Astrologie Zeeland ....Horoscopen

Communities

ZeelandNet

Astrologie Zeeland ....Horoscopen

Leden en lezers welkom ...veel leesplezier ...!

458.250 bezoekers 225 leden Log in

Emile Ratelband



artikel Nico van den Bos © 29 mei 2008

Horoscoop en Biografie
Emile Albert Rudolf Ratelband
11 maart 1949 te Arnhem om 22.15 uur.

Arnhem -  Emile Ratelband (60) is weer vader. 13 maart 2009:
Gisteravond om drie over half twaalf heeft zijn echtgenote Moon in het ziekenhuis een wolk van een zoon gekregen. Vermoeid maar trots vertelt Emile:`Hij heet Emile Senoa Ratelband. We noemen hem Junior.` Het ventje is 52 centimeter en weegt 4090 gram. `Hij heeft een hele dikke kop, kleine oortjes en dikke handen´. Tevreden: `Dus hij is echt een vechter.`

 Emile en de 21 jaar jongere Moon hebben al een dochtertje van achttien maanden: Royce. Uit eerdere relaties heeft Emile nog vier dochters en een zoon.Emile Ratelband zou weer terug bij zijn Moon zijn. Wel zo prettig voor zijn portemonnee.Moon sleepte Emile onlangs nog voor de rechter omdat ze Emile de mond wilde snoeren. Ook eiste zij 10.000 euro per maand aan alimentatie. De rechter riep het kibbelende stel toen op om het samen op te lossen.

Deze uitroep "Tsjakka "die Ratelband vaak gebruikt..zal hij nu wel zelf hard nodig hebben.Misschien helpt deze kreet om door zijn moeilijke periode heen te komen,
en ontvangt hij zelf wat positieve energie.


Na de scheiding met zijn eerste echtgenote Jenny heeft Emile het moeilijk gehad met zijn zes vrouwen. Escortkoningin Elène Vis probeerde het korte tijd met hem en daarna was er Sylvie Schmeitz, met wie hij ook een dochter van intussen zes jaar heeft. Ook zij nam de benen, naar het buitenland nog wel.

Mr. Positivo vond dat verschrikkelijk omdat ook zijn kleine Beau naar Keulen was vertrokken. Emile en Sylvie waren vier jaar samen geweest. Ook societykoningin Christine Kroonenberg hield het na een korte tijd met Emile voor gezien. Tenslotte was er de kortstondige affaire met Dorien Hoes, de kleindochter van Johnny Hoes, maar ook die relatie had geen toekomst. 

Emile Ratelband heeft 6 kinderen:
al vier dochters en twee zoons, Minou, Georgine, Beau-Aimee, Rolls en Charles. Voor zijn vriendin Moon is het haar eerste kind. ( Royce )

Positiviteitsgoeroe Emile Ratelband vindt het moeilijk om positief te blijven nu echtgenote Moon officieel een echtscheiding heeft aangevraagd.

Emile had plannen om na de verkoop van zijn huis te emigreren, zo meldt Shownieuws. Maar omdat de hele situatie Moon, de moeder van zijn jongste dochter Royce, nog niet is opgelost, is hij op dat idee terug gekomen.

 Emile en Moon Ratelband

Tot alles rond is heeft Emile dus even geen huis, maar wel 1,6 miljoen euro winst op de verkoop én een warm plekje in een koetshuis.

Emile Ratelband geeft zich uit als Motivatiecoach...en presenteert zich als Goeroe.

In de
horoscoop leeuw op het  MC.
Opvallend de sterke conjunctie op het MC van Pluto  en de Maan  ...
dus hier is sprake van een sterke gedrevenheid.
Ook wordt hier de autoriteit aangegeven, zelfhandhaving en roem willen vergaren.
Hij wil erkend worden en macht verkrijgen in zijn beroep als motivatiecoach.
Er is een innerlijke transformatie met grote zelfstandigheid.

Emile presenteert zich met een enorme positieve energie...waar komt dat vandaan ?

Schorpioen ascendant.....
De Zon   en Mars   staan conjunct met het gelukspunt   in het teken vissen 5e huis.
Vanuit deze positie wordt een vierkant gevormd naar Uranus ....en dat geeft aan Ratelband de vooruitstrevende geest.....nieuwe technieken toepassen...naar hervormingen streven.
Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP).

De gespiegelde Jupiter  op de ascendant schorpioen ...geeft hierbij nog een extra stimulans zijn technieken uit te breiden betreffende  zijn positiviteits trainingen.

De gespiegelde Neptunus  staat conjunct Pluto   op het MC.
Hier wordt het mediumschap van Ratelband aangegeven...dus alle aandacht richten op eigenaardige doelstellingen en ideeën, weifelen tussen avontuur en mystiek.

Bronvermelding...(Van de Stichting Mens heb ik de horoscoop data ontvangen...)
met dank aan Community lid ( Luuk Vastenhout )

DATUM : 11 Mrt 1949                   PLAATS: Arnhem            
TIJD  : 22.15 MET                     OL    :  5.55
UT    : 21.15                           NB    : 51.59

tekening: N.A. van den Bos

Horoscoop Emile Ratelband...aan de buitenzijde staan de spiegelpunten.

Omhoog