''Het Nederlandse Lied''

  Welkom. Login
ik wil lid worden!
Welkom op deze site.
Het Nederlandse Lied.Deze site is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 23-07-2014.


Gabriello.


Gabriello heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Vreemde dagen. Eerder bracht de zanger onder andere Vurige tongen, Waterkant, Niet thuis vannacht, Hemel, Zonder tijd en Ik had je lief uit. Blue Ocean Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Burdy.


Van Burdy is een nieuwe single te downloaden met de titel Want als je lacht. Eerder bracht de zanger onder andere Dans met mij, Magisch mooi, Onder hypnose, Boeren en Mijn vriend vaarwel uit. Het nummer is te koop op de bekende muziekportals.

Jeroen van der Boom.


Jeroen van der Boom heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Verslaafd aan jouw liefde. Eerder bracht de zanger onder ander Nanana, Beter laat dan ooit, Vurig verlangen, Kom maar op, Jij bent zo, Leen mijn ogen, Alles min één en Weer geloven uit. NRGY Music heeft er voor gezorgd dat het schijfje in de (internet)winkels verkrijgbaar is.

Drieëndertig toeren vinyl.


Artiest: Henk Wijngaard.

Titel: Volle bak.

Uitgebracht in: 1980.


Jan Smit.


Jan Smit heeft een nieuwe album opgenomen met de titel Jij & Ik. Er staan twaalf nummers op het schijfje waaronder Mooier dan ik dacht, Als ik maar bij jou kan zijn, Eventjes weg, Jij en ik, Iets met amore, Blijf dan bij mij, Niemand anders, Uit het oog uit het hart, Kleine superster en Vlieg nooit te hoog. VO Sound Records zorgt er voor dat het nummer tweeëntwintig augustus in de (internet)winkels verkrijgbaar is.

Dennis Jones.


Van Dennis Jones is een nieuwe single verschenen met de titel Pak me kus me. Eerder bracht de zanger onder andere Ik maak van jou een koningin en De zon die zal gaan schijnen uit. Hit It Music heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Goud van Oud.
Artiesten: Bots.

Titel: Popmuzikant.

Uitgebracht in: 1978.


Nick & Simon.


Van Nick & Simon ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Mia. Eerder bracht het duo onder andere Steeds weer, Verloren, Kijk omhoog, Pak maar m'n hand, Vlinders, Een zomer lang, Julia, Rosanne, De horizon, Dans heel dicht bij mij, Geluksmoment, Alles overwinnen en Vrij uit. Artist & Company heeft de cd geproduceerd.

Party Hits.


Deel vijfendertig uit de serie Party Hits (relaaaaaaaxed) ligt nu in de (internet)winkels. Er staan drieëntwintig artiesten op het schijfje waaronder Arjon Oostrom met Pure verleiding, Wesley Klein met Hey hoe heet jij, Marco Kanters met Daar sta je dan, Huup Hangop met Stokpaardje (galop), Het Feestteam met Stuiterbal, Frank van der Weert met Hield je van mij of van mijn centen, Lawineboys met Jij krijgt niets meer, Mulder & Mulder Dans lach zing en Gebroeders Ko met Wat heb jij een lekker lijf. Berk Music heeft de cd geproduceerd.

Willem Huisman.


Willem Huisman heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Elke roos. Eerder bracht de zanger Wanneer wanneer wanneer uit. Frank van Etten Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De Decennium jaren zeventig Top honderd.Een Nederlandstalige notering uit de Decennium jaren zeventig Top honderd.Artiest: Herman van Keeken.

Titel: Pappie loop toch niet zo snel.

Notering: Nummer negenennegentig.


Raymon Hermans & Dj Kicken.


Van Raymon Hermans & Dj Kicken is een nieuwe single te downloaden met de titel Kus (summer remix). Twilight Entertainment heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende muziekportals.

Thomas Berge.


Van Thomas Berge is een nieuwe single verschenen met de titel Niemand die je ziet. Eerder bracht de zanger onder andere Alleen omhoog, Morgen, Kon ik nog maar even bij je zijn, Jij en ik, Ieder moment, Zonder jou, Ik vertrouw je niet meer, De wereld ben jij, Niets is onmogelijk, Mijn woord en Niet meer en niet minder uit. Cloud 9 Music heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

Rob van Daal.Van Rob van Daal is een nieuwe single te downloaden met de titel Je krijgt van mij 'n dikke tien. Eerder bracht de zanger onder andere Kan ik daar wat aan doen, Een bosje rode rozen, Blauw, Maar gelukkig en Huispak met pailletjes uit. Smaragd Music heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse muziekportals.


Radio Maico.


Radio Maico is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.radiomaico.nl.

Dj Maurice & Boldheadz & Dj Jan.

Van Dj maurice & Boldheadz & Dj Jan ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Tomatenplukkers. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

De Vlaamse Top tien (week negenentwintig).De nummer één uit de Vlaamse Top tien.Artiest: De Romeo's.

Titel: Deze is voor Julia.


Vlaanderen Muziekland.


Er ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Vlaanderen Muziekland. Er staan tweeëntwintig artiesten op de cd waaronder Bart Kaëll met Het is feest, Clouseau met Laatste keer, Jo Vally met We dansen de nacht voorbij, De Romeo's met Deze is voor Julia, Bart Herman met Bartje, De Grietjes met Sprong in het maanlicht, Luc Steeno & Laura Lynn met Diep in je ogen, K3 met Drums gaan boem, Bandits met Voorbij en Christoff met M'n beste vriend.

Hit Golf Radio.


Hit Golf Radio is te ontvangen via internet. Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.hitgolfradio.nl.

Rood Wit Blauw Ik hou van jou (A).


Er ligt een nieuw verzamelalbum in de (web)winkels met de titel Rood Wit Blauw Ik hou van jou (14 Hollandse Gouwe Ouwe). Enkele artiesten die op het schijfje staan zijn Corry en de Rekels met Adio adio adio, Vader Abraham met Zo is het leven, Mieke met M'n beste vriendin, Ivan Heylen met De wilde boerendochtere, Jacques Herb met Manuela, Ben Cramer met Mona Lisa en De Makkers met Blij als een kind.

Wim Florack.


Van Wim Florack ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Jij bent wat ik verloor. Enkele titels die op het schijfje staan zijn Hoe zou het zijn gegaan, Zoals ik leven wil, Mijn koningin, Eens komt die dag voor mij, Dit is ons leven, Wat een geluk dat ik een engel ben, Annemieke en Jij bent mijn nummer één. MB Records heeft de cd geproduceerd.

Hollandse Nieuwe (week dertig).De Hollandse Nieuwe van RadioNL.Artiest: Ronnie Ruysdael (voorheen van de Sjonnies).

Titel: Onze keet.


Espada.


Van Espada ligt een nieuwe vinyl single in de (web)winkels met de titel Als jij dicht bij me bent. Het tweede nummer is Ameland. Telstar heeft de plaat geproduceerd.

Eric van der Sommen.


Eric van der Sommen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Blijf voor altijd bij mij. Eerder bracht de zanger onder andere Lichtjes in je ogen en Ja met jou uit. Het nummer is te koop op de bekende downloadsites.

John de Bever.


Van John de Bever ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Meer hoef ik niet. Het tweede nummer is Laat ons dansen. Eerder bracht de zanger onder andere Ik vergeef je, Het gaat om de liefde, Als ik later eens trouw, Als vader huilt en Toen kwam jij uit. Berk Music heeft de cd geproduceerd.

De Oranje Top dertig (week negenentwintig).De Top drie van de Oranje Top dertig.Nummer één: Henk Bernard--Als een vogel zo vrij.

Nummer twee: Bahia blanca--Fantasticos.

Nummer drie: Frank van Etten--Ik leef vandaag.


Gebroeders Ko.


De Gebroeders Ko hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Wat heb jij een lekker lijf. Eerder bracht het duo onder andere Voor Oranje, Drink als een prins, Niet uit Volendam, Ik ben verliefd maar niet op jou, Alleen maar schoenen aan en Wil je wat van me drinken uit. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

Ruth Jacott.


Ruth Jacott heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Verliefd verward. Eerder bracht de zangeres onder andere Hou me vast, Uit het oog uit het hart, Nu het over is, Vrede, Waar ben je nou, Blijf bij mij, Onderweg naar morgen, Vrij met mij en Ik ga door uit. NRGY Music zorgt er voor dat het nummer één augustus in de (web)winkels verkrijgbaar is.

Buurman.


Van Buurman is een nieuwe single te downloaden met de titel Soms ben jij de zon en ik de maan. Eerder bracht het trio onder andere Speling van het zonlicht en Ring van vuur uit. Universal Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende muziekportals.

De Roffels.


Van De Roffels ligt een nieuwe vinyl single in de (internet)winkels met de titel Papa en Mama. Eerder bracht het duo Als de soldaten, Het spinnewiel en Hier ben ik weer uit.

Marco Tomassen.


Van Marco Tomassen is een nieuwe single verschenen met de titel Samen door het leven. Frank van Etten Records heeft er voor gezorgd dat het nummer is te vinden op de diverse downloadsites.

Tinus Hoekstra.


Tinus Hoekstra heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Waarom. Eerder bracht de zanger onder andere Hoe kon ik weten en Blijf bij me vannacht uit. Eind augustus is het nummer te koop in de bekende downloadshops.

Matthijs Koning.


Matthijs Koning heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Laat het maar komen. Eerder bracht de zanger onder andere Mooie nacht, Drink nog wat van mij, Gewoon genieten, Deze avond, Dans met mij, Hallo hallo, Wees niet bang en Sleutel van jouw hart uit. Het nummer is te vinden in de bekende downloadshops.

Radio Mi Amgo Lieveling.
Radio Mi Amigo was een zeezender die uitzond van één januari 1974 tot twintig oktober 1978, dit is één van de wekelijkse lievelingen.Artiesten: Louis Neefs & Ludwig & Günther Neefs.

Titel: Hé, lieve mensen.

Lieveling van: 08 t/m 14 -03-1975.


Corry Konings.


Corry Konings heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Morgen is alles weer heel anders. Eerder bracht de zangeres onder andere Mooi was die tijd, Duizend maal aan jou gedacht, Een beetje verliefd, Het heeft geen zin meer om te huilen, Mijn liefde kent geen grens, Adios amor, 'n Wonder, Het is allemaal gelogen, Een teken van leven, Het is voorbij en Je moedertje uit. CK Productions zorgt er voor dat het nummer één augustus te koop is in de bekende downloadshops.

Grutte Geart.


Van Grutte Geart is een nieuwe single te downloaden met de titel Voel jij de liefde wel. Eerder bracht de zanger onder andere Waarheid of waanzin, Het zwerversgeluk en Als onze liefde uit. AV Records heeft er voor gezorgd dat het nummer is te vinden op de diverse muziekportals.

Een nummer over de zomer.
Artiest: Alex Andry.

Titel: Zomerdroom.


Sam Feldt & De Hofnar& Henk Westbroek.


Van Sam Feldt & De Hofnar & Henk Westbroek is een nieuwe single verschenen met de titel Zolang ik jou heb. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht. Spinnin' Deep Records heeft er voor gezorgd dat het te koop is op de diverse downloadsites.

Zus.


Zus heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Blauwe hemel. Eerder bracht het duo onder andere Op een berg, Ik wil met jou naar de zon en In mijn rode cabrio uit. Marlstone Records zorgt er voor dat het nummer binnenkort is te vinden in de bekende downloadshops.

Swoop.


Swoop heeft een nieuwe single opgenomen met de titel We zingen oelala. Eerder bracht de groep Oh Suzanne, Doe de Swoop, Ik zing een lied voor jou, Mag ik je kussen, Duizend dromen, Cowboys en Indianen, Er staat een paard in de gang en Meisjes met rode haren uit. Binnenkort is het nummer te koop in de bekende downloadshops.

Tamara Tol.


Tamara Tol heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Ik ben gelukkig met jou. Eerder bracht de zangeres Als de zon weer schijnt, Als het nacht wordt, Dat land waar ik van hou, Heel even, Kom laat de glazen klinken, Zeg 't met bloemen en Zomerlach uit. Het nummer is binnenkort te vinden op de diverse downloadsites.

De Radio Veronica Top duizend.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top duizend, die samengesteld werd nadat er vijfhonderd Top veertigs waren uitgezonden.Artiest: Ben Cramer.

Titel: Vrede.

Notering: Nummer achthonderd.


Anita.


Anita heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Mijn leven lang. Het tweede nummer is Peter. Eerder bracht de zangeres onder andere Want jij hebt mij, Hé hé André, Ik ben zo vrolijk, Vergeet al je zorgen, Mijn allerbeste vriend, Ach jongen en Ik heb het helemaal gehad uit. Vincent Produkties zorgt er voor dat het schijfje één augustus verkrijgbaar is in de (web)winkels.

Harmke en Wim.


Van Harmke en Wim is een nieuwe single te downloaden met de titel Bye bye tot morgen. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo op de markt heeft gebracht. Het is te koop in de bekende downloadshops.

Kav Verhouzer & Sophie.


Van Kav Verhouzer & Sophie is een nieuwe single verschenen met de titel Voetjes van de vloer. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht. EPIC Records heeft er voor gezorgd dat het te koop is op de bekende downloadsites.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio 558 Top vijftig, uitgezonden 30-10-1988.Artiesten: Frank Boeijen Groep.

Titel: Hoe verschrikkelijk ik ben.

Notering: Nummer tweeënveertig.


Peter La Haye.


Van Peter La Haye is een nieuwe single te downloaden met de titel Joanna mi amor (gipsy mix). Eerder bracht de zanger onder andere Waarom, Ik mis je, Adembenemend en Ik heb je nodig uit. Tip Top NL Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is op de bekende muziekportals.

Hit Radio Liberty.


Hit Radio Liberty is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.hitradioliberty.eu.

Rood Wit Blauw Ik hou van jou (B).


Er ligt een nieuw verzamelalbum in de (internet)winkels met de titel Rood Hit Blauw Ik hou van jou (14 Hollandse Gouwe Ouwe). Enkele artiesten die op de cd staan zijn Vader Abraham met Mooi Griekenland, Corry en de Rekels met Huilen is voor jou te laat, Ben Cramer met Slavin van de nacht, Mieke met Mijn hart huilt om jou, De Makkers met Kleine Sonja, Duo X met Niemand kan ons toch scheiden, Wilma met Tachtig rode rozen, Gerard de Vries met Ringo en Hanny en de Rekels met 't Begon onder de Spaanse zon.

De Oranje Top Dertig (week negenentwintig).De hoogste binnenkomer uit de Oranje top dertig.Artiesten: Pieter van der Zweep.

Titel: Je neemt me mee.

Binnen gekomen op: Nummer twaalf.


Erwin Evertzen.


Erwin Evertzen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Zal ik je ooit weer zien. Eerder bracht de zanger Ik heb jou niets te zeggen uit. P & T Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Scheveningen Radio.


Scheveningen Radio is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.scheveningen-radio.nl.

Kian Derry.


Van Kian Derry is een nieuwe single te downloaden met de titel Vlinders in mijn buik! Eerder bracht de zanger het album Wat is het fijn uit. Het nummer is te koop op de bekende muziekportals.

Hessel Wijkstra.Hessel Wijkstra heeft een nieuw album opgenomen met de titel Cabinevitaminen. Ook de laatste single Volle tanken staat op het schijfje. Zevenentwintig juli is de cd verkrijgbaar in de bekende (internet)winkels.


De Radio Veronica Tipparade (week negenentwintig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Tipparade van 1974. Dus precies veertig jaar geleden.Artiest: Nico Haak en de Paniekzaaiers.

Titel: Honkie-Tonkie Pianissie.

Notering: Nummer negentien.


Kirsten.


Kirsten heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Elke man voor mij. Het tweede nummer is Laat alles achter als je gaat. De nummers zijn te vinden in de diverse downloadshops.

Rudy Meyns.


Van Rudy Meyns is een nieuwe single te downloaden met de titel ''Een mond vol tanden''. Eerder bracht de zanger onder andere Ik wil niet dat je mijn tranen ziet en Ritme van de regen uit. Het nummer is te koop op de bekende muziekportals.

Randy Watzeels.


Van Randy Watzeels ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Fiësta. Het tweede nummer is de remixversie. Eerder bracht de zanger onder andere Laat mij vrij, Spoor zeven en Die heerlijke zoen uit. Zebra Music heeft de cd geproduceerd.

Amanda Kohler.


Amanda Kohler heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik leef niet om te werken. Eerder bracht de zangeres onder andere Oh jij....ik ben verliefd, Feesten in de stad, Betoverd door jou en Laat de wind lekker waaien uit. Rood Hit Blauw Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.

Herinnert u zich deze nog? (week negenentwintig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van 1974. Dus precies veertig jaar geleden.Artiesten: André van Duin.

Titel: De tamme boerenzoon.

Notering: Nummer negen.


Johan Veugelers.


Johan Veugelers heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Vlaamse nachten. Eerder bracht de zanger Aan alle mooie meiden uit. Binnenkort is het nummer te koop in de bekende downloadshops.

Gabriello.


Van Gabriello ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Zwart-Wit. Enkele titels die op het schijfje staan zijn Wonder van een vrouw, Waterkant, Vurige tongen, Hart en jouw liefde, Hartenbreker, Vreemde dagen, Samen en Niet thuis vannacht. Blue Ocean Records heeft de cd geproduceerd.

Jan van Est.


Jan van Est heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Wat moet ik doen. Eerder bracht de zanger onder andere Dromen van verre stranden, Dat komt door jou, Een Dortenaar zal blijven zingen, Kleine jongen, Als ik jou zie en Ik ben zo blij vandaag uit. Binnenkort is het nummer te downloaden op de bekende muziekportals.

Melissa.


Melissa heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Avanti. Eerder bracht de zangeres onder andere Voel je vrij en Liefde l'amour uit. Butterbox Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse muziekportals.

Marco West.


Van Marco West is een nieuwe single te downloaden met de titel ''Cowboymeid'' (2014 versie). Het nummer is te koop op de bekende downloadsites.

Henk Wijngaard.


Van Henk Wijngaard ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Ga, gaaah! Eerder bracht de zanger onder andere Kleinkinderen, Met z'n gitaar en zijn liedjes, Samen komen we er uit, Blijf bij me, Ware dromen, Van de wereld, Nachtrijders en Met de vlam in de pijp uit. Cd Hal Ruinen Records heeft het schijfje geproduceerd.

Buurman & Buurman.


Van Buurman & Buurman is een nieuwe single te downloaden met de titel Laat je maar horen! (summer edition). Sound & Music Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende muziekportals.

Nick Monnikhof.


Van Nick Monnikhof is een nieuwe single verschenen met de titel De wereld draait maar door. Het tweede nummer is de karaoke versie. FM Produkties heeft er voor gezorgd dat het nummer te vinden is in de bekende downloadshops.

Terug in de tijd.


Artiest: Astrid Nijgh.

Titel: Ik wil niemand anders.

Uitgebracht in: 1984.Leden Bezoekers
86 544047


Startpagina
Gastenboek
LedenlijstAlleen toegankelijk voor leden
Fotoalbum
Adres--------[e-mail]
Hitgolf Radio.
PuurNL
Radio 24/7.
Radio Continu.
Radio Hollandse Muziek.
Radio Hunebedje.
Radio Maico.
Radio Oranje.
Radio Valencia.
Radio Wim Mees.
RadioNL.