), Zaterdagavond, Kus me en Liefde is meer dan een woord uit.

Vijfenveertig toeren vinyl.

Artiesten: Herman van Veen & Monique van der Ven.

Titel: Uit elkaar.

Uitgebracht in: 1979.


Beat Piet.


Van Beat Piet is een nieuwe single te downloaden met de titel Dansen bij de Beat Piet. Het is het eerste nummer dat de Beat Piet heeft uitgebracht.

Joey Hartkamp.


Van Joey Hartkamp is een nieuwe single te downloaden met de titel Jij. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Ik wil je en Geen nacht meer zonder jou uit.

De R.N.I. Top vijftig (week zevenenveertig) .Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig van 1971. Dus precies drieënveertig jaar geleden. Radio Noordzee Internationaal was een zeezender die in het Nederlands uitzond van zes maart 1971 tot éénendertig augustus 1974.Artiesten: Marian en Wim met De Heikrekels.

Titel: Met jou op een bankje.

Notering: Nummer vijfenveertig.


Frank Mercelis


Van Frank Mercelis ligt een nieuwe ep in de (web)winkels met de titel Laat het gebeuren. Er staan drie nummers op het schijfje. De titels zijn Nog één keer, Kom baby kom en Laat ons deze nacht. Putch Records heeft de cd geproduceerd.

Ivan.


Van Ivan is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik kan de hele wereld aan. Het is het eerste Nederlandstalige nummer dat de zanger heeft uitgebracht.

Soraya.


Soraya heeft een nieuwe single opgenomen met de titel La Mama. Hollandia Music zorgt ervoor dat het nummer zes december te downloaden is in de diverse downloadsites.

De Radio Veronica Top duizend.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top duizend, die samengesteld werd nadat er vijfhonderd Top veertigs waren uitgezonden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Patricia.

Titel: Je bent niet hip.

Notering: Nummer zeshonderdtachtig.


René Becker.René Becker heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Jij bent een wonder (2014 versie). Eerder bracht de zanger onder andere Als een komeet, Alles of niets, Daarom leef ik, Spaans verlangen, Maar vanavond, Elke dag, Wat ben je mooi en De avond is van ons uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.


Zomaar.


Van Zomaar is een nieuwe single te downloaden met de titel Adem mijn adem. Het is het eerste nummer dat het duo op de markt heeft gebracht.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio 558 Top vijftig, uitgezonden 23-10-1988. Radio 558 was een zeezender die uitzond van negen juli tot vier november 1988.Artiest: Manke Nelis.

Titel: Laat de hele boel maar waaien.

Notering: Nummer drieënveertig.


Wendy Rivers.


Wendy Rivers heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Ik zal het aan de sterren vragen. Eerder bracht de zangeres onder andere Laat mij nu maar vrij, Terug naar jou, Ademloos en Kanjer van mijn dromen uit. Frank van Etten heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Denny Braaf.


Van Denny Braaf is een nieuwe single te downloaden met de titel Een blik van jou. Eerder bracht de zanger het nummer Als jij bij me bent uit.

Zipp.


Zipp heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik geloof in jou en mij. Eerder bracht de groep Zomer uit. Caldera Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

De RadioNL Top Dertig (week zevenenveertig).De hoogste binnenkomer uit de RadioNL top dertig. De lijst is elke vrijdag tussen 15.00u tot 18.00u te beluisteren op RadioNL. (www.radionl.fm)
Artiest: Samantha Steenwijk.

Titel: Lieveling, wat hou ik van jou.

Binnengekomen op: Nummer veertien.


Patrick van de Worp.


Van Patrick van de Worp is een nieuwe single te downloaden met de titel Het mooiste kado deze kerst. Eerder bracht de zanger onder andere Lieve schat kom bij me, Alsof een engel op je schouder, Jouw stem en Ik was een vriend uit.

Django Wagner.


Van Django Wagner ligt een nieuw album/nieuwe dvd in de (web)winkels met de titel Live in concert. Enkele titels die op de schijfjes staan zijn We dansen samen de bossa nova, Eenzaam alleen en verloren, De muzikant, Maar toch blijf jij me trouw, Die ene mooie vrouw, Dat ene moment, Als jij niet kiezen kan en Mooie blauwe ogen.

Radio Calista.
Radio Calista is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.radiocalista.nl

Dominic & Come Again.


Van Dominic & Come Again is een nieuwe single verschenen met de titel Ik denk dat ik kerst mis. DS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Arjo.


Van Arjo is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik zeg geen vaarwel m'n schat. Eerder bracht de zanger onder andere Zing met me mee, De geur van je huid, De kusjesdans en Och was ik maar uit.

Radio Delta.
Radio Delta is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.radiodelta.nl.


Jo Vally.


Jo Vally heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Een plek voor jou vannacht. Eerder bracht de zanger onder andere We dansen de nacht voorbij, Zomaar een meisje, Ik gaf je m'n hart, Laat me nu gaan, Kom eens dicht bij mij, De jongen uit de klas, Kus me en Ik heb je nodig uit. CNR Entertainment heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden op de diverse downloadsites.

Django Wagner.Django Wagner heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Ik droom van een kerstfeest. Het tweede nummer is Ik kom naar huis met kerst. Eerder bracht de zanger onder andere Die ene mooie vrouw, Dat ene moment, Kali, Mooie blauwe ogen, Mijn naam dat is Marina, Maar toch blijf jij me trouw en Zwarte haren zwoele gitaren uit. Berk Music zorgt ervoor dat het schijfje vijf december in de (web)winkels verkrijgbaar is.


John Medley.


Van John Medley is een nieuwe single te downloaden met de titel Zing maar met me mee. Eerder bracht de zanger onder andere Geel groen hart, Ben op de goede weg en Een jongen van de straat uit.

Rudy de Wit.


Rudy de Wit heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Wie gaat er mee (naar het kerst diner). Eerder bracht de zanger onder andere Mijn leven is zo koud zonder jou, Enkel een lach van jou, Als jij me aankijkt, Kom bij mij en Zin in een feestje uit. Hit It Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Tamara & Tom Davys.


Van Tamara & Tom Davys is een nieuwe single te downloaden met de titel Una vita con te. Ondanks dat de titel anders doet vermoeden is het toch Nederlandstalig. Eerder bracht het duo onder andere Per sempre, Dr.Amore en Ciao ciao uit.

Laura Lynn.


Laura Lynn heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Dans. Eerder bracht de zangeres onder andere Vlinders in je buik, We feesten de hele nacht, Jij en ik, Hup faldera, We vieren feest, Maar met Vlaamse meisjes, Met jou samen leven en Oh wat een dag uit. Top Art Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Liliane Saint-Pierre.


Van Liliane Saint-Pierre ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Daglicht. Er staan twaalf nummers op de cd. Enkele titels zijn Geef me adem, Valerie, Bang voor de zomer, Een pakkend lied, Ik praat weer in m'n slaap, Daglicht, Duizend mijlen en Die ene wals. Blauw Records heeft de cd geproduceerd.

De Radio Veronica Tipparade (week zevenenveertig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Tipparade van 1967. Dus precies zevenenveertig jaar geleden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiest Andy Star.

Titel: Het is nooit te laat.

Notering: Nummer zestien.Leden Bezoekers
86 555578


Startpagina
Gastenboek
LedenlijstAlleen toegankelijk voor leden
Fotoalbum
Adres--------[e-mail]
Moonlight Radio.
Piratenhits Internetradio.
Radio Continu.
Radio Hunebedje.
Radio Maico.
Radio Montana.
Radio Olympia.
Radio Oranje.
Radio Twenterand.
Radio Valencia.
Radio Wim Mees.
RadioNL.