Astrologie Zeeland ....Horoscopen

Communities

ZeelandNet

Astrologie Zeeland ....Horoscopen

Leden en lezers welkom ...veel leesplezier ...!

458.821 bezoekers 226 leden Log in

Community Astro Zeeland

 

In verschillende vakbladen  en kranten zijn er artikelen door mij gepubliceerd,  welke zeer uiteenlopend van onderwerp waren. Vanuit deze community  wil ik mijn astrologische kennis met anderen delen en doorgeven.

 

Ascendant oprichting Astro Zeeland is.....
10.50 gr.kreeft
Volgens de Sabian Graadsymbolen 
is dit ..
De periode van Bewustzijnsuitbreiding...
Een wondermooie diamant krijgt ...door het slijpen een volmaakte vorm.
...
lees meer...>.....Oprichtings Horoscoop Astro Zeeland  

De oprichtingsdatum 11 april 2003  van Astro Zeeland ...
heeft het getal 13 in de I Tjing
Het getal 13 is voor de I Tjing "Gemeenschap met mensen" en heeft het specifiek over de "broederlijkheid onder de mensen", het ideaal van één gemeenschap.

 

Angela Merkel

Angela Dorothea Merkel, geboren als Angela Dorothea Kasner, is een Duitse christendemocratische politica. Sinds 22 november 2005 is ze bondskanselier van Duitsland en daarmee de eerste vrouwelijke regeringsleider van dat land.

Horoscoop....lees meer......> Horoscoop Angela Merkel

James Bond 007

De nieuwste film van James Bond "SPECTRE".

James Bond komt Spectre op het spoor in een extravagante openingscène in Mexico-Stad, waar hij tijdens de traditionele Día de Muertos voor de eerste explosie zorgt in een aanzienlijke reeks van onploffingen. Dat komt hem op een reprimande te staan van zijn nieuwe baas (Ralph Fiennes), vooral ook omdat diens afdeling met actieve agenten toch al onder vuur ligt.

 

Horoscoop ..lees meer...>Ian Fleming

Johan Heesters 108 jaar geworden

 

 Operettezanger en acteur Johan Heesters......op 5 december 2010 .....108  jaar geworden.

Op 24 december 2011 is hij op 108 jarige leeftijd overleden.
Hij was de oudste zingende acteur ter wereld.

Horoscoop ..lees meer...>
Johan Heesters

Nederland Koninklijk Huis

 

9 november 1918 -
In de November revolutie kondigde prins Max aan dat keizer Wilhelm II afstand deed van de troon. Zijn positie was onmogelijk geworden en om niet gearresteerd te worden gaf hij zijn troon op.
Friedrich Wilhelm Albert Victor ging in ballingschap in Nederland. Wilhelm II had geluk,.....
Horoscoop ..>lees meer...>Keizer Wilhelm II

Zeehelden Nederland


 Postzegel 44 eurocent

Onze zeeheld Michiel Adriaenszoon de Ruyter, staat de laatste tijd weer flink in de belangstelling.
Momenteel wordt het bronzen standbeeld gerestaureerd.
In  maart 2011 zal hij weer op zijn sokkel worden geplaatst.

Op 24 maart 2007 is het 400 jaar geleden dat Michiel Adriaenszoon de Ruyter in Vlissingen werd geboren.( 1607 )
Michiel de Ruyter is de bekendste zeeheld in de Nederlandse geschiedenis
.
Horoscoop.. ..lees meer...> Michiel Adriaenszoon de Ruyter

Nog een aantal Zeehelden die Nederland groot hebben gemaakt........
Piet Hein werd zeer bekend door de verovering van de zogenaamde Spaanse zilvervloot in 1628.
Horoscoop.. ..lees meer...> Piet Hein

Zo ook in Vlissingen de gebroeders  Evertsen,  ze scheelde beide 10 jaar in leeftijd. Middelburg speelt een belangrijke rol in het leven van de broers........en zullen er later ook worden begraven. ( 1666 )
Horoscoop.. ..lees meer...> Johan en Cornelis Evertsen

Nog twee Grote Helden...................
Tromp en de With, die hun hele leven met elkaar hebben gewedijverd.........
bekijk hun levensloop..die zo in elkaar verweven was.

Horoscoop.. ..lees meer...> Maarten Tromp
Horoscoop.. ..lees meer...> Witte de With

Artikelen en Biografien

 

Evolutietheorie van Charles Darwin. 
Darwins werk had niet alleen grote invloed op de wetenschap, maar ook op de maatschappij. Deze invloed gold met name op het gebied van religie en filosofie.De evolutietheorie was een grote aanslag op de zekerheden die het christendom de Europese bevolking tot op dat moment had gegeven.
Horoscoop ..lees meer...>Charles Darwin

 

 

 KUIFJE WORDT DIT JAAR 80.....

De Brusselse tekenaar Hergé, die 75 jaar is geworden, tekende Kuifje in 1929 voor het eerst. Het was in een krantenstrip over een journalist die zo hard reed dat zijn haar opwaaide. De jonge reporter Kuifje verscheen daarna in zeventien albums, waarvan wereldwijd naar schatting 200 miljoenen stuks zijn verkocht in ruim zestig talen.
Horoscoop ..>lees meer...>George Remie ( Hergé )

Op 1 januari van 2009 is het inmiddels al weer 114 jaar geleden, dat John Edgar Hoover werd geboren.Hij was de oprichter  van het Federal Bureau of Investigation, op 10 mei 1924 werd hij benoemd tot directeur ....deze funktie heeft hij 48 jaar lang bekleed.
Horoscoop ..>lees meer...>John Edgar Hoover

.........

We kunnen het ons haast niet voorstellen..maar het eerste @ mailtje is pas 20 jaar jaar geleden verstuurd vanuit Amerika naar Amsterdam. ( 17 november 1988 )Het echte internetten is voor particulieren en bedrijven dan ook begonnen in 1993.
Horoscoop ..>lees meer...>Eerste E-mail in Nederland

In 1983 verschenen in het astrologisch kwartaalblad Spica een tweetal artikelen van Willem Venerius over astrologie en strips. Belangrijkste thema in deze artikelen was de invloed van astrologie en I Tjing in de Bommel verhalen van Marten Toonder.
Onlangs (december 2007) verscheen van Willem Venerius een uitgebreid vervolg op de spoortocht uit 1983 onder de titel ...Heer Bommel en het para-abnormale.
Horoscoop ..lees meer...>Maarten Toonder

Dat hij met zoveel gruwelijke zaken te maken had en en vaak met ontbinding van lijken...deed hem niet veel.Zo is Dr.Zeldenrust ( in zijn 30 jarige praktijk als Patholoog Anatoom ) praktisch bij alle moordzaken die in Nederland werden gepleegd betrokken geweest.

Horoscoop ..lees meer...>Dr.Jan Zeldenrust

 De maandag gearresteerde Radovan Karadzic is vrijdag 18 juli 2008 ontvoerd. Dat zegt zijn advocaat, die al vanaf de bekendmaking van de arrestatie van de voormalige president van Servisch Bosnië volhoudt dat zijn cliënt drie dagen vastgezeten heeft, voordat hij door een rechter is gezien. Horoscoop ..lees meer...>Radovan Karadzic

Het eerste nummer van het tijdschrift Playboy met de nu wereldberoemde blote foto's van Marilyn Monroe,  die oorspronkelijk eigenlijk voor een kalender waren gemaakt, werd gemaakt ...Horoscoop ..lees meer...> Hugh Hefner

Walt Disney is de geestelijke vader van o.a. Mickey Mouse en Donald Duck...samen met zijn Broer Roy stichten ze de beroemde Hyperon Avenue Studios  in 1923 ..later in 1986 ....onder de naam The Walt Disney Company.
Horoscoop ..lees meer...>Walt Disney

Barack Obama
Het komende gezicht van de toekomst.
Barack Obama....hij is de jongste kandidaat  voor de verkiezing van het Presidentschap van Amerika.Zijn geboortetijd is exact bekend ( geboortecertificaat ) 
Horoscoop ..lees meer...>Barack Obama

 Positiviteitsgoeroe Emile Ratelband heeft z'n stulpje in Arnhem verkocht voor 2,9 miljoen euro, maar slaapt voorlopig bij een vriend in het koetshuis. Horoscoop ..lees meer...>Emile Ratelband

 De geestelijk leider van Tibet in ballingschap, de Dalai Lama, en het Internationaal Olympisch Comité (IOC) hebben zondag hun grote zorgen geuit over het opgelaaide geweld in Tibet.
Horoscoop ..lees meer...> De Daila Lama

In 2006 schreef ik het artikel
Astrologische Oorlogsvoering... Het gaat over de Engelse astroloog Louis de Wohl.
Die in de Tweede Wereldoorlog horoscopen maakte voor de Geheime Dienst M 15.

Nu is er een document vrij gekomen van de geheime dienst M15...details KV 2/2821.... waarin het door mij geschreven artikel op waarheid berust...en dat er inderdaad astrologische oorlogsvoering plaats heeft gevonden.(krantenbericht... 4 maart 2008 )
Horoscoop ..lees meer...>Louis de WohlExtravagant

  - -  op het MC
Met haar Aziatische dansen en haar bereidheid zich naakt in de openbaarheid te presenteren, had zij een groot gevolg van persoonlijkheden uit de politiek.In Parijs en andere europese steden, maakte ze naam, tevens,had zij vele verhoudingen, vooral met officieren en militairen.
Horoscoop ..lees meer...> Mata Hari

Op 25 oktober 1977, vinden twee gealarmeerde agenten Mathilde Willink dood op haar hemelbed. Ze is met een pistoolschot door het linkeroor om het leven gekomen.Horoscoop lees meer...> Mathilde Willink

Begin jaren tachtig is Olivier voor het eerst veroordeeld tot vier jaar cel wegens oplichting, verduistering en valsheid in geschrifte. In 1986 werd hij opnieuw veroordeeld tot een halfjaar wegens het misleiden van de curator in zijn faillissement. In 1997 veroordeelde een rechtbank in Frankfurt hem tot een gevangenisstraf van bijna vier jaar wegens de verkoop van 600.000 valse Amerikaanse dollars.
Horoscoop lees meer...> 
Heer Olivier

 

Modeontwerpers

Coco Chanel werd geboren op 19 augustus 1883 in Saumur. Officieel heette ze Gabrielle Bonheur Chanel, “Coco” was een troetelnaam. Ze begon haar carrière als hoedenontwerpster en tijdens de Eerste Wereldoorlog begon ze naast de hoeden ook een lijn met bijpassende kleding.

De  meest bekende Mode ontwerpers

Vandaag 2 juni 2008 is Yves Saint Laurent overleden.....zie zijn horoscoop ( 1936-2008 )

Armani-Dior-Cardin-Laurent-Govers-Molenaar-Chanel - Lagerfeld.... ..
Horoscopen....
lees meer...> 
Modeontwerpers

Schrijvers en Kunstenaars

 

Mellie Uyldert, een van de eerste die astrologie in Nederland op de kaart zette, is zondag 10 mei 2009 op 100-jarige leeftijd overleden in een antroposofisch verpleeghuis in Bilthoven.

Uyldert werd in 1908 in Blaricum geboren. Uyldert specialiseerde zich eveneens in de kruidengeneeskunst en schreef een dertigtal boeken op het gebied van kruidenleer, astrologie en andere new age-onderwerpen. Ook schreef Uyldert gedichten als ’Ik ben een honingbij’.
Horoscoop ..lees meer...> Mellie Uyldert
 

Het schrijverstalent van Jan Wolkers wordt in de horoscoop aangegeven door de conjunctie van Mercurius en Saturnus exact op de ascendant schorpioen.
Horoscoop ..lees meer...>
 Jan Wolkers 

In 1952 publiceerde Fleming zijn eerste roman -Casino Royal-, het spionnenverhaal-to end all spy stories-. James Bond was geboren.Horoscoop ..lees meer...>Ian Fleming

 (Pluto  op het MC )
Ernest Miller Hemingway schrijver en winnaar van de Nobelprijs voor Literatuur ( 28 oktober 1954 ) had een voorbeschikking voor ongelukken.Er is hem dan ook een hele serie overkomen, zoveel eigenlijk, dat het onvoorstelbaar is dat iemand dit in zijn leven meemaakt.
Horoscoop..lees meer...> Ernest Miller Hemingway  

 Hij werkte in zijn vaders uitgeverij niet als uitgever, maar als grafisch kunstenaar. Vanaf de jaren ’40 ontwierp hij zo’n tweeduizend boekomslagen waarvan die voor de Zwarte Beertjesserie (detectives) wel de bekendste zijn.
Horoscoop.. ..lees meer...>
Dick Bruna

In de laatste levensjaren leed Hugo Claus aan de ziekte van Altzheimer.Hij koos voor euthenasie en overleed te Antwerpen op 19 maart 2008.
Horoscoop ..lees meer...>Hugo Claus

In januari 1948 verschijnt het eerste nummer van de Ketelbinkiekrant, een blad gevuld met verhalen en strips, onder redactie van Wim Meuldijk, die ook het blad Sneeuwvlok maakte.
Horoscoop ..lees meer...>Wim Meuldijk

Schrijver, dichter en beeldend kunstenaar Simon Vinkenoog is vanochtend  12 juli 2009 op 80-jarige leeftijd in zijn woonplaats Amsterdam overleden nadat hij vrijdagavond was getroffen door een hersenbloeding. Een symbool van de sociale revolutie in de jaren 60 die alles wilde meemaken.
Horoscoop..lees meer...>.....Simon Vinkenoog

Sekte - Wonderen - Kruiden - Sprookjes


 Nieuwe Messias

Lou bracht de dag door met het roken van sigaren, het drinken van jenever en het vertellen van niet altijd even duidelijke, mystieke verhalen.Hier ontwikkelde zich de gewoonte van het aanliggen: vrouwelijke volgelingen mochten enige tijd Lou s lichaamskracht voelen door zich tegen zijn borst te vlijen.
Horoscoop.. ..lees meer...>
Lou de Palingboer 

 Kwakzalver en Kruidendokter

Aan duizenden bejaarden en zieken uit Nederland en België verkoopt hij tegen woekerprijzen zakjes geneesachtige kruiden. Soms moet een klant meer dan duizend gulden neerleggen voor een zakje (de zogenaamde goudkuur ), zo n zelfde zakje gaat bij een andere klant voor 35 gulden van de hand en heet ineens .......( de koperkuur )
 
Horoscoop.. ..lees meer...>Willem van de Moosdijk

 Huisarts en genezer

In 1929 vestigt Moerman zich in Vlaardingen als huisarts. Moerman doet onderzoek naar de invloed van voedsel op kankergezwellen. In 1939 komt hij tot het inzicht dat kanker te genezen zou zijn met een bepaald dieet.
Het Kankerinstituut en het ministerie van Volksgezondheid nemen Moerman niet serieus.
Horoscoop.. ..lees meer...>Cornelis Moerman

90 jaar geleden 13 oktober 1917
Het zonnewonder te Fatima, is een opmerkelijk verschijnsel, aangetoond en gezien door tienduizenden mensen ter plekke.....
Horoscoop ..lees meer...>Horoscoop Fatima Zonnewonder

  op het MC
..
Jomanda,  zocht respectievelijk als zangeres, danseres en assistente van een goochelaar de schijnwerpers.
..Horoscoop ..  lees meer...>....Jomanda

Popster Prince Roger Nelson

                                    

Prince...echte naam....Prince Roger Nelson
geboren 7 juni 1958 te Minnesota ( USA )

Zijn muziek is een mengeling van blanke en zwarte muzikale invloeden

Horoscoop....lees meer......> Prince Roger Nelson

Opbouw Horoscoop


Astrologie....en de opbouw van een  Horoscoop.
Informatie over de Huizensystemen  - Placidus Biografie - Ptolomeus - Copernicus - Kepler...
Verder een voorbeeld horoscoop - Hoe is de Astrologie ontstaan - Geocentrisch Wereldbeeld - Heliocentrisch Wereldbeeld........etc.
Horoscoop ..>lees meer...>
Opbouw en voorbeeld Horoscoop

Speelkaarten

Waarzeggen met Speelkaarten.

Leuk om dit eens uit te proberen, bekijk uw toekomst en verleden.Ook kunt u de Tarot leren leggen.

 Waarzeggen met Speelkaarten

Aanslag Parijs Horoscoop

 13 november 2015

De Franse hoofdstad Parijs werd vrijdagavond opgeschrikt door meerdere aanslagen op verschillende plekken. Bij aanslagen op straat zijn tientallen mensen om het leven gekomen, daarnaast zijn in concertzaal Bataclan zo'n honderd doden gevallen. Zaterdagochtend heeft de Franse president Hollande Islamtische Staat als dader aangewezen.

lees meer...Horoscoop .. Aanslag Parijs

Erica Terpstra Horoscoop

 Erica Terpstra

Een veelzijdige vrouw met vele talenten.

Erica op reis is een zeer persoonlijk reisprogramma, waarin de kijker aan de hand van Erica Terpstra een beeld wordt geschetst van inspirerende, wonderlijke en leerzame landen en culturen. Dat doet ze niet alleen met interviews, maar ook door het zelf ondergaan van de lokale rituelen, gewoonten en gebruiken

lees meer... Horoscoop ...Erica Terpstra

Xess Xava Sneijder

>

Yolante Sneijder-Cabau is donderdag bevallen van een zoon.
De naam is Xess Sava.....geboren 15 october 2015 / Istanbul Turkye / kloktijd 21.23 uur.

Vier dagen na zijn geboorte delen topvoetballer Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe Sneijder-Cabau een eerste foto van hun eerste kindje Xess Xava.

Horoscoop....lees meer......>     Horoscoop Xess Sava

Nieuwe Horoscopen en Biografiën

 

(Maan op het MC )
LONDEN - De voormalige Britse premier Margaret Thatcher (87) is overleden op 8 april  2013
Horoscoop ..lees meer...>Margaret Thatcher

 

www.astrozeeland.nl

 

Wist u dat in de Community Astrologie Zeeland...betreffende ons ledenaantal ..er 15 zeer bekende Astrologen bij zijn.Astrologen die boeken geschreven hebben....eigen Astrologen opleidingen...en scholen hebben.
Daar zijn we toch wel een beetje trots op dat deze erkende Astrologen lid zijn van de community.


De artikelen van de community Zeeland, zijn al verschenen in diverse tijdschriften, en online publikatie.Iedere maand kijken en lezen zo'n 5000 bezoekers de horoscopen en biografiën.

Littera Scripta Manet

 

Littera Scripta Manet

 Reageer in het Forum met uw vraag.
Zo ontstaat er een discussie met de leden.
Laat eens van U horen !

     

 

Astrologie is een prachtige manier om jezelf beter te leren kennen en begrijpen. Je geboortehoroscoop is een inspirerende informatiebron. Het is natuurlijk boeiend en verhelderend om hier wat meer over te weten en je zelfkennis te vergroten.


 

Uranus Techniek..vernieuwingen...

Uranus....heeft te maken met opwaartsedruk...
nieuwe technologie.....hervormingen.

 15 december 1965:
Zeeland beleefde een ongekend gewichtige dag , die extra glans en luister kreeg door aanwezigheid van HM. Koningin Juliana, die met een druk op de knop - om 15.55 uur ten aanschouwe van vele honderduizenden , hetzij ,,life " aanwezig of kijkend naar de televisie, Europa's langste brug ...De Oosterscheldebrug heeft geopend.
Uurhoek lees meer...>Oosterscheldebrug...Zeelandbrug

  
Uranus in die staat voor techniek en vernieuwingen, en het teken vissen heeft met water te maken. Wat prachtig dat dit wordt aangegeven in de uurhoek van de tunnel en dat dit moment exact past...Een technisch hoogstandje van alle betrokkenen.

14 maart 2008: vijf jaar open
De Westerscheldetunnel is jarig en trakteert!

Uurhoek.. ..lees meer...>Westerscheldetunnel

 

Horoscopen en Biografien van Koninklijke Huize


    

 
 Het Koningskoppel:
Dat deze twee mensen elkaar aantrekken als een magneet, zal u duidelijk worden als  we de horoscoop van beiden met elkaar gaan vergelijken.
Horoscoop ..
lees meer...>Prins Charles en Camillla 


Prins Rainier III  2005 .......In betere tijden 1980
In het verleden van Monaco, sinds het jaar 1300, heeft de troon van de Grimaldis nog al eens gewankeld, maar tot nog toe wisten de Grimaldis steeds weer op de troon terug te keren, alhoewel het vorstendommetje op vele gebieden niet zonder de steun van Frankrijk kan.
Horoscoop .. lees meer...>Vorstendom Monaco 

 

79 Landen de Oprichtings-Horoscoop :
lees meer...>
http://www.dominantstar.com/tra_nationspage.htm

 

 
De verwarde Koning die bij maanlicht leefde.
De sprookjeskastelen en paleizen, hierdoor was Koning Ludwig II van Beieren gefacineerd, vooral omdat ze al volkomen uit de tijd waren.Met zijn exuberante nostalgisch gedrag schiep hij het beroemde slot Neuschwanstein, dit gaf een grote werkgelegenheid, waardoor hij in Beieren erg geliefd werd.
Horoscoop .. lees meer...>.....Koning Ludwig II

  

Beroemde Schilders

 Piet Mondriaan
7 maart 1872 geboren te Amersfoort...dus alweer 135  jaar geleden. Over zijn Zeeuwse  periode 1908-1910....
Horoscoop ..lees meer...> Pieter Cornelis Mondriaan

Vincent van Gogh..
30 maart 1853 te Zundert....Het hartstochtige schilderen komt door de conjunctie mars en venus , het geeft ook aan het driftmatige liefdesleven, Horoscoop ..lees meer...>Vincent van Gogh


Heyboer stond niet alleen bekend om zijn veelzijdige en excentrieke kunstwerken, maar ook om zijn onconventionele kijk op het huwelijk. Hij laat vijf vrouwen (Maria, Lotti, Marike, Joke en Petra) achter waar hij mee samenwoonde. Uit twee van zijn drie eerdere huwelijken heeft hij nog een dochter en een zoon.
Horoscoop..lees meer...>Anton Heyboer.....( Saturnus op MC )


 Saturnus op Ascendant )
In de horoscoop valt direkt het vliegeraspekt op:  
Jupiter staat op de top van de vlieger.
De vlieger stijgt op en laat zich gelden bij Rembrandt van Rijn.Hij wordt ook de beroemdste schilder van Nederland.Rembrandt wordt algemeen beschouwd als de belangrijkste van de Nederlandse Oude Hollandse Meesters van de 17e eeuw
.
Horoscoop..lees meer...>Rembrandt van Rijn

Holloway / Maddy McCann/Marlies van der Kouwe

 

Peter R. de Vries zegt de verdwijning van Natalee Holloway te hebben opgelost.
De doorbraak zou geforceerd zijn met de hulp van een verborgen camera.
Joran van der Sloot vertelt zijn verhaal in reportage?
Horoscoop ..lees meer...> Dossier Natalee Holloway

 

De verdwijning van de peuter Maddy McCann heeft veel beroering gewekt in de media.Nu deze zaak is gesloten en alle politie  dossiers openbaar zijn gemaakt, blijven er nog steeds heel veel vragen...ook richting ouders.Na 14 maanden speurwerk ...11.000 documenten en honderden getuigen is de zaak gesloten...tot er eventueel nieuw bewijs boven tafel komt.
Horoscoop ..lees meer...>Maddy McCann

Popstars en Filmstars

Popstars en Moviestars

 
Een topattractie op de Hamburgse Reeperbahn:
Beatlemania .....terug naar de plek waar alles begon: St. Pauli. Voor Beatlemania is in Duitsland geen betere plek denkbaar. In het beroemde Rotlichtviertel werd begin jaren 60 immers de basis voor het wereldwijde succes gelegd. Twee jaar lang kwam de uit Liverpool afkomstige band regelmatig naar de Duitse havenstad om hun stijl bij te schaven.
Horoscoop lees meer...> The Beatles

 

Farrah Fawcett overleden
Uitgegeven:25 juni 2009.....LOS ANGELES -
De Amerikaanse oud-actrice Farrah Fawcett is op 62-jarige leeftijd overleden. Dat meldde de Amerikaanse zender CNN donderdag op zijn website. Fawcett was vooral bekend als blonde schone uit Charlie's Angels. 
Horoscoop lees meer...>Farrah Fawcett

 Tijdens het concert dat Madonna dinsdagavond gaf in de Amsterdamse Arena zong de popster haast alle nummers van haar nieuwe plaat ‘Hard candy’. Het waren echter oude hits waarop fans van de Queen of Pop uit volle borst meezongen. Zo konden de nummers ‘Vogue’ en ‘Borderline’, beide in een nieuw muzikaal jasje gegoten, op veel bijval rekenen.
Horoscoop lees meer...>Madonna

MICHAEL JACKSON OVERLEDEN.......DONDERDAG 25 JUNI 2009...OP 50 JARIGE LEEFTIJD TE LOS ANGELES.
Michael Jackson, (ook bekend als King Of Pop) is geboren op 29 augustus 1958 in Indiana. Jackson wordt gezien als  van de meest succesvolle artiesten van de afgelopen eeuw.
Horoscoop
lees meer...> Michael Jackson (Pluto op het MC )

 Ter vergelijking: De Beroemde Prince: heeft  ook Pluto  op het MC dus 2 POP Artiesten Plutonisch( zie horoscoop in dit artikel )dit aspekt geeft leiderschap in de POP wereld.

Beide horoscopen lijken sterk op elkaar.
( biografie en muziek )
Prince

Bohemian Rhapsody verslagen in 2010

Queen onbetwist winnaar van vele jaren top 2000 zijn verslagen door :
 'Hotel California' van The Eagles die dit jaar op de eerste plaats is geëindigd.
Horoscoop ..>lees meer...>Freddy Mercury   

Susan Boyle grote kans de Finale te winnen van "Britain's Got Talent "Horoscoop lees meer...>Susan Boyle

Bijlmer Vliegramp

 

Bijlmerramp

Op 4 oktober 1992 worden we opgeschrikt op TV door een verschrikkelijke vliegramp en dat boven het dichtbevolkte  Amsterdam...het zou een grote tragedie worden.Er zullen 43 doden te betreuren zijn.Horoscoop.. ..lees meer...>De Bijlmer Vliegramp is al weer 15 jaar geleden, misschien weer eens interessant de horoscoop te bekijken en alle feiten die we nu weten nog eens door te nemen.

 

Ontvoering Kampusch / Betancourt /Treinkaping

Ontvoering Natascha Kampusch

 Natascha Kamphusch, ze werd op 10-jarige leeftijd meegenomen ( 2 maart 1998 ) door haar ontvoerder Wolfgang Priklopil, die haar opsloot in een geheime kamer onder zijn huis. 
Ze kon ontsnappen.( 23 augustus 2006 )
Horoscoop ..lees meer....>.....Natascha Kampusch

Ingrid Betancourt, de Frans-Colombiaanse gewezen presidentskandidate die zes jaar geleden ontvoerd werd door de FARC, de gewapende revolutionaire strijdkrachten van Colombia, is door het Colombiaanse leger bevrijd.
Horoscoop ..lees meer...>Ingrid Betancourt Pulecio

 De eerste treinkaping in ons land, bij het Drentse Wijster, december 1975, wordt verfilmd. De productiemaatschappij had het geluk dat op het spoorgedeelte Meppel-Hoogeveen bij Fluitenberg door onderhoudswerkzaamheden enkele dagen geen treinverkeer mogelijk was. Daarom werd hier een treinstel stilgezet. Op één dag werd de kaping in al zijn facetten nagespeeld.
Horoscoop ..lees meer...>Treinkaping te Wijster

Aluminium Tijdperk

 Met de ontdekking van een kostenbesparend smeltproces voor aluminium in het jaar 1866 werd het Aluminium Tijdperk ingeluid.In het jaar 1866 ontdekten de heren Paul Louis  Toussaint  Heroult in Frankrijk....en Charles Martin Hall in Amerika....gelijktijdig en onafhankelijk van elkaar.... het proces van electrolytische bereiding van aluminium.
Beide horoscopen zijn haast een kopie van elkaar.

lees meer...>Aluminium Tijdperk

Berekening van Plaats - Tijd - Planeetstanden

   
RadixPro biedt software en informatie voor astrologen.
Op dit moment kun je onze database met meer dan 9000 Nederlandse plaatsnamen en
 coördinaten raadplegen. http://radixpro.nl/

De wettelijke tijdregeling in Nederland : 
http://www.phys.uu.nl/~vgent/wettijd/wettijd.htm 

  

Omhoog