''Het Nederlandse Lied''

  Welkom. Login
ik wil lid worden!
Welkom op deze site.
Het Nederlandse Lied.Deze site is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 02-09-2014.


Joop.


Van Joop ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Ademloos mooi. Enkele titels die op de cd staan zijn Een heel klein sterretje, Ademloos mooi, Isabella, Kus me nog een keer, Maar ik mis je zo, Elke keer, Eiland in de zon en Blijf altijd bij mij. Zebra Music heeft het schijfje geproduceeerd.

Wouter Vink.


Wouter Vink heeft een nieuwe ep opgenomen met de titel Hemelsbreed. Er staan vier nummers op het schijfje. De titels zijn Zoveel mooier, Alles, Dat ik van je... en Nooit alleen. Negentien september is de cd verkrijgbaar in de (internet)winkels.

Goud van Oud.Artiest: Corry.

Titel: Het is allemaal gelogen.

Uitgebracht in: 1982.


Radio Hunebedje.Radio Hunebedje is te ontvangen via internet. Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.radiohunebedje.nl.


Wim Schurer.


Wim Schurer heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel De hemel laat ons nooit alleen. Eerder bracht de zanger Je eigen leven uit. Het nummer is te koop op de bekende downloadsites.

Andy Marvin.


Van Andy Marvin is een nieuwe single te downloaden met de titel In naam van de liefde. Het nummer is te koop op de bekende downloadsites.

Jouw Radio!
Jouw Radio! is te ontvangen via internet. Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.jouwradio.be.

De Decennium jaren zeventig Top honderd.Een Nederlandstalige notering uit de Decennium jaren zeventig Top honderd.Artiest: Vader Abraham.

Titel: 't Smurfenlied.

Notering: Nummer veertien.


Dennie Christian.


Dennie Christian heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Eerst zeg je ja. Eerder bracht de zanger onder andere Ik kijk je aan, Mijn Rosanna, Fenomeen, Eens komt die dag, Tijd voor gezelligheid, Hallo, Als de liefde jouw naam roept, Mijn mooiste gedachte, Dit is liefde, Rosamunde, Besame mucho, Wij zijn twee vrienden, Vrijheid en vrede en Als de zon uit. Smaragd Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Frank Smeekens.


Frank Smeekens heeft een nieuw album opgenomen met de titel Ik ben van jou. Eerder bracht de zanger onder andere de singles Laat ons dromen, Laat de zon op je schijnen, Ik wil jou, Blijf vannacht bij jou, Jouw glimlach, Amore, Kleine dingen, Je bent alles en Mijn gevoel uit. Rood Hit Blauw Records zorgt er voor dat het schijfje twaalf september in de (internet)winkels verkrijgbaar is.

De Vlaamse Top tien (week vijfendertig).De nummer één uit de Vlaamse Top tien.Artiest: Jo Vally.

Titel: We dansen de nacht voorbij.


Kees Neerings.


Van Kees Neerings is een nieuwe single te downloaden met de titel Betoverend. Eerder bracht de zanger onder andere Mooie vrouw, Roosje m'n roosje, 't Is weer voorbij die mooie zomer en Alle mooie meiden uit. Jah Music heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende muziekportals.

Corry Konings.


Corry Konings heeft een nieuw album opgenomen met de titel Met hart en ziel (deel twee). Er staan veertien nummers op de cd. Enkele titels zijn Morgen is alles weer heel anders, Liefste kom terug, Geef nooit je dromen op, We blijven bestaan, Ik voel me blij, Dromen gaat nooit voorbij, Blijf een beetje in de buurt, Wacht op mij en Dromen gaan nooit voorbij. CK Productions zorgt er voor dat het schijfje vijf september in de (internet)winkels verkrijgbaar is.

Rinus Werrens.


Van Rinus Werrens ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Ik smeek je. Eerder bracht de zanger onder andere Maria, Kom toch bij mij, Kun je me zeggen, Geef me liefde en Door de nacht uit. Berk Music heeft de cd geproduceerd.

Martijn te Kampe.


Van Martijn te Kampe is een nieuwe single verschenen met de titel Als ik jou morgen tegenkom. Eerder bracht de zanger onder andere Ik wil jou terug en Geen ander geeft wat ik jou kan geven uit. Score Promotions heeft er voor gezorgd dat het nummer is te vinden op de diverse downloadsites.

Dennis van Dijkhuizen.


Dennis van Dijkhuizen is vader geworden van een meisje. De baby heet Jamie-Lynn, is éénenvijftig centimeter en weegt 3710 gram. De maker van deze site wenst Dennis en Stefanie veel gezondheid toe voor Jamie-Lynn.

Hollandse Nieuwe (week zesendertig).De Hollandse Nieuwe. Dit nummer is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.Artiest: Vinzzent.

Titel: Hier is een liedje voor je (binnen op 1).


Rudy de Wit.


Van Rudy de Wit is een nieuwe single te downloaden met de titel Zin in een feestje. Eerder bracht de zanger onder andere Geen euro meer te makken, Mijn leven is koud zonder jou, Als jij me aankijkt, Enkel een lach van jou, Kom bij mij, Ga met mij mee en Genieten uit. Hit It Music heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende muziekportals.

Grootste Hollandse Hits 2010.


Cloud 9 Music heeft een nieuw album op de markt gebracht met de titel Grootste Hollandse Hits 2010 (liedjes van toen). Er staan twintig artiesten op de cd waaronder Jan Smit met Leef nu het kan, Nick & Simon met Overwinnen, 3JS met Je vecht nooit alleen, Frank van Etten met Kijk naar de zon, Monique Smit met Feest voor twee, Job Bovenlander met Sinds die ene nacht, Leonie Meijer met Hey en Fons met Casablanca.

Leo Klok.


Leo Klok heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Ik wil je alles geven. Eerder bracht de zanger Onder je balustrade uit. MAP Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is in de bekende downloadshops.

Roel van der Wielen.


Roel van der Wielen heeft een nieuw album opgenomen met de titel ''Roel Live''. Eerder bracht de zanger onder andere de singles Wat een nacht, Wat een heerlijke dag, Pappie loop toch niet zo snel en Zin in de zomer uit. Binnenkort is het schijfje verkrijgbaar in de (web)winkels.

De RadioNL Top dertig (week vijfendertig).De Top drie van de RadioNL Top dertig. De gehele RadioNL Top dertig kunt u elke vrijdag beluisteren van 15.00u tot 18.00u via RadioNL (www.radionl.fm).Nummer één: Wolter Kroes & Isabella===Ik ben je prooi.

Nummer twee: Jan Smit==Jij & Ik.

Nummer drie: John de Bever==Meer hoef ik niet.


Jan van der Smit.


Van Jan van der Smit is een nieuwe single verschenen met de titel Niet de wielen maar de as. Het nummer komt van het album ''In de weide''. Marista Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is in de (internet)winkels.

Ad van de Gein.Ad van de Gein, de muzikale leider en componist van Het Cocktail Trio, is op tweeënnegentig jarige leeftijd overleden. Het Trio had in de jaren zestig en zeventig grote  hits met de nummers Batje vier (de uitvinder van het bier), Kangoeroe eiland, Wie heeft de sleutel van de jukebox gezien en Vlooiencircus. De maker van deze site wenst familie en kennissen veel sterkte toe in de toekomst.


Radio Veronica Alarmschijf.
Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974, dit is één van de wekelijkse alarmschijven.Artiesten: Vader Abraham met zijn Goede Zonen, Jacques Herb en De Makkers.

Titel: Veronica 5.3.8.

Alarmschijf van: 30-10 t/m 06-11-1972.


Nielson.


Van Nielson is een nieuwe single te downloaden met de titel Sexy dans. Eerder bracht de zanger onder andere Zo kan het dus ook, Kop in het zand, Mannenharten en een duet met Miss Montreal Hoe uit. Pacemaker Music heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende muziekportals.

Axel Lane.Van Axel Lane ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Zeg me. Er staan drie nummers op cd. De andere twee zijn de Dime slow versie en de instrumentale (gitaar) versie. PK Records heeft het schijfje geproduceerd.

Bart Herman.


Van Bart Herman is een nieuwe single te downloaden met de titel Bartje (is een leuke naam). Eerder bracht de zanger onder andere Laat haar gaan, Ode aan de zon, Als je weer wakker wordt, Maanlicht op zee, Zonder meer te mooi, Slaap mijn kind, Als je morgen weggaat en Marie Christine uit. CNR Entertainment heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse muziekportals.

Showbizzinfo presenteert Zomer dromen.


Hollandia Music heeft een nieuw album op de markt gebracht met de titel Showbizzinfo presenteert Zomer dromen (18 Hollandse en Vlaamse Toppers + 2 bonustracks). Enkele artiesten die op het schijfje staan zijn Argo, Duo Kwats, Kees Plat, Hanny-D, De 2WS, Sientje Koopmans, Tamara & Tom Davys, Maike Vanes, Peggy Mays, Sylvia Smit en Eveline.

Amanda Humme.


Van Amanda Humme is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik wil veel meer van jou. Het nummer is te koop op de bekende muziekportals.

Ruth Jacott.Ruth Jacott heeft een nieuw album opgenomen met de titel Ik adem je in. Eerder bracht de zangeres onder andere de singles Vrede, Blijf bij mij, Onderweg naar morgen, Vrij met mij, Ik ga door, Hartslag, Leun op mij, Waar ben je nou, Uit het oog uit het hart en Verliefd verward uit. NRGY Music zorgt er voor dat het schijfje drie oktober verkrijgbaar is in de (web)winkels.

Jan D.


Van Jan D is een nieuwe single te downloaden met de titel Verleden tijd. Het tweede nummer is Alles is winst. D & V Records heeft er voor gezorgd dat de nummers te koop zijn op de bekende downloadsites.

Marco Dekkers.


Van Marco Dekkers is een nieuwe single verschenen met de titel Kom in m'n armen bij mij. Dee 2 Records heeft er voor gezorgd dat het nummer is te vinden in de diverse downloadshops.

De lp Top twintig van toen!Een Nederlandstalige notering uit de LP Top twintig van 16-08-1974.Artiest: Robert Long.

Titel: Vroeger of later.

Notering: Nummer één.


Levien.


Levien heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Liever niet. Eerder bracht de zanger onder andere Alle mannen, De mooiste vrouw ter wereld en Alles goed uit. Collect Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

De Radio Veronica Top duizend.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top duizend, die samengesteld werd nadat er vijfhonderd Top veertigs waren uitgezonden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Toon Hermans.

Titel: Kiele kiele kiele/Vogeltje wat zing je vroeg.

Notering: Nummer zevenhonderdvierenzeventig.


Rinus Werrens.


Rinus Werrens heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Geef me liefde. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Maria, Kom toch bij mij, Door de liefde en Ik smeek je. Berk Music zorgt er voor dat de cd drie oktober in de (internet)winkels verkrijgbaar is.

Moonlight Radio.Moonlight Radio is te ontvangen via internet. Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.moonlightradio.nl.


Wendy de Laat.


Wendy de Laat heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Zonder jou. Het is het eerste nummer dat de zangeres gaat uitbrengen. Rood Hit Blauw zorgt er voor dat het schijfje twaalf september in de (internet)winkels verkrijgbaar is.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Monique Top vijftig, uitgezonden 31-10-1987. Radio Monique was een zeezender die uitzond van zestien december 1984 tot vijfentwintig november 1987.Artiest: Herman van Veen.

Titel: Toveren.

Notering: Nummer veertig.


Mario.Van Mario is een nieuwe single verschenen met de titel Vier eenvoudige woorden. Eerder bracht de zanger Duizend regenbogen uit. Het nummer is te vinden in de diverse downloadshops.

TV Oranje.


TV Oranje is te ontvangen via het pluspakket van de tv aanbieders. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.tvoranje.nl.

Maarten Cox.


Van Maarten Cox ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Leuker met twee. Eerder bracht de zanger onder andere Malle Babbe, Wat doe je dan, Leve de winter, Onweerstaanbaar en Vrij uit. L & T Records heeft het schijfje geproduceerd.

De RadioNL Top Dertig (week vijfendertig).De hoogste binnenkomer uit de RadioNL top dertig. De lijst is elke vrijdag tussen 15.00u tot 18.00u te beluisteren op RadioNL. (www.radionl.fm)
Artiesten: Nick & Simon.

Titel: Leve de vrouw.

Binnen gekomen op: Nummer vier.


Diana Dekkers.


Van Diana Dekkers ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Als ik jou heb beloofd. Eerder bracht de zangeres onder andere In mijn kleine hartje, Ik wil je zeggen lieve schat, De zwerver en Ik wil jou niet meer uit. Zebra Music heeft de cd geproduceerd.

Sidney Bischoff.


Sidney Bischoff heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Pas goed op jezelf. Eerder bracht de zanger onder andere Waar ga jij zo laat naar toe, Ik zou het willen schreeuwen van de toren, In een kroegje op de hoek, Eindelijk, Mag ik vanavond met je uit en Jij komt nooit meer terug uit. Rood Hit Blauw Records zorgt er voor dat het nummer twaalf september verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

Wesly Bronkhorst.


Van Wesly Bronkhorst is een nieuwe single verschenen met de titel Ik ga maar. Eerder bracht de zanger onder andere Kom allemaal maar in mijn armen, Ze moeten boven even wachten, De eerste kus, Als jij had gedacht, Jij en ik, Wij, Oranje is voor iedereen, Kom maar bij mij en De lucht was blauw uit. CNR Entertainment heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

The Kik.


The Kik heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Schuilen bij jou. Eerder bracht de groep onder andere Een kerstliedje voor jou, Simone en Toen was geluk heel gewoon uit. Excelsior Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de diverse downloadsites.

Dorus & Henk.


Dorus & Henk hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Droomland. Jah Music heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de diverse downloadsites.

De Radio Veronica Tipparade (week vijfendertig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Tipparade van 1974. Dus precies veertig jaar geleden.Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Luk Bral.

Titel: Hé hé 't is zomer.

Notering: Nummer drie.


Eefje de Visser.


Van Eefje de Visser is een nieuwe single te downloaden met de titel Er is. Eerder bracht de zangeres onder andere De stad, Ongeveer, De bedoeling en Is dit echt uit. Eefje de Visser Platenmaatschappijtje Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende muziekportals.

Just Ray.Van Just Ray is een nieuwe single verschenen met de titel Als ik de fles had laten staan. Tip Top Music heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Paul van Loo & Ivo Rosbeek.


Van Paul van Loo & Ivo Rosbeek ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel De verteller. Enkele nummers die op het album staan zijn Lantaarn, Toren van 't leed, Pelgrimsgebrek, Die gouwe race, Coda en Eva. Marista Records heeft het schijfje geproduceerd.

Harry Verbeucken.


Van Harry Verbeucken is een nieuwe single te downloaden met de titel Zonder jou ben ik alleen. Hollandia Music heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Herinnert u zich deze nog? (week vijfendertig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van 1974. Dus precies veertig jaar geleden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van éénentwintig april 1960 tot éénendertig augustus 1974.Artiesten: Peter en zijn Rockets.

Titel: Veronica, sorry.

Notering: Nummer viertien.


3JS.


Van de 3JS ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Raak m'n hart. Eerder bracht het trio onder andere Twee zielen, Til me op, Bijzonder, Geef mij een naam, Voor eens en altijd, Bij hoog en laag, Je vecht nooit alleen, De weg en Toen ik jou vergat uit. Artist & Company heeft de cd geproduceerd.

Math van Veldhoven.


Van Math van Veldhoven is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik heb gedroomd van jou. Eerder bracht de zanger Mooie ogen uit. Difference Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse muziekportals.

Michelle.


Michelle heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik volg je! Eerder bracht de zangeres onder andere Heel het leven, Limonade en zonneschijn, Waarom huilt u mama en Ik heb een droom uit. Het nummer is te vinden op de diverse downloadsites.

Bart Bosch.


Bart Bosch heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Niemand weet of er een morgen komt. Eerder bracht de zanger onder andere Ren niet weg, Ritme van de nacht, Laat me en Liefde in de nacht uit. Binnenkort is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

Gouwe Ouwe van de week.

Artiesten: Roek Williams met het groot koor van de Nederlandse platenhandel.

Titel: Veronica bedankt...en tot ziens.

Uitgebracht in: 1974.


Dirk.Dirk heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Verliefd tot over m'n oren. Het tweede nummer is Voel je dan niet. Eerder bracht de zanger onder andere Vanavond feest ik door en Lieve opa uit. Rood Hit Blauw Records heeft er voor gezorgd dat de nummers te koop zijn op de bekende downloadsites. 


Belinda & José.


Van Belinda & José is een nieuwe single verschenen met de titel Liefde in de nacht. Eerder bracht het duo onder andere Viva olé, Heimwee naar Griekenland, Bubbelbad en Nieuwe sokken uit. CD Hamster Records heeft er voor gezorgd dat het nummer is te vinden in de diverse downloadshops.

Monique Smit.


Monique Smit heeft een nieuw album opgenomen met de titel 2 kleine kleutertjes. Enkele titels die op de cd staan zijn Blub blub, Speeltuin, Wat doet een eendje, Twee kleine kleutertjes, Spinnetje, De wielenbus en Kikker is jarig. VOSound Records zorgt er voor dat het schijfje zeven november in de (internet)winkels verkrijgbaar is.

Luc Steeno.


Van Luc Steeno is een nieuwe single te downloaden met de titel Deze nacht. Eerder bracht de zanger onder andere Helemaal van mij, Niet te geloven, Hij speelde accordeon, Ga dan, Voordat je slapen gaat, Ik hield van jou, Jij alleen, M'n kleine geluk, Neem me een keer in je armen, Vannacht, Leun op mij en Ruis op de lijn uit. Het nummer is te koop op de bekende muziekportals.

John Heesakkers.


John Heesakkers heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Jij hoort bij mij. Eerder bracht de zanger onder andere Tikkie tikkie (vrij met mij), Ik hou van jou, Jij bent de liefste en Boem boem slaat mijn hart uit. Het nummer is te vinden in de diverse downloadshops.

Rob de Nijs.


Rob de Nijs heeft een nieuw album opgenomen met de titel Nieuwe ruimte. Er staan vijftien nummers op het schijfje waaronder Tijd, Vuur en as, Wie, Open armen, Liefde voor altijd, De belofte, Eb en vloed, Loop in het licht, De dichter en de stad, Jong zijn en Bont en blauw. Tien oktober is de cd verkrijgbaar in de (internet)winkels.

VBRO Radio.


VBRO Radio is te ontvangen via fm en internet. Voor meer informatie kunt u kijken op de website  www.vbro.be.

Chantal.


Van Chantal is een nieuwe single verschenen met de titel Stil verlangen. Het is het eerste nummer dat de zangeres heeft uitgebracht. MB Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Marino Castello.


Marino Castello heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Samen genieten. Het tweede nummer is Oh ik mis je zo. Eerder bracht de zanger onder andere Geef ons nog een glas en Moeder liefste moeder uit. PK Productions heeft er voor gezorgd dat de nummers te vinden zijn in de diverse downloadshops.

De Radio Noordzee Internationaal Top vijftig.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig van 1971. Dus precies drieënveertig jaar geleden. Radio Noordzee Internationaal was een zeezender die in het Nederlands uitzond van zes maart 1971 tot éénendertig augustus 1974.Artiest: Jacques Herb.

Titel: Manuela.

Notering: Nummer twee.Leden Bezoekers
86 547588


Startpagina
Gastenboek
LedenlijstAlleen toegankelijk voor leden
Fotoalbum
Adres--------[e-mail]
Moonlight Radio.
Piratenhits Internetradio.
Radio Continu.
Radio Hunebedje.
Radio Maico.
Radio Montana.
Radio Oranje.
Radio Twenterand.
Radio Valencia.
Radio Wim Mees.
RadioNL.