WEERBAARHEID

Communities

ZeelandNet

WEERBAARHEID

zelfverdediging

1.827 bezoekers 3 leden Log in

STOP AGRESSIE!Welkom bij BRIMA DEFENCE
 
Deze pagina via Zeelandnet is opgezet met het doel iedereen, van alle leeftijden, wat weerbaarder te maken in deze 'onvriendelijke maatschappij'.

Rob Rohrey 'Shihan' 5e Dan
Kodokwan Ju-Jitsu 5e Dan

Instructeur Budo-Ryu Karate
Instructeur Kyusho Jutsu - Level 2
Instructeur BRIMA

Robert heeft meer dan 35 jaar ervaring in Karate, Kyusho Jutsu en Ji-Jitsu en is de grondlegger van Budo-Ryu International Nederland, het voormalige Budokan Nederland. Hij geeft les aan jeugd, junioren en volwassenen in zijn BRI Dojo, Hertenweg 2 te Nieuwdorp. Het is voor hem een logische stap met zijn kennis en ervaring om weerbaarheidtrainingen te geven in individueel en in groepsverband. Dit kan variëren van korte weerbaarheidstrainingen van 10 tot 14 jaar tot aan zelfverdediging voor volwassen/vijftig-plussers en speciale trainingen voor o.a. beveiligingspersoneel.


BRI MARTIAL ARTS SELF DEFENCE - A CIVILIAN PROTECTION ART. Prepare to DEFEND yourself, Sharpen your REFLEXES. Gain CONFIDENCE as you learn KEY MARTIAL ARTS SELF DEFENCE SKILLS
brima.budoryu-international.com


We bezitten allemaal een natuurlijke drang tot zelfbehoud.
Maak kennis met verschillende technieken om je weerbaarheid te vergroten. De zelfverdedigingslessen van BRIMA maken o.a. gebruik van afweer- stoot- en bewegingsleer d.m.v. KATA uit het Budo-Ryu karate, controletechnieken uit het Ju-Jitsu. Dit alles gecombineerd met drukpunten uit het Kyusho Jutsu. Je leert beter voor jezelf op te komen in situaties waarbij dat echt nodig is. Het is ook heel gezond om op deze manier in beweging te zijn. En het is vooral heel leuk om mee te doen.


BRI MARTIAL ARTS SELF DEFENCE - A CIVILIAN PROTECTION ART. Prepare to DEFEND yourself, Sharpen your REFLEXES. Gain CONFIDENCE as you learn KEY MARTIAL ARTS SELF DEFENCE SKILLS
brima.budoryu-international.com


Budo-Ryu International Nederland

BUDOKAN NEDERLAND, OPGERICHT IN 1989, TEGENWOORDIG BEKEND ALS BRI NEDERLAND

Budo-Ryu Karate, Kyusho- en Ju-Jitsu met Shihan Rob Rohrey, 5e Dan Budo-Ryu & 5e Dan Kodokwan Ju-Jitsu. Eke dinsdagavond 19.00-21.00 uur. Verenigingsgebouw Ammekore, Hertenweg 2, 4455 TL Nieuwdorp.

Tel: 0113 -61 30 27
brima@budoryu-international.com

Brima is een initiatief van Budo-Ryu International

Fotoalbum

Nieuws

Gastenboek

 • Maak kennis met verschillende technieken om je weerbaarheid te vergroten. De zelfverdedigings-lessen van BRIMA maken o.a. gebruik van afweer- stoot- en bewegingsleer d.m.v. KATA uit het Budo-Ryu karate, controletechnieken uit het JuJitsu. Dit alles gecombineerd met drukpunten uit het Kyusho Jutsu. Je leert beter voor jezelf op te komen in situaties waarbij dat echt nodig is. Het is ook heel gezond om op deze manier in beweging te zijn. En het is vooral heel leuk om mee te doen.

  Brima Defence op 16 jun 2017


 • De weerbaarheidtrainingen worden verzorgd door Rob Rohrey 5e dan graadhouder Budo-Ryu Karate en gecertificeerd BRIMA Instructeur. Rob heeft meer dan 40 jaar ervaring in karate, kyusho jutsu (drukpunten) en controletechnieken. Het is voor hem een logische stap om met zijn kennis en ervaring weerbaarheidtrainingen te geven in groepsverband.

  Brima Defence op 16 jun 2017


 • Weliswaar wordt zelfverdediging uit sportieve overwegingen beoefend, maar dat neemt niet weg dat het bij een aanval zekerheid biedt. We bezitten allemaal een natuurlijke drang tot zelfbehoud.

  BRIMA WEERBAARHEID leert ons deze drang te gebruiken om er het grootst mogelijke voordeel uit te halen. Iedereen, ongeacht hoe sterk, heeft natuurlijk kwetsbaarheden. Maak gebruik van het vinden van de zwakke plekken. Richt je kracht tegen de zwakheid van je aanvaller. Het manipuleren van bv. de vinger is een effectief middel om een vervelende situatie letterlijk..naar je hand te zetten.

  Brima Defence op 16 jun 2017


 • Brima Defence

  WEERBAARHEIDSTRAININGEN VOOR IEDEREEN - WORKSHOP OP MAAT
  Neem gerust CONTACT op voor meer informatie over ADVIES & TRAINING

  Brima Defence op 16 jun 2017


 • WAAROM BRIMA

  Bijna dagelijks kunnen we in de krant lezen dat mensen het slachtoffer worden van een overval. Meestal is de aanvaller groter en sterker, je staat machteloos omdat je nu eenmaal niet uit wandelen gaat met een revolver op zak, het is bepaald geen aangename situatie.

  Brima Defence op 16 jun 2017


 • K.I.S.S. .........keep it sweet and simple on the street.

  Budo-Ryu International op 28 aug 2016

Omhoog