''HET NEDERLANDSE LIED''

Communities

ZeelandNet

''HET NEDERLANDSE LIED''

DE LAATSTE NIEUWTJES OVER DE NEDERLANDSTALIGE ARTIESTEN.

638.722 bezoekers 96 leden Log in

JANNEKE DE ROO.Van Janneke de Roo is een nieuwe single verschenen met de titel Als je denkt aan je leven. Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende nummers uit: Huisje bij de brug, Blauwe korenbloemen, Vergeten zal ik je nooit, Mooi is de liefde, Lieve lieveling en Jij bent mijn liefde.

NICOLA.Van Nicola is een nieuwe single verschenen met de titel Oost & west. VLNL Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MIKE VERSTEEG.Van Mike Versteeg is een nieuwe single verschenen met de titel Het is voorbij. Angel Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

AAFKE ROMEIJN.Aafke Romeijn heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Niet vandaag. AR Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE HOOGSTE BINNENKOMER UIT DE ORANJE TOP 30.Een selectie uit de Oranje Top 30 is te zien op TV Oranje: vrijdag van 20.00u-2100u, zaterdag van 16.00u-17.00u en zondag van 11.00u-12.00u.

 (week 7).

Artiest: John de Bever.

Titel: Proost op het leven.

Binnengekomen op: Nummer 16.

CONNY & RIEZZ.Van Conny & Riezz is een nieuwe single te downloaden met de titel Echte vrienden. Het is het eerste nummer dat het duo heeft uitgebracht.

JAMAN.Jaman heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Altijd altijd. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Waarom, Spoken bestaan niet, Een beetje hoop, Blijf bij mij de hele nacht, Zwevend op de wolken en Overal ter wereld. Berk Music zorgt ervoor dat het schijfje binnenkort verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

ZANGER KAFKE.Van Zanger Kafke is een nieuwe single te downloaden met de titel Onze dag. Eerder bracht de zanger het nummer Medicijn uit.

DE NUMMER 1 UIT DE ORANJE TOP 30.

 

Een selectie uit de Oranje Top 30 is te zien op TV Oranje: Vrijdag van 20.00u-21.00u, zaterdag van 16.00u-17.00u en zondag van 11.00u-12.00u.

 (week 7).

Artiest: Henk Dissel.

Titel: Het cafeetje.

DANIËL LOHUES.Daniël Lohues heeft een nieuw album opgenomen met de titel Vlier. Er staan 18 nummers op het schijfje waaronder Volle maone, Chantal, Kwelt, A28, Wanneer dan, De ogen van Maria, Gao weg en Alles wee neij. 2 maart is de cd verkrijgbaar in de (web)winkels.

ROBERT PATER.Van Robert Pater is een nieuwe single te downloaden met de titel Jij en ik. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Helena en Als een meeuw in de wind.

MIKE.Van Mike is een nieuwe single verschenen met de titel Scherven. Puur Feest Muziek Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

EEN GOUWE OUWE.

Artiesten; Vader Abraham met zijn Goede zonen, Jacques Herb en De Makkers.

Titel: Veronica 538.

SJOUKE.Van Sjouke is een nieuwe single verschenen met de titel Thuis. Inside Out Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

WIM KUIPER.Van Wim Kuiper is een nieuwe single verschenen met de titel Iedere weg. SSG Productions heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

JOHN WEST.John West heeft een nieuw album opgenomen met de titel Jij bent zo'n mooie vrouw. Eerder bracht de zanger onder andere de singles Een dag zonder jou, Zou dit dan liefde zijn, Weet wat je begint en Verliefdheid uit. Cornelis Music zorgt ervoor dat het schijfje 30 maart verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

BART KAËLL.Van Bart Kaëll is een nieuwe single te downloaden met de titel Lichaamstaal. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: De Marie-Louise, Op mijn fiets, Ik kan het niet geloven, Zeg hallo, Het is feest en 't Is te vroeg.

RENÉ WANDERS.Van René Wanders is een nieuwe single verschenen met de titel Denken aan jou. U kent de zanger onder andere van Ik denk aan jou, Ik heb het altijd al geweten, Het is jouw lach en De jongen met de mondharmonica. Map Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

KRIS DE BRUYNE.Van Kris de Bruyne is een nieuwe single te downloaden met de titel Geen pact met de duivel. Eerder bracht het drietal het album In levende lijve uit.

SAMANTHA STEENWIJK.Van Samantha Steenwijk is een nieuwe single te downloaden met de titel Wat zou je doen? Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende nummers uit: Zonder jou, Rood of groen, Mierzoete verleiding en Hou toch van mij.

DARIO.Van Dario is een nieuwe single verschenen met de titel Wat een ander ook zegt. Eerder bracht de zanger onder andere Over en uit, Eenzaam zonder jou en Sexbom uit. Studio One Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

ARJON OOSTROM & LINKE SOEP.Van Arjon Oostrom & Linke Soep is een nieuwe single verschenen met de titel Hey ga je mee op stap (stamppot remix).Party Bob Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer is te vinden in de diverse downloadshops.

JEROEN VAN DER BOOM.Van Jeroen van der Boom is een nieuwe single te downloaden met de titel Jij. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Mag ik dan bij jou, Werd de tijd maar terug gedraaid, Jij bent zo en Nou is het genoeg.

BLOF & GEIKE ARNAERT.Blof & Geike Arnaert hebben een gouden award gekregen voor de single Zoutelande. Inmiddels zijn er meer dan 15.000 exemplaren van het nummer verkocht.

DANA WINNER.Van Dana Winner is een nieuwe single te downloaden met de titel Dit wonder. Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende nummers uit: Geef de kinderen de wereld, De oude man en de zee, Westenwind, Een zee vol dromen, Wervelwind, Niemand kan en Als je alles weet.

3JS.Van de 3JS ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Nu. Er staan 10 nummers op het schijfje waaronder Misschien niet nu, De betere jaren, De wereld is nog niet verrot, Ik ben maar een man, Los van alles, Bizar, Mensen en Zon. De cd is geproduceerd door Warner Music.

LUN ACOUSTIC.Van Lun Acoustic is een nieuwe single te downloaden met de titel Stokoud. Eerder bracht het duo onder andere de volgende nummers uit: Vuile handen, Stil en Eindelijk.

JOKKEBROK.Van Jokkebrok is een nieuwe single verschenen met de titel Wij zijn vrijgezel (en jullie lekker nie). Showbizzinfo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

FREDDY DAVIS.Van Freddy Davis ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel De brief (special version). Het tweede nummer is Kom, laat ons dansen. Scorpion Records heeft het schijfje geproduceerd.

DIRK BLANCHART.Van Dirk Blanchart is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik zou wel eens willen weten. Eerder bracht de zanger het album Schietstoel uit.

RUDOLF STEVENS.Van Rudolf Stevens ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Muzikale regenbogen. Er staan 19 nummers op het schijfje waaronder Ik heb heimwee in mijn hart, Weet je 't nog, Alexander, Moeder, Heel mijn leven en Jij bent heel mijn leven. D & V Records heeft de cd geproduceerd.

RADIO NOORDZEE INTERNATIONAAL TREITERSCHIJF.Een Nederlandstalige Treiterschijf, die elk uur werd gedraaid op Radio Noordzee Internationaal.Artiesten: De Jantjes.

Titel: Toedeloe.

Treiterschijf van: 05 t/m 11-01-1974.

DANNY SULMAN.Danny Sulman heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Wees zuinig op een goede vriend. Eerder bracht de zanger Het achste wereldwonder. Map Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

ROWWEN HÈZE.Van Rowwen Hèze is een nieuwe single te downloaden met de titel Vur Venlo. Eerder bracht de groep onder andere de volgende nummers uit: Bestel mar, Kroenenberg, 't Rooie klied, De neus omhoeg en Kleine man.

EEN VLAAMSE GOUWE OUWE.

Artiest: Sergio.

Titel: In de sterren staat geschreven.

KALVIJN.Kalvijn heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Nu al miljonair. Cinemates Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

JOOP BUIJK.Van Joop Buyt is een nieuwe single verschenen met de titel Champagne! Footbal Culture Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE NUMMER 1 UIT DE VLAAMSE EXTRA 15. (week 7).

Artiest: Freddy Davis.

Titel: De brief.

NINA BUTERA.Van Nina Butera is een nieuwe single te downloaden met de titel Die eerste zoen. Het is het eerste Nederlandstalige nummer dat de zangeres heeft uitgebracht.

FRANKY FALCON & JAN VERHOEVEN.Van Franky Falcon & Jan Verhoeven is een nieuwe single verschenen met de titel Jantjes moeder. DiMaro Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DE NATIONALE HITPARADE.De Nationale Hitparade werd uitgezonden op het radiostation Hilversum Drie en op de tv in het programma Avro's Toppop.Artiesten: Simplisties Verbond (Heer Bie en Heer Kooten.

Titel: Zoek jezelf.

Notering: Nummer 24.

Uitgezonder: 30-05-1975.

GUNEY.Van Guney is een nieuwe single te downloaden met de titel Het zijn jouw ogen. Eerder uitgebrachte nummers van de zanger zijn onder andere: Het meisje van mijn dromen, Een wens, Dans toch met mij en Zij zocht haar eigen vader.

KIM DEJONGHE.Kim Dejonghe heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Wie ik ben. Pure Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

MIKE DAANE.Van Mike Daane ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Jij & Ik. Het tweede nummer is Ik weet alweer hoe laat het is. Rood Hit Blauw Records heeft het schijfje geproduceerd.

ARMANDO.Van Armando is een nieuwe single verschenen met de titel Vandaag, morgen en voor eeuwig. A-Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

HERINNERT U ZICH DEZE NOG?

Artiest: De Familie Snoek.

Titel: Ga met mij mee.

STIK.Van Stik is een nieuwe single verschenen met de titel De Zeeuwse kust. MVF Productions heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

HALLO ALLEMAAL EN ANDERE LEUKE KINDERHITS.Berk Music heeft een nieuw album uitgebracht met de titel Hallo allemaal en andere leuke kinderhits. Enkele artiesten die op het schijfje staan zijn Gebroeders Rossig met Hallo allemaal, Henkie met Lief klein konijntje, Snappie met Snappie de kleine krokodil, Gebroeders Ko met Helikopter, Dikdakkers met Cowboys & Indianen, Snollebollekes met Op en neer (heen en weer), Petit Pollo met Het kuikentje piep en Dj Maarten met Zo vrolijk.

NICKY MARTINEZ.Van Nicky Martinez is een nieuwe single verschenen met de titel Tijdloos. NM Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE RADIO VERONICA TOP 40.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top 40 van week 6 in 1973. Dus precies 45 jaar geleden.Artiesten: Theo & Marian.

Titel: Hela kom met me mee ja!

Notering: Nummer 17.

BOB OFFENBERG.Van Bob Offenberg is een nieuwe single verschenen met de titel Ik voel me super. U kent de zanger onder andere van Toen ik je zag, Net als in m'n droom, Je bent te gek en Laat me zweven. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

MARLANE.Van Marlane is een nieuwe single verschenen met de titel Weet jij wel. U kent de zangeres ondermeer van Lach en leef, Door jou voel ik me sterker, Gevrij, Jij bent voor mij zo en Met een beetje liefde. BE Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downbloadsites.

WOUTER CROMBEZ.Van Wouter Crombez is een nieuwe single te downloaden met de titel (geen tijd voor) Twijfel. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers In gedachten, Ster en Vloer uit.

EEN DUIK IN HET HITVERLEDEN.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top 50, uitgezonden 01-01-1972.Artiesten: Corry en De Rekels.

Titel: Hoog daar aan de hemel.

Notering: Nummer 9.

WESLEY BROENS.Wesley Broens heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Mijn liefde dat ben jij. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MARTY KRETÉ.Van Marty Kreté is een nieuwe single te downloaden met de titel Het is beter zo... Eerder uitgebrachte nummers van de zanger zijn ondermeer: 't Is beter zo, Verloren liefde, De muzikant en Zij is zo mooi.

FRANS BAUER.Frans Bauer heeft een nieuw album opgenomen met de titel Levenslied. Er staan 14 nummers op het schijfje waaronder 't Geluk dat duurt maar even, Je speelt met mijn hart, Het is zomer, Gooi die handen de lucht in, Mijn lieve Rosamunde, Een zee vol tranen, Ben even weg en Weg uit m'n leven. 2 maart is de cd verkrijgbaar in de (internet)winkels.

BARBARA DEX.Van Barbara Dex ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Dex tot de tweede macht. Er staan dertien nummers op het schijfje waaronder Niet huilen mama, Oh clown, Rozen zonder doornen, Vaarwel Jenny, Er is een weg, Aan een moeder en Maar in Amerika. De cd is geproduceerd door Moskito Records.

DE STAMPERS.Van De Stampers is een nieuwe single verschenen met de titel We laten van ons horen. Smaragd Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

BART PEETERS.Van Bart Peeters is een nieuwe single te downloaden met de titel De wifi song. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Brood voor morgenvroeg, Wat nog komen zou, Niets of niemand (houdt ons tegen) en Ik wil je (nooit meer kwijt).

ANITA & ED.Van Anita & Ed is een nieuwe single te downloaden met de titel Kaarsje in mijn hart. Eerder bracht het duo onder andere de volgende nummers uit: Als vie la mort, Waar is de poort, Meer dan een naam hier op de muur, Hé ouwe gek, Zomerzon en Fernando.

PERRY ZUIDAM.Van Perry Zuidam is een nieuwe single te downloaden met de titel Jij kunt niet altijd 16 zijn.  Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Je hoeft me niet te zeggen, Laat me vrij, Lichaamstaal, Ik wil met jou naar Rio en Bekijk het maar.

MIKE GRONDY.Mike Grondy heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Liefde is meer dan een enk'le nacht. Scorpion Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

HUUB HANGOP.Van Huub Hangop is een nieuwe single te downloaden met de titel Doei doei. Eerder uitgebrachte nummers van de zanger zijn onder andere: Kussie kussie, Autootje, Hey buurman en (wat ben je) Lelijk van dichtbij.

DJ MAURICE & JELLE B.Van Dj Maurice & Jelle B ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Heb je even voor mij. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

JOHNNY VALENTINO.Van Johnny Valentino ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Wat is het leven zonder liefde. Het tweede nummer is Denk aan mij. Eerder uitgebrachte nummers van de zanger zijn: De waka waka, Van Groningen tot Zierikzee, Het gaat gebeuren, Mooie meid, Oh Mona en Kom ga ervoor. Het schijfje is geproduceerd door Ultimatedisk Records.

RENÉ ESHUIJS.Van René Eshuijs is een nieuwe single verschenen met de titel Zing lach drink (geniet van het leven). U kent de zanger onder andere van Ik zal jou nooit kunnen vergeten, Alles in mijn leven en Vannacht geef ik jou amore. Storm Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DE FIK ERIN.Van De Fik Erin is een nieuwe single verschenen met de titel Honolulu. U kent de band ondermeer van Tien voor twee, De hoogste tijd en Wie niet waagt wie niet wint. DFE Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DJ FLOW & ROB RONALDS.Van Dj Flow & Rob Ronalds is een nieuwe single verschenen met de titel Bierfeestje. RDJ Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

WESLEY DE BRUIN.Van Wesley de Bruin is een nieuwe single te downloaden met de titel Jij wil dit jij wil dat. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Jij hoort bij mij, Verblind en Ik wil met je dansen.

MARCO DE HOLLANDER.Marco de Hollander heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Dit wordt een avond! U kent de zanger ondermeer van Ik heb de hele nacht aan jou gedacht, Ik voel me gelukkig, Een hart van goud, Jij bent de leukste en Een oude zeeman. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DE LAMAKETTA'S & DJ KICKEN.Van De Lamaketta's & Dj Kicken ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Kapitein Rooibos 2.0. Er staan 4 nummers op het schijfje. De andere 3 zijn de remix versie, de extended versie en de extended remix versie. Party Bob Records heeft de cd geproduceerd.

DE RADIO MI AMIGO TOP 50.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Mi Amigo Top 50, uitgezonden 19-08-1978.Artiest: Theo Diepenbrock.

Titel: Oh darling.

Notering: Nummer 39.

JOHNNY SLEEGERS.Van Johnny Sleegers is een nieuwe single verschenen met de titel Ben jij mijn date. U kent de zanger ondermeer van Meer en meer, Zing met mij, Ik wil je, Jij blijft mijn kleine meid en Bij jou wil ik zijn. On Road Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

STEPHANIE STRUIJK.Van Stephanie Struijk ligt een nieuwe EP in de (web)winkels met de titel Daar. Er staan vijf nummers op het schijfje. De titels zijn Ook wel gelukkig, Elke keer, Daar, Als de liefde maar blijft winnen en Bijna thuis.

R.N.I. TROEF 20.Radio Noordzee Internationaal zond van mei 1973 tot augustus 1974 de Troef 20 uit. De nummers die in deze lijst stonden waren kanshebbers voor de R.N.I. Top 50.Artiest: Frans Halsema.

Titel: Kamper uien.

Uitgezonden op: 20-07-1974.

Notering: Nummer 9.

DJ BART & DJ TIMSKI.Van Dj Bart & Dj Timski is een nieuwe single verschenen met de titel Bang voor water. SZW Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

RUBEN ANNIK.Ruben Annik heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Goed. Warner Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

HOLLANDSE NIEUWE.

 

De Hollandse Nieuwe is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.

 (week 8)

Artiest: Thomas Luijf.

Titel: Als ik jou aankijk.

JOE LEED.Van Joe Leed is een nieuwe single verschenen met de titel Liefde voor één nacht. Scorpion Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

FRANS VAN ADRICHEM.Frans van Adrichem heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ga door 't vuur voor jou. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE NUMMER 1 UIT DE STERRENNL TOP 20.

 

U kunt de hitlijst elke vrijdag van 12.00u tot 14.00u beluisteren op SterrenNL.

 (week 7)

Artiesten: Blof & Geike Arnaert.

Titel: Zoutelande.
Omhoog