''HET NEDERLANDSE LIED''

Communities

ZeelandNet

''HET NEDERLANDSE LIED''

Dé site over het Nederlandstalige lied.

614.446 bezoekers 94 leden Log in

Side Kick.Van Side Kick is een nieuwe single verschenen met de titel Vlokken vallen. Eerder bracht het duo ondermeer Als ik jou zie staan en Rokje uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Daisy Talens.Van Daisy Talens heeft een nieuwe single verschenen met de titel De hemel had een held nodig. U kent de zangeres ondermeer van de nummers Ik voel en zie en Als de liefde over is.

Karin Welsing.Van Karin Welsing is een nieuwe single verschenen met de titel Ik heb het geweten. U kent de zangeres onder andere van M'n beste vriendin, Want als 's nachts en Zoals ik ben. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De Hollandse Nieuwe (week vijftig).De Hollandse Nieuwe is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.Artiest: Jacques Herb.

Titel: Maar nu...

Zangeres Angel.Van Zangeres Angel is een nieuwe single te downloaden met de titel Kerst met jou. U kent de zangeres onder andere van de nummers Je zei me alleen amore en Mijn leven is van mij.

Tino Martin.Tino Martin heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Later als ik groter ben (live in de HMH). Eerder bracht de zanger onder andere Jij liet me vallen, Dat ik je zo zou missen, Hou me vast, Mijn vriend, Mijn eerste kerst zonder jou, Het is goed zo en De gevierde man uit. Studio One Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De Oranje Top dertig (week negenenveertig).De Top drie van de Oranje Top dertig. Een selectie uit de Oranje Top dertig kunt u elke vrijdag beluisteren van 15.00u tot 18.00u via RadioNL (www.radionl.fm).Nummer één: John de Bever--Daar in dat kleine café aan de haven.

Nummer twee: Jeffrey Kuipers--Wat je zegt.

Nummer drie: Diggy Dex & Paul de Munnik--Laten we dansen.

Yves Berendse.Van Yves Berendse ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Onderweg voor kerstmis. Het tweede nummer is de Engelstalige versie. U kent de zanger ondermeer van de nummers Zin in jou, Voor jou en Droomvrouw. Het schijfje is geproduceerd door Dino Music.

Christoff.Van Christoff is een nieuwe single verschenen met de titel Een dag vol liefde (christmas mix). U kent de zanger onder andere van Ogen weer geopend, Jij bent mijn hartslag, Kerstmis vier je niet alleen en Onze vader. Top Act Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Robert Leroy.Robert Leroy heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Mijn allermooiste kerstkado. Eerder bracht de zanger ondermeer Jouw wil is wet, 's Nachts met jou en Jij leeft in mij uit. Nach Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Tony Anderson.Van Tony Anderson is een nieuwe single verschenen met de titel Het is weer kerstmis. Eerder bracht de zanger Zo mooi uit. Storm Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig, uitgezonden 01-01-1972.Artiesten: Peter en zijn Rockets.

Titel: Kom van dat dak af.

Notering: Nummer dertig.

Dario.Dario heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Over en uit. U kent de zanger ondermeer van Laat me leven, Alsjeblieft laat me zeggen schat, Ik ook van jou en Laat me leven zoals ik ben. Binnenkort is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Chris Moran.Van Chris Moran is een nieuwe single te downloaden met de titel Eenzame kerst. CM Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

1974.Negentienvierenzeventig, het jaar waarin meesterkraker Aage M. ontsnapt uit de Blokhuispoort gevangenis in Leeuwarden, Arie Boomsma op achttien januari wordt geboren en Malta een republiek wordt.Artiesten: Nico Haak en De Paniekzaaiers.

Titel: Honkie-tonkie pianissie.

Patrick van Eijk.Patrick van Eijk heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Lekker leven! Dutch Star Music zorgt ervoor dat het nummer binnenkort te vinden is in de diverse downloadshops.

Eric Flanders.Van Eric Flanders is een nieuwe single te downloaden met de titel Radetsky Mars. U kent de zanger ondermeer van de nummers Zuiderse tinten, Kom mee naar buiten, Die lach van jou en Paradijs overzee.

William.Van William is een nieuwe single te downloaden met de titel Want vandaag. Eerder bracht de zanger het nummer Ik vind je lekker uit.

Marco de Hollander.Van Marco de Hollander is een nieuwe single verschenen met de titel De winters waren koud. U kent de zanger onder andere van Samen met jou, Geniet van de zon, Bij jou in mijn hart en Jij bent de leukste. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Jacques Herb.Van Jacques Herb is een nieuwe single te downloaden met de titel Maar nu... U kent de zanger onder andere van de nummers Manuela, Een man mag niet huilen, Rozen geef ik jou Maria, Manuela twee (het vervolg), Ik heb de zomer meegebracht en Werkeloos.

Tamara Tol.Tamara Tol heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Allemaal naar de hemel. U kent de zangeres onder andere van de nummers Laat deze nacht heel lang duren, Laat ons klinken, Kom hou van mij, Hé schatje hé, Kom hou van mij en Ik ben gelukkig met jou. Berk Music zorgt ervoor dat het schijfje binnenkort verkrijgbaar is in de (internet)winkels).

Sammy Moore.Van Sammy Moore is een nieuwe single te downloaden met de titel Samen zijn. U kent de zanger ondermeer van de nummers Kerstmis, Valentijn en Altijd zomer.

Gertjan Wels.Van Gertjan Wels is een nieuwe single verschenen met de titel Kerst met jou. Eerder bracht de zanger onder andere Liefde bestaat, Deze ene nacht en Nog één keer uit. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Julian Stuiver.Van Julian Stuiver is een nieuwe single verschenen met de titel Als ik in je ogen kijk. Eerder bracht de zanger Vergeet mij niet uit. Frank van Etten Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Jordy van Vilsteren.Jordy van Vilsteren heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Zo mooi zo lief. U kent de zanger onder andere van Ritme van de muziek, Jij hebt mijn hart gebroken en Dit is het begin. Frank van Etten Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Bert Zwier & Bert Burdy.Van Bert Zwier & Bert Burdy is een nieuwe single te downloaden met de titel Vergeet mij niet. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

John West.Cornelis Music brengt op drie maart een nieuw album/nieuwe dvd uit van John West met de titel 10 jaar John West (live in concert). Eerder bracht de zanger onder andere de singles Laat je gaan, Kus me, Jouw blik, Zou dit dan liefde zijn en Jij met je mooie ogen uit.

Wilbert.Van Wilbert is een nieuwe single verschenen met de titel Wat is het leven zonder liefde. U kent de zanger ondermeer van Je leeft maar één keer, Een nieuwe zomer en Waarom ben jij weg. JC Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Mike Peterson.Van Mike Peterson is een nieuwe single verschenen met de titel Ga met me mee met kerstmis. U kent de zanger onder andere van Als jij eens wist en Ik kan zo niet verder. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Gerard Joling.Van Gerard Joling ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Als de liefde niet bestond. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Liefje, Lieveling, Iedereen doet 't, Rio, Ik proost met jou en De nacht voorbij uit. NRGY Music heeft het schijfje geproduceerd.

Vijfenveertig toeren vinyl.

Artiest: John de Mol.

Titel: El paso.

Jeffrey Heesen.Van Jeffrey Heesen ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel M'n engel (kerst versie). Eerder bracht de zanger het album Intens uit. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

Pascal Redeker.Van Pascal Redeker ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Ik vier het kerstfeest voortaan samen. U kent de zanger onder andere van de nummers Twee bruine ogen, Wij met zijn twee (hey hey hey), Lieve Mathilde en Kijk om je heen. Berk Muziek heeft het schijfje geproduceerd.

John Haze.Van John Haze is een nieuwe single te downloaden met de titel ''Een oude kerstmiskaart''. Eerder bracht de zanger het nummer Ik ben een zwerver uit.

1969.Negentiennegenenzestig is het jaar waarin het Pensioenfonds PGGM wordt opgericht, Nederland, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk de eerste plaats behalen op het Eurovisie Songfestival en Liesbeth List en Ramses Shaffy een nummer één notering hadden in de Radio Veronica Top veertig met het nummer Pastorale.Artiesten: Tom & Dick.

Titel: Bloody Mary.

Vanmike.Van Vanmike is een nieuwe single verschenen met de titel Altijd. MS Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Lorenzo Nieuwenhuysen.Lorenzo Nieuwenhuysen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Kom met me dansen. Eerder bracht de zanger Altijd een morgen uit. 7 Hills Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Dennis Alberti.Van Dennis Alberti is een nieuwe single te downloaden met de titel Alleen voor jou. Eerder bracht de zanger het nummer Geef jij de nacht nou niet de schuld uit.

De Vlaamse Ultra Top vijftig (week negenenveertig)De hoogste binnenkomer uit de Vlaamse Ultra Top vijftig. De lijst kunt u beluisteren op zondag van 16.00u tot 18.00u op Radio 2 (www.radio2.be).Artiest: John Terra.

Titel: Prachtige dag (in de stad van m'n hart).

Binnengekomen op: Nummer vierendertig.

Sieneke.Van Sieneke ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Donkere dagen (kerst versie). U kent de zangeres onder andere van de nummers Ik ben verliefd (sha-la-lie), Dromen alleen maar dromen, Hé lekker ding en Doe dat nooit meer. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

Hanny-D.Van Hanny-D is een nieuwe single te downloaden met de titel Voor mij alleen. Eerder bracht de zangeres onder andere de nummers Leven met jou, De allereerste keer en De man uit mijn dromen uit.

Radio Noordzee Internationaal Troef twintig.Radio Noordzee Internationaal zond van mei 1973 tot augustus 1974 de Troef twintig uit. De nummers die in deze lijst stonden waren kanshebbers voor de R.N.I. Top vijftig.Artiest: Willeke Alberti.

Titel: Zal ik gaan dansen?

Uitgezonden op: 12-05-1973.

Notering: Nummer negentien.

Mario Franco.Van Mario Franco is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik blijf maar aan je denken. Eerder bracht de zanger het nummer Ik kan je niet laten gaan uit.

Pieter van der Zweep.Van Pieter van der Zweep is een nieuwe single te downloaden met de titel Lichter in het donker. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Dichterbij, Dansen, Zal de liefde winnen en Je neemt me mee uit.

Herinnert u zich deze nog? (week negenenveertig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van 1971. Dus precies vijfenveertig jaar geleden.Artiest: Herman van Keeken.

Titel: Pappie loop toch niet zo snel.

Notering: vier.

The Kik.The Kik heeft een nieuw album opgenomen met de titel Stad en land. Er staan veertien nummers op het schijfje waaronder Ik zie je in de stad, Maandag, Mooie meid, Onderweg, Zij op mij (als ik slecht was), De hond van Henk, De trap en Alles rust. Dertien januari is de cd verkrijgbaar in de (internet)winkels.

Gino Graus.Van Gino Graus is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik verlang naar kerstmis. U kent de zanger ondermeer van de nummers Hey schat, Leef de dag, Noa, Geef me nu maar snel je hand, Zweven op de wind en Betoverd met je ogen.

Ernest van Hartingsveldt.Ernest van Hartingsveldt heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Met kerstmis wil ik thuis zijn. SE Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Benno van Vugt & Ferry van de Zaande.Benno van Vugt en Ferry van de Zaande hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel De look-alike van Willem Alexander. AKMP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Eddy Smets.Van Eddy Smets is een nieuwe single te downloaden met de titel Whoopie gevoel. U kent de zanger onder ondere van de nummers Vaarwel m'n vriend, Anne-Marie, Mijn hele leven, Jij wil vrij zijn en Blijf nog heel even.

Een Vlaamse Gouwe Ouwe.

Artiest: De Nieuwe Snaar.

Titel: De prehistorie.

Romy Dannenburg.

 

Van Romy Dannenburg is een nieuwe single verschenen met de titel Echte vrienden. Sterren Music ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Glenn de Koning.Van Glenn de Koning is een nieuwe single te downloaden met de titel Met kerstmis. U kent de zanger ondermeer van de nummers Je doet iets met mij, Het is tijd en Dit is wat ik wil.

Rita Young.Van Rita Young is een nieuwe single te downloaden met de titel Feestjes en lachen. Eerder bracht de zangeres onder andere de nummers Ik leef voor de muziek en Jij en ik uit.

De Radio Mi Amigo Top vijftig.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Mi Amigo Top vijftig, uitgezonden 15-11-1976.Artiest: Conny Vandenbos.

Titel: Sjakie van de hoek.

Notering: Nummer negenentwintig.

Corina.Van Corina is een nieuwe single te downloaden met de titel Wat een mooie tijd. Eerder bracht de zangeres onder andere de nummers Ik laat je niet gaan, Zaterdag en Brandend verlangen uit.

Argo.Argo heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Santa Maria (kerstversie 2016).U kent de zanger onder andere van Zing met me mee, Neem mij zoals ik ben en De geur van je huid. Score Promotions Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Conny Brooks.Van Conny Brooks is een nieuwe single te downloaden met de titel Zoveel stress. Eerder bracht de zangeres ondermeer de nummers Ik ben er overheen en Nu wil ik leven uit.

Freddy Davis.Van Freddy Davis ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Kerstmis in mijn kindertijd. Het tweede nummer is Terug naar jou met kerstmis. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Bella Belinda, Neem mij nog eens in je armen en Heel de wereld is van mij uit.

Guus Meeuwis & Diggy Dex.Van Guus Meeuwis & Diggy Dex is een nieuwe single te downloaden met de titel Tabee 2016. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

Rudy Jones.Van Rudy Jones is een nieuwe single te downloaden met de titel Bim bam rijmenam. Eerder bracht de zanger het nummer Met jou kan ik de wereld aan uit.

Eveline Cannoot & Filip D'haeze.Van Eveline Cannoot & Filip D'haeze is een nieuwe single te downloaden met de titel 't Is kerstmis. U kent het duo ondermeer van de nummers Kerstmis is van iedereen en Met kerst ben jij bij mij.

Wesley Ponsen.Van Wesley Ponsen is een nieuwe single te downloaden met de titel Lachen beetje huilen (gipsy versie). U kent de zanger ondermeer van de nummers Diep in mijn hart en Laat mij maar gaan.

Ronnie van Bemmel.Ronnie van Bemmel heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Nee, dat komt nooit meer. U kent de zanger ondermeer van Delilah, Ayayay, Alles vergeven en Dichtbij. Swith Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Gyna.Gyna heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik voel het geluk. U kent de zangeres ondermeer van Hemel op aarde, Wanneer ik de zon zie en Zonder jou. CD Hamster Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Claude.Van Claude is een nieuwe single te downloaden met de titel De hele wereld mag het weten. Eerder bracht de zanger het nummer Bruine ogen huilen niet uit.

Daantje.Daantje heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Is dit leven jou meer waard bij die ander. U kent de zangeres ondermeer van Niet voor lief, Op zo'n kerst heb ik gewacht, Ga en Jij. Black & Gold Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Amaryllis Temmerman.Van Amaryllis Temmerman is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik mis je zo. Eerder bracht de zangeres het nummer Een moment uit.

Yoeri L'Abée.Yoeri L'Abée is vader geworden van een dochtertje. Het meisje heet Lola. De maker van deze site wenst Yoeri en Patricia veel gezondheid toe voor Lola.

Drieëndertig toeren vinyl.

Artiest: Wilma.

Titel: Wilma.

Uitgebracht in: 1973.

25/12.Van 25/12 is een nieuwe single te downloaden met de titel Een vrolijke kerst. Het is het eerste nummer dat de gelegenheidsformatie heeft uitgebracht.

Django Wagner.Van Django Wagner ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Zonder jou kan ik niet leven (kerst versie). Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Mijn naam dat is Marina, Kali, Mooie blauwe ogen, Die ene mooie vrouw, Dat ene moment en Vanaf vandaag uit. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

Hollandse Nieuwe! (kerst hits).Berk Music heeft een nieuw verzamelalbum uitgebracht met de titel Hollandse Nieuwe! (kerst hits). Er staan dertig artiesten op de schijfjes waaronder Hollandse Kerst Sterren met Onze kracht, Django Wagner met Blijf je deze kerst voorgoed bij mij, Sieneke met Donkere dagen, Helemaal Hollands met Hoog aan de hemel, Jaman met Spoken bestaan niet, Alex met Nooit meer kerst met jou, Stef Ekkel met Het is winter en Ferry de Lits met Na deze kerstmis.

De Muziek Expres Top vijftien.

Top vijftien van: juni 1958.

Artiesten: The Butterflies.

Titel: Willem, wordt wakker.

Notering: Nummer elf.

Rob van Daal & William Burg.Rob van Daal en William Burg hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Het allermooiste kerstfeest. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Dirk Daené.Van Dirk Daené is een nieuwe single te downloaden met de titel Een warme kerstmis. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Een zon die nooit verdwijnt en In alles wat ik doe uit.

Johnny van Veldhoven.Johnny van Veldhoven heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Waarom. U kent de zanger onder andere van Is dit liefde, Mooie schoonheid, Ik wil jou en Wij vieren kerstmis. Hit It! Music zorgt ervoor dat het nummer binnenkort te koop is op de bekende downloadsites.

De hoogste binnenkomer in de Oranje Top dertig.

(week negenenveertig).

De hoogste binnenkomer uit de Oranje Top dertig. Een selectie uit de lijst is elke vrijdag tussen 15.00u tot 18.00u te beluisteren op RadioNL.Artiest: Roy Donders.

Titel: Kom dichterbij.

Binnengekomen op: Nummer negentien.

Omhoog