Muziekvereniging Concordia - Sint Philipsland

Communities

ZeelandNet

Muziekvereniging Concordia - Sint Philipsland

Omdat samen muziek maken zoveel leuker is!

135.900 bezoekers 17 leden Log in

Sponsor Concordia gratis, via uw online aankopen!

Clubkascampagne

Sponsor van de maand JF Advies

Ons volgende optreden...
Jaarconcert (met 26 oud leden) - 25 maart 

Op 25 maart geven wij ons jaarconcert met als thema: “in première”. Het concert zal worden gehouden in dorpshuis De Wimpel en start om 19:30 uur, de zaal is open vanaf 19:00 uur. Iedereen is van harte welkom, toegang kost € 3,- per persoon (€ 2,- voor donateurs van de vereniging).

Meer informatie via deze link.

 
-Repetitieavonden-
De repetitieavonden van Concordia zijn op maandag (opleidingsorkest en
fanfare vanaf 18:15 uur) en woensdag (slagwerkgroep vanaf 19:30 uur).

Kom gerust langs, je bent van harte welkom!

Concordia actueel

Play-in 3 november 2012 - Without You

Jaarconcert, met 26 oud muzikanten!

2017_jaarconcert_poster

Op 25 maart geeft muziekvereniging Concordia uit Sint Philipsland haar jaarconcert met als thema: “in première”. Concordia heeft in het jubileumjaar gekozen voor het thema filmmuziek. Zowel de slagwerkgroep als de fanfare zullen optreden met nummers uit beroemde Disney films, Mission Impossible, James Bond en uiteraard mag de beroemde componist van filmmuziek Ennio Morricone ook niet ontbreken in het programma. 

Bijzonder tijdens dit concert is dat oud muzikanten van de vereniging mee zullen spelen tijdens het concert. Begin februari vierde Concordia het 115-jarig jubileum met leden en oud-leden tijdens een reünie, waarna maar liefst 26 oud muzikanten hun muziekinstrument weer tevoorschijn haalden. In de afgelopen maanden is er hard geoefend om het musiceren weer helemaal onder de knie te krijgen. Een van de oud-muzikanten gaf zelfs aan “het is net als fietsen, je verleerd het niet en het is super gezellig om weer mee te kunnen doen”. Het leerlingenorkest speelt tijdens het concert mee tijdens zowel nummers van de slagwerkgroep als de fanfare.

Het concert zal worden gehouden in dorpshuis De Wimpel en start om 19:30 uur, de zaal is open vanaf 19:00 uur. Iedereen is van harte welkom, toegang kost € 3,- per persoon (€ 2,- voor donateurs van de vereniging).

Welkom

Welkom op de website van Muziekvereniging Concordia,

Concordia is de muziekvereniging van Sint Philipsland en telt op dit moment ongeveer 45 enthousiaste muzikanten. Wij staan voor muzikaliteit, gezelligheid, leuke activiteiten en betrokkenheid. Wij stellen ons op deze pagina graag aan u voor. Wilt u weten wat Concordia dit jaar organiseert? Kijk dan in de agenda. Bent u geïnteresseerd in onze fanfare of slagwerkgroep, of wilt u gewoon wat meer over ons weten? Download dan de informatiegids. Verder vindt u op onze website allerlei informatie, foto's en video's van Concordia!

We zouden het op prijs stellen als u een bericht achterlaat in ons gastenboek!

Muziekvereniging "Concordia"

------------------------------------------------------
Volg ons via:
  
Klikt u op de logo's voor video's, ons Facebookaccount en al onze foto's!

------------------------------------------------------
Onze vereniging wordt gesteund door (plaatselijke) ondernemers
een overzicht hiervan treft u aan op de
sponsorpagina!

 

E-mail

Heeft u vragen, opmerkingen, verbeteringen, nieuwe ideeën of wilt u gewoon iets leuks aan ons kwijt? mail dan naar Concordia, of zet een berichtje in ons gastenboek! 

Ook foto's van onze optredens zijn welkom via dit e-mailadres! 

Omhoog