Klik hier om feedback te geven over de NIEUWE communities.

''Het Nederlandse Lied''

  Welkom. Login
ik wil lid worden!
e-mail adres nederlandselied@zeelandnet.nl
Voor het laatst bijgewerkt op....

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 10 februari 2016.


Marion van Iwaarden.


Van Marion van Iwaarden is een nieuwe single te downloaden met de titel 5 minuten. Eerdere nummers die de zangeres op de markt bracht zijn ondermeer Ga voor jou, Spreek vrij en Waarom.

Marco de Hollander.


Marco de Hollander heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Bij jou in mijn hart. Eerder bracht de zanger onder andere Droomprins, Jij bent de leukste, Over een uur, Achter de wolken, Echte vriendschap en Mijn vriend uit. Binnenkort is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Jeffrey Lake.


Van Jeffrey Lake is een nieuwe single verschenen met de titel Oma. Eerder bracht de zanger ondermeer Alleen nog maar jou en Bespeel me verleid me uit. CD Hamster Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Een nummer over een meisje.
Artiest: Rob de Nijs.

Titel: Voor Sonja doe ik alles.


André van den Heuvel.


André van den Heuvel is overleden. De acteur/zanger is achtentachtig jaar geworden. Hij was vooral bekend van het duet met Leen Jongewaard Op een mooie pinksterdag. De maker van deze site wenst familie en kennissen van André veel sterkte toe voor de toekomst.

Daantje.


Van Daantje is een nieuwe single te downloaden met de titel Niet voor lief. Eerdere nummers die de zangeres op de markt bracht zijn ondermeer Wanneer en Ik zie het in je ogen.

De Geweldigheid.


Van De Geweldigheid is een nieuwe single verschenen met de titel Kruimeldief. Eerdere nummers die de groep op de markt heeft gebracht zijn Mooier en Licht. Marista Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Radio Veronica Top 100 van het jaar 1970.Een Nederlandstalige notering van de best verkochte singles uit de Radio Veronica Top 100 van 1970.Artiesten: Corry en de Rekels.

Titel: Huilen is voor jou te laat.

Notering: Nummer één.


Herman Brusselmans.


Van Herman Brusselmans ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Liefde en blijven of weggaan. Rubestein Records heeft het schijfje geproduceerd.

Verstappen.


Van Verstappen is een nieuwe single te downloaden met de titel Niemand meer. Eerder bracht de zanger het nummer Helemaal niets uit.

Nicole & Hugo.


Van Nicole & Hugo is een nieuwe single te downloaden met de titel Hoe zal het zijn. Eerdere nummers die het duo op de markt bracht zijn Ik denk aan jou, Verliefd, Hier in mijn hart, Vuurwerk, Dans de wereld rond en Hou van mij.

Songfestival.De artiesten deden mee voor Nederland aan het Eurovisie Songfestival in 1972.Artiesten: Sandra + Andres.

Titel: Als het om de liefde gaat.

Plaats: Nummer vier.


Ghost Rockers.


Ghost Rockers hebben een nieuwe single op de markt gebracht met de titel De beat. Eerder bracht de groep Billy en Alles is stil uit. Studio 100 Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Eddy Wally.


Eddy Wally is overleden. De zanger is drieëntachtig jaar geworden. Hij was bekend door ondermeer de nummers Ik spring uit een vliegmachine, Chérie, Rood is je mond en Als marktkoopman ben ik geboren. De maker van deze site wenst familie en vrienden veel sterkte voor de toekomst.

Eva de Roovere.


Van Eve de Roovere is een nieuwe single te downloaden met de titel Ver weg van Eden (live). Eerdere nummers die de zangeres op de markt bracht zijn Alsof het niet was, Zeg me, Het deert me niet, Geen zorgen meer, Fantastiq toch (slaap lekker), De keizerin van de nacht, Slaapt de zon en Hoe zou het zijn.

Karel J. Schepers.


Van Karel J. Schepers is een nieuwe single te downloaden met de titel Wie vangt me op. Eerder bracht de zanger de EP Lenteregen op de markt.

De Vlaamse Ultra Top vijftig.

(week vijf)

De hoogste binnenkomer uit de Vlaamse Ultra Top vijftig. De lijst kunt u beluisteren op zondag van 16.00u tot 18.00u op Radio 2 (www.radio2.be).Artiest: Dana Winner.

Titel: Een zee vol dromen (live).

Binnengekomen op: Nummer twee.


De Fik Erin.


Van De Fik Erin is een nieuwe single te downloaden met de titel Wie niet waagt (die wint niet). Eerder bracht de groep onder andere de nummers Water naar de zee en Honolulu uit.

René Karst & Dj Bart.


Van René Karst & Dj Bart is een nieuwe single verschenen met de titel Hollanders (dus we heffen het glas... party remix Dj Bart). Dukarec Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De Kast.


De Kast heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel De tijd tikt door. Eerder bracht de groep ondermeer Neem me zo, Zij zweeft, Het water stijgt, Overal was vrede, In neije dei, Een teken van leven en Raak uit. Cornelis Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De Hollandse Nieuwe (week zes).De Hollandse Nieuwe is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.Artiest: Willem Barth.

Titel: Alles is zo sexy aan jou.


Après Ski Hits 2016.


Berk Music heeft deel twee uit de serie Après Ski Hits 2016 op de markt gebracht. Enkele artiesten die op het schijfje staan zijn Snollebollekes met Links recht, Arjon Oostrom met Oei oei, Het Feestteam met Malle Babbe, Alex met Even aan mijn moeder vragen, René Schuurmans met Handen in de lucht, Django Wagner met Daar zijn vaders voor en Feest Dj Barry & Edwin met Zij.

Aafke Romeijn.


Van Aafke Romeijn ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Je doet je best maar. Ook de laatste single M/V staat op het schijfje.

Après Ski Hits 2016.


Er ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Après Ski Hits 2016. Enkele artiesten die op de cd staan zijn Snollebollekes met Feestmuts, De Alpenzusjes met Helemaal dol, Jeroen van Zelst met Colinda, Jettie Pallettie met Hopeloos, Jaman met Oh Laila, Pascal Redeker met Twee bruine ogen, Lawineboys met Joost en René Schuurmans met Mooie meisjes. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

Xander de Buisonjé.


Van Xander de Buisonjé is een nieuwe single te downloaden met de titel Anna. Eerdere nummers die de zanger op de markt bracht zijn ondermeer Stop die tijd, Waarom, Een brief, Dit is jouw dag, Als je slaapt, Van jou en De wereld redden.

Jeffrey Tanis.


Jeffrey Tanis heeft een nieuw album opgenomen met de titel Verloren tijd. Eerder bracht de zanger ondermeer de singles Alsof de hemel opengaat, Het maakt me niets uit, Zing met heel mijn hart, De zomer van ons leven, Oh sorry Gina en Ik mis je zo uit. Binnenkort is het schijfje verkrijgbaar in de (internet)winkels.

Connie Neefs & Micha Marah.


Van Connie Neefs & Micha Marah is een nieuwe single te downloaden met de titel Supermedicijn. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo op de markt heeft gebracht.

Gerry Holland.


Gerry Holland heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Zeg het met rozen. Eerder bracht de zanger Ik wil het niet weten, Knoop 't maar in je oren en Lachen is ons beste medicijn uit. Goldstar Records zorgt ervoor dat het nummer binnenkort te vinden is in de diverse downloadshops.

Zanger Petro.


Van Zanger Petro ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel ''Gewoon er even uit''. Het tweede nummer is Koning van de nacht. B & R Records heeft het schijfje geproduceerd.

De Oranje Top dertig (week vijf).De Top drie van de Oranje Top dertig. Een selectie uit de Oranje Top dertig kunt u elke vrijdag beluisteren van 15.00u tot 18.00u via RadioNL (www.radionl.fm).


Nummer één: Belinda Kinnaer--Neem je leven.

Nummer twee: Pascal Redeker--Lieve Mathilde.

Nummer drie: René Karst & Dj Bart--Hollanders (dus we heffen het glas...).


Mr. Steel.


Van Mr.Steel is een nieuwe single verschenen met de titel Januari februari. Showbizzinfo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Henk Dissel.


Henk Dissel heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Hou van mij. Eerder bracht de zanger onder andere Stap voor stap, Denk jij nog wel aan mij, Dansen, Lange nacht, Rood fruit en Alle hoeken uit. Binnenkort is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

Frank en Mirella.


Van Frank en Mirella is een nieuwe single te downloaden met de titel Al word je steeds wat ouder. Eerdere nummers die het duo op de markt bracht zijn onder andere Kop of munt, Jij bent de liefde, Voor altijd, Geef mij de zon de maan en de sterren en Veel te mooi.

Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig, uitgezonden 27-03-1971.Artiesten: Anja & Johnny.

Titel: Jaren komen, jaren gaan.

Notering: Nummer vijfenveertig.


Mike & Colin.


Het duo Mike & Colin laten weten via hun facebook dat Mike per direct stopt met Mike & Collin. Ze brachten ondermeer de singles Weekend, Binnenkomen, Alles is top, Geweldig, Mooi in het kwadraat en Gek of geniaal uit. Mike heeft besloten voor een maatschappelijke carrière. Colin gaat nu op de solotoer.

Gino Verano.


Van Gino Verano is een nieuwe single te downloaden met de titel De herinnering blijft. Eerder bracht de zanger onder andere Zomer vol dromen en Stil verlangen uit.

Matthijs Koning.


Matthijs Koning heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Vrienden voor het leven. Eerder bracht de zanger ondermeer Hoor mijn hart, Hemel nummer zeven, Laat het maar komen, Mooie nacht, Drink nog wat van mij en Gewoon genieten uit. Holliwood Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De Radio Mi Amigo Top vijftig.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Mi Amigo Top vijftig, uitgezonden 10-03-1976.Artiesten: Ronald and Donald.

Titel: Kwek kwek.

Notering: Nummer twintig.


Nigel Fischer.


Nigel Fischer heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Dan hoeft het niet voor mij. Eerder bracht de zanger onder andere Als je naar me lacht, Honderdduizend vrienden en Dat melodietje uit die Spaanse gitaar uit. Binnenkort is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Ron & Nick de Ridder.


Van Ron & Nick de Ridder ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Wij. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

K3.


Van K3 ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Jodelee. Eerder bracht het trio in de nieuwe samenstelling 10.000 luchtballonnen uit. Studio 100 Records heeft het schijfje geproduceerd.

Jordi Weijer.


Van Jordi Weijer is een nieuwe single verschenen met de titel Voor jou. W & D Productions heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De Radio Veronica Top duizend.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top duizend, die samengesteld werd nadat er vijfhonderd Top veertigs waren uitgezonden.Artiest: D.C. Lewis.

Titel: Mijn gebed.

Notering: Nummer drieëntachtig.


Dyon.


Van Dyon is een nieuwe single te downloaden met de titel ''Wonen in Volendam''. Eerder bracht de zanger het nummer Mijn droom uit.

Dana Winner.


Van Dana Winner is een nieuwe single te downloaden met de titel Beter dan je stoutste droom (live). Eerdere nummers die de zangeres op de markt heeft gebracht zijn  De oude man en de zee, Geef de kinderen de wereld, Geef me je droom, Ik doe het voor jou, Wervelwind, Lief zo lief, Hou vast en Niemand kan.

Rockenbach & Steff Philipsen.


Van Rockenbach & Steff Philipsen is een nieuwe single verschenen met de titel Het is de mooiste dag... HG Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

De Nederlandstalige Top vijftien van toen.Een notering uit de Nederlandstalige Top vijftien, uitgezonden 14-11-1976 op Radio Mi Amigo. Artiesten: Barbara & Bas.

Titel: 'n Dag met een zilveren randje.

Notering: Nummer elf.


Sasha & Davy.


Van Sasha & Davy is een nieuwe single verschenen met de titel Felicita. Eerder bracht het duo ondermeer Nooit meer alleen, Voor altijd, Een mooie dag, Jij laat de wereld stralen, Ik zie een ster, Daarom jij, Hou van mij en Een zomeravond met jou uit. VS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Dana Winner.Dana Winner heeft een nieuw album opgenomen met de titel Puur. Ook de laatste singles Lief zo lief, Weer verder gaan en Een zee vol dromen staan op het schijfje. Universal Records zorgt ervoor dat de cd vier maart verkrijgbaar is in de (web)winkels.


Ivar Oosterloo.


Van Ivar Oosterloo is een nieuwe single te downloaden met de titel Alles of niets. Eerder bracht de zanger het nummer Dansen in mijn hoofd op de markt.

De hoogste binnenkomer in de Oranje Top dertig.

 (week vijf).

De hoogste binnenkomer uit de Oranje Top dertig. Een selectie uit de lijst is elke vrijdag tussen 15.00u tot 18.00u te beluisteren op RadioNL.Artiesten: Lawineboys & Pater Moeskroen.

Titel: Bertus (wat zal hij trots zijn...).

Binnengekomen op: Nummer negen.


Eva de Roovere.


Negentien februari komt er een nieuw verzamelalbum van Eva de Roovere op de markt met de titel Het beste uit 10 jaar Eva de Roovere. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Fantastiq toch (slaap lekker), Laat me je lied zijn, De jager, Niemand zoals wij, Zoals in dat ene liedje, Dagen van niets, Brekend glas, Ver weg van Eden en Alsof het niks was.

Helemaal Hollands & Feest Dj Matthew.


Van Helemaal Hollands & Feest Dj Matthew is een nieuwe single te downloaden met de titel Hoe zou het zijn met de kastelein. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidstrio op de markt heeft gebracht.

Een luistertip.Radio Hunebedje.

Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.radiohunebedje.nl.


Factor 12 & De Deurzakkers.


Van Factor 12 & De Deurzakkers is een nieuwe single verschenen met de titel Meezingen en meeblazen. WVS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Frank & Christel Galan.


Frank & Christel Galan hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Je bent er maal éénmaal voor mij. Eerder bracht het duo Eerst een cappucino dan de wijn uit. Galan Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Hugo Peeters.Van Hugo Peeters is een nieuwe single verschenen met de titel Kom kus me nog 'n keer. Eerder bracht de zanger onder andere Mooi was dat gevoel, Heb ik je nu verloren, Kleed je aan en ga, De jongen met de mondharmonica, Ik wil en Geen bloemen voor jou uit. CD Hamster heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.


Simon Keizer.


Van Simon Keizer ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Ik & Simon. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Thuis, Hoe, Wat als, Schijt aan de rest, Geen idee, Handen omhoog, Samen alleen en Verdwalen.

Peter La Haye.


Peter La Haye heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Simpelweg. Eerder bracht de zanger onder andere Jouw liefde voor mij en Jij bent de zin van mijn leven uit. Binnenkort is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

Paul Michiels.


Van Paul Michiels is een nieuwe single verschenen met de titel Duizend keer (live). Medialaan Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Luc van Meeuwen.


Luc van Meeuwen heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Weg met alle pijn. Eerder bracht de zanger Een engel, Ik ben mijn beste vriend verloren, Bobbejaan medley, Mijn stil verdriet en De kracht van de liefde uit. Zesentwintig februari is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

Wesley Klein.


Wesley Klein heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Geef mij een dag uit jouw leven. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Omdat ik zo van je hou, Er is niemand zoals jij, Samen dansen, Droom met mij en Als mijn gevoel zegt uit. Berk Music zorgt ervoor dat het schijfje binnenkort verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

Oeteldonksche Vriendenclub van Elluf.


Van de Oeteldonksche Vriendenclub van Elluf is een nieuwe single verschenen met de titel Mag ik dan bij jou. Apollo-98 Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

Bart Herman.


Van Bart Herman is een nieuwe single te downloaden met de titel De geest van de high chaparral. Eerdere nummers die de zanger op de markt bracht zijn onder andere, Alleen omdat, Bartje (is een leuke naam), Als ik drink, Zolang ik leef, Waterman, Nooit, Lieve dromer en In het midden van de woestijn.

Herinnert u zich deze nog? (week vier).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top veertig van 1970. Dus precies zesenveertig jaar geleden.Artiesten: Adéle Bloemendaal & Leen Jongewaard & Piet Römer & Koor.

Titel: Het zal je kind maar wezen.

Notering: Nummer vijf.


Guus Meeuwis.


Van Guus Meeuwis ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Kus van mij. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Zo ver weg, Verliefd zijn, Ik wil met je lachen, Denk nou eens na, Leve het leven, Tranen gelachen en Jij bent de liefde uit. Universal Music heeft het schijfje geproduceerd.

Mijn Valentijn.


Er ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Mijn Valentijn. Enkele artiesten die op het schijfje staan zijn Django Wagner met Dat ene moment, Gent met Geheime liefde, Gordon met Liefde overwint alles, Dirk Meeldijk met Ik hou van jou, Jeffrey Hessen met De wereld is van ons, Rob van Daal met Ik wil een kus, Tony van Boxtel met Liefdesdans, Jaman met Kus me snel en Jan van Est met Als ik jou zie. Berk Music heeft de cd geproduceerd.

Een Vlaamse Gouwe Ouwe.
Artiesten: Leopold 3.

Titel: Volle maan.

Uitgebracht in: 1993.


André Hazes jr.


Van André Hazes jr ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Wat is de waarheid. Eerdere nummers die de zanger op de markt bracht zijn ondermeer Een laatste kans, Ik leef mijn eigen leven, Mijn beste vriend en Niet voor lief. Dino Music heeft het schijfje geproduceerd.


Leden Bezoekers
90 592977


Startpagina
Gastenboek
LedenlijstAlleen toegankelijk voor leden
Fotoalbum
Drentse Piraten.
e-mail adres ''Nederlandse Lied''
Goed Verstaanbaar Online.
Muziekteam Radio.
Piratenhits Internetradio.
PuurNL.
Radio Continu.
Radio Hunebedje.
Radio Twenterand.
Radio Valencia.
RadioNL.
tv oranje.